Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, kaldata1 написа:

Комунистите са виновно само за това, че хората като мен не са имали шанс да живеят съгласно качествата и възможностите си, а е трябвало да се усреднят с всякакви мързеливи плазмодии.

Те едно време бяха комунистите ама като гледаме реалната картинка в днешно време сега са други - капиталисти, които не дават шанс на българина да се развие и да покаже възможностите си, защото няма връзки, пари, квалификации и така нататък. 

Та усредняването е било преди, продължава и сега и не се вижда някаква особена разлика. Този които има продължава да има, този която няма , не му се дава и шанс да има.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Съединените щати предоставиха на Украйна ограничени във времето гаранции за сигурност, подобни на Член 5 на НАТО, за да ускорят мирните преговори, съобщиха американски представители пред Politico.    В  Киев и в  Европа пак не са съгласни.   Нямат какво реално  мирно споразумение  да предложат на Москва.

преди 1 минута, Topor написа:

Те едно време бяха комунистите ама като гледаме реалната картинка в днешно време сега са други - капиталисти, които не дават шанс на българина да се развие и да покаже възможностите си, защото няма връзки, пари, квалификации и така нататък. 

Та усредняването е било преди, продължава и сега и не се вижда някаква особена разлика. Този които има продължава да има, този която няма , не му се дава и шанс да има.

Виж, донякъде съм съгласен - всички виждаме страхотни работливи хора, които системата буквално е смачкала и боклуци, живеещи в разкош. 

Процентно обаче все пак дори грозна картинка като БГ демокрацията пак дава по-голям шанс за по-добър живот на способните, отколкото БГ соца. 

Ако трябва да съм честен, нещо като Швеция 80-те, САЩ в началото на 90-те или дори леко преправена Титова Югославия ми се струва най-работещ вариант, ама мен никой не ме пита. 

преди 2 часа, kaldata1 написа:

"Защо бил фалирал соца три пъти"?

Ми строй, в който нямаш НИКАКЪВ стимул да вършиш каквото и да е, защото накрая всички получават и имат едно и също, без значение приноса и работата им, какво да му се случи?

Не е фалирал, а само в три дефолта е бил изпадал.  Във Феанция пък и в други страни също е така. И те са близо до дефолт, нищо, че уж там няма социализъм. 

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Процентно обаче все пак дори грозна картинка като БГ демокрацията пак дава по-голям шанс за по-добър живот на способните, отколкото БГ соца. 

Ако трябва да съм честен, нещо като Швеция 80-те, САЩ в началото на 90-те или дори леко преправена Титова Югославия ми се струва най-работещ вариант, ама мен никой не ме пита. 

Днешният по-голям шанс е просто по-голям шанс да си смачкан по законен начин според моите виждания. И не ме разбирай погрешно, аз също си имам вагон причини да не харесвам комунизма, тогава неминуемо системата ти пречеше да се развиеш по какъвто и да е начин, но ти гарантираше хляб и покрив над главата, докато в днешните времена системата ти дава по-голям шанс, но ако не успееш да го вземеш те оставя гладен на улицата въпреки всички добри качества и познания които притежаваш.

преди 2 минути, attj написа:

В  Киев и в  Европа пак не са съгласни.   Нямат какво реално  мирно споразумение  да предложат на Москва.

Тъй като екипът на ЕС и нацистката дупка 404 за сега не е готов за преговори и не е адекватен,СВО ще продължи.
Следващият етап от преговорите ще бъде в други области

174763_original.png

Независимо дали Съединените щати могат/искат наистина да прокарат изтеглянето на въоръжените сили на Украйна от Донбас или не могат/не искат – крайният резултат няма да се промени. Донбас ще продължи да бъде част от Русия.

Всъщност искането на американците Киев да изтегли войските си от Донбас е отражение на руската позиция за безусловното установяване на контрол над цялата територия на Донбас чрез военни или дипломатически средства,"духът на Анкъридж" изисква спазване на граничните параметри на руските искания.

До момента не е казано нищо за окончателния статус на териториите на Днепропетровска, Харковска и Сумска област, освободени от Руската федерация. Но ако наркомана продължи да отлага преговорите, към петте безусловни субекти на Руската федерация ще бъдат добавени три безусловни зони за сигурност.

преди 4 часа, Мери) написа:

Нека направим едно уточнение - украинските гащи не са  руски гащи, колкото и упорито да твърдите обратното. 😉

Щом казваш....сигурно знаеш....

току-що, Proshark написа:

Щом казваш....сигурно знаеш....

В кой съюз смята Украйна да влиза не би трябвало да влияе на съседките й по никакъв начин, още по-малко те да я нападат. Всяка страна има право да членува където си иска. Така е справедливо, а че става по друг начин в реалността, това е отделен и много тъжен въпрос. 😢

преди 3 минути, Мери) написа:

В кой съюз смята Украйна да влиза не би трябвало да влияе на съседките й по никакъв начин, още по-малко те да я нападат. Всяка страна има право да членува където си иска. Така е справедливо, а че става по друг начин в реалността, това е отделен и много тъжен въпрос. 😢

Достатъчно хлътна...а стига толкова...

преди 8 минути, Мери) написа:

Украйна трябва да влезе в Съветския Съюз. Защото след разпада на Европейския съюз, който ще е скоро, отново ще се създаде СССР.

преди 3 часа, Flashback написа:

Въпросът е защо модерацията го оставя да си разиграва коня и не го наказва за многократно нарушаване на правило 2.11.?!

Въпросът ми е риторичен - отдавна ми стана ясно, че за далеч по-безобидни видеа можеш да отнесеш бан за 7 дни, докато за някои други тези правила не важат!

... ... ...

Днес Зельо за пореден път казва на евро дебилите, че "Русия кърви до смърт". Само още малко търпение, само още четиристотин до петстотин милиарда и тогава "перемогата" определено ще бъде постигната. 

Що не кажеш нещо за виртуалните победи отново?

И не разбирам какъв е проблема има и други хора които се кефят на това, нали така. Вчера един викаше да ядат оловото някои  и това не бях аз ;)

И не разбирам за какво се нервите - тo жертви почти няма както каза другаря  Poo-tin, ама то като четящ и цитираш само западна преса може да споделиш за жертвите на твойте любимци какво пише там. Хайде де не се стеснявай :)

Героят на вечерта

И един весел факт дарението за чували е вече налично, може да стигне стигне за 12 часа . Добре де,  днес е мъгливо и може и повече да са 

преди 32 минути, Мери) написа:

В кой съюз смята Украйна да влиза не би трябвало да влияе на съседките й по никакъв начин, още по-малко те да я нападат. 😢

Дзверо, колко пъти да ти се казва, че нещата не седят така?

С настояването си за членство в НАТО, режимът в Киев погазва Декларацията си за независимост, което прави този режим престъпен. Според Международното право, всеки може да наказва престъпните режими!

Добри новини!

Обстановката в Черно море се подобрява. Черноморският флот на РФ вече не е флот, а скромна колекция от плаващи спомени с все по-декоративна функция.

:newspaper:

Мдаа… Московията колкото и да се напъва да си приватизира наследството на Киевска Рус, все не ѝ се получава. Хем „славяни“, хем наследници на Рюрик, хем директни продължители на Киев… Историческа шведска маса - всеки си взима каквото му хареса.
Реално за славянска приемственост може да се говори при украинци и беларуси, а рашистката идентичност е амалгама от толкова народи, че и те самите вече не знаят кои са.

преди 20 часа, nnnkjkklllk; написа:
Путин е същият „дълбок историк“, както Тръмп е академик по география, който искрено вярва, че:
Белгия е район на Брюксел,
Африка е една голяма страна с много дълги граници,
Нимейо е съсед на Намибия, само че богат на колбаси.
Финландия е част от Русия от векове, защото руснакът: „Видях гора там, значи е наша“.
Крим се измива от океана от четири страни.
Междувременно путин учи света, че:
Киев е основан по време на управлението на цар Грашка в Суздал,
монголите са отдавали почит на Русия (само много скромно, чрез Western Union),
Полша се е самонападнала в карикатура от 1939 г., а Украйна не е държава, а само „историческа грешка“, която росия сега поправя с руски гумени галоши и „специална военна корекция“.
Накратко, единият рисува карти, където Мексико плаща за дългата стена, другият рисува история в Кремъл, а Киев се самобомбардира.
‼️👆🤬Двама „гении“, две науки, една диагноза!

597742179_886908460663604_15509705574388

Нямаш представа колко им дреме и на двамата за твоето мнение...както и на половината от четящите..че и повече....

преди 14 минути, Proshark написа:

Достатъчно хлътна...а стига толкова...

Опитът ти да се измъкнеш не променя  фактите - Украйна като независима страна има правото да определя сама накъде да върви. 😉

преди 16 минути, В. Велев написа:

Украйна трябва да влезе в Съветския Съюз. Защото след разпада на Европейския съюз, който ще е скоро, отново ще се създаде СССР.

Мечтииии, мечти... 🙄

Великия Зеленски добре изтроли пред света, лъжеца Путин!!!

Цитат

Путин публично лъже, че руските войски вече са превзели Купянск. Отидох в Купянск, за да покажа на света, че Путин лъже, казва Зеленски.

преди 4 минути, Мери) написа:

Опитът ти да се измъкнеш не променя  фактите - Украйна като независима страна има правото да определя сама накъде да върви. 😉

А,никой не и пречи в чий гащи да бърка-отговорността си е нейна...но, ако ръчичката е водена от корумпетата и нацистите в ЕС, и вместо "катеричка" набара дебелия.....А сега ми кажи -кой е виновен-тоя дето бърка в "гащите" или на тоя ,на който му е дебел !?

Познай кога е била "независима" , и водена от чужди интереси.....

преди 4 минути, Proshark написа:

Докато са командвали руснаците е била зависима. 

ukraine2014.png.081e0cf03840e35c9a7204727c3bd0ed.png

Ето ти част от лъжите на фашиста Путин. Украинското общество е искало независимост, а не обединение. Дори в Крим и Донбас няма мнозинство за присъединяване към Русия. Тезата за "волята на народа" е оправдание на Путин, а не реалност. Анексията на Крим не отразява демократична воля, дори по собствените руски наративи. Става дума не за "граждански конфликт", а за наложена отвън ( Кремъл ) промяна, игнорираща обществените нагласи.

Копейките сте затънали до ушите в руска и на ПП "Възраждане" пропаганда....

преди 2 минути, БаалБек написа:

Докато са командвали руснаците е била зависима. 

ukraine2014.png.081e0cf03840e35c9a7204727c3bd0ed.png

Ето ти част от лъжите на фашиста Путин. Украинското общество е искало независимост, а не обединение. Дори в Крим и Донбас няма мнозинство за присъединяване към Русия. Тезата за "волята на народа" е оправдание на Путин, а не реалност. Анексията на Крим не отразява демократична воля, дори по собствените руски наративи. Става дума не за "граждански конфликт", а за наложена отвън ( Кремъл ) промяна, игнорираща обществените нагласи.

Копейките сте затънали до ушите в руска и на ПП "Възраждане" пропаганда....

Не знаех ,че си и Мери...но не се и учудвам..то с толкова профили,човек се обърква....

преди 4 минути, Proshark написа:

Не знаех ,че си и Мери...но не се и учудвам..то с толкова профили,човек се обърква....

Добре, че поне със съдържанието се съгласи....:hush:

@БаалБек @Мери) тия двете пак са се самоуволнили от Карлуково

преди 1 час, ivottoshev написа:

Дзверо, колко пъти да ти се казва, че нещата не седят така?

Още не знам обаче той или колегата му Маг Папазов е по щуравия

преди 2 минути, БаалБек написа:

Добре, че поне със съдържанието се съгласи....:hush:

Съдържанието може да си го използваш ,когато ти липсват мъже ......

току-що, Proshark написа:

А,никой не и пречи в чий гащи да бърка-отговорността си е нейна...но, ако ръчичката е водена от корумпетата и нацистите в ЕС, и вместо "катеричка" набара дебелия.....А сега ми кажи -кой е виновен-тоя дето бърка в "гащите" или на тоя ,на който му е дебел !?

По принцип нормалните хора не се интересуват от това кой бърка в гащите на съседа им. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.