Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за престъпленията на бившия кабинет Петков

Featured Replies

преди 3 минути, insec написа:

Да чета кое ->

Е хайде прочети първо каквото аз съм ти казал и след това ми предлагай аз какво да чета. Агрополихим работи при съвсем друга технология и не използва като суровина природен газ. Какво ще стане ако тяхната суровина поскъпне безбожно? Още една ракета ли ще стане крива? Неохим затвори за годишен ремонт и при тези цени надали ще отвори скоро. Индустрията ни не е само производство на торове. След като се определяте като човек занимаващ се в сектора земеделие споделете как бяха цените на торовете миналата година, как са тази и да направите една прогноза колко ще са за другата година.

• Отговори 346
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Те до сега всички правителства бяха престъпници спрямо обикновените хора. Този Петков обаче, заедно с другия облещеният явно крадат безумно много тихомълком и имат здрав гръб от САЩ! А, най-голямото п

• Ето го най-умния       

преди 23 минути, insec написа:

Да чета кое ->

https://www.segabg.com/category-observer/na-kriva-biznesraketa-skupiyat-gaz-y-prechi

п.п. ти го кажа в кратце - баш не уцели, кого да лъжеш относно положението в земеделието ..... ами ич даже. Така, че да повторя пак - да върви на майната си всичката руZка газ.

На Тиквата поредната лъжа, пак лъсна за 1 ден.

преди 42 минути, maxthon написа:

Е хайде прочети първо каквото аз съм ти казал....

ами ти рече, че Неохим е затворил заради безбожните цени на руZката газ - сега пък пишеш, че било заради годишен ремонт. Сещаш ли се, че някои се сещаме, в полза на чии интереси се изказваш.

преди 37 минути, N1K17Y написа:

На Тиквата поредната лъжа, пак лъсна за 1 ден.

тоз, ако беше пинокио, носа му щеше да обиколи цялата планета - няколко пъти.

преди 1 минута, insec написа:

ами ти рече, че Неохим е затворил заради безбожните цени на руZката газ - сега пък пишеш, че било заради годишен ремонт. Сещаш ли се, че някои се сещаме, в полза на чии интереси се изказваш.

Е за разлика от теб информацията не я имам от медиите, а от човек работещ там.  Всяка година има планов ремонт, но тази година след него не е сигурен старт отново на производство.

ПП и Герб можели и щели да се коалират - ако ги няма Борисов, Петков и Василев.   Това виц ли е?

преди 55 минути, attj написа:

Левски не би се занимавал с лекуване или с арестуване на Кирил Петков

Защото нямаше да смогне с подмяната от заместници. Един си отива, друг сяда. :) 

„Интересна титулна статия от новия брой на в-к Филтър. Според статията Кирил Петков и Асен Василев са разследвани заради връщането на посредниците на руския газ и оставянето на България без гарантирани доставки на газ за студените месеци (потвърдено и от председателя на КЕВР Иван Иванов), но същото спокойно може да бъде разширено и с позволението на “Лукойл” да краде по един лев от всеки литър гориво и да го изнася в швейцарската си сметка.

За да бъдат арестувани обаче, това трябва или да се случи преди 2 септември, тъй като след тази дата те ще имат имунитет на кандидати за народни представители, или ако е след това, трябва да се иска разрешение от ЦИК.

От профила във Фейсбук на Кеворк Кеворкян 

www.kevorkkevorkian.com

Плетачки на лъжи

На 9 август бившият вицепремиер и министър на финансите

Асен Василев, който се гласи за бъдещ премиер, заяви по Би Ти Ви,

че – доколкото знаел?! – не получаваме руски газ през посредници.

На следващия ден - 10 август, по Нова телевизия, експремиерът Петков обаче обяви, че купуваме руски газ.

Същият ден бившият енергиен министър Делян Добрев показа по

Би Ти Ви фактури, които доказват, че купуваме руски газ от посредници.

Научихме също, че през последните три месеца сме купили/внесли

руски газ за 630 милиона евро, при солидно оскъпена цена,

а посредниците били спечелили 200 милиона евро.

Обаче Асен Василев казва: „Доколкото знам, не получаваме руски газ през посредници“.

Това е същият Асен Василев, който още от месец февруари се кълнеше, че никога повече няма да внасяме руски газ. Никога.

Наблюдавайте внимателно изражението на лицето му - то сякаш подканя водещия да се съгласи с него.

Какво друго забелязвате?

Какво е това – защо ни разиграват Кирчо и Асенчо?

Глад за лъжи?

Блазе ни.

Или е страх от посредниците?

Колко време ще издържи някой от доверените газови посредници, докато изплюе истината?

Те са подбрани много внимателно – спомняте си, че един от тях беше назначен лично от Кирчо за шеф на „Булгаргаз“.

На това се вика диверсификация на далаверата.

Чували ли сте изобщо за подобно мошеничество?

При подбора на въпросните посредници сигурно са спазени всички подходящи ритуали – като се започне от кръвната клетва и се стигне до чисто прагматични уточнения, най-важното от които е старият съдийски лаф: „Това, дето ще е после, го искам сега“.

На честна дума никой не разчита, дори да се отнася за руски газ.

Един факт е безспорен: ПростоКирчо предизвика безподобна по мащабите си газова криза.

Но пък това е най-ефикасният начин посредниците му да приберат огромни пари.

Историята/нашата си пада по безвкусните повторения.

Костов хариза „Нефтохим“ на руснаците – и после стана русофоб.

Сега Кирчо предизвика газовата криза, но през посредниците си търгува с руски газ, пълни гушите на руснаците – и той е русофоб.

Как ги правите тия евро-атлантически номера?

https://tribune.bg/bg/mrezhata/kevorkyan-pletachki-na-lazhi---diversifikatsiya-na-dalaverata/?fbclid=IwAR2QgrnPzZBBuS2XcGqKx2Z0tlJEilkGS5uMXISrSWEybzZlrZPdouKI7S0

Киро простото и опуления никога не знаят какво правят - не ги интересува. Те изпълняват нареждането отвън! И разчитат на "бедствието" да ги покрие.

• Автор
Цитат

Oxy: Член от: Jul:2005

Цитат

Цитат Първоначално публикувано от JKS Покажи съобщението

Аз ще заведа поне 20 души да гласуват за ПП.

Аз съм събрал личните карти на над 400 човека. Несериозна цифра е твоята

Признание за престъпление, поне така ми се струва. Нема лошо българското и австрийското ДАНС да се активизират и да го погнат тоя пич.

Автора да каже с две-три думи какви са тези "престъпления" на ПП синтезирано, че не е ясно в темата

• Автор
преди 19 минути, The_Nomad написа:

Автора да каже с две-три думи какви са тези "престъпления" на ПП синтезирано, че не е ясно в темата

Не ме бива в синтеза. Та се налага да прочетеш темата. От чисто юридическа гледна точка, престъпление е това, което съдът определи като такова и затова темата е в "Политика", а не в "Право и юридическа консултация". Тук си дърдорим, спекулираме, по информации от злободневни материали пускани в пресата, или намерени на други места в дебрите на интернет. Които мязат на престъпления в нашите очи на лаици. Интересно ми е, що този въпрос е в тази тема, а не в теми с такова заглавие с различие само на името на заподозряното правителство, или отделна политическа фигура. :)

Не се знае, тъй като темата е доста нова, може да е въпрос само на време и в нея да се пише за неща от дейността на кабинета Петков, или отделни членове на коалицията, за които именно съдът се е произнесъл че са престъпления. Така, както вече има такива в аналогичните теми, или в някои от тях, които са доста по-стари.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.