Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за престъпленията на бившия кабинет Петков

Featured Replies

• Автор

Нещо почнаха подозрителни политически декларации за отграничаване с nexo...Кво, сега и на разследването ли се опитваме да влияем. Хи-хи-хи.

• Отговори 346
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Те до сега всички правителства бяха престъпници спрямо обикновените хора. Този Петков обаче, заедно с другия облещеният явно крадат безумно много тихомълком и имат здрав гръб от САЩ! А, най-голямото п

• Ето го най-умния       

• Автор
преди 41 минути, miro20 написа:

Чети чети... Яко подкараха любимите ви шарлатани и почнахте да пискате :) 

Нема проблем, на мен ми харесва когато правосъдието е активно, пък и ако успее да постигне нещо повече от незаконният арест на боко, ще ги приветствам. Политическите пристрастия едва ли ще си променя, но може да изключа някои лица от списъка на тези, които мисля че ги въплъщават.

9 мин  ·

Седем, а не пет са служителите на разследваната криптобанка Nexo, които през 2021 г. даряват по 20 000 лева на “Да, България”.
На 22 октомври 2021 г. петима служители на Nexo - три жени и двама мъже, правят дарения от по 20 000 лева за партията, оглавявана от Христо Иванов. А три дни по-късно на още две служителки на Nexo им хрумва да дарят по 20 000 лева. Бройката се установява лесно, след като бъдат сравнени имената на дарителите с техните профили в LinkedIn.
И така, общата сума на даренията от служителите на Nexo за предизборната кампания на “Да, България” възлиза на 140 000 лева.
Снощи гледах Христо Иванов в “Панорама” и там той каза, че ще се обяснява за тия дарения. Само че аз не виждам много интерес от страна на медиите да го питат, че да се обяснява. Не виждам особен интерес към темата и от дежурните моралисти в социалните мрежи.
А въпросите биха могли да бъдат много интересни. Например:
-Как така на седем души от една и съща компания им хрумва една и съща идея да дарят една и съща сума на една и съща партия? А петима от тях правят дарението даже на една и съща дата?
-Тъй като въпросните дарения не изглеждат като акт на индивидуална воля на служителите, имало ли е скрита договорка между лидера на “Да, България” и лидерите на Nexo?
-Обещавал ли е лидерът на “Да, България” политически услуги на лидерите на Nexo?
-Можело ли е въпросните 140 000 лева да бъдат отчетени като дарение на Nexo или лидерът на партията се е притеснявал да не светнат обвързаностите с меко казано съмнителната криптобанка?
-Получавала ли е “Да, България” дарения от служители на Nexo и за предизборната кампания през септември 2022 г., когато вече се знае, че има разследвания и съдебни дела срещу Nexo съответно в САЩ и Великобритания?
-Каква отговорност ще поеме проатлантическата и проевропейска партия “Да, България”, ако се окаже, че е финансирана от компания, която пере руски пари и нарушава санкциите срещу Кремъл?
И накрая един въпрос извън темата. Слушам изказванията и заявките на Христо Иванов от последните дни относно възможностите за съставяне на правителство с подкрепата на ГЕРБ. Та, искам да го попитам:
Христо, ти дългата ръка на ГЕРБ ли си?
на 10.09.2022 г. в 22:44, Sliderum2 написа:

Не ме бива в синтеза. Та се налага да прочетеш темата. От чисто юридическа гледна точка, престъпление е това, което съдът определи като такова и затова темата е в "Политика", а не в "Право и юридическа консултация". Тук си дърдорим, спекулираме, по информации от злободневни материали пускани в пресата, или намерени на други места в дебрите на интернет. Които мязат на престъпления в нашите очи на лаици. Интересно ми е, що този въпрос е в тази тема, а не в теми с такова заглавие с различие само на името на заподозряното правителство, или отделна политическа фигура. :)

Не се знае, тъй като темата е доста нова, може да е въпрос само на време и в нея да се пише за неща от дейността на кабинета Петков, или отделни членове на коалицията, за които именно съдът се е произнесъл че са престъпления. Така, както вече има такива в аналогичните теми, или в някои от тях, които са доста по-стари.

Коя партия подкрепяш?

• Автор
преди 14 минути, attj написа:

Инфлацията се кротна откакто отстраниха Киро и Кокоро от властта   https://business.dir.bg/ikonomika/nsi-otchete-16-9-godishna-inflatsiya-bezrabotitsata-prez-dekemvri-e-nay-niska

Надявам се това да е истинската причина, а не че обикновените хора са на края на спестяванията си и те, и тези без спестявания, просто са си свили количеството покупки поради невъзможност да достигнат нивата от преди година и повече. Като не могат да купуват хората просто търгашите леко свиват растежа на своята алчност. Това не е много успокояващо, защото предвижданата спекулация все още е в пъти по-висока от нормалните проценти. Пък и това са официални сметки, вече имаме опита, че нашата лична инфлация, се различава съществено от стЪКмистическата.

преди 5 часа, attj написа:

Инфлацията се кротна откакто отстраниха Киро и Кокоро от властта   https://business.dir.bg/ikonomika/nsi-otchete-16-9-godishna-inflatsiya-bezrabotitsata-prez-dekemvri-e-nay-niska

И инфлацията в САЩ ли падна, защото Кирчо и Кокорчо се махнаха? Баси глобалните лидери...

преди 1 час, rootkit написа:

И инфлацията в САЩ ли падна, защото Кирчо и Кокорчо се махнаха? Баси глобалните лидери...

Харвард!)    „Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания“, казва  Румен Радев.   И него били подвели и излъгали..   Посредници, комисионни и т.н.

преди 4 минути, attj написа:

Харвард!)    „Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания“, казва  Румен Радев.   И него били подвели и излъгали..   Посредници, комисионни и т.н.

Както надживяхме Тодор Живков, така ще надживеем и Румен Радев, на Решетников проекта.

• Автор

Вече се питам, дали коренчето поне не е мечтало за херцвалд, а може и да има някаква дистанционна диплома, която да изглежда като истинска.

преди 56 минути, rootkit написа:

Както надживяхме Тодор Живков, така ще надживеем и Румен Радев, на Решетников проекта.

Надживял си бай Тошо?  Да не си се объркал  нещо    Няма налично описание на снимката.   

преди 25 минути, attj написа:

Надживял си бай Тошо?  Да не си се объркал  нещо    Няма налично описание на снимката.   

Аз съм жив, той не. А Радев какво е надживял? Не ми вади картинки от фейса, дай аргументи. Ама не опорки от вайбъра.

преди 22 минути, rootkit написа:

Аз съм жив, той не. А Радев какво е надживял? Не ми вади картинки от фейса, дай аргументи. Ама не опорки от вайбъра.

На онзи митинг през 2020г, Радев вдигна юмрукът който постави началото на края на крадливата герберастка пасмина. 

Нормалните българи винаги ще помнят този факт. Не е случайно че след това на президентските избори се получи най-голямата разлика м/ду него и вторият - Хранимайко Герджиков в цялата история на президентските избори в България. 

преди 13 минути, rootkit написа:

Сам трябва да отсяваш достоверното  Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение 

преди 8 минути, attj написа:

Сам трябва да отсяваш достоверното  Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение 

Достоверното е, че милеете по един режим в който или не сте живели или сте били на партийна хранилка и тогава и сега, по навик.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

На онзи митинг през 2020г, Радев вдигна юмрукът който постави началото на края на крадливата герберастка пасмина. 

Нормалните българи винаги ще помнят този факт. Не е случайно че след това на президентските избори се получи най-голямата разлика м/ду него и вторият - Хранимайко Герджиков в цялата история на президентските избори в България. 

И заради това през 2023-та се прегърна с ГЕРБ.

преди 6 минути, rootkit написа:

Достоверното е, че милеете по един режим в който или не сте живели или сте били на партийна хранилка и тогава и сега, по навик.

Не е така и е неадекватно да правиш обобщаващи изводи за непознати хора.  Важно е да съумяваш да се справяш в различни среди.  Виж се  на какво си си именувал и не очаквай възхищение към извори на буболечки. Аз съм им като  събирач-колекционер. За историята. 

преди 16 минути, attj написа:

Не е така и е неадекватно да правиш обобщаващи изводи за непознати хора.  Важно е да съумяваш да се справяш в различни среди.  Виж се  на какво си си именувал и не очаквай възхищение към извори на буболечки. Аз съм им като  събирач-колекционер. За историята. 

Не е адекватно, но цялата тема е посветена на обобщаващи изводи за непознати хора, наклепани от един една мутра управлявала 12 години и един пишман "президент", издигнат от ДС кадри и Решетников.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Славчо, Радев, все някакви вождове хвалиш, че повели нещо си и свалили герб, един път не написа, че ХОРАТА го постигнаха. Радев и два юмрука да махаше, ако ХОРАТА вече не бяха там да протестират, Радев само щеше да гони мухите с юмрука си. 

• Автор
преди 1 час, attj написа:

Споко, сега има СПИН, маймунска шарка, ковид, други екзотични болести от много повече видове отколкото се състои целокупното лгбтиазп+++, които могат да се пипнат докато човек си вее гащите по света и у нас, след като станахме "свободни".  Ше се кротнем бързо в гробищата, колежката коренчева и тя не е безсмъртна.

преди 59 минути, N1K17Y написа:

Славчо, Радев, все някакви вождове хвалиш, че повели нещо си и свалили герб, един път не написа, че ХОРАТА го постигнаха.

нито са ги свалили - всъщност това бе единствения изцяло изкаран мандат на герб - нито пък се види края на крадливия герболяк. "Началото на края" т.е. спечелиха последните избори и, ако с днешна дата се проведат избори бих заложил, че пак герб ще ги спечелят ...... което впрочем и най- вероятно ще стане на следващите без значение кога точно ще се проведат.

преди 2 часа, rootkit написа:

И заради това през 2023-та се прегърна с ГЕРБ.

Радев се прегърнал с герберастите?!?

Лобото@miro20 , четеш ли? Все по-некадърни новобранки прибирате в тая Тролска централа :D 

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Радев се прегърнал с герберастите?!?

Лобото@miro20 , четеш ли? Все по-некадърни новобранки прибирате в тая Тролска централа :D 

Силно изкривяване на възприятията за реалност.

преди 11 минути, rootkit написа:

Силно изкривяване на възприятията за реалност.

Румен Радев понякога изказва реални истини.  Никога не е бил гербер  и все на БСП връчва третите мандати.  Обаче досега не е съумял да съдейства за смяната на Корнелия.  Тя също е като Киро и Асен - заради комисионни заедно тайно продаваха оръжия на Украйна, а Простият искаше да даряваме дори по една заплата за помощ на Украйна  -в банкова сметка в Нигерия.   Много забравяш нещо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.