Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мери пак не е разбрала.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Мисъл!!!!!!!!

У Меритууу!?!:wub:

Тошев, точно ти да претендираш, че имаш мисли в главата, това даже не е смешно. 😢

преди 1 минута, "Саша" написа:

Слез на земята и се върни в битката за селата в източна Украйна, че там вече доста години буксувате..... 

Аз съм слезнал на земята и виждам само разни фашисти как се давят в нея. Проблема е твой, че нещата ги виждаш като състезание, а всъщност това е месомелачка която бавно и сигурно приключва работата си.

Аз адекватни контранастъпления не виждам, обърни си мисълта вече към капитулация. 

току-що, ivottoshev написа:

Моя грешка. Посипвам си главата с пепел :doh:

Ехааа, това вече е нещо ново  - от единия профил си правиш забележки, от другия си посипваш пепел върху главата. Докъде напредна техниката, Тошев, научил си се да превключваш между профилите светкавично. 😲

Урсула говори за мир чрез сила.     Изоставям всякакви безнадеждни коментари.  

Меритууу, трябва са си промениш подписа.

Този по ще ти отива:

"Винаги съм казвал: Форум с повече от един "Тошев" е страшна бъркотия." Ме ри тууу

:laughing5:

Четвъртък дойде и мина; започва нова седмица.

Украйна я има.

Три танкера вече не.

Толкова по въпроса за мирните договори с кенефа на планетата.

590295450_843841088342596_152698215178368156_n.thumb.jpg.968dfd24eaade1e585eb5be38e2d65ae.jpg

преди 3 минути, "Саша" написа:

ХАХАХА, прав си, месомелачка е. Ти вместо да ръсиш глупости по форумите в България, можеш да отидеш на фронта и да натуриш украинската почва. Така ще допринесеш за провала на Хутин, който дори не е във война и сее с трупове Украйна в продължение на много, много, години.... 😆

Сашка, знаеш ли кой е проблема в така изложената от теб теза?

В това, че май наторената земя ще остане за Хутин.

Е сега Европа какво щяла да прави на Руската федерация???   Освен да предизвиква смях и нищо друго...

ХАХАХА, прав си, месомелачка е. Ти вместо да ръсиш глупости по форумите в България, можеш да отидеш на фронта и да натуриш украинската почва. Така ще допринесеш за провала на Хутин, който дори не е във война и сее с трупове Украйна в продължение на много, много, години.... 😆

Аз нямам нужда да отивам. Вече съм на правилната страна на историята. А ти си този, който радостно ръкопляска на смъртта на славяните. Когато всичко свърши, на теб ще ти се наложи да обясняваш защо подкрепяше тази месомелачка.

Славяните мрат заради амбициите на Хутин, а не заради мен. Така, че кой какво отговорност ще поеме и кой ще обяснява..... за всеки случай няма да съм аз.

Путин амбиции няма, а защитава интереси. Славяните мрат, защото вашите лидери решиха да ги направят пушечно месо с пари и оръжия от Вашингтон и Брюксел. Ти подкрепяш тези, които финансират месомелачката, за да продължи. Когато фактите излязат наяве, ще бъдеш първият, който ще твърди, че никога не е подкрепял нищо, защото обикновено фашистите страдате от липса на отговорност.

преди 29 минути, Мери) написа:

Ехааа, това вече е нещо ново  - от единия профил си правиш забележки, от другия си посипваш пепел върху главата. Докъде напредна техниката, Тошев, научил си се да превключваш между профилите светкавично. 😲

Дзверо, ще обясниш ли кое в долният пост събуди единствената ти мозъчна гънка и те провокира да "мислиш" че пиша от няколко профила? 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Колко пъти да ти повтарям, че от както на два пъти променяше линк в поста си, защото все оборваше собствената ти теза, АЗ ТВОИ ЛИНКОВЕ НЕ ОТВАРЯМ?

Колко пъти да ти повтарям, че от както те хванаха да пробутваш клип от 2011 за новина, АЗ ТВОИ КЛИПЧЕТА НЕ ГЛЕДАМ?

Ако искаш нещо да ми кажеш - казвай го и ще се посмеем, но да си губя времето да чета или да гледам нефелната ти пропаганда - това няма да го бъде :)

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 30 минути, M.Николов написа:

Тошев, много си наплашил Меритууу, сега във всеки профил ѝ се привижда Тошев.:laughing5:

Дзверо си търси Фнимание. Днес съм в настроение и може и да се позабавлявам с него :D

Украйна е предприела рекорден брой атаки срещу руски петролни рафинерии през ноември.

През ноември украинските въоръжени сили предприеха най-малко 14 атаки с дронове срещу руски петролни рафинерии, съобщава Bloomberg. Според оценките на агенцията, това е най-големият брой атаки от началото на СВО. Атаките срещу рафинериите съвпаднаха с четири атаки срещу съоръжения за товарене на петрол в Черно море, както и с атаки срещу танкери, превозващи руски петрол.

Междувременно руските въоръжени сили продължават редовните атаки срещу енергийната инфраструктура на Украйна и цивилни цели, включително жилищни сгради, отбелязва агенцията.

току-що, M.Николов написа:

Фактът къде биват посрещани говори единствено и само за акъла на американския президент, който се похвали веднъж следното: https://offnews.bg/sviat/tramp-darzhavni-lideri-mi-tceluvat-zadnika-za-da-skliuchim-sdelka-842337.html   Като го гледам и нашият президент внезапно ми става изненадващо  много по-симпатичен, въпреки че никога не съм гласувала за него. Радев на светлинни години превъзхожда Тръмп по интелект и морал. Никога не съм подозирала, че баш Радев ще похваля, ама ей на, факт е, сравнен с Тръмпи си е направо прекрасен.  🧡

Анализатори от руския Център за макроикономически анализ и краткосрочно прогнозиране (ЦМАКП) документират нарастващи признаци за предстояща рецесия и предупреждават за нарастващи рискове от бягство на вложители и свързани с това ефекти.

Според ЦМАКП, ако войната не приключи през следващите месеци, то предстоящата рецесия рискува да ескалира в пълномащабна социално-икономическа криза. В продължение на близо четири години, отбелязват анализаторите, правителството успява да избегне рязък спад в жизнения стандарт благодарение на благоприятната икономическа база и високите приходи от петрол и газ, но и двата фактора се изчерпват. Намаляващите приходи от износ ограничават способността на държавата да компенсира разходите, увеличавайки вероятността от масова безработица, неизплатени заплати и съпътстващ ръст на маргинални явления, от алкохолизъм до престъпност.

„Русия до голяма степен е изчерпала натрупаните си ресурси и продължаването на военните действия без подкопаване на икономическата стабилност става проблематично“, казва експерт, запознат с констатациите на ЦМАКП. Той добавя, че рецесията вече е започнала и възможностите за нейното смекчаване са значително намалели. Интервюираните посочват края на специалната операция като единствен фактор, способен бързо да облекчи натиска върху икономиката, но този вариант не се разглежда поради политическия императив за постигане на заявените цели.

Междувременно в банковия сектор вече се развива криза на лошите дългове. Към 1 октомври 2025 г. общият обем на необслужвания дълг достигна 2,3 трилиона рубли, а темпът му на растеж през 2025 г. е приблизително 1,6 пъти по-висок от миналогодишния. Импулсът за растеж на банковите депозити е изчерпан и на фона на нарастващата безработица експертите не изключват засилена паника сред населението.

Че то и ПСВ так приключи, защото банкерите така решиха....Ако беше на военните още щеше да трае....И тук така ще стане....Не е решаващо на руснаците + 1-2 000 000 пушечно месо на 300.

Их много.

преди 27 минути, Мери) написа:

Твърдиш нещо, но не можеш да се аргументираш. Защо така се получава при теб? Не видя ли този мой пост? 

преди 10 минути, БаалБек написа:

4mo.png

2025-12-01-23-14.png

преди 1 минута, В. Велев написа:

2025-12-01-23-14.png

покажи  го на шведа който го кефи да ходи в САЩ

или на глен - фена на острова

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

покажи  го на шведа който го кефи да ходи в САЩ

или на глен - фена на острова

Показах го.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.