Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Половината автобуси в София спират, ако няма газ

При пълно спиране на газа, след края на май автобусите в градския транспорт в София ще се движат по празнично разписание. Това заяви директорът на “Столичен автотранспорт” Слав Монов на извънредно заседание на Комисията по инженерна инфраструктура и енергийно планиране към Столичния общински съвет. По думите му при този сценарий от всички около 450 автобуса ще се движат само 250. Засега имат уверение, че до края на май доставките на газ няма да бъдат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Ние нали го раздавахме от позиция "няма да даваме на Украѝна"? Защо ни третираха като враг?

Гласувахме тротоара пред посолството им да се казва "героите на Украйна" (що ще даваме име на тротоар е друг въпрос)

Гласувахме новият адрес на Руското посолство да е пл. Борис Немцов №1

На фасадата на община София има украински парцал

Как да ни третират? Подиграваме се с тях, а те да ни милват по главичките ли?

Биатлонистът Благой Тодев се обърна към премиера и министъра на спорта: За успехите си получих 0 лева, нещо тук е много сбъркано

Благой Тодев - Биатлонистът Благой Тодев се обърна към премиера и министъра на спорта: За успехите си получих 0 лева, нещо тук е много сбъркано
БОК, Twitter

Сподели

Е вропейският шампион по биатлон за младежи Благой Тодев разкри, че не е получил никакви средства от държавата за резултатите, които постигна през изминалия сезон.

Тодев публикува специално видео в профила си в социалната мрежа Фейсбук, в което се обърна към премиера Кирил Петков и министъра на спорта Радостин Василев.

„Здравейте на всички! Аз съм Благой Тодев и с този клип искам да се обърна към министър-председателя на Република България Кирил Петков и министъра на спорта Радостин Василев. Искам да коментирам действията и желанието на господин Петков относно даряването на нашите заплати за закупуване на оръжие в подкрепа на Украйна“, заяви Благой Тодев.

„Журналисти ме определиха като най-успешният български биатлонист през миналия сезон и като такъв искам да обърна повече внимание на нашия спорт и на ситуацията около него. През изминалия сезон станах европейски шампион, световен вицешампион, носител на малкия кристален глобус в индивидуалната дисциплина при младежите и спортист на месец януари. За тези резултати получих 0 лева от държавата и три месеца сме без заплати", каза още Тодев.

„Предприех кауза в подпомагане на жена в нужда като продадох медала си от европейското първенство, а вие искате да купуваме оръжие за убиване на хора. Нещо тук е много сбъркано. А какви резултати трябва да направи най-успешният зимен спорт, за да получи нормално финансиране, аз не знам. Кажете вие“, завърши талантливият биатлонист.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Развитието в Расия :giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи '55 years of StABiLItY 1965 2020'

shattlchellendzherfoto-478793c1.jpg.7830c2f44ac2fb6452aad82d24746bcd.jpg

Чалънджър - експлозия

image.png.6712b12b2dd5b8a74309a52012c86d50.png

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Пу, лицемер. Аз пък си държа на принципите и не пия никаква водка, а все джин. 

Аз две години поред бях национален състезател по BEERPONG, с добри класирания и на международни състезания. 

Само заради спортната ми кариера, която налага пиенето на бира, хАмериканците за сега печелят във войната между мен и омразното уиски. Все някога ще приключа със спорта и тогава хАмерика и глупавият Jack Daniel's ще се окажат в небрано лозе!  

преди 10 минути, dimy написа:

shattlchellendzherfoto-478793c1.jpg.7830c2f44ac2fb6452aad82d24746bcd.jpg

Чалънджър - експлозия

image.png.6712b12b2dd5b8a74309a52012c86d50.png

Ти закупи ли си го :giggle1:

преди 10 минути, dimy написа:

Чалънджър - експлозия

САЩ - Един проблем на милион други успехи във всичко Расия - милион неуспеха във всичко един успех ъхъм ракетен двигател - откраднали по-добри разработки от Германия  :giggle1:

преди 13 минути, Coco1 написа:

Ти закупи ли си го :giggle1:

САЩ - Един проблем на милион други успехи във всичко Расия - милион неуспеха във всичко един успех ъхъм ракетен двигател - откраднали по-добри разработки от Германия  :giggle1:

Уазките никога не са имали проблем! Карал съм поне три модела ... Дори сега в Украйна тези модели от преди 40-50г. воюват успешно.

Чалънджър гръмна и ... от тогава хАмериканска совалка не е хвърчала!!! А хАмериканците се визят на руски ракети и руска МКС!

Та къде казваш е успеха??? Да не би при ракетите дето не могат дори да ги видят ... като Искендера, Сармата, а? Или противокорабните ракети? А?

Дрънкаш глупости колкото да заработиш малко шорочета!

преди 17 минути, dimy написа:

Вярвай си че и аз съм като теб. 

преди 23 минути, dimy написа:

Та къде казваш е успеха??? Да не би при ракетите дето не могат дори да ги видят ... като Искендера, Сармата, а? Или противокорабните ракети? А?

преди 20 минути, dimy написа:

алънджър гръмна и ... от тогава хАмериканска совалка не е хвърчала!!! А хАмериканците се визят на руски ракети и руска МКС!

Чети малко осмсли написаното преди да избълваш безмислена пропаганда

преди 38 минути, Coco1 написа:

Расия - милион неуспеха във всичко един успех ъхъм ракетен двигател - откраднали по-добри разработки от Германия

преди 1 час, N1K17Y написа:

Например една анексия на украинска територия от Русия.

Написах "много предистория", а не"една анексия..."  :)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Аз две години поред бях национален състезател по BEERPONG, с добри класирания и на международни състезания. 

Само заради спортната ми кариера, която налага пиенето на бира, хАмериканците за сега печелят във войната между мен и омразното уиски. Все някога ще приключа със спорта и тогава хАмерика и глупавият Jack Daniel's ще се окажат в небрано лозе!  

Човече, Гледай си ТЕЛКа,  пий си лекарствата, чеси си крастата по форумите ,   и не се занимавай с глупости :hush:

преди 1 час, gagodrago написа:
преди 1 час, ivottoshev написа:

Ами някой пречили ти да се замесиш във войната? Хващай пушката и отивай да се биеш срещу злият Путин. Искаш ние като нация да се намесим активно, ама на самият теб не ти стиска. 

Излиза, че всички наши т.нар форумни тролове-русофоби, антипутлеристи, натовски-ястребоци, са само обикновени озлобени уонабита. Ще им се ама не им стиска.

По форумите ежедневно громят и пердашат Путин и руснаците, но ако видят на живо руски войник - ще избягат и ще скрият под кревата. 

Поне ни забавляват с тъпотиите си.

Вервай си :) 

Тези които подвиват опашки без война, са такива националнокастрирани путинисти, червени комунета, които  скачат ЗА Пултер дори без да ги питат.

Безтопкови антибълграски мюрета.

Много сте, вярно е. Подкрепяте се, вярно е... но вие сте позора на нацията.

И си го знаете.

И такива ще си останете.

преди 1 час, dimy написа:

Уазките никога не са имали проблем! Карал съм поне три модела ... Дори сега в Украйна тези модели от преди 40-50г. воюват успешно.

Чалънджър гръмна и ... от тогава хАмериканска совалка не е хвърчала!!! А хАмериканците се визят на руски ракети и руска МКС!

Ако си карал нещо подобно, би трябвало да знаеш че е в пъти по проблемно от който и да е друг автомобил .

Лъжец.  Подозирам дори не си се качвал на такова нещо да разбереш какво е.

:)

За космоса се консултирай си Илон МСК  , пардон , Мъск .

Доста  ще ти се смее на простотиите.

:)

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Мда.

Редно е да отчетеш, че и масово в момента се отчитат събитията само след 24.02.22.

А има толкова много предистория ;)

Да има. И някои помним.

Рашистката инвазия и анексия на Крим  2014 г , после вкарването на рашистки войски в Донбас и  опита да се проведе същия сценарий както в Крим.

за щастие, неуспешен. Наритаха ги яко тогава и  рашистите се свиха в малките непризнати ЛДНР републики .

Путлер бе недоволен че няма връзка с Крим , че се провали това продъжение на операцията в Крим,  и след 8 години гърчове, предприе масирана инвазия в Украйна.

Белким покрай хвърлянето на тонове пушечно месо , да  подсигури сухопътна връзка с Крим, а защо не и с Приднестровието.

За малоумниците овце , разбира се ще има пропаганда за освобождаване на Украйна от нацисти бандеровци ... :giggle1:

преди 5 часа, absurt написа:

Не си, затова не можеш да разбереш защо директно обвинява Зеленски, че е започнал войната.

Знаем бе.. майстори сте да изкарате че детето на детската площадка е виновно че е предизвикало педофила изнасилвач.

И разбира се,помощта която трябва да окажем е единствено и не повече от мокри кърпички за детето да се обърше от семенната течност  на изнасилвача.

Нали така , Корнело ?

преди 7 часа, dimy написа:

image.thumb.png.0f611c1e3eea29712bbbf6186ec5da8c.png

Само ние ще го дух*аме ! Ама - заслужаваме си!

И с какво сме го заслужили ??

Я да чуем ???  С какво сме по различни от Полша ??

Та Полша е далеч по "лоша" в сравнение с нас !

Подозирам че подтекста ти е... с колко повече трябва да се нагъ''зим на рашистите , и те пак да ни клатят не защото сме им удобни, а защото сме избрали да сме нагъ'''зени.

Нали си знаеш че който е показал че е слаб, никой няма да го желее, а ще го  клатят още повече ?

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Джин, джендър - все едно. Вади пишката и  "Азов" може да те хареса. А ако ти липсва, ще те харесат още по вече с "катеричката" напред.

Япония се извини на Азов.

Ти кога ?

преди 8 часа, Hristo52 написа:

Ти това вярваш ли го? Аз не! С един "лидер" Нинова алчна и жадна за власт. Дето нямаше да искат министри, ама тя стана вице председател. Дето съсипва БСП и премахва противниците си с пленум, само че на подписка, не присъствен, за да може да нареди на гъз@близците си това което тя иска! Мислила тя за бедните и онеправданите. МОЛЯЯЯЯ! Раздаде по един козунак за Великден!

Признавам си ,много ме кефи комунета да кълнат Корнела

:giggle1:

преди 5 часа, absurt написа:

Въпросът е не днес колко струва рублата и колко е необходима, а каква ще бъде утре? 

На кой му пука ???

преди 8 часа, dioib написа:
преди 8 часа, attj написа:

Корнелия се нуждае от съвет на качествен папагал.  Стига се е излагала. 

Тя трябва да си подаде оставката не само в сегашното правителство, а и пред БСП. Да, ама не ... 

Е, така е ... някои си прибират доларите от Украйна, а Нинова не .... тя си е на комисионна от производителя явно ... :) 

Ох мед ми капе на сърцето ...

Има ли комуне тук което да не е оплюло вожда си ?

преди 1 минута, miro20 написа:

И с какво сме го заслужили ??

Я да чуем ???  С какво сме по различни от Полша ??

Та Полша е далеч по "лоша" в сравнение с нас !

Подозирам че подтекста ти е... с колко повече трябва да се нагъ''зим на рашистите , и те пак да ни клатят не защото сме им удобни, а защото сме избрали да сме нагъ'''зени.

Нали си знаеш че който е показал че е слаб, никой няма да го желее, а ще го  клатят още повече ?

Япония се извини на Азов.

Ти кога ?

На кого да се извиня бре мухльо? На теб ли? Че кой си ти бе овньо смотан? Не се опитвай по вече да ме цитираш, шибек смотан!

преди 13 часа, M.Николов написа:

Трябва да се счита за платено още в момента на постъпване на средствата в Газпромбанк, пък те как ще ги въртят си е техен проблем.

хахаха :)  николоффф говори с моите думи .

Доживех !

На кого да се извиня бре мухльо? На теб ли? Че кой си ти бе овньо смотан? Не се опитвай по вече да ме цитираш, шибек смотан!

Казах на кого .. на Азов. Както им се извиниха японците.  Ако не... Върви при руския военен крайцер ... :getout:

току-що, Kolev72 написа:

По вероятно е теб да намерят покрай неговите останки. Или не ти се вярва? Чекиджия смотан!

Върви при крайцера Москва :giggle1:

преди 15 минути, miro20 написа:

Ох мед ми капе на сърцето ...

Има ли комуне тук което да не е оплюло вожда си ?

Мире, аз съм комунист, а не социалист. 

Боже пази България. Амин

преди 1 минута, dioib написа:

Мире, аз съм комунист, а не социалист. 

Боже пази България. Амин

Още по зле.

От социалист може да търсим реалност, от комунист само утопизъм .

Много зле.

Още по зле че комуне ми говори "Боже пази .... "

Тези с атеистичните идеоогии и взривените църкви ...  Дето репресираха хора заради християнската вяра...

Ох ... срама нямате...

Сега се смееш. Като дойде време да се молиш, аз ще се смея!

Аз на ублюдки не се моля.

Жив и здрав да  си . :getout:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.