Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

VRumen

Препоръчан отговор

В момента много се говори коя партия колко ще вземе, но има само един важен въпрос и той е как ще бъде сформирано правителство.

Моята прогноза е, че ще има няколко избора, докато не бъде сформирана про-натовска коалиция с участието на ГЕРБ. Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ възможен вариант, защото ПП/БСП/ДБ няма да имат мнозинство в никакъв случай. Тази коалиция обаче няма да бъде сформирана веднага, а ще бъде след няколко избора, докато обществото започне да я счита за приемлива. В нея ще влизат ГЕРБ, ПП/ДБ и евентуално ДПС. Но за ДПС е малко вероятно и само при необходимост. Възможно е и по-широк вариант с участието на БСП и Янев, но това също е малко вероятно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, VRumen написа:

В момента много се говори коя партия колко ще вземе, но има само един важен въпрос и той е как ще бъде сформирано правителство.

Моята прогноза е, че ще има няколко избора, докато не бъде сформирана про-натовска коалиция с участието на ГЕРБ. Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ възможен вариант, защото ПП/БСП/ДБ няма да имат мнозинство в никакъв случай. Тази коалиция обаче няма да бъде сформирана веднага, а ще бъде след няколко избора, докато обществото започне да я счита за приемлива. В нея ще влизат ГЕРБ, ПП/ДБ и евентуално ДПС. Но за ДПС е малко вероятно и само при необходимост. Възможно е и по-широк вариант с участието на БСП и Янев, но това също е малко вероятно. 

Иво Прокопиев се е ориентирал към зелената сделка и не виждам Делян Пеевски да се съюзи с него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Иво Прокопиев се е ориентирал

към лапането на все повече мъни, но не забравя, че и ти си му спонсор!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, VRumen написа:

А защо да не бъде пробългарска коалиция? Абе вие наистина с желание дух@те на сащ/есср и им хигиенизирате посраните дупета с език.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Откакто се пръкна проекта на Слави, съм казвал че най естествения им партньор за управление е ГЕРБ.

За съжаление , Слави се зае да"изчегъртва" без да гледа над елементарните си комплекси , за които имам само предположение е че е заради слуховете за едни имоти в Борисовата градина дето ББ не му ги е дал.

Слави забрави че основния проблем на България е декомунизацията и изритването на всички постокмунистически метастази.

Сега пак се видя провала на този модел.  Където на власт са комунета и разни бивши стари соц кадри - винаги следва провал.

Нюанса на сегашния  Продължаващ Провал  е че са симбиоза с безскрупулни мошенници юпита - про100Киро и Петигрю .

Но пак заченати под червеното крило на съсипника с юмручето червен пРезилдент.

И с невижданата подигравка - коалиция с  вицето Корнела /уволнявана за корупция заедно с Пеевски/  от БСП които са с най губещ за последните години, резултат.

Как преглътна Слави тази подигравка и безочие, не знам... как преглътна репресивното комуне Рашков който абсолютно никаква работа не свърши, освен да измисля компромати за ГЕРБ , не знам.

Как преглътна отново стари муцуни от соц времето като Гновмовете от ДеееБъ, не знам.... коминтерновски чеда известни като АлоМаджовци , не знам...

Преди месец Слави се събуди че тази позорна безпринципна коалциия  е напълно ялова и че именно тези муцуни олицетворяват и Задкулисието  и мафията.

Че говоренето на лозунги и красиви думи няма нищо общо  с реалните неща които правят.

Та, пак се връщам на старата ми идея - Ако зад Слави няма други Задкулисни интереси, ако е запознат с истинсктие неща около гЕРБ , а не фейк мероприятията срещу тях, би трябвало да се съберат и да сътворят нещо наистина добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, miro20 написа:

Откакто се пръкна проекта на Слави, съм казвал че най естествения им партньор за управление е ГЕРБ

Бъркаш ги с ПП. Те са най-естественият партньор на ГЕРБ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, VRumen написа:

Що не пусна една анкетка отгоре?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, ncl написа:

И нищо чудно да се гушнат след изборите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

А защо да не бъде пробългарска коалиция? Абе вие наистина с желание дух@те на сащ/есср и им хигиенизирате посраните дупета с език.

От какви партии ще бъде съставена тази пробългарска коалиция? Аз казвам кой е най-реалистичният сценарий. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Откакто се пръкна проекта на Слави, съм казвал че най естествения им партньор за управление е ГЕРБ.

За съжаление , Слави се зае да"изчегъртва" без да гледа над елементарните си комплекси , за които имам само предположение е че е заради слуховете за едни имоти в Борисовата градина дето ББ не му ги е дал.

Слави забрави че основния проблем на България е декомунизацията и изритването на всички постокмунистически метастази.

Сега пак се видя провала на този модел.  Където на власт са комунета и разни бивши стари соц кадри - винаги следва провал.

Нюанса на сегашния  Продължаващ Провал  е че са симбиоза с безскрупулни мошенници юпита - про100Киро и Петигрю .

Но пак заченати под червеното крило на съсипника с юмручето червен пРезилдент.

И с невижданата подигравка - коалиция с  вицето Корнела /уволнявана за корупция заедно с Пеевски/  от БСП които са с най губещ за последните години, резултат.

Как преглътна Слави тази подигравка и безочие, не знам... как преглътна репресивното комуне Рашков който абсолютно никаква работа не свърши, освен да измисля компромати за ГЕРБ , не знам.

Как преглътна отново стари муцуни от соц времето като Гновмовете от ДеееБъ, не знам.... коминтерновски чеда известни като АлоМаджовци , не знам...

Преди месец Слави се събуди че тази позорна безпринципна коалциия  е напълно ялова и че именно тези муцуни олицетворяват и Задкулисието  и мафията.

Че говоренето на лозунги и красиви думи няма нищо общо  с реалните неща които правят.

Та, пак се връщам на старата ми идея - Ако зад Слави няма други Задкулисни интереси, ако е запознат с истинсктие неща около гЕРБ , а не фейк мероприятията срещу тях, би трябвало да се съберат и да сътворят нещо наистина добро.

И ГЕРБ как премахна или поне облекчи от това червено проклятие, дето дебне България? Като Прокопиев му реди кабинет ли?

Как ГЕРБ излекува народа от тази червена болест и изрита всички постокмунистически метастази? 3 мандата, първа сила. 12 години управление.

Как?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

И ГЕРБ как премахна или поне облекчи от това червено проклятие, дето дебне България? Като Прокопиев му реди кабинет ли?

Как ГЕРБ излекува народа от тази червена болест и изрита всички постокмунистически метастази? 3 мандата, първа сила. 12 години управление.

Как?

Много ясно че с магическа пръчка не става.

Смешното е че не питаш защо ДееБъ и други "уж' десни са в коалиция с БСП в момента ? Че съветници на пРезилдента и шефове на стратегическите му там съвети са агенти от ДС ? И че няма абсолютно никакъв шанс за ревизия на това положение  при тези обстоятелства ?  Търсите сламктие в ГЕРБ, а не виждате гредата :) 

Точно затова в момента няма по дясна партия в България, от ГЕРБ.

преди 1 час, ncl написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Откакто се пръкна проекта на Слави, съм казвал че най естествения им партньор за управление е ГЕРБ

Абсурд. Та нали ПП печели  с пРезилдентска червена подкрепа и издигане ? Нали сега, в момента, са в пряка коалиция с БСП ? Нали точно те сложиха  провалената уволнявана за корупция, Корнелия  за вице ??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, miro20 написа:

Абсурд. Та нали ПП печели  с пРезилдентска червена подкрепа и издигане ? Нали сега, в момента, са в пряка коалиция с БСП ? Нали точно те сложиха  провалената уволнявана за корупция, Корнелия  за вице ??

За мен ГЕРБ нито са десни, нито са партия, но това е отделен въпрос. А ПП се обърнаха срещу Радев. ГЕРБ също са срещу Радев.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, M.Николов написа:

А защо не направихте ревизията за тези над 12 години управление?

:D

Ами реално то и нямаше нужда. Едва след като Решетников ни пробута мухльото който позори сега президентската институция, едва тогава се назначиха толкова бивши агенти на ДС на толкова високи постове.

Но виждам и ти си на принципа не защо в момента е така, а защо ГЕРБ не са направили нещо.

Очевидно си много доволен от това положение :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, miro20 написа:

Много ясно че с магическа пръчка не става.

Смешното е че не питаш защо ДееБъ и други "уж' десни са в коалиция с БСП в момента ? Че съветници на пРезилдента и шефове на стратегическите му там съвети са агенти от ДС ? И че няма абсолютно никакъв шанс за ревизия на това положение  при тези обстоятелства ?  Търсите сламктие в ГЕРБ, а не виждате гредата :) 

https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/bdj-i-evroproekti-vzeha-glavata-na-aleksandar-cvetkov-obzor

Ето още един ценен кадър на ГЕРБ

https://www.dnes.bg/politika/2013/04/25/izgoniha-miroslav-naidenov-ot-gerb.186567,10

Да, дясна партия ГЕРБ, но подкрепят на БСП мерките.

https://frognews.bg/novini/totiu-mladenov-podkrepiame-sotsialnite-merki-bsp.html

https://novini.bg/bylgariya/politika/140694?comment=dislike

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Да, дясна партия ГЕРБ, но подкрепят на БСП мерките.

https://frognews.bg/novini/totiu-mladenov-podkrepiame-sotsialnite-merki-bsp.html

https://novini.bg/bylgariya/politika/140694?comment=dislike

Какво общо имат социалните мерки с премахването на ДС зависимостите и старите комунисти ???

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

И какво се оказа  от мнгоото приказки ? ГЕРБ уж най много подслушвали, а РЕАЛНО всички компромати и записи на флашки излизаха САМО срешу тях.

Та нали именно Найденов бе записвал ББ в дома му и в тоалетната :) 

Нали и сега излизаха записи на ББ .... онези от коридора му - "акъл се набива Томиславе на.... "

Как стават тия работи а ? Най подслушващите са най пострадали от подслушвания СРЕЩУ тях.

Кой има властта, методите и ресурса да работи толкова усилено срещу гЕРБ мисля е ясно . И това е именно червеното ДС задкулисие и хората им между политиците, в службите, в охраната, НСО и т.н.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, VRumen написа:

докато не бъде сформирана про-натовска коалиция

про-нато-то ще ви изяде главите!

Про-Българска партия или коалиция е печелившата комбинация, и колкото по-скоро го разберете, толкова по-добре!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Ами реално то и нямаше нужда. Едва след като Решетников ни пробута мухльото който позори сега президентската институция, едва тогава се назначиха толкова бивши агенти на ДС на толкова високи постове.

Но виждам и ти си на принципа не защо в момента е така, а защо ГЕРБ не са направили нещо.

Очевидно си много доволен от това положение :) 

Баси смешката.:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

про-нато-то ще ви изяде главите!

Про-Българска партия или коалиция е печелившата комбинация, и колкото по-скоро го разберете, толкова по-добре!

И аз исках про- българска, ама те всичките дето се обявяваха за такива, се оказаха про- руски и на практика анти- български. Та като чуя вече патриотарски вопли и почва да ми се драйфа от рашизъм.

преди 3 часа, M.Николов написа:

И нищо чудно да се гушнат след изборите.

Тва звездите ли ти го говорят?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Некои политолози.

Герберските. Той и Бойко вече почна да нахвърля глупости в тази посока- "Те хвърлиха мандата, а ние щяхме да ги подкрепим". :)  Идеята е доста прозрачна, предвид задаващите се избори. :wub:

А факта е, че никой от ПП, дори не си  помисли да търси съдействие от ГЕРБ. Затова и не събраха 121 гласа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Радул написа:

А факта е, че никой от ПП, дори не си  помисли да търси съдействие от ГЕРБ. Затова и не събраха 121 гласа.

Е нали се пръкнаха с обещанията за изчегъртвания, Бойко в затвора, Гешев вън... Ако се разцелуват, ще е прекалено шизофренично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, M.Николов написа:

В този парламент все още беше рано, но в следващия след натиск отвън нищо чудно и да се цункат.

и бат Бойко на бел кон, както казах преди много време в друга тема

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук е уловката, на него може би ще му се наложи да направи крачка назад и да пусне друг напред, а той да стане почетен председател на Герб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...