Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://t.me/c/1437194873/2954

️Интересный диалог с военнослужищим 81 бригады ВДВ ВСУ Павлом Кочаном, уроженцем Житомира 92 года рождения, ветераном АТО‼️

Находится в казарме, пьет водку и делится своими мыслями.

▪️Паша рассказывает что российских летчиков долго мучают в плену и убивают.
▪️Что на исходе многие все виды тяжелых вооружений.
▪️«Русские войска 3 недели шли вообще без боев»
▪️Все печально, говорит Паша)  бросают воружения, бегут, от вида одного русского танка!
▪️Хохлы бегут просто когда узнают когда знают что русские идут в наступление.
▪️Моральное состояние на нуле. 
▪️Приходят и просят посадить их в тюрьму – не хотят воевать...

Выводы делайте сами.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Мика Зайкова: Покачването на цените е само в началото

Публикувана на 05.05.2022 в България

Петролът, газът и токът влияят над 54% върху себестойността на всяка стока

„Покачването на цените е само в началото. Това, което синдикатите отчитат, се касае за данните, които имат досега, но тези данни нямат нищо общо с това, което ще ни се случи от утре.

Основните елементи във всяка себестойност са енергийните ресурси. Непрекъснато расте цената на електричеството, защото расте на борсите. Досега имахме регулиран пазар. Това от 2023 г. няма да го има, ако сте прочели Плана за възстановяване, домакинствата ще бъдат принудени да плащат тока такъв, какъвто е на борсата. …

Петролът, газът и токът влияят над 54% върху себестойността на всяка стока. Суровините на основните продукти се намират не тук, а зад т.нар. желязна завеса“.

Този коментар направи пред БНР икономистът и синдикалист Мика Зайкова, депутат в 45 и 46 НС.

„Основно електроенергията у нас се произвежда от АЕЦ „Козлодуй“ и ако започнем да не получаваме редовно и не в тези стойности, които досега сме плащали за суровината, нещата ще се променят. Всички металургични и торови заводи също получават суровини от Русия. При тази ситуация (подписаният от Путин указ за ответни икономически санкции като реакция на „неприятелските действия на някои чужди държави и международни организации“ – б.р.) нещата ще се усложнят“, смята Зайкова.

По думите ѝ на газ работят и повечето производства на хляб и хлебни изделия, които, според икономиста, ще бъдат принудени да плащат за газа по-високи цени.

„България може да купува втечнен газ, но той, колкото и да е евтин, е по-скъп от този, който идва по тръба“.

преди 40 минути, attj написа:

Бандеровците щели да преговарят за споразумения чак след изтегляне на руснаците извън границите на предишната Украйна.  Как да стане това, като такава държава вече няма.  Въпросът е дали Путин ще прекрати военните действия след изтласкването на украинската армия  извън областите Донецк и Луганск.  В ЛДНР  вече над 80 % от районите ги контролират руснаците.   Съвсем никой не може да ги изгони от там.

Това отговор на въпроса ми ли трябва да е ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Това отговор на въпроса ми ли трябва да е ?

Някога все трябва да се споразумеят.  

преди 1 час, BANKATA написа:

Трябва да се пазим от ватенките по някакъв начин че глей ги к'во прават.

Ти пак наглееш, маймунски! "Каквото повикало, такова се обадило", е казал народа ни. Ние нищо не бяхме повикали, докато не ни турихте Просто Киро и сие, под заповедите на Мустафата. Украинците са пример какво не бива да правим. То, ние и да искаме, не можем толкова да настъпим интересите на Русия, де, но можем и по- як задвратник да си докараме, ако подлогите като теб се явите достатъчно много и на подходящото място. Без да ви отчетат свестните хора и да ви усвестят.

преди 10 минути, absurt написа:

Ти пак наглееш, маймунски! "Каквото повикало, такова се обадило", е казал народа ни. Ние нищо не бяхме повикали, докато не ни турихте Просто Киро и сие, под заповедите на Мустафата. Украинците са пример какво не бива да правим. То, ние и да искаме, не можем толкова да настъпим интересите на Русия, де, но можем и по- як задвратник да си докараме, ако подлогите като теб се явите достатъчно много и на подходящото място. Без да ви отчетат свестните хора и да ви усвестят.

Защо реши че съм гласувал за Киро ? За втори или трети път някой ме набеждава в това в тази тема. 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Защо реши че съм гласувал за Киро ? За втори или трети път някой ме набеждава в това в тази тема. 

гласувал си за психо десните 

Проблем сте ми всичките психодесни, пиндосоогъзени и всичката либерастка соросоидна сволочь дето крадете и имате претенции да съм толерантен към всичките ви простотии, прайдове и подобни неестествени евроГейски "ценности".. Ония си гледат техните интереси, които никога не са съвпадали и няма да съвпаднат с моите. Ако зависеше от тях още да сме с фесове.

Утре на протеста! Аз съм там.

преди 40 минути, BANKATA написа:

Те и тоя!

Абе ора какъв ви е проблема ?

за слафчо ли гласува се същото

кажи си за кой 

https://www.zerohedge.com/markets/european-commission-plans-new-eu-debt-issuance-cover-ukraines-short-term-eu15bn-financing

European Commission Plans New EU Debt Issuance To Cover Ukraine's Short-Term €15BN Financing Needs

преди 27 минути, Филипов написа:

Ако зависеше от тях още да сме с фесове.

от тях зависи и никак няма да се учудя, ако един ден продадат територията  Родопи-Странджа на Турция...уж като независимост
ще се разиграе сценарият, Украйна на балканите с цел пълнене банковите сметки на политиците
трябва народа да ги контролира с вълна от протести

преди 1 минута, дръндю написа:

от тях зависи и никак няма да се учудя, ако един ден продадат територията  Родопи-Странджа на Турция...уж като независимост
ще се разиграе сценарият, Украйна на балканите с цел пълнене банковите сметки на политиците
трябва народа да ги контролира с вълна от протести

Кога продадоха Крим и Донбас, че нямам твоите вътрешни източници ? :D 

преди 17 минути, Banesc написа:

за слафчо ли гласува се същото

кажи си за кой 

да, първият път гласувах за славчо, но надеждите бяха попарени
гледам Възраждане се движат по същия път - началото на славчо - и се чудя дали да гласувам за тях

току-що, BANKATA написа:

Прав ти път. И да не си забравиш руското знаме.

нещо бъркаш
не би трябвало да има руски, украински, американски и тънъ знамена
ако е вярно това за руските знамена, значи аз бъркам 
къде е истината?

преди 9 минути, BANKATA написа:

За Байдън !

Тея лекарства са готини, а?

преди 1 час, BANKATA написа:

Не те набеждавам, написах ти го в прав ред. Човек със средна интелигентност, неизпълняващ чужди опорки, при толкова данни и факти, не би задавал едни и същи, откровено глупави въпроси и не би насаждал страхове от някакви имагинерни "ватенки". Идеално пасват реакциите ти и писанията на на ПростотоКиро и сие. Та, не е нужно да казваш, че си гласувал за тях. Никоя формация от останалите в коалицията, не е чак толкова продажна.

Близо две трети от сънародниците ни  смятат, че България трябва да следва линия на снишаване и въздържане от активност като член на НАТО. Едва 25% са „за“ да сме активен член на Алианса. „Снишават се“ предимно хората над 50, жените, хората с основно образование, избирателите на БСП, „Възраждане“ и ИТН. Дори сред симпатизантите на Украйна над 40% казват, че трябва да се снишаваме  https://www.actualno.com/society/13-ot-bylgarite-spodeljat-oporkite-na-rusija-za-ukrajna-17-sledjat-vojnata-prez-ruski-medii-news_1751179.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.