Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Автомонтьор съм бе, казвал съм го много пъти. Никога не съм карал такси! Не че го намирам за нещо срамно, просто не съм. По- добре бакшиш, отколкото платена подлога...

Еми колега, сори, не съм ти следил нещата. Та като колега, кажи, що метана умря преди години. Поне преди 5 години само газ се монтираше, метан - не. Само поддръжка. А като ти дойде заводско монтирана - голяма драма.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

това е фейк - самите медии които го рапространиха си казаха

Алооо, не е фейк!!!

Ето:

..Относно спирането на газа Радев заяви, че трябва правителството да отговори на няколко въпроса, защо само на България и на Полша се спира газа - Австрия и Германия, те как плащат и как гарантират своята енергийна сигурност...

https://bit.ly/3vKEbJD

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Еми колега, сори, не съм ти следил нещата. Та като колега, кажи, що метана умря преди години. Поне преди 5 години само газ се монтираше, метан - не. Само поддръжка. А като ти дойде заводско монтирана - голяма драма.

Метана няма никакви други качества, освен че е евтин. Народа малко като се позамогне и най- евтиното вече губи чара си. Заводско монтираните са практически необслужваеми. Като ти поискат от Фолксваген 200 лева за клапан, който реално струва 20 лева и им теглиш една майна, и не се занимаваш с глупости. Да се оправят те. Дреме ми на мен, че някой си купил дърт таралясник със заводска газова. Газовата е точно толкова умряла, колкото и колата. А частите са цифра, софтуера цифра по 3... ай няма нужда. Голяма драма за собственика. За мен няма никаква драма. Сваляш заводската, мяташ нова и бяга да играе. Ако има малко мозък, ще разбере че това е много по- евтин вариант за него. Ако не разбира, да ходи да си чука главата...

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Метана няма никакви други качества, освен че е евтин. Народа малко като се позамогне и най- евтиното вече губи чара си. Заводско монтираните са практически необслужваеми. Като ти поискат от Фолксваген 200 лева за клапан, който реално струва 20 лева и им теглиш една майна, и не се занимаваш с глупости. Да се оправят те. Дреме ми на мен, че някой си купил дърт таралясник със заводска газова. Газовата е точно толкова умряла, колкото и колата. А частите са цифра, софтуера цифра по 3... ай няма нужда. Голяма драма за собственика. За мен няма никаква драма. Сваляш заводската, мяташ нова и бяга да играе. Ако има малко мозък, ще разбере че това е много по- евтин вариант за него. Ако не разбира, да ходи да си чука главата...

Сто на сто съм съгласен. 

преди 29 минути, absurt написа:

Ти наистина ги мислиш за идиоти, руснаците. Спряха ни газа заради безмозъчието на кирчо и кокорчо. 

изгледа ли клипа - там казаха че просто това е падежа на плащане , след 2 седмици и на други ще спрат - идва ред на техен падеж на плащане

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

изгледа ли клипа - там казаха че просто това е падежа на плащане , след 2 седмици и на други ще спрат - идва ред на техен падеж на плащане

Така си мисля и аз, но твоето твърдение ми се стори наивно, затова реагирах.

преди 3 минути, absurt написа:

Така си мисля и аз, но твоето твърдение ми се стори наивно, затова реагирах.

мисля че го казваха в началото на клипа, за датите на падежа на плащането

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

Не бой се газа за Сърбия минава през нас а той нема да спре.

преди 1 минута, Филипов написа:

Споко, ще оставят парценче и за Молдавците, да имат и те излаз на черно море.

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

Освен ако не платят по правилният начин. И ще бъде много весело, ако това стане. Ще потвърди всеобщото европейско мнение, че сме глупаците на ЕС. Даже щели да ни "помадат" с руски газ.

Сигурно си мислите: колко идеално е всичко. Вдигат ми заплата и понеже сме вързани с еврото, начи заплатата ми се повишава и в евро и ставам по-богати. Нищо подобно, дори някак си да изключим инфлацията, която е по-голяма от "повишението" на доходите, ще трябва да включим в сметката и цената на самото евро. Дори ако не покупателната му способност, то поне курса на еврото спрямо сащ долар, който спадна до почти 1:1, което е най-нискито съотношение от 5 години. цирей петков дойде от канада и ше прецака целокупния есср. 

Упс, цъкнал съм на друга тема, това е май по-подходящо за темата за кабинета, от друга страна врагът в костюм дошъл от канада, нанася едва ли не военни щети на целия есср. Та може и тук да и е мястото.

Опа, забравих. И аз като турския ганя - аз казах ли ви? Кранче врът. Само на България обаче, щото другите "партниори" ще плащат в рубли...Те пък ще ни помагат с техен руски рублев газ. На малко повече пари, естествено. Врътка, та дрънка. А иначе кирчо и кокорчо супер доволни, как сме доказали кви мъже сме...

преди 36 минути, Pifi Pedolino написа:

Не бой се газа за Сърбия минава през нас а той нема да спре.

дали ще го спрем, ние неможе да кажем, имаме договор, трябва да се изпълнява, иначе санкции ще плащаме

това може да се вземе решение, на европейски ниво

току-що, Без умствен капацитет написа:

дали ще го спрем, ние неможе да кажем, имаме договор, трябва да се изпълнява, иначе санкции ще плащаме

Колкото и да сте се омотали и объркали с Киро и с Кокоро - нищо не зависи от такива като Вас!

преди 21 минути, tonit1968 написа:

Освен ако не платят по правилният начин. И ще бъде много весело, ако това стане. Ще потвърди всеобщото европейско мнение, че сме глупаците на ЕС. Даже щели да ни "помадат" с руски газ.

е трябва да мине месец да видим, кой е саботьора - а и ние винаги може да платим с рубли и след ден, два, ще ни го пуснат

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Опа, забравих. И аз като турския ганя - аз казах ли ви? Кранче врът. Само на България обаче, щото другите "партниори" ще плащат в рубли...Те пък ще ни помагат с техен руски рублев газ. На малко повече пари, естествено. Врътка, та дрънка. А иначе кирчо и кокорчо супер доволни, как сме доказали кви мъже сме...

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

преди 21 минути, tonit1968 написа:

Опа, забравих. И аз като турския ганя - аз казах ли ви

Само набързо, сякаш не искаха да съобщят, в едни от новините по хоризонт изтърваха, че Газпром са върнали сумите предплатени им от булгарзадник за бъдещи доставки на газ. Така че, практически договорът е наистина прекратен и ако искаме газ ще трябва да договаряме и цени. Които, като за вражеска страна, ще са вражески цени.

преди 1 час, absurt написа:

Няма как да стане- не съм пяла за СССР, когато е трябвало, та сега ли? Ти се наведи още мъничко- да се хванеш за палците и внимателно се обърни към "Козяк" в трепетно очакване..........на втечнения газ, скандирайки Памперса да живей!

Какъв точно трол си ти? Изглежда като да сте от едно котило с троло20 :speak:

Ама пък и с него сте в конфликт. Уж. 😄

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Само набързо, сякаш не искаха да съобщят, в едни от новините по хоризонт изтърваха, че Газпром са върнали сумите предплатени им от булгарзадник за бъдещи доставки на газ. Така че, практически договорът е наистина прекратен и ако искаме газ ще трябва да договаряме и цени. Които, като за вражеска страна, ще са вражески цени.

другия е по скъп с 20% - така че вражеското число не трябва да е по голямо или равно на 20

но не ни предлагат число

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

След като вече договорите не струват нищо, не виждам какъв е проблема. Затваряме за профилактика до другото лято. Сърбия да взима от Северен поток. Ние тук си гледаме нашата кочинка.

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

не ни предлагат число

Нямат нужда от нас. Ние сме просяците и ще трябва да молим.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Нямат нужда от нас.

Те и ЕС нямат нужда от нас. Приеха ни единствено за да не попаднем в руската зона на влияние.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

След като вече договорите не струват нищо, не виждам какъв е проблема. Затваряме за профилактика до другото лято. Сърбия да взима от Северен поток. Ние тук си гледаме нашата кочинка.

ама трябва да мислим и за после - като казах трябва да помислим, как да санкционитаме Русия за нарушение на договора

ако нарушим договора за транзит по ли ще сме на сметка - може пък да се насочим към други руски активи в нашата страна - като национализиране на Лукойл - от него по ще печелим в времето

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.