Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Руската се казва "Периметър".

https://bg.wikipedia.org/wiki/Периметър_(система)

"Пейтриът" са американски ракети.:popcorn2:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Относно поста ми, който си цитирал - искам да те запозная с една дама и част от творчеството ѝ:

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Твърдението, че лъжеш е директен отговор на твой пост. Пост, в който така и не предостави доказателства за твърдението си, въпреки, че те питах 10 пъти за такова. По същество ? :popcorn2:

Твърдението че лъжа е твое. За 15-ти път: Покажи поста, за който твърдиш че е лъжа :popcorn2:

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Въпроса беше, Русия ли спира газта или Полша (Европа).

Русия разбира се. Полша (Европа) спират да плащат и газът се спира. Няма нормален търговец по целият свят, който да продължава да дава продукт, ако му заявят че няма да му плащат.

Ако ти случайно знаеш за такъв търговец, моля дай ми координатите му на ЛС.

Твърдението че лъжа е твое. За 15-ти път: Покажи поста, за който твърдиш че е лъжа :popcorn2:

Русия разбира се. Полша (Европа) спират да плащат и газът се спира. Няма нормален търговец по целият свят, който да продължава да дава продукт, ако му заявят че повече няма да му плащат.

Ако ти случайно знаеш за такъв търговец, моля дай ми координатите му на ЛС.

Показал съм ти го, преди 15 пъти се пада сега ;) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Показал съм ти го, преди 15 пъти се пада сега ;) 

Петнайсет пъти да ти се моля да ме разобличиш, а ти да не искаш. Ти си ми истински приятел. Благодаря ти.  

ПП: Не съм забравил за пуканките... ама свършиха. 

Петнайсет пъти да ти се моля да ме разобличиш, а ти да не искаш. Ти си ми истински приятел. Благодаря ти.  

ПП: Не съм забравил за пуканките... ама свършиха. 

Французина ми дължи стек бира от един бас, като ми го прати ще ти купя още пуканки. В Лидл са на промоция тази седмица, ама са американски.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Санкции за банките, които Европа ползваше да си плаща газта, няма. ;) Именно, за да си плаща газт

Тц,не позна, санкциите бяха към всякакви валутни транзакции към Русия във долари и евро... Дори имаха наглостта да говорят че видите ли те щели да плащат,но парите на сметките щели да бъдат замразени заради санкциите 😏😏

С една дума нагли че пренагли крадци .. Но номера не мина 😄😄 Русия въведе плащане в рубли,като за целта трябва те да я купуват от Московската борса.. Тоест на неподкролна им теротория,която не могат да забранят или блокират сами... 

Организираха дори посредник,банката на Газпром.. Западните купувачи, дават евро или долари на банката, тя ги търгува на борсата купувайки рубли,които отиват в сметките на клиента.. И с тях вече те плащат за газта... А доларите им и евро в кеш ,или злато дори се прехвърлят в Русия 😏 като така увеличават резерва вътрешния на страната... Мдам..

ЧЕСТИТО! А сега хамериканците и НАТООООО да ни помогнат! Българите са винаги гЯволи и мислят че нас няма да стигне!И до месец два ще започне затваряне на фирми, уволнения,ресторантите готвят на газ, безработица, цените летят. Някои яко ще надуят свирката! Хак ние!

"Газпром" спира доставките на газ за България от утре, 27 април.

А тези инсталираните капути харизаха нашите "излишъци" на румънците. Продажна пасмина, ей!

Чемодан, вокзал, Лвов!

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Французина ми дължи стек бира от един бас, като ми го прати ще ти купя още пуканки. В Лидл са на промоция тази седмица, ама са американски.

нищо не ти дължи

в оная тема си писал  че си под запор и за това не си дарил на украйна 

на банката го  дължи не на теб

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Киро яко го натресе на бизнеса в България.
Няма вече газ, ще палите дърва сечени от гората, ха ха ха ...

американците че ни пратят по кориер на еконт

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Киро яко го натресе на бизнеса в България.
Няма вече газ, ще палите дърва сечени от гората, ха ха ха ...

всяко зло за добро сега като поскъпнат нещата ще има по високо ддс и ще станем богати 

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

че ако не се пазят цивилните

Рашистките кръволоци ли пазят цивилните ?

Колко предатели имало в България. Добре, че Русия губи войната.

Слава Украини !!!

преди 7 часа, Banesc написа:

може пък да е за добро, че ни спират газта 

https://e-vestnik.bg/31028/padna-nova-zhertva-na-metana-koli-bombi-tsakat-okolo-nas-a-pozhari-stavat-prez-den/

Така ще има повече газ за руснаците.

https://news.bg/disasters/dvama-zaginali-i-nyakolko-raneni-sled-vzriv-na-gaz-v-zhilishten-blok-v-rusiya.html

преди 9 часа, miro20 написа:

добре де, я ми кажи какво ще се случи в окупираните от рашистите региони ?

За 8 години какво стана в ЛДНР ? ?  Цъфнаха и вързаха ли 

Там живеят рашисти по твоята терминология.  Ти можеш ли да се самоокопираш в Русе?  И какво стана след 8 години АТО - войната дойде в цяла Украйна.  А г-жа Нюлънд им обещаваше демокрация и просперитет.  Бандеровците имат ли заслуги за това развитие в държавата?   

И какво ще правят с руснаците живеещи в Крим и в Донбас?   АТО ли отново?   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.