Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Германия спечелиха зелените и социалистите. На второ място бяха партията на Меркел.

И тук управляват с коалиция, както е в България.

ampelkoalition120_v-fullhd.jpg

https://www.bundeswahlleiter.de/bundestagswahlen/2021/ergebnisse/bund-99.html

Зелените са за зелена енергия. Ето. Те са против въглищата и такава вид енергия. До 2030 искат никакви въглища. Вече повечето ядрени електроцентрали са затворени в Германия.

https://www.gruene-bundestag.de/themen/kohleausstieg

Затвориха ядрените централи и почнаха въглищата :lol6:

Такива идиоти като "зелените" няма никъде. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Германия спечелиха зелените и социалистите. На второ място бяха партията на Меркел.

И тук управляват с коалиция, както е в България.

ampelkoalition120_v-fullhd.jpg

https://www.bundeswahlleiter.de/bundestagswahlen/2021/ergebnisse/bund-99.html

Зелените са за зелена енергия. Ето. Те са против въглищата и такава вид енергия. До 2030 искат никакви въглища. Вече повечето ядрени електроцентрали са затворени в Германия.

https://www.gruene-bundestag.de/themen/kohleausstieg

Знам. Въпросът е, като налагат санкции на Русия и като ще ползват втечнен газ от САЩ, как ще продължават да заблуждават с обещанията за чиста енергия? 

преди 3 часа, absurt написа:

Знамето е знаме, дори и прости женици като теб, да го бъркат с герба. Родината също е Родина, независимо какво е управлението й. Няма как безродници като теб, да го знаят. Теб Сорос точно в обратното те моделира- боркиня за унищожаване на нацията, че да се освободи територия за тати ти.

Я, че интересно!

То според Вас излиза че този ник е жена, докато по назад е написала , за да се убедя че е мъж, щяла да ми прати пишката си на снимка, на лично, за да и повярвам. Ами в такъв случай да я праща на лично. А защо не и тук. Поне всички ще се убедят що за пол е.

преди 2 минути, =Alex&Vanko= написа:

Че ти го турят Стефкооо!:ph34r:

Може, може Ванко. Само се нагъзи по добре за да го почувстваш как ти влиза. Ти отдавна си падаш по тази част а и вероятно 10-15 години не си виждал жена в креват!

преди 41 минути, Kolev72 написа:

Я, че интересно!

То според Вас излиза че този ник е жена, докато по назад е написала , за да се убедя че е мъж, щяла да ми прати пишката си на снимка, на лично, за да и повярвам. Ами в такъв случай да я праща на лично. А защо не и тук. Поне всички ще се убедят що за пол е.

Че тя, може да прати и сто снимки на пишки- форум, нет, анонимност..........рай за мошениците. В един друг форум се подвизава като Аглая Епанчина и оттам я познавам задочно. Не знаех, че тук се изживява като мъж, ама тя ми го демонстрира, като копира мой отговор на неин пост в онзи форум, от години назад.

преди 14 минути, absurt написа:

Че тя, може да прати и сто снимки на пишки- форум, нет, анонимност..........рай за мошениците. В един друг форум се подвизава като Аглая Епанчина и оттам я познавам задочно. Не знаех, че тук се изживява като мъж, ама тя ми го демонстрира, като копира мой отговор на неин пост в онзи форум, от години назад.

Е! Аз я зная по добре от всеки един от Вас. Още като се регистрира Варненската "мома". Няма смисъл да ми се обяснява.

преди 3 часа, attj написа:

Коко1 се впечатлява, че бандеровци се радват на острилки.  Поне на нещо се радват все още    https://blitz.bg/svyat/genshchabt-na-ukrayna-vragt-zatyaga-obrcha-na-donetskoto-napravlenie-gotvi-se-da-forsira_news882686.html

Маруся се е притеснила от вожда и който я обижда да не и прати новичока в интерната. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Такива идиоти като "зелените" няма никъде. 

Не е идиот, който яде зелника, а който му го дава.

Ние сме идиоти, че ги търпим.

Абре, в Белокаменная Масква, кой пак си фърли фаса ???

Те на Касапина Путлер не случайно са му викали Окурок

В Рассия на петолъчките вече им викали зетки.

"Клейте свои Z-тки на тачку побольше) А лучше сразу на лоб))"

Коментар под клипа за днешния пожар в Москва

преди 17 минути, Coco1 написа:

Маруся се е притеснила от вожда и който я обижда да не и прати новичока в интерната. 

Отлитай в Киев с Кирчо да си папагалите за Априлското въстание. Маруся и тя е там - маскирана е като Гуглена.

преди 1 час, Kolev72 написа:

Може, може Ванко. Само се нагъзи по добре за да го почувстваш как ти влиза. Ти отдавна си падаш по тази част а и вероятно 10-15 години не си виждал жена в креват!

Да не ти е хакнал някой профила кви са тези думи от тебе:giggle1:

преди 1 час, absurt написа:

Отдавна я подозирам, защото някъде пишеше в женски род за себе си, и разсъжденията и са като на блондинка. Даже съм и казвал да тича да мие чиниите, политиката не е за нея! Преди да я пратя в хладилника. А и тая снимка на аватара! Кой мъж ще я сложи!??

преди 6 минути, attj написа:

Маруся и тя е там - маскирана е като Гуглена.

Maруся така ли те маскираха сега от интерната като Гуглена ?  

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, паметник, на открито и текст, който гласи 'T ADVIUM 10 ODIN jina ot'

преди 21 часа, absurt написа:

278876741_2283530975146783_7914366372197640743_n.jpg.33aee3776cd850b7e5e47bb83630793b.jpg

Още ли се занимавате с тоя бе? Абе тоя има по беден речник и от Елочка Шчукина. И освен с кретенски комикси с друго не знае да комуникира. Ако в реалния живот си отвори устата,    и няма опорки сигурно ще е някоя идиотщина!

преди 1 час, absurt написа:

преди 1 час, Kolev72 написа:

Е! Аз я зная по добре от всеки един от Вас. Още като се регистрира Варненската "мома". Няма смисъл да ми се обяснява.

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Отдавна я подозирам, защото някъде пишеше в женски род за себе си, и разсъжденията и са като на блондинка. Даже съм и казвал да тича да мие чиниите, политиката не е за нея! Преди да я пратя в хладилника. А и тая снимка на аватара! Кой мъж ще я сложи!??

Пийте ги тия хапчета, че халюцинациите са сериозен симптом :giggle1:

БСП  отказа да изпрати свой представител в Киев. Социалистите още не са променили позицията си, че напускат коалицията, ако България изпрати и един патрон на Киев. Вчера обаче истината лъсна.  Украйна публично благодари на България и още няколко държави за предоставеното й оръжие. Сега Коко 1 да каже какво ще се случи.   Корнелия се нуждае от съвет на качествен папагал.  Стига се е излагала. 

преди 18 минути, attj написа:

Корнелия се нуждае от съвет на качествен папагал.  Стига се е излагала. 

Тя трябва да си подаде оставката не само в сегашното правителство, а и пред БСП. Да, ама не ... 

Е, така е ... някои си прибират доларите от Украйна, а Нинова не .... тя си е на комисионна от производителя явно ... :) 

Боже пази България. Амин

преди 8 минути, Coco1 написа:

Оставаш във интерната да боготвориш вожда Путлер

Следващия конгрес на БСП там в Мосейково ли ще го провеждате?   Кака Кори вече покани ли те?   

преди 59 минути, adersa написа:

Да не ти е хакнал някой профила кви са тези думи от тебе:giggle1:

Алекс Ванко се опита да го хакне, но като джендър предпочете него да хакнат. Хубаво му било.

преди 35 минути, attj написа:

Социалистите още не са променили позицията си, че напускат коалицията, ако България изпрати и един патрон на Киев.

Ти това вярваш ли го? Аз не! С един "лидер" Нинова алчна и жадна за власт. Дето нямаше да искат министри, ама тя стана вице председател. Дето съсипва БСП и премахва противниците си с пленум, само че на подписка, не присъствен, за да може да нареди на гъз@близците си това което тя иска! Мислила тя за бедните и онеправданите. МОЛЯЯЯЯ! Раздаде по един козунак за Великден!

872294521_viber__2022-04-28_16-04-19-474.jpg.59a92b12078e74459a3f624d51801fd1.jpg

Тя да се покаже! Мислела за бедните. Ама с кои пари? Селянка!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.