Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, jhoro написа:

Ти си луд!!! На този на челото пише ИДИОТ!

А на този, за когото ти гласува какво пише на челото ? Дай го да го видим убавеца ти кой е !

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, jhoro написа:

Ти си луд!!! На този на челото пише ИДИОТ!

не така - Джепа е логик и просто смяташе Копейкин за приемлив компромис. Но именно, защото е логик, а не зомби, като видя колко струва Копейкин, не си изкриви на душата да продължи да го подкрепя.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Кое е глупаво, я обясни. В Украйна русофилите ги застрелват азовците(местните фашисти ) Е що не го застреляха нашия Костадин? Явно не го смятат за русофил. Или украинците са много много тъпи? Това ли имаш в предвид?

По време на война български политик да влиза на територията. 

Доста глу.паво и опасно. Опасна постъпка. Той представлява процент от гласуващите. Все пак. 

Тъй, Реджеп, къф е тоя на видеото.  33% от хората го мислят за гей, а останалите за порядъчен хетеро . Но той сам си се разкри май по едно време. Да не си го харесал. Пиши му, може да е свободен агент и естествено е против Путин. Заформете партия  в Русия, спечелете изборите и вече няма да има Путин.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Чак пък идиот. Сега обиди 90% от темата. Чугунения путлеризъм е човещина. Както споменах по горе, путлеристката пропаганда е толкова изкусна, че сам Путин и се върза.

Войната ще завърши в Москва. Вече и на децата им е ясно.

Няма начин - да си такъв националист и всичко останало, и да си нормален!

Пп. Имам малко наблюдения и от кухнята.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

А на този, за когото ти гласува какво пише на челото ? Дай го да го видим убавеца ти кой е !

Още нещо да искаш?

преди 1 минута, jhoro написа:

Няма начин - да си такъв националист и всичко останало, и да си нормален!

Какво лошо има в национализма ?

Ако украинците не се биеха като лъвове, досега да са ги прегазили свинете крастави.

Я да си припомним този факт от първата световна война!

Конфликтът започва на 28 юли 1914 г. с нападението на Австро-Унгария срещу Сърбия -точно един месец след убийството на австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд в Сараево (28 юни 1914 г.). 

Правителството на Никола Пашич,  и едва ли не всички опозиционни сили в Скупщината са убедени, че е дошъл мигът за (забележете)  „освобождение и обединение на сръбско-хърватско-словенския народ“. Никой не се интересува дали самите словенци и хървати искат да се обединят под сръбско надмощие. За Белград започналата война е „свещена“, тъй като тя трябвало да се слее „с борбата за освобождение и обединение на всички наши неосвободени братя сърби, хървати и словенци“. Това да ви прилича на сегашните действия на Путлер?

А някои от русоробите дали е чел за Унгарската съветска република? На 21 март 1919г. Унгария е обявена за „съветска република“. Оповестената „пролетарска диктатура“ трае 132 дена, което е достатъчно, за да бъдат публично екзекутирани 2585-ма души. Типично по коминтерски. 

Ами Корейската война?  Войната започва с нападение над Юга от страна на Ким Ир Сен, който се надява по военен път да обедини Корея в една държава, управлявана в духа на комунистическата диктатура. 

И пак ватенките са главните герои!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ако украинците не се биеха като лъвове, досега да са ги прегазили свинете крастави.

Не говоря за национализма като идея, а за българските националисти!

Също като футболните ултраси - с една мозъчна клетка.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Заформете партия  в Русия, спечелете изборите и вече няма да има Путин.

Путлер що не заформи партия в Украйна, да спечели изборите и вече няма да има Зеленски.

Що не кажеш на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде ?

Чугунения путлеризъм не прощава.

преди 4 минути, jhoro написа:

Искаш да кажеш, че съм изключение, или се опитваш да ме засегнеш ?

Мачове не гледам, само Динамо Киев

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Не бъди скръндза! Дай да се посмеем и за твоя сметка !

Който се смее за моя сметка - после плаче!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Искаш да кажеш, че съм изключение, или се опитваш да ме засегнеш ?

Ти кажи.

преди 15 минути, jhoro написа:

Сега ще се обиждаме ли? И аз съм националист. Не можеш и е забранено да си обичаш родината ли? В случая Южна Добруджа.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер що не заформи партия в Украйна, да спечели изборите и вече няма да има Зеленски.

Щото ще е намеса в чужда страна и такава щеше да си остане . А сега предстои да се случи така, че в историята която ще се напише в бъдещето, да гласи че е имало акция по ликвидирането на банда нацисти и терористи финансирани от сащ, проведена на собствената територия на Русия.

току-що, jhoro написа:

Който се смее за моя сметка - после плаче!

Не се премятай като гнида! Като имаш ду*е да обиждаш, имай и малко смелост да отговориш на конкретен въпрос. В противен случай си един безличен мишок, който скрит зад монитора се изживява голям герой!

Е, аз рискувам да ме разплачеш и настоявам за отговор на въпроса ми, за кого гласува !!!

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Не се премятай като гнида! Като имаш ду*е да обиждаш, имай и малко смелост да отговориш на конкретен въпрос. В противен случай си един безличен мишок, който скрит зад монитора се изживява голям герой!

Е, аз рискувам да ме разплачеш и настоявам за отговор на въпроса ми, за кого гласува !!!

Не ставай нагъл - няма да коментирам, за кого съм гласувал!

Само едно ще кажа - не съм пропуснал избори и не съм си сменил нито един път мнението.

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

че е най- прекия път към войната.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Сега ще се обиждаме ли? И аз съм националист. Не можеш и е забранено да си обичаш родината ли? В случая Южна Добруджа.

Извинявай - щя да те забравя!

Сравняваш различни неща! Все едно да кажеш, че всички фенове на „Левски“ са или от „Ултрас Левски“, или от „София Запад“!

преди 3 минути, jhoro написа:

Само едно ще кажа - не съм пропуснал избори и не съм си сменил нито един път мнението.

Хм, извинявам се, че се намесвам в разговора ви, но така както си го написал, вариантите не са много.

Всъщност само два има - БСП и ДПС, естествено с уговорката за парламентарно представени.

А, всъщност може и да си приел, че това днешното СДС е приемник на онова от зората на демокрацията, ако е така, то наистина си е за смях.

преди 3 минути, andiay написа:

А, всъщност може и да си приел, че това днешното СДС е приемник на онова от зората на демокрацията, ако е така, то наистина си е за смях.

Ако говориш за „ремаркето на ГЕРБ“ - не си познал.

Пп. Няма нужда да се извиняваш - разговорът е публичен.

преди 59 минути, Joss Bomon написа:

Аз гласувам само за новите предложения - белким попаднем на читав.😜

преди 19 минути, jhoro написа:

Ти беше достатъчно нагъл да обиждаш!

Логиката сочи, че щом не си пропускал избори и си гласувал винаги за една партия, която не е патриотична, остава ДПС. Сега става ясно, защо патриотичните партии са ти трън в очите... Шобето е голяма работа... !

Както и да е, все си е за смях! Чакам да ме разплачеш...

преди 46 минути, Sliderum2 написа:

Щото ще е намеса в чужда страна и такава щеше да си остане .

Комунисте Сидеров, сега не е ли намеса. Или само небрежно клане ?

Или викаш, касапина Путлер не коли хора, а им слага червени гердани от ухо до ухо ?

преди 33 минути, insec написа:

че е най- прекия път към войната.

Що вярваш на Жоро и Църула на тъпизмите ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.