Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Spoiler
В Ярославле местные чиновники вышли на субботник! Не обошлось и без приступа патриотизма. Как вы знаете, патриотом быть сегодня как никогда просто — достаточно влепить где-то букву Z. А так как у чиновника главное качество — это быть удобным начальнику, то без обозначения позиции не обходится даже уборка двора. И вот один из дворов наградили композицией «Z — Донбас». Судя по ошибке, не самые образованные люди идут работать в Ярославле на госслужбу. Когда-нибудь жители Ярославля посмотрят вокруг и зададутся вопросом. Почему они живут в обшарпанном доме? Почему вместо нормального благоустройства под окном покрышки, а клумба похожа на свежую братскую могилу? Где газон? В конце концов, что около подъезда делает виселица для котов? Возможно поиск ответов заставит их обратить внимание на внутренние проблемы. И тогда вместо ракеты или танка, которые уничтожают украинские города, для Ярославля купят новый трамвай, построят хорошую детскую площадку и отремонтируют этот несчастный старый дом.

Показване на по-малко

1AO1MjuRtmsFuQDTNTNKVa6G5Mc9MZ3oGZJRKG-h

https://www.currenttime.tv/a/ya-ne-terroristka-77-letnyaya-peterburzhenka-elena-osipova-vyhodit-na-ulitsu-s-plakatami-protiv-voyny-v-ukraine/31816491.html

преди 2 часа, Kieli написа:

едностранна любов значи

всичко обича Русия и Путин, а те не им пука за нас щот сме в ЕС

русоробите щяха да го видят, ако не бяха им промивали мозъците през първите им 16 години

Никаква любов не е. В политиката има вечни интереси, а не вечни любови. Нашият интерес е да не се врем между шамарите. Кой ти е крив, че се влюбваш в други страни, че и в президентите им, а после страдаш като отритната любовница? Твоят мозък е силно промит, щом можеш да говориш за чувства, когато иде реч за интереси.

току-що, absurt написа:

Никаква любов не е. В политиката има вечни интереси, а не вечни любови. Нашият интерес е да не се врем между шамарите. Кой ти е крив, че се влюбваш в други страни, че и в президентите им, а после страдаш като отритната любовница? Твоят мозък е силно промит, щом можеш да говориш за чувства, когато иде реч за интереси.

не аз го говоря, а вие русопоклонниците

нали все твърдите, че сме братски народи и те мислят за нас

да не се окаже, че след Украйна сме ние, все пак и ние сме в черният им списък

нормално е след като сме в ЕС и НАТО премиерът да подкрепя Украйна

ха се е врътнал към Русия, не знам сещаш ли се НАТО и ЕС какво ще ни направят?

преди 1 час, ivottoshev написа:

И? За кое съм излъгал? :popcorn2:

За това, което ми отговори :D

Не знаеш собствения си отговор ли ? Защо ? 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Руският петрол и газ с удоволствие и голям кеф ще го купуват Китай и Индия. Само чакат да се освободи място и да подпишат десетгодишни договори. А наште есаджии на тепсия им предлагат възможност това да се случи. Сякаш чавка им е изпила мозъците на мушмороците управляващи. Сега дружно се кълнат в зелени зделки и как до 5 години ще съкратят потреблението на руски газ с 30 процента. Ма Путин може да реши да ги улесни и да пренасочи потоците от ЕС към клиенти, дето само това чакат. И после наобратно нема да има. Тя вече рублата подскочи над 2, 5 стинки. Даже руснаците се чудят как да намалят растежа, че не е толкоз добре чак такава скорост на растеж. А папо русията си е осигурила да си се изхранва сама. Ама редкоземни елементи ако ги спре , Тесла и тя требе да спре производство. Такива ми ти работи. 

Чакат да пуснат 5-ЖиТо, индийците и почват да им пращат газта по мрежата. 

преди 3 минути, Kieli написа:

Да, бе, не го говориш. Всички американски подлоги едни и същи тъпи опорки приписвате на хората, които не искат войната да продължава. Прегракнахте да олайвате всичко руско, та чак и да отричате ролята им в освобождението ни от турско робство, а после се чудите, що ни били сложили в черния списък. 

Страх ви е да не сме следващите, без да помислите, че за да сме, трябва да сме объркали някакви генерални сметки и интереси на империята. А, ние сме въшки, от които нищо не зависи. По соца се страхувахме от Варшавския договор и СССР, на които ни подариха САЩ и Великобритаия, след като ни бомбардираха и избиха жени и деца. Сега, пак без да ни питат ни натресоха в НАТО, че да се страхуваме от него. Нито година живот без чатал на врата. И това ти харесва? На мен-не. Пък ми дреме кой ме нарича фил и фоб. 

преди 3 часа, miro20 написа:

Официално се отказвам от моя дял във многомилиардните проекти за тунели и мостове, плюс добавям  една банкнота от чекмеджето на Боко , плюс дела от спрените милиардни кражби и практики които както каза простоКиров, са пресекли ..... все  спестени милиарди, които дарявам за Украйна.

:)

От общите пари не можеш да даряваш нищо без общо решение за това!

Но, ето имаш прекрасна възможност, ти и всички други като теб, дето искате да се помогне на Украйна с оръжия да го направите, като дарите собствени средства за закупуване на такова.

Действайте, докажете, че милеете за Украйна!

Поздравления за Петков за този ход.Шах и мат с пешката.:)

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Като се сетя, колко време се строи Северен Поток и то с немска, а не с китайска техника... скоро ша е. 😆

Ставаш все по-забавен напоследък.:)

преди 1 минута, M.Николов написа:

Напротив - точно от "общите" трябва да се взема - нали за това са общи, или....нещо друго, а? Няма се бъркам за дарения от моите (те са мои), ако няма идея за монетизиране на инвестицията

преди 2 минути, M.Николов написа:

Но, ето имаш прекрасна възможност, ти и всички други като теб, дето искате да се помогне на Украйна с оръжия да го направите, като дарите собствени средства за закупуване на такова.

Действайте, докажете, че милеете за Украйна!

Поздравления за Петков за този ход.Шах и мат с пешката.:)

Стига, бе, те от началото на войната изтрепаха виртуално стотици хиляди руснаци и вече чакат ордени за храброст, подплатени и с парична награда, а ти искаш да си дадат Мирча Кришан и сие заплатите!?icon_explode.gif.03bc11b79daab0b2c843db46a76b40ae.gif

току-що, NewRedDragon написа:

Напротив - точно от "общите" трябва да се взема - нали за това са общи, или....нещо друго, а? Няма се бъркам за дарения от моите (те са мои), ако няма идея за монетизиране на инвестицията

Я, кой са показал...

6163897.jpg

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ставаш все по-забавен напоследък.:)

Нещо лошо ли казах? За втори път ти ставам все по- забавен. :)  O не, моя грешка. Предишния път бях досаден. Пардоне моа...

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Колега, всеки влак си има пътници. Зелените сделки, са за зелени, демек празни мозъци. Американците, които са печени пичуи, си имат наименования за тия слабоумните: greenhorns; subhumans и други.

да зелената сделка, няма нищо еко в нея

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

А, ето го и шишо-бакшишо!Тича да каже, че няма да дава от личните си, ама от общите- на драго сърце. Що ли не се изненадвам. Чакам другите юнаци как ще реагират.icon_mrgreen.gif.269c576ebf61dd4cbb483bd0c87b9b9f.gif

преди 43 минути, Kieli написа:

-----------------

Да, след Украйна следващите сте вие, защото укрофилите сте страхливи форумни мишки и не щете да си дадете заплатите на Зеленски.

Давай заплатата си на укрите за оръжия да трепят с него хора, иначе Путин ще ви превземе!

преди 1 минута, andiay написа:

Я, кой са показал...

Ами, тук на кораба е малко сложно с дотъпа до нет - за да си плтя трябва да ходя до 2-ра палуба...не ме устройва - бара е на 10 м. Жената като плати тогава

преди 10 минути, absurt написа:

Да, бе, не го говориш. Всички американски подлоги едни и същи тъпи опорки приписвате на хората, които не искат войната да продължава. Прегракнахте да олайвате всичко руско, та чак и да отричате ролята им в освобождението ни от турско робство, а после се чудите, що ни били сложили в черния списък. 

Страх ви е да не сме следващите, без да помислите, че за да сме, трябва да сме объркали някакви генерални сметки и интереси на империята. А, ние сме въшки, от които нищо не зависи. По соца се страхувахме от Варшавския договор и СССР, на които ни подариха САЩ и Великобритаия, след като ни бомбардираха и избиха жени и деца. Сега, пак без да ни питат ни натресоха в НАТО, че да се страхуваме от него. Нито година живот без чатал на врата. И това ти харесва? На мен-не. Пък ми дреме кой ме нарича фил и фоб. 

https://www.168chasa.bg/article/7169664

Ако се разровиш безпристрастно, ще видиш, че не сме подарени, а изискани от Сталин и сие.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Нещо лошо ли казах? За втори път ти ставам все по- забавен. :)  O не, моя грешка. Предишния път бях досаден. Пардоне моа...

Ми, замисли се, да сравняваш строеж на газопровод по морското дъно със строеж на такъв на сушата, е леко комично.

Поне според мен, де!

преди 2 минути, gagodrago написа:

-----------------

Да, след Украйна следващите сте вие, защото укрофилите сте страхливи форумни мишки и не щете да си дадете заплатите на Зеленски.

Давай заплатата си на укрите за оръжия да трепят с него хора, иначе Путин ще ви превземе!

напротив, утре парламента затова ще гласува да се дадет от общите - защото мнозинството така казва, а БСП ще  даде мълчаливо съгласие, ще излезе

току-що, M.Николов написа:

Ми, замисли се, да сравняваш строеж на газопровод по морското дъно със строеж на такъв на сушата, е леко комично.

Поне според мен, де!

Викаш, за 10 дни е готов. То китайците за 2 седмици болница построиха, колко му е неква тръбня.

Лошо Николов...

Screenshot 2022-04-25 at 22-46-28 people-go-through-russian-symbol-z-gate-become-monkeys-illustration.jpg (Изображение JPEG 735 × 524 пиксела).png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.