Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за престъпленията на бившия кабинет Петков

Featured Replies

Тия не са ли в затвора вече ?

• Отговори 346
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Те до сега всички правителства бяха престъпници спрямо обикновените хора. Този Петков обаче, заедно с другия облещеният явно крадат безумно много тихомълком и имат здрав гръб от САЩ! А, най-голямото п

• Ето го най-умния       

преди 2 минути, ncl написа:

По какво обвинение?

На предната страница съм изредил някои.

Към сегашна дата май са много повече обвиненията .

Ти не си ли задаваш тези въпроси ?

преди 2 минути, miro20 написа:

На предната страница съм изредил някои.

И в качеството си на какъв предявяваш обвинения?

• Автор
преди 1 час, ncl написа:

Всеки знае, че не съм фен на Кирчо и Кокорчо. Но досега да имат обвинения?! Нямат.

Сигурно са преспали с гешеф и са се разбрали.

Не знам. Но някой от главните скоро трябва да търка наровете. Ако зависеше от мен, щеше да има бесилка, но аз съм никой. Иначе няма да има оправия.

на 9.12.2022 г. в 0:59, ncl написа:

Не знам. Но някой от главните скоро трябва да търка наровете. Ако зависеше от мен, щеше да има бесилка, но аз съм никой. Иначе няма да има оправия.

Никой нищо няма да натърка. Както виждаш продължават да си крадат и лапкат необезпокоявани от никой. 

на 9.12.2022 г. в 0:53, Sliderum2 написа:

Сигурно са преспали с гешеф и са се разбрали.

Имат депутатски имунитет.

Едни достойни хора се появиха в политиката за последните 30 години и вие ги плювате. Заслужавате си Бойко още 30 да ви подкарва с гегата и да ви краде

"Тихо се сипе": как вместо сняг над Севлиево валят милиони за почистването му

Познайте от коя партия е кмета. Айде честито, да ни вървят по вода селските схеми още поне 12 години, щото Киро ни вдигна газта, а Ицо Хазарта краде от бензина по лев. 

на 22.12.2022 г. в 21:14, The_Nomad написа:

Заслужавате си Бойко още 30 да ви подкарва с гегата и да ви краде

Едни достойни хора се появиха в политиката за последните 30 години и вие ги плювате. Заслужавате си Бойко още 30 да ви подкарва с гегата и да ви краде

Кой е "достойни хора" ?????????????????????????????????????

ма какво "заслужават", те си го искат буквално - ако не ме бърка паметта, нали герб спечелиха на последните избори?!

преди 45 минути, insec написа:

ма какво "заслужават", те си го искат буквално - ако не ме бърка паметта, нали герб спечелиха на последните избори?!

Да не би номада да казва, че гербаджиите са достойни хора ????????????????????????????????????

Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава

Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава от подобно нечувано нахалство. Група аматьори създават предпоставки за затваряне на въглищните централи, а после осъзнават дилетантската си глупост, но не я признават, а лекинко с оправданието за "промяна в обстановката" предлагат всички общо да поемат отговорност и да измислят път за излизане от катастрофата, която сами те са надробили.

Никоя нормална партия не би се съгласила да подкрепи каквото и да е, произведено, написано, съчинено от тези стажанти. Шест-седем месеца живяхме в диктатура на властовото невежество! Днес няма как болестотворните да ни предлагат лечение! Когато гласувате за някоя партия, добре оценете експертност, вменяемост, пак повтарям - вменяемост.

Трут

преди 1 минута, dimy написа:

Ð'ÐÐÐЯÐÐÐСТ, видима инÑÑÑÑменÑализиÑаноÑÑ Ð¾Ñ ÑÑÑана на олигаÑÑиÑÑа, непÑилиÑна алÑноÑÑ, коÑÑо ÑазпаÑÑоÑва дÑÑжаваÑа, но най-веÑе...оÑенеÑе глÑпоÑÑÑа на лидеÑиÑе и виÑÑÐ¸Ñ Ð¿Ð°ÑÑиен кÑÑг на паÑÑиÑÑа. ÐÑма по-голÑма Ð±ÐµÐ»Ñ Ð¾Ñ Ð³Ð»ÑпоÑÑÑа.

Ð¢Ñ Ð½Ðµ може да ÑкÑие алÑноÑÑÑа. Ðма нÑкаква Ñазлика Ð¼ÐµÐ¶Ð´Ñ Ñмна алÑноÑÑ Ð¸ глÑпава алÑноÑÑ. ÐÑоÑÑо глÑпоÑÑÑа не може да Ñе ÑамоÑегÑлиÑа и на пÑакÑика нÑма ÑпиÑаÑка да ÑÑбоÑи дÑÑжаваÑа. Ð, поÑле може да пÑедложи деклаÑаÑÐ¸Ñ Ð² паÑламенÑа - вÑиÑки да Ñе обединÑÑ Ð´Ð° Ð²Ð´Ð¸Ð³Ð°Ñ Ð´ÑÑжаваÑа, но Ñо е Ñамо, за да има оÑново за ÑÑбаÑÑне...

ÐзпÑаÑено Ð¾Ñ Ð¼Ð¾ÑÑ Lenovo TB-8505X Ñ Ð¿Ð¾Ð¼Ð¾ÑÑа на Tapatalk

Мдаа определено има някакъв проблем с Тапатолк и форума.

• Автор
преди 26 минути, maxthon написа:

Мдаа определено има някакъв проблем с Тапатолк и форума.

На мен се вижда добре. Нещо в твоите настройки, или ползваш много стара и неподдържана версия на браузъра.

преди 4 часа, dimy написа:

Кой е "достойни хора" ?????????????????????????????????????

Достойни хора са тези, които не крадат от джоба на бедния българин да строят къщи  в Барселона например. И търсят възмездие за кралите досега

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.