Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Moriati написа:

Те рамките нямат,такива фантасмагории в Бг специално ги разпространяваха разни само чули недочули,а вярваха видно и разни гумаджии механици 😄😄😏

Имат, имат. В Русия винаги е жив мита, че страната притежава свръхсекретни супероръжия. И властта никога не се е опитвала да го опровергае, а напротив- поддържа го всячески. Тва с лазерния лъч, не беше българска измишльотина. А когато се разпространяваше съм бил на 7- 8 години- твърде е възможно да съм вярвал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви ???

Хвърляй дипломата.

А,това аз го "казах "

Мариопул е руски. Азовско море е вече вътрешно море на Русия.

Марионетката Зеленски постигна само едно :с помощта на САЩ съдейства за разцепването на собствената си държава.

Дали някога Украйна ще му прости,след като се освести ?

преди 25 минути, Moriati написа:

Ахам,и един сороспия завива шоколада милкае на фона на 🐮 😏😄😄 

Ба си ,110 батальонни групи, това са към 150 000 души бе Ко ко кооошкова .. Ти надплюна добри ВСУшките с техните инфота,дори Арестович Люсинка,и Гозман барабар взети заедно.. дори наркошата Еленски след 5 черти не виждаше такива разгроми в халюцинациите си 😄😄😄

Каква е числеността на батальон? В руското wiki пише, че по времето на СССР мотострелкови е бил 525 човека. А за сегашна Русия над 500, което не е много конкретно. Не се заяждам, а те питам като по-навътре във военните дела.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Добре, бе не видях точното число - това няма значение

Я, кой па са показал...

asian-water-monitor-4828487_1280.jpg

А бе то ка да видиш, кът са крийш под каминяците, а...

Ко стаа, ша има ли Жони или ша има "Мръвка"?

https://t.me/intelslava/29235

Руското външно министерство съобщи важни факти:

Служителите, които работят с опасни патогени в Украйна, са граждани на САЩ и имат дипломатически имунитет.

Украинските биологични лаборатории се занимаваха с дейности за подобряване на патогенните свойства на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни болести, използвайки методи на синтетична биология.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви ???

Че си идиот ли?

Тцъ, не си го казвал, ама пък по няколко пъти на ден го доказваш, мхм.

И кат нищеш да приемеш облога, няма и да го кажеш.

Ма па ша продължиш да го доказваш, мда.

преди 1 минута, glen написа:

https://t.me/intelslava/29235

Руското външно министерство съобщи важни факти:

Служителите, които работят с опасни патогени в Украйна, са граждани на САЩ и имат дипломатически имунитет.

Украинските биологични лаборатории се занимаваха с дейности за подобряване на патогенните свойства на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни болести, използвайки методи на синтетична биология.

някакви данни имаш ли или пак

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

сложи руско прокси в браузера си

Хе хе,че защо,проксита не ползвам,не ми трябват... 😏 

А ти си сложи укропо полско,може и балтийско,поне веднага да видят хората що за чук прост си 😏

преди 4 минути, glen написа:

това не го знаех, че са "дипломати"
до сега се знаеше това

https://english.almayadeen.net/news/politics/us-making:-biolabs-in-ukraine-experienced-in-deadly-pathogen

преди 1 минута, Moriati написа:

Хе хе,че защо,проксита не ползвам,не ми трябват... 😏 

А ти си сложи укропо полско,може и балтийско,поне веднага да видят хората що за чук прост си 😏

да аз пробвах и видях, че през русия не се отваря - ти защо нежелаеш да провериш

или си проветрил и истината не ти харесва

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Имат, имат. В Русия винаги е жив мита, че страната притежава свръхсекретни супероръжия. И властта никога не се е опитвала да го опровергае, а напротив- поддържа го всячески. Тва с лазерния лъч, не беше българска измишльотина. А когато се разпространяваше съм бил на 7- 8 години- твърде е възможно да съм вярвал.

Пак се обърка нещо, такива митове в Русия не ги разпространяват,там сами си казват какво имат вече, а западните сороспийки пускат фвйкове че това е само анимация и митове... Мхм...😏 А механиците гумаджии вярват на западните фейкове и митове,считайки че те са руски.. те такава мимее 😏

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

да продължим нататък...

"Мислех, че ще умра от старост. Но когато Русия, която хранеше с хляб цяла Европа, започна да купува зърно, разбрах, че ще умра от смях. Сталин взе аграрна страна и я превърна в суровинен придатък и ядрено бунище.
След няколко поколения те ще деградират и дори няма да могат сами да добиват полезни изкопаеми. Народът ще измира, а диктаторите и техните слуги ще живеят, купувайки от нас луксозни стоки и продавайки концесии на съседните страни. За руските лидери това е най - изгодния бизнес.
Достатъчно е да спрем съветската експанзия и те ще се самоунищожат без активни действия от наша страна"
 Уинстън Чърчил

Нали осъзнаваш, че текста описва дословно в какво се превърнахме под краварския ботуш?

@ Moriati Нещо смешно ли попитах?

Поне трима с военно образование пишат в темата. Някой да каже каква е числеността на батальон при руснаците, моля!

преди 17 минути, parmobil написа:

Каква е числеността на батальон? В руското wiki пише, че по времето на СССР мотострелкови е бил 525 човека. А за сегашна Русия над 500, което не е много конкретно. Не се заяждам, а те питам като по-навътре във военните дела.

Батальон и батальонни групи са различни неща... Питай цацаджиев , дори той ще ти каже това 😄😏

А иначе сериозно, второто може да достигне до 1000 души, зависи от предназначението и усилението и... Иначе батальон е около 400 -500 души... в зависимост от вида и, и обикновенно е подразделение от оределен само вид войски. Батальонна група има в себе си както основна боева част,така и потдържащи части... Предназначена за самостоятелно почти изпълнение на широк спектър операции ... Мдам.. рапорт даден

преди 1 минута, parmobil написа:

@ Moriati Нещо смешно ли попитах?

Поне трима с военно образование пишат в темата. Някой да каже каква е числеността на батальон при руснаците, моля!

Не,просто можеше да погуглиш,затова се засмях,инфото не е секретно има го в нета...

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

За Тодор специално, и за Маруся

Хе, ще ме дразните вие мене.

Цацич, Слава Ухани,и салорейха 😏

Как върви настъплението на Херсон,минаха ли поне метър два вече  

😄😄

П.С 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

За Тодор специално, и за Маруся

Хе, ще ме дразните вие мене.

Ерджеп, твоя младеж е с полурозово червило бе. Да не ти е тайната любовница, мъжът ти знае ли за хен?

преди 11 минути, Moriati написа:

Как върви настъплението на Херсон,минаха ли поне метър два вече  

😄😄

а руснаците и те неуспяха да мръднат и метър:D

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп, твоя младеж е с полурозово червило бе. Да не ти е тайната любовница, мъжът ти знае ли за хен?

Tеб пак те влече нещо, гледам...

преди 1 час, Moriati написа:

Ахам,и един сороспия завива шоколада милкае на фона на 🐮 😏😄😄 

Ба си ,110 батальонни групи, това са към 150 000 души бе Ко ко кооошкова .. Ти надплюна добри ВСУшките с техните инфота,дори Арестович Люсинка,и Гозман барабар взети заедно.. дори наркошата Еленски след 5 черти не виждаше такива разгроми в халюцинациите си 😄😄😄

Трудовак-русороб кофти М ? Опиканите ватенки се топят. 

При теб как са нещата намери ли някоя нова снимчица на гладно рускинче да и се наслаждаваш тая вечер :giggle1:

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Tеб пак те влече нещо, гледам...

Не съм познал значи, ерджеп си мълчи, ти отговаряш. Струва ми се че ревнуваш.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Пак не си в час, бе шапкар! Не ти ли прави впечатление граничната сума - 75 хилки. Това са автомобили, които са лизингови и самия Украинец не може да продаде, защото не са негова собственост, а са собственост на търговски дружестава, регистрирани на територията на Украйна - така, че проблем няма

Схемата при вас не е ли същата?

:speak:

image.png.a4ad5e826cf4ee66ac0aff5451bfbe95.png

То верно ,че е заразно ама чак пък толкова ...

Цитат

"Няма преки пътища към ЕС и изключение за Украйна би било несправедливо спрямо страните от Западните Балкани, които също се стремят към членство", заяви Шолц.

През октомври миналата година, на среща на върха в Словения, лидерите на ЕС само потвърдиха своя "ангажимент към процеса на разширяване" в изявление, което разочарова шестте кандидатки за членство - Албания, Босна, Сърбия, Черна гора, Северна Македония и Косово, които се надяваха на конкретен график.

"От години те провеждат интензивни реформи и се подготвят за присъединяване. Въпросът не е само в това дали ще спазим обещанията си към тях. Днес повече от всякога тяхната интеграция е и в наш стратегически интерес", каза той. Канцлерът заяви, че ще участва в срещата на върха на ЕС в края на май "с ясното послание, че Западните Балкани принадлежат към Европейския съюз".

Той призова и за други начини за подпомагане на Украйна в краткосрочен план.

Думите на Шолц предизвикаха мълниеносна реакция от страна на Киев, чийто външен министър разкритикува "второкласното отношение" към Украйна в "някои столици на ЕС".

Тия навикнаха да ги обгрижват за без пари ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.