Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой къде учи или работи ?

Featured Replies

Габи не е омъжена?...

Горе главата,Габи. После ще се чудят защо децата нямат възпитание.

Като не знаят да подбират учители...

• Отговори 136
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Габи не е омъжена?...

Ми не знам. Може пък и да е омъжена... не се познаваме лично :cant believe: Ако е омъжена - давай Габи роди си 5-6 деца и ще им станеш учителка на тях. biggrin.gif

Габи е омъжена, но докато роди 5-6 деца, ще стане на трийсетина години и вече няма да е толкова млада и пак НЯМА да има стаж. Как да го направя този стаж като не мога да започна никъде?! Съгласна съм, че и след 40 трудно се намира работа, но в случая, за учители, ги предпочитат. Хубаво. Може и да е правилно. Ако аз бях родител на ученик, сигурно също ще ми се иска учителите му да са хора с опит, а не току-що завършили младежи. И все пак...трябва да ни се дава шанс.

По-лошото е, че си имат определен човек за мястото и въпреки това правят излишни конкурси и дават напразни надежди.

Естествено, че искам дете в най-близко време. Не пречи да ме вземат поне за година. После като им трябва заместник, ще ми намерят лесно. Кандидати има бол.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Ама, че глупава работа!

И що за глупави мнения да кажете, че били прави!!!

Прави са ама друг път, на кукуво лято!

Човек трябва да работи това, което е учил...опита идва с времето, а как да го направиш като не ти дават шанс? Освен това младите учителки са много по - добри от някакви мрънкащи баби...Било и време да ражда???? Що за глупост!!! Ще си роди когато си иска какво общо има работата с това??? Са кво не наемаме млади момичета защото току виж биха родили...

Само за сведение аз съм на 21 г. работя вече 2 години по специалността си следващата година завършвам, и искрено се надявам да не ме дискриминират за това, че съм млада...А човек колкото по - рано почне да работи това, което иска и това за което е учил, толкова по - бързо ще се усъвършенства и ще получи удовлетворение в чисто професионален план.

А за тия идиоти в училищата само ще кажа- жалко, че не могат да се отърсят от глупавите си предръсъдици и макар учители ще си умрат невежи...

• Автор

Tова са пълни глупости ,а и на всичкото отгоре не е никак справедливо.Че какво ги бърка тях че си щяла да родиш дете.Че те какво искат нали трябва да се поработи върху демографския проблем.Ама ако продължават да не наемат млади хора на работа ще останат само пенсионерите във България.Повечето млади хора ще се махнат от България , защото нямат перспектива да се развиват.

....

Мислиш от твоята камбанария. Реално дискриминирани поне десет пъти повече са хората с 20 години по-възрастни от теб.

И това е така. Сега на моето място като личен състав няма да вземат жена на 45, дори и да е работила това, защото трябва да съвместява и това да е секретарка на шефа си. И как да стане, като е на 45? Ами просто няма да я вземат. Ще вземат такава като мен. Тук също искаха от мен да обещая, че поне година и половина-две няма да напусна, да почна друга работа или да излизам по майчинство, защото предишната девойка била забременяла. Ами чудесно. ОБЕЩАВАМ! Ама заклевам се. Ех, бе Боже.

Има много млади злобарки,които са нетърпеливи и нервни и не знаят как да възпитават дете.Такива мноог са ми предавали,и млади,и стари-все не са били майки.Но ми е предавала една млада,която не е майка,и беше по-голям предагог от всички в цялата Френска гимназия във Варна.Относно подмятането при интервюто съм отвратен от тия жалки фигурки,които сякаш в Рая те пускат,за да те изпитват така.Не мисля,че си загубила каквото и да било,с такъв колектив...Мама напусна училище заради интрига,и сега си намери далеч по-подходяща и добра работа.Едва ли ти ще останеш по-назад.Поздрави!

Въпросът е, че аз не искам по-добра работа. Искам да съм учителка. Но...засега ще се задоволя и с другото.

Въпросът е, че аз не искам по-добра работа. Искам да съм учителка. Но...засега ще се задоволя и с другото.

Похвално! :yanim:

Освен да те вземем за учителка тука на потребителите :P

Хехе. Благодаря за гласуваното доверие. :yanim:

Бе да ти кажа много познати искат да са учители, ама като станат и все се оплакват - защо станах учител. :sobbing: Шегувам се, сигурен съм, че ще те вземат някъде ..... някога :)

Габи, поздравявам те за твърдото ти решение да работиш като учител, аз самата съм такава. Днес е много трудно да се намери човек, който да предпочете учителската професия. Няма да говоря за плюсовете и минусите - сама ще ги разбереш. По-скоро искам да ти кажа, да се откажеш да кандидатстваш за работа само с дипломата си... :) намери правилния човек :) това не съм го казала.

Аз уча в Образцова Математическа Гимназия "Акад. Кирил Попов" град Пловдив.

Редактирано от Little^lady (преглед на промените)

Аз уча в град Горна Оряховица /от където съм/ в СОУ "Георги Измирлиев" в това училище съм от 1 клас.Специалност бизнес и мениджмънт

tigertron: Пиши нормално!

Аз уча в ТУ-София, специалност АИУТ. Демек Автоматика, информационна и управляваща техника. Не работя, защото не искам. Не че не мога, ама ми затруднява обучението, и после трябва да преписвам на изпитите, и файда че уча тогава.

Аз уча в ТУ-София, специалност АИУТ. Демек Автоматика, информационна и управляваща техника. Не работя, защото не искам. Не че не мога, ама ми затруднява обучението, и после трябва да преписвам на изпитите, и файда че уча тогава.

Кой курс си, аз това го завършвам сега в Габрово в Техническия! Само дипломната остана!

Кой курс си, аз това го завършвам сега в Габрово в Техническия! Само дипломната остана!

Ми тамън 3 курс станах. Побликуван ли е в нет-а вашият конспект от габровското ТУ? Интересно ми е да видя какви са еднаквите неща и кои различните.

Иначе съм учил(преди) и в Пазарджик , в МГ "К. Величков".

Ми тамън 3 курс станах. Побликуван ли е в нет-а вашият конспект от габровското ТУ? Интересно ми е да видя какви са еднаквите неща и кои различните.

Иначе съм учил(преди) и в Пазарджик , в МГ "К. Величков".

Ааа за МГ-то да, а за конспекта на АИУТ в Габрово незнам, но можеш да погледнеш тук и тук! <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_tongue.gif' alt=':P'> Ааа май ето тук е точно учебният план!

Моите съболезнования,като знам какво е нивото там...Аз съм в специалност ЕФП.

Аз също съм учил там тази специалност и с наученото там в момента работя във фирма с над 30000Евро год. заплата засега по специалността си - проектиране на хардуер, така че ако се старае човека с малко допълнително четене ще научи достатъчно да се реализира добре.

аз уча в Варна Математическа гимназия а специалността ми е информациони технологии с френски cool.gif

Колеж по туризъм (към университет "Проф. д-р Асен Златаров" Бургас) специалност "Организация и управление на туристическото обслужване"

Завършил съм ГПНЕ Гьоте Бургас (немската).

В момента работя като дистрибутор на Програмата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.