Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

да продължим нататък...

"Мислех, че ще умра от старост. Но когато Русия, която хранеше с хляб цяла Европа, започна да купува зърно, разбрах, че ще умра от смях. Сталин взе аграрна страна и я превърна в суровинен придатък и ядрено бунище.
След няколко поколения те ще деградират и дори няма да могат сами да добиват полезни изкопаеми. Народът ще измира, а диктаторите и техните слуги ще живеят, купувайки от нас луксозни стоки и продавайки концесии на съседните страни. За руските лидери това е най - изгодния бизнес.
Достатъчно е да спрем съветската експанзия и те ще се самоунищожат без активни действия от наша страна"
 Уинстън Чърчил
  • Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Правилно не е точната дума. Вярно е точната дума.

Тук ще се съглася, "вярно" в случая е по-подходящо от "правилно".

преди 2 минути, дръндю написа:

не могат да вземат пример от Ердоган, защото неговата армия е втората след САЩ в НАТО
каква армия има България за да има глас - тя е роб и изпълнява това което каже САЩ

Дори турските политици не бива да взимат пример от Ердоган. Ердоган е турския Путин.

преди 18 часа, herkules2 написа:

Еееехеее.....че ти си много малък на години бе!!! Когато аз съм служил времената бяха други. Че ние след 95-та вече останахме без армия, а ти говориш след 2000-та! Дали имаш информация за "щит 82"? А за ракетния комплекс СС-23? Освен него имахме и друти видове ракети и както ти казах, Рила и Пирин бяха осеяни с тях! Ходил съм след като се уволних на подобни места. Имаше надпис на 5 езика "Внимание влизането забранено. Стреля без предупреждение!" А, войниците ни бяха много добре тренирани, за това време ти говоря. Турция не смееше да гъкне, и много я беше страх от нас. Как мислиш Тодор Живков прати в "еднопосочна екскурзия" доста народ с възродителния процес без да му пука от Анкара? След 2000-та армията ни се стопи. Нямало нужда да се издържа такава войска, а парите за нея щели да отидат у хората. Нали знаеш какво е казал Наполеон? "Който не иска да храни своя, ще храни чужда!" Днешната ни армия е пародия на такава. Те и албанците ако рекат да ни нападнат няма с какво да им противодействаме. А, с 20% жени в армията ставаме за смях пред света, но за някои люде това е хвала, щото пак сме били първи пред другите. Представи си половината жени да забременеят, а останалите по седмица в пост менструален цикъл и тръгнем да воюваме, без значение с кого. Опазил ни Господ да тръгнем срещу Русия!

Не питай старило питай патило са казали... Това че ти си служил 80 те не те прави запознаете.. Скъдовете в Бг са доставени в края на 80 те драги,С-23 както ти ги знаеш, в състав 8 пускови и 24 ракети всичко на всичко.. Бяха на в Телиш-Плевенско. И да знам за Щит 82,споко, както и за Точките У ,и за Луна... Служил съм с хора които са били в тези подразделения и много които са участвали и на Щита.. и то не наборни а сержанти и офицери, така че легендите както казах си ги запази за себе си...

Рила и Пирин са били нашвъкани с ракети в сънищата ти,основните ракетни поделения бяха в северна България и по Стара планина, да ти обяснявам защо едва ли има смисъл..

Живков беше курназ с възродителния процес понеже знаеше че СССР е зад гъза му,и че САЩ няма да позволи на Турция да започне нова световна война... Ако не бяха тези причини Живков щеше да посмее на собствен гъз ама друг път... 😏 

Та моя съвет,не се пъни, нямаш достатъчно знания какво е било точно, и кой защо не е посмял или посмял някой си нещо... 

П.С А армията почна да запада по времето на Костов основно, въпреки финансовите проблеми дотогава все още нивото беше добро...  Това го признаваха всички стари офицери с които съм служил,както и лично аз го видях ...така че айде по полека с хвалбите за твоето време.... 

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

да продължим нататък...

"Мислех, че ще умра от старост. Но когато Русия, която хранеше с хляб цяла Европа, започна да купува зърно, разбрах, че ще умра от смях. Сталин взе аграрна страна и я превърна в суровинен придатък и ядрено бунище.
След няколко поколения те ще деградират и дори няма да могат сами да добиват полезни изкопаеми. Народът ще измира, а диктаторите и техните слуги ще живеят, купувайки от нас луксозни стоки и продавайки концесии на съседните страни. За руските лидери това е най - изгодния бизнес.
Достатъчно е да спрем съветската експанзия и те ще се самоунищожат без активни действия от наша страна"
 Уинстън Чърчил

Може ли първоизточника на цитата, защо имам големи съмнения, че Чърчил е казал нещо подобно?

:D

преди 10 минути, M.Николов написа:

Знаеш ли какво е това?

93%

ЛУКОЙЛ ЮРЪП ХОЛДИНГС ООД, АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЯ

преди 12 часа, Филипов написа:

Този е пленен около Северодонецк, Айдаровци в Мариупол не са били..

преди 2 минути, M.Николов написа:

Може ли първоизточника на цитата, защо имам големи съмнения, че Чърчил е казал нещо подобно?

фейсбук

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Е да! Хората си имат закони които се спазват...

Германия посече украинските бежанци! Глоби и съд, ако направят това.

"ако" :D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

93%

ЛУКОЙЛ ЮРЪП ХОЛДИНГС ООД, АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЯ

Правилно, а знаеш ли кой притежава 100% от ЛУКОЙЛ ЮРЪП ХОЛДИНГС ООД, АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЯ?

току-що, Тhе Monstеr написа:

фейсбук

Така си и мислех.

преди 3 минути, M.Николов написа:

е да цитат е , ннали знаеш ботовете предимно копират

преди 10 часа, Тhе Monstеr написа:

Войната: Твърденията, че Русия използва лазерно оръжие са всяване на страх, заяви Зеленски

https://bntnews.bg/news/voinata-tvardeniyata-che-rusiya-izpolzva-lazerno-orazhie-sa-vsyavane-na-strah-zayavi-zelenski-1195188news.html?fbclid=IwAR02vSDnrF9byh6KaNBYzYWu4RiZQeq0766vqC4OZGQBeflL4fPRcnuztEo

Тия пак извадиха лазерите.:biggrin:

По скоро надрусания Еленски,главком на салорейха пак е изшмъркал няколко линии в добавка към пършавянката си 😏

преди 1 минута, M.Николов написа:

Така си и мислех.

И аз така си мислех. Не е важно какво пише, а кой го е написал.  :)

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Е да! Хората си имат закони които се спазват...

Германия посече украинските бежанци! Глоби и съд, ако направят това.

Пак не си в час, бе шапкар! Не ти ли прави впечатление граничната сума - 75 хилки. Това са автомобили, които са лизингови и самия Украинец не може да продаде, защото не са негова собственост, а са собственост на търговски дружестава, регистрирани на територията на Украйна - така, че проблем няма

Схемата при вас не е ли същата?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

75 хилки

Цитат

7500 евро

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

И аз така си мислех. Не е важно какво пише, а кой го е написал.  :)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

е да цитат е , ннали знаеш ботовете предимно копират

току-що, Moriati написа:

По скоро надрусания Еленски,главком на салорейха пак е изшмъркал няколко линии в добавка към пършавянката си 😏

Aйде, айде... колко време се въртеше мита за игорените с лазерно оръжие китайци? Рашките имат много лазерни фантасмагории.

преди 6 минути, Moriati написа:

Този е пленен около Северодонецк, Айдаровци в Мариупол не са били..

Това е ареста на Айдаровеца Денис Мурига !

И сега най-накрая той попадна в ръцете на правосъдието. Утре от 14:00 часа Ленинският окръжен съд на Ростов на Дон ще избере мярка за неотклонение за копелето.

току-що, glen написа:

Това е ареста на Айдаровеца Денис Мурига !

И сега най-накрая той попадна в ръцете на правосъдието. Утре от 14:00 часа Ленинският окръжен съд на Ростов на Дон ще избере мярка за неотклонение за копелето.

не ми каза  - имаш ли роднини в Русия, или и те са като теб в лошия запад:D

преди 1 минута, дръндю написа:

А, да - значи ще се намери друга схема! Че то 7500 евра....трябва да е москвич или дачия.... сега ще погледна какво казва шваке. Не, че има значчение - алъш-вериша не трябва да спира

преди 2 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и пари

От 140 батальона предвидени за Украйна на ватенките са им останали около 30. Бавно но славно се стопяват :giggle1:

Ахам,и един сороспия завива шоколада милкае на фона на 🐮 😏😄😄 

Ба си ,110 батальонни групи, това са към 150 000 души бе Ко ко кооошкова .. Ти надплюна добри ВСУшките с техните инфота,дори Арестович Люсинка,и Гозман барабар взети заедно.. дори наркошата Еленски след 5 черти не виждаше такива разгроми в халюцинациите си 😄😄😄

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.