Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Мери) написа:

Ти кой точно от профилите на Тошев си - втория, третия или двеста и четвъртият? 🙄 Така като гледам се заформя следната картинка - Тошев е титуляр на основния си профил  и със сигурност на профила на Конумизматик или там, както му беше никът, ти трябва да си някъде по-назад в списъка на многобройните профили на видния форумен трол Тошев. 😉

Може и да са различни. Ватата от едни и същи опорки чете, тъй че и различни да са, пак са една и съща вата.

По темата.

Зеленски скъса синджиря. Русия е в пламъци. Путлер се е обосрал, обопикал и трепери в бункера !!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Сталин е виновен толкова много ляхи и хохли да са в Бандеристан?   Казаците отново ще ги сгазят.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

А Израел? Те присъстват ли? Трябва ли да се спазват резолюциите на ООН, или не?

Написала съм ти, кои присъстват. Ползваш търсачката и намираш написаното от мен.

И? Какво стана със САЩ? Нали те били най-голямато зло, но пак беше затапен. Руснаците с кои се сравняват? Искаше да пробуташ американците, но се подхлъзна и залитна към Израел. Аз ти посочих и Турция, Ирак, Индонезия...дори и ЮАР са в тази група на Блатната империя.

:popcorn2:

преди 42 минути, БаалБек написа:

И е ФАКТ, че никъде руски спортисти не участват с флага си. Според @asp1re и те (международните федерации) са фашисти? Тоест всички са фашисти, само руснаците не са, а? 

Прекрасна логика - на тения със съвест...😂

Не, не всички са фашисти. Просто са международни чиновници, които удобно прилагат западните политически директиви в спорта, под маската на "морал".

Кажи ми, кога американският флаг не беше допуснат на олимпийски игри заради войните в Ирак или Виетнам? Санкциите са селективни, а "фашист" е всеки, който наказва едни, но целува ръка на други сиреч такива като теб.

Само си прочети нивото на разсъждение:

преди 4 минути, asp1re написа:

Просто са международни чиновници, които удобно прилагат западните политически директиви в спорта, под маската на "морал".

Чакай да сляза в мазето да сме на едно ниво, че трудно вдяваш.

Какво разбираш под "международни чиновници"? Тръгни от там и после си защитавай тезата. Аз се качвам горе. Ти когато успееш да прочетеш и разбереш какво те питам се подготви, пиши ми и пак ще сляза в мазето да си пишем на едно ниво. :diving:

преди 13 минути, БаалБек написа:

Написала съм ти, кои присъстват.

Да, но пак не виждам отговор на въпроса: "Трябва ли да се спазват резолюциите на ООН относно Палестина и окупираните от Израел територии, или те не важат?"

Също така не виждам отговор и на днешното ми въпросче: "Путин или Зелю ръкопляска на бившият СС-овец Ярослав Хунка?"

От два дни съм те отблокирал, и вече по два казуса си навряна в под на кучето опашката :laughing5:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Да, но пак не виждам отговор на въпроса: "Трябва ли да се спазват резолюциите на ООН относно Палестина и окупираните от Израел територии, или те не важат?"

Също така не виждам отговор и на днешното ми въпросче: "Путин или Зелю ръкопляска на бившият СС-овец Ярослав Хунка?"

От два дни съм те отблокирал, и вече по два казуса си навряна в под на кучето опашката :laughing5:

Виждам,че отговорите ми не ти понасят. Първо беше САЩ, после се подхлъзна за Израел сега за Зеленски. Скачаш от тема в тема. И пак затапен.

Защо ли? Защото не можеш да докажеш, че Зеленски е знаел, кой е Ярослав Хунка. Я дай видеото от срещата, където представят Хунка, като СС-овец и Зеленски ръкопляска.

Тошев, пак се осра. Бързо в банята, че замириса. И да видим какво друго ще измислиш с преместване на основния въпрос: Русия прави същото като САЩ. Но се оказа пак затапен.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Само си прочети нивото на разсъждение:

Чакай да сляза в мазето да сме на едно ниво, че трудно вдяваш.

Какво разбираш под "международни чиновници"? Тръгни от там и после си защитавай тезата. Аз се качвам горе. Ти когато успееш да прочетеш и разбереш какво те питам се подготви, пиши ми и пак ще сляза в мазето да си пишем на едно ниво. :diving:

Няма нужда да слизаш. Аз не съм в мазето, а в реалността. Ти си в самолет, който лети със западната пропаганда, и въобще не виждаш какво става на земята.

Международни чиновници са всички, които прилагат колективно наказание на спортисти заради политиката на тяхното правителство, но забравят да наложат същото наказание на САЩ, Франция или Великобритания за техните военни интервенции. Това не са лидери, а политически изпълнители.

А ти докато си ровиш в мазето вземи помисли и се върни като ми цитираш една международна директива, която забранява американския флаг за войните им в Ирак или Виетнам.

преди 3 минути, asp1re написа:

А ти докато си ровиш в мазето вземи помисли и се върни като ми цитираш една международна директива, която забранява американския флаг за войните им в Ирак или Виетнам.

Тоест за теб "флаг" и "спортист" е едно и също, така ли?

Гледам, че е пълно с руски спортисти по състезания, ама им липсват флаговете, а?

Защо винаги при вас русоробите проблема ви е един и същ - функционална грамотност, четене с разбиране.

току-що, БаалБек написа:

Тоест за теб "флаг" и "спортист" е едно и също, така ли?

Гледам, че е пълно с руски спортисти по състезания, ама им липсват флаговете, а?

Защо винаги при вас русоробите проблема ви е един и същ - функционална грамотност, четене с разбиране.

Не вярвам момиче да се занимава и да я вълнуват такива неща - защо на руските спортисти им липсвали флагове.

Или не си в ред или си мъж, чиито интереси са мъже и история. Т.е. си петал.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Не вярвам момиче да се занимава и да я вълнуват такива неща - защо на руските спортисти им липсвали флагове.

Или не си в ред или си мъж, чиито интереси са мъже и история. Т.е. си петал.

Аз пък виждам, че няма какво да напишеш по същество и реши да се изходиш пред всички. Типично, като кученце търсещо внимание.

преди 12 минути, БаалБек написа:

Виждам,че отговорите ми не ти понасят. Първо беше САЩ, после се подхлъзна за Израел сега за Зеленски. Скачаш от тема в тема. И пак затапен.

Вече за четвърти път ти казвам че за Кравария се съгласих с теб че е било отдавна, въпреки че това не отменя фактът че и те са анексирали чужди територии. За Израел обаче отговор нямаш. Защо? Да не е защото си насрана и унижена за пореден път :laughing5:

преди 15 минути, БаалБек написа:

Защо ли? Защото не можеш да докажеш, че Зеленски е знаел, кой е Ярослав Хунка. 

Аз виждам фактите. Това че не е знаел са твои думи, които ТИ трябва да докажеш. 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Аз пък виждам, че няма какво да напишеш по същество и реши да се изходиш пред всички. Типично, като кученце търсещо внимание.

Щом Сашка ти лайква сте ми ясни.

И какво да пиша по същество с някой който се представя с жена, а личи че не е? Според теб колко жени в България се интересуват защо руските спортисти били без флагове на състезания?

преди 26 минути, БаалБек написа:

Целта е не просто да им липсва флагът, а чрез унижението на спортиста да бъде унизена държавата. Да ги накарат публично да се отрекат от националната си идентичност, за да участват.

Това не е спортна дисциплина, а чиста политическа принуда.

преди 9 минути, В. Велев написа:

Според теб колко жени в България се интересуват защо руските спортисти били без флагове на състезания?

Тя едва днес е разбрала за този факт и реши че това е шанс да плювне по Русия, без да разбира че по този начин рие върху себе си, защото двойните стандарти и по този повод са очеизвадни и въобще не са в подкрепа на "демократичният" Запад.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Щом Сашка ти лайква сте ми ясни.

И какво да пиша по същество с някой който се представя с жена, а личи че не е? Според теб колко жени в България се интересуват защо руските спортисти били без флагове на състезания?

Поредно доказателство, че мозъка на русороба е заменен с дебелото му черво. "Имам съмнение...", "Почти съм сигурен...", "Не е възможно...".

Факти? ....Липсват! Кога ще започнете да боравите с факти? Никога, защото не ви изнасят на пропагандата, лъжите и манипулациите. @ivottoshev е същия. Сега чакам да ми представи видео запис, в който представят Ярослав Хунка като СС-овец и Зеленски му ръкопляска. Но няма да даде, защото и той е лъжец, манипулатор и фейкомет. Доказах го за пореден път!

преди 4 минути, БаалБек написа:

Доказах го за пореден път!

Доказа за пореден път че си мъж, който се интересува от мъже, че си трол и манипулатор. А, и фейкомет.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Сега чакам да ми представи видео запис, в който представят Ярослав Хунка като СС-овец и Зеленски му ръкопляска. Но няма да даде, защото и той е лъжец, манипулатор и фейкомет. Доказах го за пореден път!

Ярослав Хунка е бивш СС-овец. ФАКТ!!!

Зелю му ръкопляска. ФАКТ!!!

БаалБукащата простотии не може да докаже че при наличието на толкова тайни и явни служби и ведомства на Канада и Укрия, никой не е знаел че Ярослав Хунка е бивш СС-овец. ФАКТ!!!

пп: Насрана ми приятелко, трябва ли да се спазват резолюциите на ООН относно Палестина и окупираните от Израел територии, или те не важат?

Да се чуди човек кой на кого налага санкции: 🤡🤡🤡

Европейската комисия ще предостави финансова помощ догодина на балтийските държави, които понасят съпътстващи икономически щети от санкциите на ЕС срещу Русия.

Регионът е особено силно засегнат поради спада в туризма и инвестициите, както и от срива на трансграничната търговия с Русия. По този начин Финландия, Естония, Латвия и Литва понесоха огромен финансов удар.

Но скептиците предупреждават, че всяка незабавна финансова подкрепа, която може да им се предостави, ще бъде оскъдна, предвид мащаба на предизвикателството и изчерпването на седемгодишния бюджет на блока.

https://www.politico.eu/article/baltic-russia-sanctions-package-eu-raffaele-fitto-moscow-war-economy/

преди 4 минути, "Саша" написа:

Срамуваш се, че дама ви прави на две копейки и затова си измислихте, че е мъж? Да ви е по-малък срамът и да се успокоите малко? 😆

Тираджията почна да влиза от другият профил, та да даде едно рамо на себе си...

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ярослав Хунка е бивш СС-овец. ФАКТ!!!

Зелю му ръкопляска. ФАКТ!!!

БаалБукащата простотии не може да докаже че при наличието на толкова тайни и явни служби и ведомства на Канада и Укрия, никой не е знаел че Ярослав Хунка е бивш СС-овец. ФАКТ!!!

пп: Насрана ми приятелко, трябва ли да се спазват резолюциите на ООН относно Палестина и окупираните от Израел територии, или те не важат?

Чакам видеозаписа от събитето, да видя кой се е насрал?

200 пъти ти отговорих за ООН ти пак си питаш, защото свършиха опорките. По всички те затапих. Ходи се изкъпи и избърши, че се вмириса...

преди 2 минути, communismatic написа:

Тираджията почна да влиза от другият профил, та да даде едно рамо на себе си...

Сега чакам да влезе от третия профил с контрааргумент.

преди 5 минути, "Саша" написа:

Срамуваш се, че дама ви прави на две копейки и затова си измислихте, че е мъж? Да ви е по-малък срамът и да се успокоите малко? 😆

Ахахаха, толкова си заблуден, завалията!

Баалбукащата простотии никой освен теб не я взима насериозно и единственото чувство, което буди в нас е съжаление!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.