Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, Milkydead написа:

Наливането на оръжия или каквито и да е субсидии за Украйна няма да намалят напрежението във войната нито ще помогнат на Украйна , ако Зеленски изобщо се интересуваше от народа си и от съдбата му нито щеше да започва война , нито щеше да я поддържа до сега.Този малък  американски пинчър.

Зеленски започнал война??? Бе за вас да кажете на черното- бяло е най- нормалното нещо а?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Американците и Зеленски в частност са били напълно информирани че война ще има ако продължават да оказват натиск на Русия , войната е планирана от всяка страна.Агресора тук се явява САЩ в по-голяма степен от Русия , а жертвата е Украйна.Аз самия съм срещу държавите тъй като те винаги водят до войни и използват войните за да консолидират власт както в самата държава така и извън нея, но жалък е човешкия род и държавите и войните ще продължават.

преди 2 минути, Milkydead написа:

Американците и Зеленски в частност са били напълно информирани че война ще има ако продължават да оказват натиск на Русия , войната е планирана от всяка страна.Агресора тук се явява САЩ в по-голяма степен от Русия , а жертвата е Украйна.Аз самия съм срещу държавите тъй като те винаги водят до войни и използват войните за да консолидират власт както в самата държава така и извън нея, но жалък е човешкия род и държавите и войните ще продължават.

С какво са виновни Укайна и САЩ ?

Каква мила картинка 😍

1.jpg.f59a1a07e10d860f969930e55676daf2.jpg

Единия пен-дьо, другия наркоман. Хубава двойка са...

Единия си дава заплатата и дупиту, другия дупиту за заплата.

Гръмнало, че ги събрало.

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Да съм казал, че себе си ще защитавам ? 

А каква теза посочваш, като кажеш "като се праща оръжие, само се удължава войната" ? :hit:

Трипио, представи си, че зад теб е Чубака и извършва действието от емотикона ти, давайки ти добър начален старт, за да се върнеш назад и да ме цитираш къде казвам - "като се праща оръжие, само се удължава войната"!

Дали ще можеш да посочиш такъв мой цитат?

И когато ти казах в друга тема, че си функционално неграмотен се цупеше, а ето че и тук го доказваш.

Разговора ми с Bankata бе за друго нещо, ама как твоята празна главица да го схване.

И преди съм ти казвал, когато решиш да спориш с мен, поне се ограмоти малко от малко, а не ми се хвърляй кат Матросов на амбразурата.

Колкото имаше представа от това що е то вирус и как действа, що е то ИС и как действа и що е то ваксина и как действа, толкова и сега имаш понятие от нещата, които се опитваш да коментираш.

Играй си белота пред блока и се надцаквайте с аверите ти, а не се опитвай да влизаш в спор с мен.

Ти и аз сме в много различни лиги във всеки един аспект.

Трипио поне бе добродушен идиот, ти дори и това не си, това което ви свързва е, че и на двамата интелектите ви са повече искуствени, отколкото интелекти.

Ако не можеж да посочиш мой цитат, където казвам "като се праща оръжие, само се удължава войната", то не си прави труда да ми отговаряш с поредната си доза недомислици.

И като не искаш да те защитават теб, кого искаш да защитават с нашите данъци?

Че нещо говореше за нашите оръжия да сме изхвърляли.

Както казвам на Ахилесов, не е срамно да си прост, жалко е да се гордееш с това си качество.

С пълна сила важи и за теб!

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Зеленски започнал война??? Бе за вас да кажете на черното- бяло е най- нормалното нещо а?

Цялото интервю ли изгледа? А, предишните му интервюта- от началото на проблемите, от евромайдана и т. н.? Не си, затова не можеш да разбереш защо директно обвинява Зеленски, че е започнал войната. Но, накратко  посочва "този американски пинчер". Това е Чомски, не е български анализатор. И на други американци със световна известност бяха дадени интервюта и анализи, потвърждаващи че нещата съвсем не са толкова черно- бели.

преди 13 минути, absurt написа:

Цялото интервю ли изгледа? А, предишните му интервюта- от началото на проблемите, от евромайдана и т. н.? Не си, затова не можеш да разбереш защо директно обвинява Зеленски, че е започнал войната. Но, накратко  посочва "този американски пинчер". Това е Чомски, не е български анализатор. И на други американци със световна известност бяха дадени интервюта и анализи, потвърждаващи че нещата съвсем не са толкова черно- бели.

Зеленски е президент от 2019г. Да не му приписваме минали събития. А по повод световноизвестни анализатори (нямам предвид Чомски), още чакам на Фукуяма прогнозите.

преди 22 минути, Milkydead написа:

Оф да бе, сетих се. Ти беше оня чалнатия, дето бил рогоносец щото приятелката му си качила снимки във фейса...

преди 18 минути, absurt написа:

Значи Чомски е дърт лешпер.

Коко1,  пак да попита Маруся - взе ли мерки за корупцията с рушветите и комисионните?    Или още не си ги научил тези работи!?   Питам на български -ама ти и български не разбираш...  

преди 8 минути, attj написа:

око1,  пак да попита Маруся

Маруся пак ли задаваш въпроси на себе си ?  Раздадоха ли ви във интерната парадните дрехи за 9 май

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 1 час, absurt написа:

Въпросът е не днес колко струва рублата и колко е необходима, а каква ще бъде утре? 

Валутата на бъдещето. Бягай да си обмениш всичките пари, че рублите ще свършат, всеки ги иска.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Валутата на бъдещето. Бягай да си обмениш всичките пари, че рублите ще свършат, всеки ги иска.

всеки говори за тях за тях, но няма от къде да си купи  - явно са като - теория на конспирацията

Понеже гледам, че ббц,белингцат/кат/сат и други подобни се водят "истински медии", барабар с босфор тв-то, нова и прочие, ето няколко връзки към телеграм канали свързани с конфликта в украйна, да да знам, че са рашистки, но искам да сменя малко всекидневната пропаганда, една и съща плоча, взе да се изтърква...

Предупреждавам, че някой канали са блокирани за български сим карти от всевишното Евробскожендарогастербайтово тяло, затова за удоволствието от рашистка пропаганда щем не щем трябва си платим: https://duckduckgo.com/?q=rent+sms+number&ia=web май само за официалните емисии въжеше, но знае ли човек...

Каналите в телеграм:

Цитат

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Дали ? 

преди 27 минути, Coco1 написа:

Маруся пак ли задаваш въпроси на себе си ?  Раздадоха ли ви във интерната парадните дрехи за 9 май

Дядовците на Маруся са руски белогвардейци - какво я питаш ти?   Вечно все нищо не е разбрал наш папугай Коко1...

току-що, attj написа:

Дядовците на Маруся са руски белогвардейци - ?   

Пак не си разбрала Маруся, питах дали са ви раздали дрехите за 9 май във интерната. Глупоста ви е вродена фамилно

преди 3 минути, Coco1 написа:

Пак не си разбрала Маруся, питах дали са ви раздали дрехите за 9 май във интерната. Глупоста ви е вродена фамилно

Не я вълнува каквото глупаци като теб ги вълнува.  Маруся не е като Коко1.

преди 12 минути, attj написа:

Дядовците на Маруся са

Чугуни с петолъчка на челото...

Рашистите обосраха голямото настъпление.

Пънаха се, пънаха се, и от много напъване се обосраха за 9 ти май.

Ма ся не е още 9 ти май, имат време още да се дообосерат.

Следващата седмица, американското мнозинство в българския парламент, ще настоява и подложи На гласуване активно участие на България във войната! На кого му е нужно България да се замесва?

преди 3 минути, Станислав Кьоров написа:

Следващата седмица, американското мнозинство в българския парламент, ще настоява и подложи На гласуване активно участие на България във войната! На кого му е нужно България да се замесва?

На мен. 

преди 37 минути, adersa написа:

Дали ? 

Абсолютно. Казах вече на Сорос да ми пуска заплатата в рубли. 

преди 3 минути, Станислав Кьоров написа:

Дано те мобилизират за да ти дойде акъла.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.