Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за престъпленията на бившия кабинет Петков

Featured Replies

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Другарю гражданка, все пак изброяването на разрешени за употреба в минали времена субстанции, не е аргумент в полза на това да се разширява списъка с други субстанции. 

Арументът е налице, а ти си оставаш едно сърдито старче, което иска да прави живота на младите гаден.

• Отговори 346
  • Прегледи 26,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Те до сега всички правителства бяха престъпници спрямо обикновените хора. Този Петков обаче, заедно с другия облещеният явно крадат безумно много тихомълком и имат здрав гръб от САЩ! А, най-голямото п

• Ето го най-умния       

• Автор
преди 17 минути, Гражданин написа:

Арументът е налице, а ти си оставаш едно сърдито старче, което иска да прави живота на младите гаден.

Нима? Да съм ти забранявал да онождаш домашния любимец? Не съм, нали. Най-много да те укоря, ако го правиш на публично място.

преди 1 час, Гражданин написа:

Пак не разбираш, че пътят за превенция и задържане на младите в България не са присъди на деца за една цигара и съсипването им на всякакво бъдеще, а чрез регулацията като в белите страни.

всъщност "легализацията", която е спрял Гешев няма никакво отношение по тия казуси - щото иде реч за индустриален коноп и то не за производството му, а за преработката.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Нима? Да съм ти забранявал да онождаш домашния любимец? Не съм, нали. Най-много да те укоря, ако го правиш на публично място.

Много ти се е развързал езика нещо и пишеш много гнусни неща като за публична среда. Ясно е, че не успя а дочакаш новините и сигурно си се почнал от обяд, но тук наистина не е мястото за пияндурските ти комплекси...

преди 8 минути, insec написа:

всъщност "легализацията", която е спрял Гешев няма никакво отношение по тия казуси - щото иде реч за индустриален коноп и то не за производството му, а за преработката.

Да де, но пътят минава през няколко степени. Гешев сигурно е герой за хора като другаря слидерум. В момента сигурно се лигави по устата от кеф, отпива ракия и го хвали "Браво на момчето! Много ясно, че лепилото трябва да се прави само от коне, за да е качествено! Доказано и социалистическо! Никакви наркОтици! "

• Автор
преди 1 час, Гражданин написа:

Гешев сигурно е герой за хора като другаря слидерум.

В този случай го подкрепям. Без значение е за мнението ми за него като цяло. Дори най-лошите се случва да направят нещо полезно.

Понеже виждам че ви бърка в джигера тази активност, не мога да не се запитам, с какво ви пречи лично на вас.

Никой не ви спира да се изнесете да пушите опиум в специализираните и вече легални в някои други държави...О, да, да, дори и членки на есср, пушални. 

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Дори най-лошите се случва да направят нещо полезно.

че ти не знаеш какво е направил - фантазираш си разни неща и им се радваш.

• Автор
току-що, insec написа:

че ти не знаеш какво е направил - фантазираш си разни неща и им се радваш.

Не е нужно да знам, виждам ефекта. Разлая кучетата.  ;)

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Не е нужно да знам, виждам ефекта. Разлая кучетата. 

както казах - фантазираш си разни неща и им се радваш.

2 ч.  ·

Мразя да ми се подиграват в лицето и да стоя безучастен, да не мога да направя или кажа нещо по въпроса. Това е и основната причина да започна да изучавам българска политика и да се занимавам под някаква форма с нея. Тя не спира да ме изненадва, като днес шокът, който изживях достигна пикови нива. Гледах и не можех да асимилирам какво виждам и чувам, даже си казах "е*аси, тия с нас ли се подиграват или със себе си ?!?"
И не мога да си отговоря на този въпрос, но за имащите щастието да не следят задълбочено ще обясня ситуацията и някак си ще се опитам да я разтълкувам. На първата снимка е щастливият Кирил Петков като министър председател с Урсула фон дер Лайен. Гордо позират с одобрения от Комисията национален план за възстановяване и устойчивост. На втората снимка е разтревожения народен представител Кирил Петков, който подкрепя протеста на синдикатите срещу плана от първата снимка. Още повече, зад него са депутати от ВСИЧКИ парламентарни групи, които не опитаха нищо, за да предотвратят приемането на плана в тази форма, сигнализираха едва след безумието. На народен език - сетила се Мара да се побара. И ги гледам и си викам "абе тия защо протестират срещу себе си, едва ли са толкова тъпи", чувам и синдикатите "ууууу, махайте се предатели", а нашите говорят по микрофона за национален интерес, за неговата защита. Вие отдавна го предадохте националния интерес и ако трябва да се защитава от някого, то ще да е от вас, май верно сте толкова....
  • Автор

Мирко, да не си се прегърнал с патриотите. Гледам сочиш страница на сподвижник на ВМРО? 

Лорер е роден лъжец. Той преди това се е тренирал. Знам какво означава неистината, твърди шефът на ИТН

Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, 7 американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които главните играчи са си присвоили 1 милиард и 400 милиона.

Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят. Ако бяха хора свързани с „Има такъв народ“, това щеше да е първа новина. Сега се говори, че известни депутати са имали нещо общо“.

https://breaking.bg/novini/slavi-trifonov-za-nexo-nastimir-ananiev-ima-obshti-svarzani-firmi-asen-vasilev-e-hodil-vseki-den-v-ofisa-im/

сега някой идиот може да  каже че съм фен на Слави и ИТН

:giggle1:

• Автор
преди 1 час, miro20 написа:

Освен, ако междувременно не си се превърнал на фенка. :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Лорер е роден лъжец. Той преди това се е тренирал. Знам какво означава неистината, твърди шефът на ИТН

Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, 7 американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които главните играчи са си присвоили 1 милиард и 400 милиона.

Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят. Ако бяха хора свързани с „Има такъв народ“, това щеше да е първа новина. Сега се говори, че известни депутати са имали нещо общо“.

https://breaking.bg/novini/slavi-trifonov-za-nexo-nastimir-ananiev-ima-obshti-svarzani-firmi-asen-vasilev-e-hodil-vseki-den-v-ofisa-im/

/cdn-cgi/mirage/1682689d5958c048890da9387dfe0631f3cf7f4c4833f8fa47979fbab3f95bbc/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

Сега е удобно за ГЕРБ и цитираш. Според теб сега това е истина. Когато обаче е срещу ГЕРБ е лъжа.  Какво стана нали беше чалгар? Не разбирал?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Когато обаче е срещу ГЕРБ 

Кога е това ? Не го следя, много вероятно да съм пропуснал, ма не се сещам последната година Славчо да е казал нещо против ГЕРБ :popcorn2:

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Кога е това ? Не го следя, много вероятно да съм пропуснал, ма не се сещам последната година Славчо да е казал нещо против ГЕРБ /cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_popcorn2.gif

Явно не го следиш внимателно.

Зает си с Ицето от Дай, България.

https://nova.bg/news/view/2022/10/11/386080/трифонов-борисов-е-щастлив-че-отново-е-бог-какво-значение-има-че-са-го-арестували-тия-двамата/

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Борисов е щастлив. Уау, какъв тежък удар, какъв скандал разкрива :giggle1:

Зарежи тва, отвори си ПИК, Блиц и се радвай как говорите в синхрон срещу ПП. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Борисов е щастлив. Уау, какъв тежък удар, какъв скандал разкрива /cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

Зарежи тва, отвори си ПИК, Блиц и се радвай как говорите в синхрон срещу ПП. 

Да, точно ПИК и Слави имат нещо общо. Щом е против твоите любими намесваме даже духовете. Да, истината боли. Приятно е да слушаш лъжите на Кирчо и оня.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Да, точно ПИК и Слави имат нещо общо. Щом е против твоите любими намесваме даже духовете. Да, истината боли. Приятно е да слушаш лъжите на Кирчо и оня.

Е нали Ицо ми беше любимия ? 

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

Освен, ако междувременно не си се превърнал на фенка. :)

Имам си достатъчно фенки тук :) 

По темата :

2 ч.  ·

Даренията за революционните избори напоследък към Продължаваме промяната от страна на екипа на Лукойл са на стойност стотици хиляди левове. Направени са от служители и близки, роднини, шуреи и баджанаци на руската компания. Повечето са с размер поне от по 10 000 лева.
Даренията към Да България от страна на служители на един български олигарх са на стойност стотици хиляди лева. Размерът им започва от 5000 лева, стандартно е 10 000 лева. Най-крупен дарител е шофьорът на районния кмет на ДБ от Слатина, превел от джоба си 196 250 лева на своята любима партия.
Даренията към Демократична България от страна на Nexo са на стойност 100 000 лева в общо 5 дарения от по 20 000 лева. Направени са от различни дребни служители в компанията.
Едни и същи хора, свързани с пирамидата Nexo, са превеждали пари на ПП и ДБ в значителен размер. Nexo е създадена от ексдепутат от РБ, който дълги години е имал общ бизнес с Настимир от ПП.
Сред дарените партии с хиляди левове през последните години е партия Волт, основана от същия Настимир.
Най-голямото дарение е в размер от общо 530 000 лева.
310 000 лева на ПП е дарил шефът на Еконт, за което беше 6 месеца министър на транспорта и съобщенията.
Неофициално най-голям дарител на протестните партии въобще за периода 2020-2022 е първият дубайски хъш Васил Божков.

325425391_727393755309533_87980703306695

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Мирко, веднага цакам. Ако те остави човек, ще остане с впечатлението че мафията е само покрай цирей. Ама не би.

И защо си мислиш че това е "цакане" или опониране ?

напротив.

айде още  :

39 мин  ·

Това е позицията на Nexo - водени от будна гражданска съвест, много хора даряват доброволно по 20 000 лева на своята любима политическа партия.
Горе-долу същото каза и Христо Иванов - той дори не знаел кой е дарил на партията му, но това са здравите сили, знаем, в борба срещу мафията.
Да си призная и аз така ги виждам нещата. По сходен начин шофьорът на кмета на Слатина дарил близо 200 000 лева на партията си. По същия начин един крупен бизнесмен дари два пъти по толкова, тъкмо преди да стане министър.
Сега си го представете образно. В петък, 21.10.2021 в офиса на Nexo секретарката на компанията, заедно с ПР-а на компанията, главния счетоводител и още двама, изведнъж решават да дадат по 20 000 лева като дарение. Девойките на по 20 години вадят таблетите и бам, в един ден и час превеждат париците на борците срещу несправедливостите. Пият по едно и отдъхват.
До понеделник сутрин сметката на ДаБГ нараства със 100 000 лева, за един уикенд, но точно тогава Христо Иванов не е имал време да отдели внимание на тази дреболия, нито после.
По подобен начин еднообразни дарения са приети от една купчина офиси, редакции, фирми и близки хора, роднини, служители, съседи.
Нарича се непотизъм, тука му викаме шуробаджанащина. И не, не е законно.

325653698_574415124117549_43883746856843

• Автор
преди 12 минути, miro20 написа:

И защо си мислиш че това е "цакане" или опониране ?

напротив.

айде още  :

39 мин  ·

Това е позицията на Nexo - водени от будна гражданска съвест, много хора даряват доброволно по 20 000 лева на своята любима политическа партия.
Горе-долу същото каза и Христо Иванов - той дори не знаел кой е дарил на партията му, но това са здравите сили, знаем, в борба срещу мафията.
Да си призная и аз така ги виждам нещата. По сходен начин шофьорът на кмета на Слатина дарил близо 200 000 лева на партията си. По същия начин един крупен бизнесмен дари два пъти по толкова, тъкмо преди да стане министър.
Сега си го представете образно. В петък, 21.10.2021 в офиса на Nexo секретарката на компанията, заедно с ПР-а на компанията, главния счетоводител и още двама, изведнъж решават да дадат по 20 000 лева като дарение. Девойките на по 20 години вадят таблетите и бам, в един ден и час превеждат париците на борците срещу несправедливостите. Пият по едно и отдъхват.
До понеделник сутрин сметката на ДаБГ нараства със 100 000 лева, за един уикенд, но точно тогава Христо Иванов не е имал време да отдели внимание на тази дреболия, нито после.
По подобен начин еднообразни дарения са приети от една купчина офиси, редакции, фирми и близки хора, роднини, служители, съседи.
Нарича се непотизъм, тука му викаме шуробаджанащина. И не, не е законно.

/cdn-cgi/mirage/21d6d04b2d12f21a4c69becabfcf364ab38b71d3fd09d94274f2f37398ed52cd/1280/https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/325653698_574415124117549_4388374685684330292_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=oKS3auzUhGIAX-S2EGd&tn=IkPtm1b--Fj8eJs4&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AfCh6cZAn5O-5buLYk7ikOb8ahC3f_8NO8NCWXRnLjEM4g&oe=63C6CD24

Да ама тая нексо почва по времето на твоя любим герп. Що боко не ги опука с гранатомета?

Гореописание връзки с ГЕРБ ли са ???

:giggle1:

Още от Тома Биков

1 мин  ·

‼️ Да дариш 150 000 лева на партия като ВОЛТ, която на няколко пъти се опита да стигне 0,5 процента, но не успя, със сигурност е въпрос на силна гражданска позиция. Даже на прекалено силна, особено когато брат ти е част от управлението на Нексо. Със сигурност магията на идеите на ВОЛТ е също толкова силна, защото няма как иначе да си обясним преместването на нейния основател, заедно с още няколко от сподвижниците му от листите на Мая Манолова в листите на Продължаваме промяната, при това под формата на мандатоносители.
➡️ Преместването се случи само за няколко седмици и беше изненадващо за повечето коментатори и анализатори. Защо точно ВОЛТ се оказа мандатоносител на Продължаваме промяната се оказа сложен въпрос, за който трябваше да изчакаме повече от година. Вярвам, че и дарението и преместването са били част от една силна гражданска позиция и жажда за справедливост. И още нещо.
Познавам основателя на ВОЛТ от десетина години. За мен той винаги е бил един голям въпрос. От днес вече е един голям отговор. 🙂

2 ч.  ·

➡ Има политически личности, които са свързани с Nexo. Избягваме да спекулираме, защото разследването е още в начален стадий, но отговори се дължат. Понякога един човек за секунди се превръща от въпрос в отговор. Разследването на случая с Nexo очевидно е от дълго време, а и не се случва само в България. Трудно може да каже някой, че ние сме поръчали да очерним някого. Интересува ни само – имала ли е отношение Nexo с политиката в България по един или друг начин. Дано да няма, но трябва да си зададем този въпрос.
📍 Вчера гледах изслушването от миналата година за шеф на БНБ на Андрей Гюров в комисия. Направи ми впечатление третият приоритет от неговата програма – отваряне на банката към иновативни методи – дали е искал точно Nexo да вкара, не знаем, той трябва да отговори. Аз се чудех защо е толкова жестока битката за БНБ, все пак те поставиха на карта съществуването на правителството "Петков", което впоследствие и падна. При предишни избори за гуверньор на БНБ винаги се е избирал с относителен консенсус човек от банковата система, а сега и двете кандидатури бяха политически. Аз не правя връзки, може само да спекулираме какво сме видели.
‼ Ние от ГЕРБ-СДС направихме достатъчно компромиси, но сме готови за диалог, защото най-нормалното щеше да бъде да издигнем лидера си и да правим коалиционно споразумение. Ние не сме в нормална ситуация, ние сме в пост-революционна-крипто ситуация. Революцията е изчерпана.
❌ Нямаме доверие на "Промяната”- имаме дълбоки различия с тях. Но сме в ситуация на блокаж, има риск политическата криза да изяде демокрацията като политическа система и ние сме принудени да говорим с формации, с които нямаме нищо общо, както и те с нас.
📢 Авторитетът на България във външно-политически план от години не е бил толкова зле. Няколко са примерите: сагата с РС Македония, мигрантите – помните ли срещата на Кирил Петков с Ердоган? Турският президент отиде с шефа на разузнаването, на парламентарната си група и вътрешния си министър, а Петков отиде с 3 свои съветнички. Това е образът на България. На една държава основната ѝ цел е да пази облика на обществото си, не е важна само вътрешната политика.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.