Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за престъпленията на бившия кабинет Петков

Featured Replies

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Инфото ми е от преди доста време. От тогава не съм проверявал. Но забелязвам, че се ползват повече други места за споделяне на медия. Има достатъчно такива и с бг домейни.

Ползвах много дълго време picbg. Най-накрая нещо там окончателно ме изнерви (само дето вече забравих какво) и им бих шута.

Ползвах и разни други във времето, но както с всяко нещо, след пробива условията им бързо се променяха, особено най-важното за мен - качване без регистрация (и без тъпи албуми) - и ща не ща търсех следващата възможност. В резултат, след picbg, най-дълго се задържах в imgur. Но аз всъщност качвам единични изображения, които не са конфиденциални, тоест след като изпълнят предназначението си, по-нататъшната им съдба ми е безразлична, така че струва ми се не съм типичния "качвач".

• Отговори 346
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Те до сега всички правителства бяха престъпници спрямо обикновените хора. Този Петков обаче, заедно с другия облещеният явно крадат безумно много тихомълком и имат здрав гръб от САЩ! А, най-голямото п

• Ето го най-умния       

• Автор

Прозрение, или престъпление е, да сееш обидни квалификации по адрес на българското население?:

Цитат
MS$ double-clickerАватарът на Nuclear manЧлен от: Oct:2003

Тука сме малко островче насред Тихия океан. Вън от форума е пълно с путинопитеци, малоумници, неграмотници и откровени олигофрени

Особено, когато некакви subhumans хардуербгейци, го правят.

Абе... другото ясно, но ме гложди (не стръвно, индиферентно някак... но все пак глозга) един въпрос... ако извъностровното пространство е пълно... бе напра'о фрашкано с откровени олигофрени, това означава ли, че островът е последното убежище на неоткровените, неискрените такива... даже, като съм тръгнал да синонимя и откровенича, най-красиво и изискано ми изглежда съчетанието лицемерен олигофрен...

• Автор

Некъф "ste", се изцепил във вътрешнополитическата тема на хардуербгейци, топнали го, един геймод му е пуснал цял един час да доказва неща, за които прокуратура и следствие, при целите им възможности и достъп до информация им е трудно да го направят относно дадено лице с месеци, понякога и с години, или никога. Така че, сега потребителя е баннат. Поне доколкото става ясно, банът е временен. Щото е старо куче, член още от древната 2003г. Ако беше некой пресен сигурно щеше да е изял банана, дори да пише съвсем неутрално, още след първите си няколко мнения. Само щото не лае заедно с гейпросащесср трололинките там.

• Автор

Сигурно го има и в другата тема...Нали, сещате се кой, "изтърва" едни фактури в социална мрежа. Хардуербгейци така ги анализираха, че потече анален секрет. Сега са много wet, само да ги посетят солджърите на сащ у нас, така сладко ше се отеб*т, че им го пожелавам.

И аз се чудя що фб страницата на калдата споделя само новини за Русия..

• Автор
преди 28 минути, Silvering написа:

И аз се чудя що фб страницата на калдата споделя само новини за Русия..

Хм, ще я посетя. Досега май не ми се е случвало.

П.П. Само обичайните новини и статии от основният сайт виждам(хардуер, it - новини, телефони и т.н., да не си влязал в някое място със сходно име?

36 мин  ·

Кирил Петков казал: Докато Бойко Борисов управлява ГЕРБ, ние не можем да направим каквато и да е коалиция с него.
А вас кой ви иска!? ПП “Пълен провал” е абсолютно токсичен актив; по-точно тежък пасив, който не може да се ъпгрейдне или рециклира.
Пораженията, нанесени от Кирил Петков и компания, са като рани от жигосване по изнуреното тяло на България.
С ПП “Пълен провал” искат предизборна куролация само провалени политици, несретници и неудачници. Каръци, мокри от пот и паника.
Бях ви публично предупредила. Бойко Борисов ще си поиграе с вас, ще се помайтапи и ще ви нарита - направо ще си ви изрита от терена, като провинциални случайници, попаднали на мача между столични грандове.
Е, случи се. Пийте една студена вода и се съберете на “Чаталджа” 3 да си ближете раните.
А на 2 октомври - шок и ужас. Асен да приготви марковото уиски за вътрешен компрес на раните. Виолета да извади шоколадовите бонбони, а Даниел Лорер да се спретне за манифестация по телевизиите - с гузна усмивка да обяснява, както Станишев някога; ние сме реалните победители, просто не ни дадоха да управляваме, както си искахме.
Като сте толкова успешни в частния бизнес, самохвалковци, защо не си го управлявате, а се мъчите и пъчите да управлявате държавата?!
Е, много ясно! Заради публичните фондове и милиардите от Брюксел. Той, Иво Прокопиев, откога им се точи, откогаааа - много отдавна. Още от времето, когато завърши харвардските курсове за премиери през 2009-та.
Ама - на! За зла беда, все попада на гротескова лузърска компания.
П.П. Прав е Бойко Борисов: след 6 месеца на власт, Кирил Петков го пенсионира собствената му партия, предложиха за премиер Асен Василев. 😂😂😂
преди 53 минути, miro20 написа:

36 мин  ·

Кирил Петков казал: Докато Бойко Борисов управлява ГЕРБ, ние не можем да направим каквато и да е коалиция с него.
А вас кой ви иска!? ПП “Пълен провал” е абсолютно токсичен актив; по-точно тежък пасив, който не може да се ъпгрейдне или рециклира.
Пораженията, нанесени от Кирил Петков и компания, са като рани от жигосване по изнуреното тяло на България.
С ПП “Пълен провал” искат предизборна куролация само провалени политици, несретници и неудачници. Каръци, мокри от пот и паника.
Бях ви публично предупредила. Бойко Борисов ще си поиграе с вас, ще се помайтапи и ще ви нарита - направо ще си ви изрита от терена, като провинциални случайници, попаднали на мача между столични грандове.
Е, случи се. Пийте една студена вода и се съберете на “Чаталджа” 3 да си ближете раните.
А на 2 октомври - шок и ужас. Асен да приготви марковото уиски за вътрешен компрес на раните. Виолета да извади шоколадовите бонбони, а Даниел Лорер да се спретне за манифестация по телевизиите - с гузна усмивка да обяснява, както Станишев някога; ние сме реалните победители, просто не ни дадоха да управляваме, както си искахме.
Като сте толкова успешни в частния бизнес, самохвалковци, защо не си го управлявате, а се мъчите и пъчите да управлявате държавата?!
Е, много ясно! Заради публичните фондове и милиардите от Брюксел. Той, Иво Прокопиев, откога им се точи, откогаааа - много отдавна. Още от времето, когато завърши харвардските курсове за премиери през 2009-та.
Ама - на! За зла беда, все попада на гротескова лузърска компания.
П.П. Прав е Бойко Борисов: след 6 месеца на власт, Кирил Петков го пенсионира собствената му партия, предложиха за премиер Асен Василев. 😂😂😂

Да не забрави, кой предлагаше "евроатлантическа коалиция" ? :)

Европейската "Евроатлантическа коалиция" се гъне като червей, едно говори- друго върши, но си спасява интересите, доколкото може. Ние, най- преданите гъзолизци, пак сме на загуба отвсякъде. Изберете си ги пак- Кирчо и Кокорко, за радост на Козяк.

https://www.facebook.com/hashtag/можеданесекъпетенонеможеданеядете

преди 6 часа, miro20 написа:

Бойко Борисов ще си поиграе с вас, ще се помайтапи и ще ви нарита - направо ще си ви изрита от терена, като провинциални случайници, попаднали на мача между столични грандове.

много жалък опит за положителен pr на вечния тулуп - бил ги наритал, айде бе :Д 

Няма да видим руски газ дори и за рубли. Ще се гърчим заради лъжливия канадец и простогрозните жълтопаветници, които му пригласят.

преди 23 минути, Филипов написа:

Няма да видим руски газ дори и за рубли. Ще све гърчим заради лъжливия канмадеж о простогрозните жълтопаветници, коитоп му пригласят.

Стига си чел руски източници, че почваш да изобретяваш нова писменост.

Какъв източник очакваш за руската продукция на Газпром? От пиндосите ли? Така  тези престъпници не щат да кажат цената на която прекараха целия народ.. Някой забрави ли че назначения от тях бютокрай продаде последните уж излишни количества на хранилището в Чирен? Пък то се оказа най- празното в света. За кирчо и кокорчро ще трябва като оня деншното с шеф на нацистки батальон. За пропусналите - оня беше обидил Кадиров че е петел и ще му оскубе перушината с нож. Ами беше закопан в яма и трябваше да се извинява както и да кукурига. Това някакви неизвестни лица на негова територия. А той щял да пише заявление до полицията за душевни страдания.

преди 8 часа, Филипов написа:

Какъв източник очакваш за руската продукция на Газпром?

Е то източниците са два директно от там и чрез търговци. А за който още не е разбрал газа през търговците е все едно да си го купим директно от Газпром. Разбира се има ценова разлика. Реално пак плащаме на Газпром с рубли, но това го прави търговеца, а ние сме натоварени с разликата. Прословутите кораби ако ги приемем ще се наложи да ги продадем понеже никой няма иска да направи суап сделка. С получените пари пак ще си купим газ от търговец на руски газ и плащаш им рубли.

преди 11 часа, insec написа:

а дано!!!

Хи,хи! Глупостта по хората ходи, не по гората! 

"Я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле"...........гуменоглави откровения.

преди 24 минути, absurt написа:

Ти да не си решил да се връщаш?

От една мизерия в друга ли? Защо? Добре ми е в тази мизерия. Тъкмо съм свикнал.

С българската мизерия едва ли ще свикна. Е ако немската мизерия стане като българската. Тогава може. 😁

преди 4 часа, absurt написа:

Хи,хи! Глупостта по хората ходи, не по гората! 

"Я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле"...........гуменоглави откровения.

а бе умната, нали спират газта към мене сиреч аз ще съм зле - нали с това заплашвате, колко зле ще живея без незаменимата и уникална руZка газ. Гума да ти беше главата, по- умна щеше да бъдеш, ма си промит комунистически байтошовски мозък, а от това по- голема идиотия света все още не познава.

преди 12 минути, insec написа:

колко зле ще живея без незаменимата и уникална руZка газ.

Мнението ми горе като малка гара ли го подмина без да го прочетеш. Сега искаш ли да ти кажа какво пише за разните там фирми (Мет и другите) в един доклад на българските служби? Е не смятам, че се нуждаеш от тази информация. Ще те оставя с мисълта, че сме се освободили от Газпром на 100%.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

От една мизерия в друга ли? Защо? Добре ми е в тази мизерия. Тъкмо съм свикнал.

С българската мизерия едва ли ще свикна. Е ако немската мизерия стане като българската. Тогава може. 😁

Ми, зависи- подредената мизерия може да не ти даде шанс да окрякаш. Докато нашата е гъвкава и изобретателна. Затова сме устискали.

преди 19 минути, insec написа:

а бе умната, нали спират газта към мене сиреч аз ще съм зле - нали с това заплашвате, колко зле ще живея без незаменимата и уникална руZка газ. Гума да ти беше главата, по- умна щеше да бъдеш, ма си промит комунистически байтошовски мозък, а от това по- голема идиотия света все още не познава.

Ти да не си сам в тая държава, бе плондир с дупка като бейзболна топка? Дреме ми, че към теб ще спрат газта, особено щом не я искаш. Милион пъти ви се каза, на подлогите- говорете от свое име, стига сте дрънкали от името на другите.

преди 5 минути, maxthon написа:

Мнението ми горе като малка гара ли го подмина без да го прочетеш.

Да чета кое ->

https://www.segabg.com/category-observer/na-kriva-biznesraketa-skupiyat-gaz-y-prechi

Цитат

Междувременно се разбра, че "Неохим" всъщност има рекордна печалба от 76 млн. лева, наистина затваря, но заради планирания годишен ремонт, а силно угриженият директор всъщност е политически ангажиран с ГЕРБ и може да стане депутат от тази партия. 

п.п. ти го кажа в кратце - баш не уцели, кого да лъжеш относно положението в земеделието ..... ами ич даже. Така, че да повторя пак - да върви на майната си всичката руZка газ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.