Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Обяснява единствено че не можеш да отречеш наличието на картата. Колкото и да я игнорираш - тя е неоспорим факт!

Да. В тролската централа можете да измислите и че имало нашествие на извънземни. Както казах: това не касае мен и останалите разумни българи. 

Съвременниците и очевидци на събитията казват това:

Вече ти казах и цитирах че Манифеста не е едно изречение. :) 

Както и други ти обяснха за вилаети и губернии.

Но.... Слепец си е слепец. :getout:

312667114_10219770021716057_570248058428

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Обяснява единствено че не можеш да отречеш наличието на картата. Колкото и да я игнорираш - тя е неоспорим факт!

Полека с "ФАКТИТЕЕЕЕ", че последният път, трябваше 3 пъти да си редактираш първоначалното твърдение, преди да стигнем до това, че си имал нещо друго предвид. 

Трагедия или комедия,излъчва ПОДМЯНАТА     !?
Киро,който върна на сцената,отдавна изхвърлени номенклатурни кадри,твърди че в България се връщал,старият модел      Може да бъде изображение с 3 души

Да да, едните гледат едната страна, другите другата...
Запрете се!
НИКОЯ страна КОЯТО И ДА Е, няма да седне да гледа интереса на България или на коя да е друга държава освен собствения си интерес, това го можем само Българите, половината гледат интереса на Русия, другата половина на САЩ, но нито един не се и сеща за горкия български интерес.
Примера го имате съвсем пресен от преди три дни - Още не влзезли в парламента и на фона на цялата икономическа криза в която е изпаднала България и постоянно растящите цени на всичко и намаляваща покупателна способност на населението, бай Ристо Ивановия още първата му дума беше да се пращат оръжия на украйна, пък българите много им здраве.

Днес пък четем че ГЕРБ преговаря за коалиция за кабинет с ДПС, а ПП и БСП ще внасят промени в изборния кодекс според които всеки да може да избира дали да гласува електронно или с хартиена бюлетина, явно ги е хванало шубето че следващия път може и д ане минат 4те процента кой знае.

Заради въображението на някои хора  пада голямо хилене - ще ме уморят да се смея      Може да бъде изображение с 2 души

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Аз знам някои коя дата биха искали за национален празник. Датата на приемане на истанбулската конвенция, на гей браковете и легализацията на наркотиците.

Аа мани беги с тая дата....

преди 6 часа, Anneliese написа:

Ами, в южното полукълбо сега е пролет.

Трудно ми е да си представя как празнуват Хелоуин през пролетта, Коледа и Нова година през лятото и Великден през есента. Шантаво ми е.🤔

Ами у наше село Коледа вече 10 години си я караме през пролета, под 12 градуса не пада на 25.12 :) 

преди 7 часа, miro20 написа:

А  освен всичко , като писател казано на съвременен език е блогър, разпространяващ пропаганда и фалшиви новини за  житието битието . :giggle1:

Изобщо добре, че се намират разумни българи, като форумния байтошо, че с тия неразумници, като Левски, Раковски, Ботев, Стоянов и прочие краварска сган, България вече щеше да е затрита.

преди 12 минути, insec написа:

Изобщо добре, че се намират разумни българи, като форумния байтошо, че с тия неразумници, като Левски, Раковски, Ботев, Стоянов и прочие краварска сган, България вече щеше да е затрита.

691085818_Capturedcran(69).png.a1ec3feb723913e9a611626adeaa2829.png

преди 3 часа, Bubbles написа:

....половината гледат интереса на Русия, другата половина на САЩ, но нито един не се и сеща за горкия български интерес.

тия дет гледали интереса на руZия и интереса на САЩ, живеят в България, пък загрижените за горкия български интерес, живеят във Франция - не си дебил, ама някой друг път. 😉

преди 3 минути, insec написа:

тия дет гледали интереса на руZия и интереса на САЩ, живеят в България, пък загрижените за горкия български интерес, живеят във Франция - не си дебил, ама някой друг път. 😉

Знаеш ли, не визирам себе си, но е тъжно че това което казваш може и да е вярно, защото много от хората които живеят извън страна ги е грижа повече за нея отколкото тия които живеете там. И смятай ако това е истина кви сте вие там.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Знаеш ли, не визирам себе си....

актьорче значи - е след като не ти пука за горкия български интерес, кво си тръгнал да лееш крокодилски сълзи, пф. 🤮

преди 1 минута, insec написа:

актьорче значи - е след като не ти пука за горкия български интерес, кво си тръгнал да лееш крокодилски сълзи, пф. 🤮

Ти не можеш да знаеш на мен за какво ми пука, но очевидно че на теб  не ти пука за българския интерес, ако и да живееш там, а факта че не го осъзнаваш, говори достатъчно добре колко те слуша главата.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ти не можеш да знаеш на мен за какво ми пука ....

само подозирах, но вече сам си призна, тъй че си ясен. :getout:

току-що, insec написа:

само подозирах, но вече сам си призна, тъй че си ясен. :getout:

Ауууу той подозирал!
Аз подозирам че ти се имаш за Наполеон, затова те съветвам да си пиеш лекарствата и по-малко да пишеш тук за да не ставаш за смях. :)

преди 19 часа, miro20 написа:

И Соросоид неден ! 

Отричаш ли намесата на Соросоидни НПО-та и фондации във вътрешните работи на България и други държави?

Цитат

...
Свещеникът пита кръщавания три пъти:
- Отричаш ли се от сатаната, и от всичките му дела, и от всичките му ангели, и от всичкото му служение, и от всичката му гордост?
Оглашеният или възприемникът също три пъти му отговаря:
- Отричам се.

Свещеникът пак пита три пъти:
- Отрече ли се от сатаната?
Оглашеният или възприемникът на всяко питане му отговаря:
- Отрекох се!

След това свещеникът казва:
- Духни и плюни на него!
...

1 ч.  ·

Цитат

Младен Шишков: Една мила дама, днес от телевизора казала, че начинът по който говорят депутатите от ГЕРБ, не говорел в никакъв аспект за някакво интелектуално равнище.
Добре, че все още не съм се изказвал. Иначе щях много, ама много да се обидя. Нямате идея колко щях да съм сърдит.
Навремето, в детската градина и в началните училищни класове си мерехме интелектуалното равнище. И винаги имаше едни които са по-по-най от другите. Вече знам в коя партия се подвизават. Събрали са се. Добре, че са близо до чертата. Но пък са се запътили към нея.
Да пренесеш мисленето си от детската градина в парламента, това не е никак, ама никак здравословно. Нито за обществото, нито за депутатите.
В университета ни учеха, че нищо не знаем, и колкото повече знаем, толкова повече нищо не знаем. Но кой ти слуша тези мухабети. Важното е да сме по-най от всички. Интелектуално разбира се.
Някой познава ли своите народни представители от ГЕРБ изобщо? И това попитала милата дама. От най-високо интелектуално равнище - телевизора.
Сега, аз признавам и се извинявам. Тази дама я виждам за първи път през живота си. Но се оказа, че има 1918 човека от София и 245 от Бургас, които я познават. И са гласували преференциално за нея.
Супер. Това е страхотно. Замислих се обаче, че аз пък имам около 1000 преференциални гласа повече от нея. Не, тук не е въпроса кой е по-по-най. Разбира се, че няма как да се кача на това интелектуално равнище и да се сравнявам.
Но се замислих над следния екзистенциален въпрос. След като дамата поставя по този начин въпроса, значи има самочувствието, че някой от нейните избиратели я познава. Да кажем 2163 човека. Поне.
Та се замислих, след като нея я познават 2163 човека, а мен почти хиляда повече, тези дето ме познават мен, въобще познават ли ме? И не си отговорих. Наистина. Много сложно стана. Нещо като висша математика за първи клас.
И трето нещо важно казала дамата. Всъщност това е най-важното от трите. Издекламирала опорката на умнокрасивитета, за националната детска болница. И понеже, аз наистина не познавам дамата, си позволих да я гугълна. Или както там му казват умните и красивите.
И що да видиш. Госпожата се оказва, че е моторът на инициативата за спирането на строителството на детската болница. Един от моторите, които се възползваха от експертизата на мои приятели, и успяха да ги оплетат в мрежите си.
И понеже е говорила за интереси. Тук ще кажа - интереса вика дръжте интереса. Шепа хора, имаха интерес тази болница да не се построи. И в тази шепа фигурира и въпросната колежка.
Сега сериозно! Защото това лицемерие наистина ме вбеси. Да направиш невъзможното да спреш изграждането на детската болница и да излезеш в национален ефир и да обвиняваш, че не била построена - това е висша форма на фарисейщина!
Защото строителството на тази болница, към настоящият момент щеше да бъде на финалната права. Ако не беше промяната и не беше спряна от тези хора. И в частност от въпросната дама.
Мила колежке, всеки път когато проявите лицемерие и излезете от трибуната да говорите /ако го направите някога/ за детската болница, аз ще ви репликирам и ще припомням на целия български народ, на всички родители, защо все още нямаме детска болница. Ако нямате свян, поне имайте малко срам!
Хората трябва да знаят истината!

преди 27 минути, miro20 написа:

1 ч.  ·

еваси и мега безсрамната простотия е изсипал тоя енжелер ли е, политик ли е, каратист ли е, иди разбери - но пък изкласил детската градина, което му е гордостта и постижението в живота ...... е явно и че слугува на една проста мутра, която след 12 години еднолично управление и над 20 години стаж в средите на политиката, тръгнал да обвинява други, защо аджеба не бил завършен някакъв строителен обект. Край нямат герболяшката наглост и нахалство, ама наистина край нямат - що ли не се изненадвам, че тъкмо от партията на Простака, апелират да не обръщаме внимание на интелекта им. 🤮

преди 3 часа, FatMan9 написа:

Отричаш ли намесата на Соросоидни НПО-та и фондации във вътрешните работи на България и други държави?

разбира се, че Сорос организира руZкия монопол в/у горивата в България; Сорос прекара руZка тръба с наши пари през българска земя, от която не можем да си берем газ; същия Сорос раздаде една камара имоти по черноморието на руZки престъпници; благодарение на Сорос армията ни все още е въоръжена по съветскосоциалистически стандарт и техника т.е. руZка; въпросния Сорос ни забрани да направим лустрация на ДС агентурата; Сорос ни внесе решетников президент; Сорос създаде и всичките проруZки партии герб- дпс- бсп- възход- възраждане- итн- атака- патриоти- реформатори и прочие да не ги изброявам, че ич не са малко; на Сорос са и медиите ни тиражиращи руZка пропаганда пък то амен, амен са всичките; Сорос не дава да изгоним руZкия посланик; пак Сорос не позволява да пратим оръжие на Украйна.

Да не продължавам - просто се чудя, какво против имаш Сорос, след като така старателно и ефективно работи за руZкия ни национален интерес?

преди 55 минути, ncl написа:

Поредният уж срещу ГЕРБ, който се информира от Блиц :lol6:

Някакъв феномен е. Като феномена, да подкрепяте и Русия. Жалко, че ви е срам да си кажете, че сами сте гласували за Тиквата едно време. 

• Автор
преди 1 час, ncl написа:

Баща ѝ правилно е постъпил като я е вкарал при хр. иванофф. Знае, че от към него няма опастност от сексуално посегателство над щерката.

преди 58 минути, N1K17Y написа:

Жалко, че ви е срам да си кажете, че сами сте гласували за Тиквата едно време. 

Пак ме бъркаш с някой...

преди 2 часа, ncl написа:

Пропусна само ДБ и ПП.

Червената коалиция е ясна, за Продължение на Провала

Цитат

Митев в България сутрин: "Продължаваме промяната" ще направи всичко възможно да има правителство. Нашите партньори са "Демократична България" и БСП

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.