Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни Избори 2022, Всичко!

Featured Replies

Ако вземат 20 000 гласа трябва да почерпят.

• Отговори 846
  • Прегледи 45,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този път без ритуали, без бяла протестна риза, без очаквания, без надежди, но трябва да направим всичко за да не ни управляват повече престъпници, учили или недоучили. Излизане - 7:35; Гласуване

• Ами сега има няколко варианта. Най-лесният е коалиция между първите две плюс дб и подкрепа от дпс. Току-що мярнах някъде с периферното зрение изказване на киро факиро, че безпринципни коалиции няма да

• Народното събрание още не могат да си го поделят. Какво остава пък да ни мъчат с опити за правителство. Най-доброто е директно да подадат всички едновременно оставки и да се прескочат разните излишни

Публикувани изображения

на 12.02.2023 г. в 18:12, Anneliese написа:

Хора, сега САЩ ще се опитат да се намесят в изборите ни! Да не го допускаме, да не им позволяваме да стане на тяхното!  Тия вече прекалиха, позволяват си открито да заплашват наши хора, както и ни заплашват с хиперинфлация, ако не ги послушаме!  Не гласувайте за техните протежета СДС, ДБ, ГЕРБ, ПП!  Не гласувайте! Защото в противен случай ни чака ядрена авария с новото гориво, виновните ще избягат в САЩ, няма да има правосъдие, а ние ще сме принудени да се оправяме съвсем сами!

Викам да престанем да търсим месии вече! Да гласуваме за партиите, които единствени се опълчиха на САЩ - БСП и "Възраждане"!

Дайте да направим една тема - списък с всички хора, които работят в полза на САЩ, да се види колко много техни агенти са ни налазили и продават България за пари! И не става дума сама за политици. Крайно време е да видим колко много хора работят срещу България!

Аз пък ще гласувам за партии които са про-западно и про-европейски ориентирани . Както ни е завещал Апостола

:hush:

От новите проекти и коалиции които се нароиха, прозират пак същите стари муцуни , и пак с червено-рашистки отенък.

Единствените сериозни хора  с акъл които виждам измежду новото червено-кафяво блато , са единствено Каримански и Митева.

Тяхното място е да са редом с демократичните сили в Парламента в коалиция с ГЕРБ и СДС .

Отдавна съм казвал че по принцип след провала на ПП , ИТН би трябвало да са на второ място, а не да изпаднат съвсем.

Как така се стопиха и изчезнаха толкова хора/гласа  които са гласували за тях, а за измамниците от ПП толкова много ,  идея си нямам .

И това няма нищо общо че лично аз не бих гласувал и не съм за Слави .

• Автор

ф е д е ристю иванов плаши: ей вие роби на сащ не забравяйте че сте роби, иначе аз* и сащ ще ви видим сметката!**

*Като подизпълнител(фантазирам си, не ми обръщайте внимание)

**Не е цитат.

Гласувайте за тия умнокрасиви продажници от коалицията от коалиции*** и ще ядете не насекоми, ами на насекомите...прахта.

***Нали се сещате за какво иде реч, а ако не се сещате и аз не се сещам. Имаше там някакво нещо наречено Конституцията, от която произтича, освен всичко друго и Изборния Кодекс, ама...

преди 20 часа, miro20 написа:

Аз пък ще гласувам за партии които са про-западно и про-европейски ориентирани . Както ни е завещал Апостола

/cdn-cgi/mirage/1ab6c315450388fe116edcffd912e9ee9276e4ddf3b2b8efa6913c2f09b32eb0/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_hush.gif

От новите проекти и коалиции които се нароиха, прозират пак същите стари муцуни , и пак с червено-рашистки отенък.

Единствените сериозни хора  с акъл които виждам измежду новото червено-кафяво блато , са единствено Каримански и Митева.

Тяхното място е да са редом с демократичните сили в Парламента в коалиция с ГЕРБ и СДС .

Отдавна съм казвал че по принцип след провала на ПП , ИТН би трябвало да са на второ място, а не да изпаднат съвсем.

Как така се стопиха и изчезнаха толкова хора/гласа  които са гласували за тях, а за измамниците от ПП толкова много ,  идея си нямам .

И това няма нищо общо че лично аз не бих гласувал и не съм за Слави .

Имат кодове за машините. И си нагласяват изборите както си искат.

Цитат

Сгласовете на представителите на ГЕРБ, ДПС, БСП и двама от "Има такъв народ" Централната избирателна комисия (ЦИК) гласува в изборните протоколи да се вписва общо броят на гласовете от машините и бюлетините. От това следва, че няма да може да се прави сравнение между данните от устройствата и вписаното в протокола.

Що така бе ?  :) 

Преди малко прочетох за тази партия: Национално движение „Единство“ – Уикипедия

Това не е ли етническа партия и не трябва ли да е забранена според закона?!

на 20.02.2023 г. в 17:26, N1K17Y написа:

Що така бе ?  :) 

шот лойко ша ни пази от комунистите :biggrin:

преди 1 час, ncl написа:

Преди малко прочетох за тази партия: Национално движение „Единство“ – Уикипедия

Това не е ли етническа партия и не трябва ли да е забранена според закона?!

е щом дъпъсъ не е ........

на 14.02.2023 г. в 13:07, miro20 написа:

ти в едната тема, как митева била безмозъчна - в другата как трябвало да бъде с лойко т.е. да разбираме, че с лойко е закономерно и редно да се сбират безмозъчните. :biggrin:

преди 17 часа, ncl написа:

Даже не знаеш колко си прав.

то все тъй - все не знам и все прав се оказвам. 😏

Номерата не са от особено важно значение, но парламентарно представените би трябвало да са в първата 5-ца!  :beer:

• Автор
на 1.03.2023 г. в 11:38, RoG написа:

№22 Win!!! 🤣

Името на 21 повече ми харесва.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Ти за кой ще гласуваш, смятам че ти стана време и ти да се метнеш към Възраждане, познах ли ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.