Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:yanim:

Цитат

Ами да. Точно ще фалират големи предприятия, производства и съкратят работници, липса на стоки и т.н.
Какво не ви е ясно и защо се залъгвате.
Кой не прочете, че в БГ сме 95% с руски енергийни доставки.
Какво с фекалии ще печете торти или какво беше там четох и ядете.
Ще се къпете в общ. бани , къде ги няма , ама преди било го имало един път седмично?
Колко трябва да си вече надъхан или там ...та да не чуваш поне какво казват официално специалистите. Колко трябва да смяташ , та да не можеш да вържеш нещата.
То няма да не се види. Обаче после пак изненадани ще бъдат някои, а това се знаеше отдавна. Просто правителството не се ориентира, няма капацитета, няма опита, няма и желанието, не може да лавира, няма признание нито у нас вече, за чужбина да не говорим.
И не е въпрос на снишаване, а на интерес да се запази мижавия стандарт на един обрулен народ.
Хич не ме интересува Байдън и Зеленски какво са се договаряли. Важното е как ние ще понесем този удар, а той няма да е лек за много хора у нас. Като сложите и вируса, като сложите бежанците...това е все разход, все риск и орязване на стандарта. Колко е мин. работна заплата у нас? А колко е парното само в момента на един двустаен апартамент само ? Ами храната колко е, ами лекарствата? Това за семейство дори в София при работещо семейство и ако има 2 дечица...какво правят и как ще оцеляват.
Направо без извинение четейки някои хора тук си представям Бай Ганьо как се тупа в гърдите и вика "Булгар, булгар" Бе то хубаво булгар, ама чалгарска нация станахме. Кючека вече няма да е моден. Слезте от масата. Народа и държавата си отиват. Аз това виждам и е жалко. Сами трябва да си помогнем, седим на една черга тук живеещите. Другите ...да си дърпат там килимчето, ама и там ще се озорят си мисля.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Петков: Спираме износа на ток за ЕС, ако Русия спре газа за Европа

преди 5 минути, Anneliese написа:

:yanim:

поли успокой се, да цитираш тези истерии от фейса

Цитат

Вече съм в разговори с ЕК и ако се стигне до такъв негативен сценарий, ще спрем частично износа на ток така че българските домакинства да са обезпечени с енергия.

преди 3 часа, Тhе Monstеr написа:

Размахваха мемоарите на Елцин. Това не са документи.

Времето за размахване на документи - мина! Сега се размахват Искендери и Сармати!!!

А някои български дебили ще се радват, че ще гладуват и студуват! Заслужаваме си участта! Никой не ни е виновен!

Белгия и Германия вече плащат с РУБЛИ!!!

А нашият кретен ще посещава Буча!!! Идиот!

преди 34 минути, absurt написа:

Ти си се борил!? Сигурно, както тук за Украйна. Кога ще схванеш, че никакви свине от никъде не са идвали, а свинята си живее в теб и тя ти подрежда кочинката? 

Не са ли виновни американците ? 

преди 2 часа, absurt написа:

нашите педалчета харвардски, нали ги сложихте да прокарват и защитават хамериканските интереси, разбира се, че ще досъсипят държавата.

преди 34 минути, absurt написа:

Ти си се борил!? Сигурно, както тук за Украйна. Кога ще схванеш, че никакви свине от никъде не са идвали, а свинята си живее в теб и тя ти подрежда кочинката? 

Три пъти съм свалял комунистите от власт. Всичко което имам сега не съм го получил на готово.

И вместо да висиш във форума вземи се превъзпитай малко.

преди 5 часа, Pifi Pedolino написа:

Ако се махне всичко от Русия там ще остане както казва Кирето една бензиностанция с ракети.

Не е една, много са. И бензинджиите понякога си фърлят недоугасените фасове в бензина.

Поля Нацито пак си говори с огледалото супер

преди 3 часа, vpvelev написа:

2qxU02B.png

Подкрепям с две ръце и два крака

преди 19 минути, dimy написа:

това е фейк - самите медии които го рапространиха си казаха

преди 51 минути, Anneliese написа:

Тази, дето пита, не работи като обикновена хлебарка, а като офисен плъх. Пука и на нея за съдбата на хлебарите, работниците, готвачите и собствениците на ресторанти. Ама и "Макдоналдс" няма да има за нея:

Не знам защо реши, че mcdonald's е много изискана кухня и всички си мислем за бургер.

преди 35 минути, BANKATA написа:

Три пъти съм свалял комунистите от власт. Всичко което имам сега не съм го получил на готово.

И вместо да висиш във форума вземи се превъзпитай малко.

Хи, хи! И как точно свали 3 пъти комунистите от власт? Излезе с пушка в Балкана? И защо си мислиш, че трябва да си твърдо и тъпо "анти" някого, че да имаш нещо?  И аз сама съм постигнала всичко, затова не разбирам гъзолизтвото като пътеводна звезда.

Що се отнася до превъзпитанието- това и направих. Научих се да наричам нещата с истинските им имена, защото от синоними и "сещай се снахо" полза няма при комуникацията с идеологически промити мозъци.

преди 46 минути, dimy написа:

Времето за размахване на документи - мина! Сега се размахват Искендери и Сармати!!!

А някои български дебили ще се радват, че ще гладуват и студуват! Заслужаваме си участта! Никой не ни е виновен!

Размахват си насраните гащи.

И зарежи лъжите- никой не плаща с рубли.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Всички мекерета обичате Расия, ноооо много отдалече

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщениеч

278876741_2283530975146783_7914366372197640743_n.jpg.33aee3776cd850b7e5e47bb83630793b.jpg

преди 8 часа, petie1 написа:

По точно компютъра й дет не е доказано дали съществува, даже и в Уикипедията си пише че не е доказано че този компютър съществува а като се разрових в руските сайтове пише че цялата система Периметър може и да е фейк

Точно в Уикипедията - и аз мога да си пиша, каквото искам!

преди 8 часа, dimy написа:

Как от САЩ са обещавали НАТО да не отива на изток и ще има ли Трета световна война?

Има един популярен израз

Обещаното ... не е като даденото!

преди 8 часа, ivottoshev написа:

За тази в Украйна е ясно - руснаците спечелиха Азовско море, сега ще спечелят Донбас и Черно море...

Завладяване и спечелване са много различни неща!
Справка - Афганистан!!! Руските военни имат доста спомени от там.

преди 1 минута, absurt написа:

Хи, хи! И как точно свали 3 пъти комунистите от власт? Излезе с пушка в Балкана? И защо си мислиш, че трябва да си твърдо и тъпо "анти" някого, че да имаш нещо?  И аз сама съм постигнала всичко, затова не разбирам гъзолизтвото като пътеводна звезда.

Що се отнася до превъзпитанието- това и направих. Научих се да наричам нещата с истинските им имена, защото от синоними и "сещай се снахо" полза няма при комуникацията с идеологически промити мозъци.

Постигнала си идеална гладкост на мозъка. Ма то така става с годините- мозъка се изглажда, кожата се набръчква. Виж Путя как се опъва с ботокс, ама бръчките пак не отиват в главата.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Постигнала си идеална гладкост на мозъка. Ма то така става с годините- мозъка се изглажда, кожата се набръчква. Виж Путя как се опъва с ботокс, ама бръчките пак не отиват в главата.

На теб не ти се е налагало да я постигнеш- с гладка мозъчна текстура си по рождение. Че и за друго не те бива, затова сам като куче седиш по 24 часа по форумите. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Петков: Спираме износа на ток за ЕС, ако Русия спре газа за Европа

поли успокой се, да цитираш тези истерии от фейса

Трансмутацията на елементите, не е като трансджендерията на цирей петков. Няма как с повече разполагаемо в страната електричество, да трансмутираме силиция от пясъка във въглеводородни газове и да правим изкуствени торове с тях.

току-що, Sliderum2 написа:

Трансмутацията на елементите, не е като трансджендерията на цирей петков. Няма как с повече разполагаемо в страната електричество, да трансмутираме силиция от пясъка във въглеводородни газове и да правим изкуствени торове с тях.

Петков е Алхимик, нищо не знаеш.

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Поредно изявление на лаик. Метана и 5 лева да стане, пак ще е по- евтино от бензин и дизел. 

Ти карал ли си на метан? Опел Корса 1.4 - метан 4 кила на 100 километра. Даже 4.2. Бензин - 6-7 литра. Смятай. Не излиза по ефтино.

Опел Вектра 1.8 - 4.8 кила метан, бензин - 8 - 9. Пак не става.

преди 1 минута, absurt написа:

На теб не ти се е налагало да я постигнеш- с гладка мозъчна текстура си по рождение. Че и за друго не те бива, затова сам като куче седиш по 24 часа по форумите. 

Ко стана майна? Путя спря ли ти газа? Да не си пращала оръжия за Украйна?

Споко, знам че не си. Просто за Путин ти си една хлебарка, която той мачка кога му кефне, а тя го благославя. Принципно джуджака е голям тъпир, ама в твоя случай мисля че е прав.

преди 17 минути, absurt написа:

Следващият път като няма какво да кажеш си трай вместо да обиждаш.

Ще изглеждаш по-възпитана.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Тоя па от вчера го е обхванала торна треска. Тюхка са че няма кой да го натори. Путя врътна кранчето. 😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.