Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Coco1 написа:

Като всеки платен комуняга почваш с несвързаните отговори. Що така бре джуганче 

Колко време си живял в Германия??? не да си на екскурзия, а да живееш и работиш!!! Само тотален лаик може да твърди, че там не е комунизъм!!! Нещо повече!!! Нашият соц ще ти се стори като детска песен в сравнение с германския!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Че ти не си спрял да оправдаваш рашистките касапи

Цитат? Спорът ни е коя армия е по-силна, а не кой е прав и кой е крив.

преди 12 часа, andiay написа:

Хм, би ли споделил какъв е бил този избор?

Между другото този въпрос се отнася за всички пишещи в темата - Как бихте постъпили вие, ако бяхте на мястото на Путин?

И преди някой да започне с щампите "путлерист", "рашист", "русороб", "комунист" и т.н., да кажа, че никога не съм симпатизирал на Путин, нито пък Русия е била или ще бъде някога страната на мечтите ми, а антикомунист съм бил тогава, когато тази дума имаше съдържание и съм си носил последствията от това, за разлика от почти всички днешни "антикомунисти".

Политическите ми убеждения са достатъчно дяснолиберални, за да не понасям вътрешно управници като Путин.

Та, как бихте постъпили, ако бяхте на мястото на Путин?

Джуганчето е на мнение, че много меко действа Владимир Владимирович!!! На негово място, Джуганчето щеше да спре на Тауър Бридж!!!

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Колко време си живял в Германия??? не да си на екскурзия, а да живееш и работиш!!! Само тотален лаик може да твърди, че там не е комунизъм!!! Нещо повече!!! Нашият соц ще ти се стори като детска песен в сравнение с германския!!!

Питам те що не си в Расия като я обичаш ве чугуне платен.

Не се разсейвай като всеки комуняга който няма кво да каже.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Питам те що не си в Расия като я обичаш ве чугуне платен.

Не се разсейвай като всеки комуняга който няма кво да каже.

Чакам ги в Германия!!! Ти защо не си в САЩ, либералче продажно!!!

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Спорът ни е коя армия е по-силна

Украинската, защото тя ще спечели войната.

И доказателства съм представил. Ама файда йок.

Аз ви казах, дори да видите Кремъл боядисан в синьо и жълто, пак ще викате Хайл Путлер отстъпва тактически

Ето коя армия е по силна

преди 9 минути, Джугашвили написа:

Чакам ги в Германия!!! Ти защо не си в САЩ, либералче продажно!!!

Соц-Чугун, когато почна да викам в подкрепа на някоя страна с която отдавна нямаме общо а мога съвсем свободно да отида там, но не отивам и продължавам да подкрепям тази страна, може да ме питаш.

Що си в лошата Германия а не в хубавата и прекрасна Расия. Ето това ми отговори. 

Такива платени чугуни като теб има много.

преди 17 минути, absurt написа:

Ми, да ти кажа, щом питаш. Щото, ви караха телето вкъщи, заедно с фуража и като го угоите, идваха, взимаха го и ви брояха едни пари, дето от заплата не можеше да получиш. И защото, каквото можеше да се отмъкне от ТКЗС или АПК- то, го отмъквахте и с него обслужвахте домашното фермерство. 

На вас ако са броили ние ги гледахме за да преживеем.  Яретата ни ги носеше козата, а не НЯКОЙ. От къде и да го погледнеш си беше мизерия. Евтино, евтино, ама хората не пазаруваха като сега.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Цитат? Спорът ни е коя армия е по-силна, а не кой е прав и кой е крив.

По-скоро - кой има право да каже ... 

Наше дело правое...

преди 6 минути, Coco1 написа:

Соц-Чугун, когато почна да викам в подкрепа на някоя страна с която отдавна нямаме общо а мога да съвсем свободно да отида там, но не отивам и продължавам да подкрепям тази страна може да ме питаш.

Що си в лошата Германия а не в хубавата и прекрасна Расия. Ето това ми отговори

Тогава какъв български патриот си ако не подкрепяш Матушка Россия??? Сега отговарям на втория ти въпрос!!! Аз съм преди всичко комунист!!! А какъв по-добър избор за всеки комунист от най-комунистическата държава - Германия!!! И още нещо!!! Джуганчето никога не е твърдяло, че комунизмът е лошо нещо, затова и Германия няма как да е лоша!!!

току-що, Джугашвили написа:

Тогава какъв български патриот си ако не подкрепяш Матушка Россия??? Сега отговарям на втория ти въпрос!!! Аз съм преди всичко комунист!!! А какъв по-добър избор за всеки комунист от най-комунистическата държава - Германия!!!

Нямаш смислен отговор, очаквано. Платен чугун си затва нямаш стойност.

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Тогава какъв български патриот си ако не подкрепяш Матушка Россия??? Сега отговарям на втория ти въпрос!!! Аз съм преди всичко комунист!!! А какъв по-добър избор за всеки комунист от най-комунистическата държава - Германия!!! И още нещо!!! Джуганчето никога не е твърдяло, че комунизмът е лошо нещо, затова и Германия няма как да е лоша!!!

Да беше казал Франция да се съглася с теб, ама баш Германия...

Нямаш смислен отговор, очаквано. Платен чугун си затва нямаш стойност.

Кое от написаното не разбра??? Уж бавно го писах, да ме разбереш!!!

току-що, Джугашвили написа:

Кое от написаното не разбра??? Уж бавно го писах, да ме разбереш!!!

Нищо няма в главата ти освен бръмбари и то соц бръмбари.

Празно съдържание си което не може да отговори защо живее в Германия а не в Расия.

току-що, BANKATA написа:

Да беше казал Франция да се съглася с теб, ама баш Германия...

...ами баш Германия е!!! Особено след 16 годишното управление на партийния секретар на комунистическата партия на ГДР - дугарката Меркел!!! За това време прекрасни кадри си обучи, които да я наследят и продължат нейното свято дело!!!

П.П. Не забравяй, че комунизма е тръгнал от Германия, а не от Франция!!!

Нищо няма в главата ти освен бръмбари и то соц бръмбари.

Празно съдържание си което не може да отговори защо живее в Германия а не в Расия.

Аз отговорих, при това напълно изчерпателно и аргументирано!!! Ама с твоето двуцифрено IQ няма как да го схванеш!!! 

преди 19 минути, BANKATA написа:

На вас ако са броили ние ги гледахме за да преживеем.  Яретата ни ги носеше козата, а не НЯКОЙ. От къде и да го погледнеш си беше мизерия. Евтино, евтино, ама хората не пазаруваха като сега.

НЯКОЙ беше ТКЗС-то, което ви ги докарваше за угояване- текезесарски телета, ама ви даваше и храната. После ви плащаха на кило угояването. Що се правиш, че не знаеш?

Е, тия ги обичам най- много- дето все някой не им е дал достатъчно! как не ти е неудобно? Спирам, че ми омръзна от мъже, ревящи като вдовици.

Аз отговорих, при това напълно изчерпателно и аргументирано!!! Ама с твоето двуцифрено IQ няма как да го схванеш!!! 

Отговор е когато обясниш защо не си в Расия.

Другото което си отговорил е за специализираните заведения с усмирителните ризи

..ами баш Германия е!!! Особено след 16 годишното управление на партийния секретар на комунистическата партия на ГДР - дугарката Меркел!!! За това време прекрасни кадри си обучи, които да я наследят и продължат нейното свято дело!!!

преди 18 минути, Джугашвили написа:

Чугунените мекерата не ставате за нищо.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Отговор е когато обясниш защо не си в Расия.

Другото което си отговорил е за специализираните заведения.

Коко, коко, правилно ти уцели капацитета, Джугашвили!764180537_download(16).gif.d8ad164310f184f4fb0261943ec3a8cb.gif

преди 3 минути, absurt написа:

Коко, коко, правилно ти уцели капацитета, Джугашвили!764180537_download(16).gif.d8ad164310f184f4fb0261943ec3a8cb.gif

Освен да се подкрепяте чугуните за друго не ставате. Затва сте пълен смях

Капацитета ви е..... :lol6:

преди 46 минути, Джугашвили написа:

Джуганчето е на мнение, че много меко действа Владимир Владимирович!!! На негово място, Джуганчето щеше да спре на Тауър Бридж!!!

Ама не си в Расия а си в комунистическа Германия според соц капацитета ти :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.