Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Военния обосрател сега излезе лъжец ли? Бъди сериозно не ме кефиш вече и не знам как се харесаш на северно-корейците такъв отричаш? Ти само на мен ли отричаш или и на тях не даваш [emoji6]? И да кажа само че е само  той. При тебе е нормално да отричаш все пак с баба Пенка държите палмата на непотребни тролки, ставащи за смях. Нищо лично но знаеш , че не струвате нали, не е нужно да ти повтарям постоянно. 
Зарежи тая война кажи за кучето по Пхенянски.
Заповядай и дай още няколко пъти коментар на същото видео от други места, които ще наречеш лъжци. Това няма да промени факта, че лодката не мърда грам.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, kaldata1 написа:

Твърдя, че не са живели добре нито преди, нито сега. Впрочем, в момента гражданска война няма. 

Днес не ми се комуникира с олигофрени. Потърси си някой друг кандидат.

преди 4 минути, maxthon написа:

Заповядай и дай още няколко пъти коментар на същото видео от други места, които ще наречеш лъжци. Това няма да промени факта, че лодката не мърда грам.

Бъди, истината боли, знаеш ;)Няма нужда да ти казвам , нали?Жалкото ти тролене след малко ще изкара доста хора цитирани тук лъжци , нали искаш да ти го причинявам. Отиди и ти пий едно северно - корейско питие да не станеш за смях пак :)

Пълно сгромолясване на товарищ хуйлотрампанзето и бъдеща емиграция в престъпното хуйлово блато. Да си прави там престъпните "сделки" с хуйловците
Рейтингът на Тръмп пада сериозно. Дори сред поддръжниците на MAGA.
Сред републиканците се отчита спад в подкрепата — от 38% на 35%, а в движението MAGA рейтингът на Тръмп падна с 8 пункта, до 70%.
58% от американците не одобряват дейността на Тръмп, докато 42% я одобряват.

600354988_833797166201796_16891155491409
 ·

Бъди, истината боли, знаеш [emoji6]Няма нужда да ти казвам , нали?Жалкото ти тролене след малко ще изкара доста хора цитирани тук лъжци , нали искаш да ти го причинявам. Отиди и ти пий едно северно - корейско питие да не станеш за смях пак [emoji4]
Коя е тази истина? Ударена, унищожена лодка, а тя горката грам не помръдва..... А как е видеото със самолета? И там ли всичко е наред или е също аи генерирано? Като полетят калибрите ще видиш истината.....

преди 8 минути, maxthon написа:

Коя е тази истина? Ударена, унищожена лодка, а тя горката грам не помръдва..... А как е видеото със самолета? И там ли всичко е наред или е също аи генерирано?

AI видео без доказателство? При условие че реват че ПАК са им гледали камерите . Бъди верно вече знам че е много зле положението, щом пак се активизира и това само ме радва - знам че ще стане още по-зле само благодарение на тебе. Да си знаеш това е AI видео , а един куп влогери лъжат . Ти верно си адски умен, а? Не те лупка май правилно северно-корееца, а? То с тия малки 🍌 така става- привижда ти се всичко... Пак си оставаш най-жалката тролка тук и се радвам че ще го разбереш още веднъж.

AI видео без доказателство? При условие че реват че ПАК са им гледали камерите . Бъди верно вече знам че е много зле положвнивто щом пак се активизира и това само ме радва - знам че ще стане още по-зле само благодарение на тебе. Да ви знаеш това е AI видео , а един куп влогери лъжат . Ти верно си адски умен, а? Не те лупка май правилно северно-корееца, а? То с тия малки [emoji529] така става- привижда ти се всичко... Пак си оставаш най-жалката тролка тук и се радвам че ще го разбереш още веднъж.
Като полетят калибрите ще видиш хубаво как е положението. Доказателството за унищожена лодка бива ти да го дадеш. А тя горката пак да кажа грам не мърда. Все едно не се намира във вода....

преди 2 минути, maxthon написа:

Като полетят калибрите ще видиш хубаво как е положението. Доказателството за унищожена лодка бива ти да го дадеш. А тя горката пак да кажа грам не мърда. Все едно не се намира във вода....

Чакай сега нали беше AI видео, как така унищожена? Бъди там май малко превъртя ,а? Аз ти казвам малките 🍌

не ти се отразяват добре в отричането ;)

Чакай сега нали беше AI видео, как така унищожена? Бъди там май малко превъртя ,а? Аз ти казвам малките [emoji529]
не ти се отразяват добре в отричането [emoji6]. 
Е как така де? Нали укро пропагандата това тръби в момента? И аз това питам как е унищожена, а тя грам не мърда...

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Днес не ми се комуникира с олигофрени. Потърси си някой друг кандидат.

Жестока затапка. Кой да си потърся, вие сте 3 човека с по 5 никнейма и като не ви отърва, излизате с "Оф, ами не ми се говори с тъпанари"? 

Тъжната съдба на соцносталгика и русолюб във форум за ... софтуер и хардуер. 🤔

преди 14 минути, maxthon написа:

Е как така де? Нали укро пропагандата това тръби в момента? И аз това питам как е унищожена, а тя грам не мърда...

Ама как така унищожена от AI видео , бре бъди? Ти чуваш ли се? Вече си пил нали, като онзи :)

Ама как така унищожена от AI видео , бре бъди? Ти чуваш ли се? Вече си пил нали, като онзи [emoji4]
Е питай там, където твърдят, че са унищожили лодка. Въпросите към украинците моля....

ЕС се кани да създаде собствен отбранителен съюз, влизането на Украйна в ЕС им е достатъчно на украинците.
НАТО в момента е на практика само Европа. Защото оранжевата маймуна не става за съюзник и от неговите войски нищо не може да се очаква (освен в Израел).
 Европа още осигурява достатъчно ресурс на Украйна, украинците си развиха собствено производство за доста от важните неща (ракети и дронове). Европа също има разузнавателни сателити.  

Тръмпутин напълно потопи имиджа на САЩ, на практика НАТО вече не може да разчита нито на член 5-ти, нито на "съюзник" като САЩ. В тежък момент за ЕС/Европа САЩ избягаха и се прегърнаха с техния истински враг. ЕС има всичко за да бъде световна военна сила . Доктрината на ЕС (плюс Украйна, защото и тя ще е в съюза) трябва да е.

НАТО трябва да моли най-силната армия в Европа (украинската) да влезе в съюза а не обратното...
САЩ се оказаха просто един хвалипръцко, който моментално подви опашка пред Путлер. То не бяха самолетоносачи, модерни сателити, стелтове, техника за трилиони, най-големия флот, армия въоръжена до зъби, огромен ресурс, бла-бла... и накрая - ама той Путя каза...

В Берлин Зеленски е отказал да обсъжда изтегляне от Донбас и украинците го подкрепят

Браво на Зеленски!

471901089_2623715181149797_1893801209444069808_n.thumb.jpg.137b03c4c5aa8be11915d63bc6ed2fd9.jpg

преди 12 минути, maxthon написа:

Е питай там, където твърдят, че са унищожили лодка. Въпросите към украинците моля....

Аз те питам тебе за това как така AI видео е това, а пък се жалват че пак им хакнали камерите като на моста? Те не го ли знаят това? Ти не им ли каза?

преди 1 час, kaldata1 написа:

Твърдя, че не са живели добре нито преди, нито сега. Впрочем, в момента гражданска война няма. 

Виждал си ти либиец на снимка.Не са живеели добре???? Особено пък по времето на Кадафи.Ама как ще са живеели добре? Ожениш се, държавата ти строи жилище безплатно, учиш висше образование, напълно безплатно при това и в чужбина, младоженчески заем към 50 000$, които при раждане на 2 деца в семейството се опрощават и още куп едни такива "трудни" за преживяване моменти.Ами трудно е, как тъй ще пишем, че било лесно.

Аз те питам тебе за това как така AI видео е това, а пък се жалват че пак им хакнали камерите като на моста? Те не го ли знаят това? Ти не им ли каза?
Всички въпроси моля към тези твърдящи, че са унищожили лодката. Ще ти обяснят и за хакването, и за всичко. Даже и за Су-34 в хангара ще ги обяснят ако ги попиташ любезно.

Гражданската война в Украйна ще свърши - когато казаците дотрепят бандеровците.   Също като в предните 3-4 века.    

преди 19 минути, maxthon написа:

Всички въпроси моля към тези твърдящи, че са унищожили лодката. Ще ти обяснят и за хакването, и за всичко. Даже и за Су-34 в хангара ще ги обяснят ако ги попиташ любезно.

Знам че можеш да обясниш всичко само не и това дето те питам. А именно как така ти твърдеш че е AI  видео, а пък онези викат пак ни гледат в камерите. Те на камерите AI видеа ли пускат за заблуда на врага , нали? 

Знам че можеш да обясниш всичко само не и това дето те питам. А именно как така ти твърдеш че е AI  видео, а пък онези викат пак ни гледат в камерите. Те на камерите AI видеа ли пускат за заблуда на врага , нали? 
Да обяснявам нещо, което друг го твърди? И как си го представяш това да се случи? Отивай да търсиш обяснение там, където се твърди за унищожена лодка. Един път украинците ще ти обяснят как лодката не мърда. Втори път ще ти обяснят руснаците когато лодката започне да мърда и да пуска ракети.

току-що, attj написа:

Гражданската война в Украйна ще свърши - когато казаците дотрепят бандеровците.   Също като в предните 3-4 века.    

Казва се  междусъседска, а не гражданска, кога ще го научиш тоя български? 😢

преди 44 минути, Alvion написа:
 ЕС се кани да създаде собствен отбранителен съюз, влизането на Украйна в ЕС им е достатъчно на украинците.

😁😁😁

G46b03AWQAAQ6Pn.jpg.6d80827aad8e71902b48762fe9a5d57b.jpg

преди 1 минута, Мери) написа:

Казва се  междусъседска, а не гражданска, кога ще го научиш тоя български? 😢

Това Мери ли го измисли?   Вътрешноукраинският конфликт е още от Майдана.

преди 6 минути, maxthon написа:

Да обяснявам нещо, което друг го твърди? И как си го представяш това да се случи? Отивай да търсиш обяснение там, където се твърди за унищожена лодка. Един път украинците ще ти обяснят как лодката не мърда. Втори път ще ти обяснят руснаците когато лодката започне да мърда и да пуска ракети.

преди 1 час, maxthon написа:

За ценителите на ai генерираните видеа...... A днес няма да им е и за първи път. Самолети, подводници, какво следва?

Това някой дето не го познаваш ли го написа? Хайде де бъди , знаеш само може да направиш нещата по-лоши за себе си. Знаеш аз те обичам ама нищо не става от тебе , бре човек. Аз съм убеден че и рецептата за куче по Пхенянски дори не са те научили как се прави.

току-що, attj написа:

Това Мери ли го измисли?   Вътрешноукраинският конфликт е още от Майдана.

Ето пак упорито бъркаш думите - не вътрешноукраински, а руско-украински. За останалото си права. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.