Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Искам да попитам Козяка

Темата Гуляйполе защо не се чува изобщо - ама хич в украинската перемога.

Пп

Косьо призовавам от 5те профила. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Alvion написа:

597932293_122224797986108389_7811407587278102690_n.thumb.jpg.422054a9d3402d480bfbc573caa721c5.jpg

Сталин е най-голямата марионетка на Рузвелт. Има американска и британска прокси война срещу нацистка Германия. Така твърди госпожа @Topor

преди 4 минути, Topor написа:

Погледай още малко тази снимка, явно не ти е било достатъчно първия път. 

images (2).jpeg

Нещастен лумпен,виж колко часовници има на ръцете му,окрадени.....

а тук....

G8O_0XPXEAM-qbO?format=jpg&name=small

Леле майкоу…

санитар… бързо

Пп 

балбучка за договора от Нюфаудленд чувала ли си ?

току-що, Alvion написа:

Нещастен лумпен,виж колко часовници има на ръцете му,окрадени.....

а тук....

G8O_0XPXEAM-qbO?format=jpg&name=small

Искам да гледаш снимката и да мълчиш, много ли искам от теб.......

преди 1 минута, Topor написа:

Искам да гледаш снимката и да мълчиш, много ли искам от теб.......

content.jpg

преди 2 минути, БаалБек написа:

Сталин е най-голямата марионетка на Рузвелт. Има американска и британска прокси война срещу нацистка Германия. Така твърди госпожа @Topor

Как твърди госпожа Топор няма нито едно съответствие що излиза от устата на човек който е пропуснал за пореден път да си пие хапчетата, айде обличай ризката и марш там където ти е мястото.

Диазепам по 2 грама трябва

ебаси тъпи ботове върлуват тука. В БГмама е същото

Нормалните хора разбраха накъде отива работата

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Това че Иво Тошев от Калдатата някога си, някъде си бил казал "неутралност", вместо "равнопоставеност", отменя написаното в укропската Декларация? Това ли е тезата ти? Това ли използваш като аргумент, че укрите да могат и да не я спазват?  :giggle1:

ТЕЦ София работи предимно на газ, а не на борови иглички :cool:

Посочи къде се пише за неутралност, защото това се опитваш да внушиш в толкова постове! Защото независимост и равнопоставеност не означават неутралност, друже.

Аз знам на какво работи ТЕЦ, но ти ожали пенсионерите, че ще пукнат от студ без руски газ. Ми не пукнаха. Пак трябва да повтарям, че татковината е газифицирана под 30% заедно с промишлеността!!! Е, колко човеконаселение се отоплява на газ от топлофикация? Да не пропусна и колко апартаменти, цели входове и блокове се отказват от парно. 

Пускал съм го вече. Майка ми се отопяваше на парно/ТЕЦ и плащаше 200 лв. След няколко години събрания за отказване на входа от парно, най-накрая се взе съгласие с мнозинство. Сега се отоплява с конвектори и плаща(м) 120 лв. 

Госпожа @Topor и много други копейки в темата и раздел "Политика" страдат от мизогиния! Понеже са неуки или са стигнали само до букварчето от първи клас, да им кажа какво е е това!  На български е женомразство.

Някои гръцки философи смятали, че мизогинията е породена в слабите мъже или в мъжете без самочувствие. 

Да си знаете! 

:newspaper:

Газификацията беше принудителна

Всички ползват термопомпи и климатици

Но явно някой хора лапаха парички :)

това какво общо има с руснаците - местна паплач 

пп

като спре Козлодуй ще видиш едни 120 лева -  хахахаххаха

току-що, БаалБек написа:

Госпожа @Topor и много други копейки в темата и раздел "Политика" страдат от мизогиния! Понеже са неуки или са стигнали само до букварчето от първи клас, да им кажа какво е е това!  На български е женомразство.

Някои гръцки философи смятали, че мизогинията е породена в слабите мъже или в мъжете без самочувствие. 

Да си знаете! 

:newspaper:

А сега и женомразец ме изкара затова, че ти имаш диагноза (никой не ти е виновен), аз жените ги уважавам и обичам ама такива като теб ги съжалявам.... Разликата е много голяма, знам че ти е трудно ама опитай се да я правиш, ако обичаш. 😐

images (2).jpeg

Звіт СБС за добу 15 грудня.

Уражено 507 йобликив
з них 232 знищено , 275 поранено (рекорд )🏆

Середня за 7 днів - 435 ( рекорд )🏆
Відсоток знищенніх за останні 7 днів - 54%

G8QYq2mWwAEETJ-?format=png&name=900x900

преди 2 минути, Alvion написа:

Звіт СБС за добу 15 грудня.

Уражено 507 йобликив
з них 232 знищено , 275 поранено (рекорд )🏆

Середня за 7 днів - 435 ( рекорд )🏆
Відсоток знищенніх за останні 7 днів - 54%

G8QYq2mWwAEETJ-?format=png&name=900x900

Ясно..

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Газификацията беше принудителна

Всички ползват термопомпи и климатици

Но явно някой хора лапаха парички :)

това какво общо има с руснаците - местна паплач 

пп

като спре Козлодуй ще видиш едни 120 лева -  хахахаххаха

Що са спре? Вече ни питат какво става с "Белене".

Ама много бързо ни погребвате.

преди 2 минути, Topor написа:

А сега и женомразец ме изкара затова, че ти имаш диагноза (никой не ти е виновен), аз жените ги уважавам и обичам ама такива като теб ги съжалявам.... Разликата е много голяма, знам че ти е трудно ама опитай се да я правиш, ако обичаш. 😐

Веднага ви личи умствения потенциал. Дори и не отрече, че си копейка. Това е нормално не се притеснявай. 

преди 6 минути, БаалБек написа:

Госпожа @Topor и много други копейки в темата и раздел "Политика" страдат от мизогиния!

Направих ти го цветно, че трудно разбирате текст, а какво остава и да го разтълкуваш...

:bubblegum:

току-що, parmobil написа:

Посочи къде се пише за неутралност, защото това се опитваш да внушиш в толкова постове! Защото независимост и равнопоставеност не означават неутралност, друже.

Каква неутралност? Ти чете ли поста ми? Пак те питам: Това че Иво Тошев от Калдата е казал някога си, някъде си "неутралност" вместо "равнопоставеност", оправдава ли укрите? 

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз знам на какво работи ТЕЦ, но ти ожали пенсионерите, че ще пукнат от студ без руски газ. Ми не пукнаха. Пак трябва да повтарям, че татковината е газифициран под 30% заедно с промишлеността!!! Е, колко човеконаселение се отоплява на газ от топлофикация? Да не пропусна и колко апартаменти, цели входове и блокове се отказват от парно. 

Не пукнаха... защото все пак имаше руска газ. И до ден днешен има! Аз говорех за хипотезата ако наистина няма. Да ти пускам ли пак клипчето от март' 24-та с австрийската министърка дето казва че са зависими на 98% от руска газ? Да ти давам ли пак статистиката от пролетта на 23-таза рекордното изтъняване на портфейлчетата на домакинствата на Запад? 

Излезе slo-mo видео на крушението на онзи Ан-22 в московска област. Разпада се във въздуха...
https://x.com/i/status/2000174608977121651

Това е душегубка дори по руските стандарти. От 60-тина произведени и почти нелетящи има над 10 тежки катастрофи.

Появили са се спътникови снимки от удара по подводницата.
https://t.me/milinfolive/162458

преди 1 минута, БаалБек написа:

Веднага ви личи умствения потенциал. Дори и не отрече, че си копейка. Това е нормално не се притеснявай. 

Направих ти го цветно, че трудно разбирате текст, а какво остава и да го разтълкуваш...

:bubblegum:

Не мога да отричам нещо, което за теб е фикс идея във всеки който не е съгласен с теб. Аз и против теб нямам нищо, не ги разбирай нещата  погрешно, просто ти не умееш да се държиш с уважение към хората които имат различни виждания за живота от твоите и тук е твоето място да си избиваш комплексите. Жива и здрава да си ако наистина си жена, но не се прави така, когато искаш да засегнеш и да надговориш някой трябва да можеш да приемаш и своите недостатъци. 

Иначе не се притеснявам изобщо и пет пари не давам за това какво се опитваш да изръсиш по мой адрес, играта ми е ясна.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Каква неутралност? Ти чете ли поста ми? Пак те питам: Това че Иво Тошев от Калдата е казал някога си, някъде си "неутралност" вместо "равнопоставеност", оправдава ли укрите? 

Не пукнаха... защото все пак имаше руска газ. И до ден днешен има! Аз говорех за хипотезата ако наистина няма. Да ти пускам ли пак клипчето от март' 24-та с австрийската министърка дето казва че са зависими на 98% от руска газ? Да ти давам ли пак статистиката от пролетта на 23-таза рекордното изтъняване на портфейлчетата на домакинствата на Запад? 

Дай клипчето дето рашистите визуализираха замръзваща Европа със кадри от СВОЯ  НЕ-газифициран Краноярск 

Можеш и да цитираш алкашата медведев детообещаваше 1000$ за кубометър газ

Парамобил 

Видния подб дебил Терзиев се е заел да съсипе Топлофикация

ще успее

Не мога да отричам нещо, което за теб е фикс идея във всеки който не е съгласен с теб. Аз и против теб нямам нищо, не ги разбирай нещата  погрешно, просто ти не умееш да се държиш с уважение към хората които имат различни виждания за живота от твоите и тук е твоето място да си избиваш комплексите. Жива и здрава да си ако наистина си жена, но не се прави така, когато искаш да засегнеш и да надговориш някой трябва да можеш да приемаш и своите недостатъци. 

Иначе не се притеснявам изобщо и пет пари не давам за това какво се опитваш да изръсиш по мой адрес, играта ми е ясна.

Този път ми хареса начина на писане. Можело значи, без заяждане, намеци и фокусиране върху личността ми. Да си минем на темата за войната и всеки да излага аргументите си.

току-що, miro20 написа:

Дай клипчето дето рашистите визуализираха замръзваща Европа със кадри от СВОЯ  НЕ-газифициран Краноярск 

Можеш и да цитираш алкашата медведев детообещаваше 1000$ за кубометър газ

Чакай да ти обясня как би трябвало да протича комуникацията м/ду разумни хора. Когато ти се зададе въпрос, първо се отговаря, а чак после ти отправяш своят въпрос. В този смисъл ще ми отговориш ли най-накрая на това което те питам вече две седмици, а именно: Шиши и Спецов вече от добрите ли са?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.