Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, andiay написа:

Туй че не виждаш не е повод за хвалба, ма в крайна сметка пък сам си избрал ника си.

Ти гледай никовете ние през това време ще му свием газта на Путинката па нека после да мисли как да си я върне с някой указ от Кремъл

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Готина графика. Ама к'во прави при нереален курс?

Хм, туй ма кара да са замисла, кой и как определя кой курс е реален?

преди 2 минути, absurt написа:

Германия ли ти е важна или България?

Естествено, че Германия е по важния фактор - 100 млд куб/м за година - това са пари!

преди 3 минути, absurt написа:

Пак ли е важно не ти да си добре, а Вуте да е зле?

Това не го схващам, но ако става дума аз да съм ОК = ДА! Ти не ме интересуваш, какво и колко имаш

току-що, Pifi Pedolino написа:

Ти гледай никовете ние през това време ще му свием газта на Путинката па нека после да мисли как да си я върне с някой указ от Кремъл

Казах вече, никой нимой ти забрани да фантазираш.

преди 4 минути, absurt написа:

Германия ли ти е важна или България? И с какво зависимостта на друга държава те топли теб? Пак ли е важно не ти да си добре, а Вуте да е зле? Не ви разбирам логиката, наистина. 

става дума че Германия има по голям коефицент на битово газефициране, произвежда ток с газта а ние го нямаме този проблем

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Естествено, че Германия е по важния фактор - 100 млд куб/м за година - това са пари!

Това не го схващам, но ако става дума аз да съм ОК = ДА! Ти не ме интересуваш, какво и колко имаш

Глупчо, питам дали ние сме си по- важни от Германия. Другото няма да ти го обяснявам, че ми писна. Баси!

току-що, andiay написа:

Хм, туй ма кара да са замисла, кой и как определя кой курс е реален?

Пазара и САЩ определят. А кът гледам.....такова животно, като рубла май има само в някаква рус нещо си банк, дето не играе в SWIFT

току-що, NewRedDragon написа:

Таа вечер нема кирии май, а?

И за червено нимойш изкара, а тъй ти са иска от онуй черното дет го беа купили ромите.

Да ти пратя зелен Глен?

По-убав е от черното, да знайш.

преди 1 минута, absurt написа:

Глупчо, питам дали ние сме си по- важни от Германия. Другото няма да ти го обяснявам, че ми писна. Баси!

гледай по в мащабно - ние сме в ЕС

преди 1 минута, absurt написа:

Глупчо, питам дали ние сме си по- важни от Германия.

И какво ви е важното - да не направихте по яка кола от Мерц или.....Ауди (примерно). Имате си перфектен seкс туризъм и гледайте си го

преди 3 минути, BANKATA написа:

Готина графика. Ама к'во прави при нереален курс?

Един съвет до русофобите, путинофобите, и до подлогите на нато и сащ в България...

- Пригответе си скривалища, или напускайте страната докато е време.

Като започнат да фалират предприятия, като останат болници, училища, и детски градини без топла вода, като почнат да скачат цените на хяяба и хранителните продукти, населението в България ще се събере на гневни тълпи по площадите, ще ви намери и ще ви линчува.  

Как спрените доставки на газ ще ударят по джоба на българина:

Прогнозите са доста черни

https://business.dir.bg/ikonomika/kak-sprenite-dostavki-na-gaz-shte-udaryat-po-dzhoba-na-balgarina

преди 3 минути, absurt написа:

А от Рассия кога ще сме си по- важни?

току-що, NewRedDragon написа:

Пазара и САЩ определят. А кът гледам.....такова животно, като рубла май има само в някаква рус нещо си банк, дето не играе в SWIFT

Ни си мъчи гущерското мозъче, не сам та питал теб.

Чак толкова жесток не съм.

преди 2 минути, gagodrago написа:

Един съвет до русофобите, путинофобите, и до подлогите на нато и сащ в България...

а  ти си застрахован от бомби - ще си първия който ще избяга, и на бас че няма да е в Русия

Не разбирам от икономика.Какъв е проблема да плащаме в рубли.Показаха по бнт схема.С евро купуваме рубли от руска банка и плащаме на руснаците!Що не го правим?

преди 5 минути, gagodrago написа:

Пригответе си скривалища, или напускайте страната докато е време.

И защо да го правя? Близо 60% от дохода ми не идва от бг! Пък ако трябва - що да не се кача на самолета?

преди 1 минута, HasXXX83 написа:

Не разбирам от икономика.Какъв е проблема да плащаме в рубли.Показаха по бнт схема.С евро купуваме рубли от руска банка и плащаме на руснаците!Що не го правим?

защото не е такъв договора, - а Русия не жела да има анекс към съществуващия

преди 2 минути, HasXXX83 написа:

Щото няма такава валута "рубла" или т.нар руска "банка" може да каже 1 рубъл = 1 $.....което не може да бъде, при условие, че рубла не съществува. И второ - защото от расия не трябва да се купува нищо...по скоро трябва да се купува, без да се плаща, докато изчезне от картата

преди 1 минута, HasXXX83 написа:

Щот само те продават рубли, т.е. те ша определят курса, т.е. ще се създаде прецедент, т.е. еврото и долара биха поевтинели, т.е. никой няма да ни позволи

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

И защо да го правя? Близо 60% от дохода ми не идва от бг! Пък ако трябва - що да не се кача на самолета?

Баси таксито и самолет ли му викаш.

Абе страшна машина - туй жип, туй кораб, туй самолет...

Мани, мани...

преди 13 минути, gagodrago написа:

Като започнат да фалират предприятия, като останат болници, училища, и детски градини без топла вода, като почнат да скачат цените на хяяба и хранителните продукти, населението в България ще се събере на гневни тълпи по площадите, ще ви намери и ще ви линчува.  

Как спрените доставки на газ ще ударят по джоба на българина:

Прогнозите са доста черни

https://business.dir.bg/ikonomika/kak-sprenite-dostavki-na-gaz-shte-udaryat-po-dzhoba-na-balgarina

И....? Вие ли ще управлявате?

Ще си направите нов 09.09?! Ама този път умните и образованите няма да останат като '44. А и сте некадърни да направите възпитани и образовано население. Ще си управлявате както и преди с шумкари и мишкари.

Значи няма рубли има студ, има рубли ЕС се разпада.Ема кви сме горделиви само, а Германия и Австрия купуват.

преди 1 час, parmobil написа:

Ма верно ли тоз' Кирчо ще ни ограмотява?

Що да не ? Знаеш ли, как се става сводник ? Не знаеш. Почвай да гледаш Кирчо, да те научи.

преди 11 минути, Тhе Monstеr написа:

А от Рассия кога ще сме си по- важни?

немаш право да защитаваш про украински тези щом не си дарил парички 

айде стига лицемерие

паричките да изкачат от джоба 

преди 2 минути, Banesc написа:

немаш право да защитаваш про украински тези щом не си дарил парички 

айде стига лицемерие

паричките да изкачат от джоба 

Нали с моите и твоите данъци им пращат оръжие ? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.