Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

VRumen

Препоръчан отговор

преди 6 минути, M.Николов написа:

Тук е уловката, на него може би ще му се наложи да направи крачка назад и да пусне друг напред, а той да стане почетен председател на Герб

Е то това е ясно. Много отдавна бе казал че ще се занимава с партията, а за кабинет  бе предложил Митов . Имат и други подходящи кандидатури.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Това приятелство между дясноцентристките и евроатлантическите партии трябва да е факт",

категоричен бе Борисов. Нека малко се смирят, обърна се той към останалите политически лидери."

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:
Цитат

Е, този, който ми пожелаваше да си седя на диванчето - сега седна той. Има карма в живота"

Борисов: Аз съм направил ГЕРБ и няма да се откажа от моите деца - Последни Новини от DNES.BG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, дръндю написа:

мда
много неясен резултат от гласувалите в сеирсандък
666965107_2022-07-14210751.thumb.png.0eea73340ae50401cc2b5b7290b6604a.png

Хората наплашени и пак към бате залитат, да ги наметне със сакото... да подари кученце... да гушне мустафата...

image.thumb.png.c670c866c2774b8818cb8c347729bc38.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пускам теле-то - Нинова (май при Радев)

Първата дума, която чувам от нея - Борисов...

И докато му удрям off-а си мисля - тия двамата (Нинова и Борисов) що не си 'земат най-после стая... на първи етаж, за да не ги изловят по стълбите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Политически - никой от двамата не е това, за което се опитва да мине... 'начи има резерви

Физически ... не знам какво имаш предвид, но каквото и да е, като стигнеш тези възрасти, сигурно ше се изненадаш...

Иначе... че няма да стане - няма (освен ако не съм аз изненадания)... че се eбaвaм - eбaвaм се...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 9.07.2022 г. в 12:17, ncl написа:

Бъркаш ги с ПП. Те са най-естественият партньор на ГЕРБ.

Я припомни кой с кого гласува за свалянето на правителството :giggle1:

МАКЕДОНИЯЯЯ

А да, и заради финансите. После същите гласуваха още по големи харчове, а Василев ги направи за смях с официални цифри о факти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, lebel написа:

Пускам теле-то - Нинова (май при Радев)

И докато му удрям off-а си мисля - тия двамата (Нинова и Борисов) що не си 'земат най-после стая... на първи етаж, за да не ги изловят по стълбите.

Търсите сламките а не виждате гредата. Не стая, цяла оргия се вихри от началото на това пагубно управление между ДСБ и БСП.

Кокорчовците мошенници  и конституционни престъпници пък дадоха цяло вицепремиерско място на същото това БСП  които постигнаха най нисък избирателен "успех" на изборите за цялата си нова история  !

Както и забравихте единствените изблици и заплахи на Пеевски срещу ГЕРБ и как "ще се разправя лично" , но пак ги спрягате с ДПС.

Ясни са опорките, но на следващите избори се надявам гЕРБ да е с преднина с която дори мадуровските машини няма да обърнат.

Ако на хората им е сложна ситуацията, че те всички се изпокараха и самоизчегъртаха,  и ако им е сложно да преценят кое е добре за България, ориентирайте се по тези които се мазнят и са с  БСП.

Гласувайте СРЕЩУ тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, miro20 написа:

Търсите сламките а не виждате гредата. Не стая, цяла оргия се вихри от началото на това пагубно управление между ДСБ и БСП.

Кокорчовците мошенници  и конституционни престъпници пък дадоха цяло вицепремиерско място на същото това БСП  които постигнаха най нисък избирателен "успех" на изборите за цялата си нова история  !

Както и забравихте единствените изблици и заплахи на Пеевски срещу ГЕРБ и как "ще се разправя лично" , но пак ги спрягате с ДПС.

Ясни са опорките, но на следващите избори се надявам гЕРБ да е с преднина с която дори мадуровските машини няма да обърнат.

Ако на хората им е сложна ситуацията, че те всички се изпокараха и самоизчегъртаха,  и ако им е сложно да преценят кое е добре за България, ориентирайте се по тези които се мазнят и са с  БСП.

Гласувайте СРЕЩУ тях.

Да не посочвам другото управление на БКП от 1945 година, какви неща са направили, които още твоите мафиоти от ГЕРБ използват.

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Stanishev-si-premeri-magistralite-s-Borisov-vav-Fejsbuk_630017.html

Тройната коалиция реконструира и рехабилитира три пъти повече пътища, отколкото първия кабинет на Борисов - 6 844, срещу 1 584 км.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, miro20 написа:
на 15.07.2022 г. в 13:23, lebel написа:

Пускам теле-то - ...

Spoiler

Нинова (май при Радев)

Търсите сламките а не виждате гредата...

Spoiler

Не стая, цяла оргия се вихри от началото на това пагубно управление между ДСБ и БСП.

Гласувайте СРЕЩУ тях.

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-долу) в твоите тези, антитези, конструкции, фикции, фиксации, сламки, летви и греди, които нямат нищо общо с цитата, тоест с мен! 
Тези напъни общо-взето са ми през шмайзера (или шпагина, ако предпочиташ) в последните години и ако проявявам някакъв интерес в такива случаи, то той е чисто ентомологичен. Притеснявам се за теб. Някой ден ще се случи чудо и ще ме улучиш не толкова дезинтересиран (колкото обикновено), а ти, повярвай ми, не искаш да ти обърна внимание. Освен ако не си се взирал прекалено дълго в девиантността (ме прощаа Ницше).

И понеже очевидно си съхранил плашещото си умение да осмисляш написаното от друг, те ти горното в четири думи:

Само аз ти липсвам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, lebel написа:

то той е чисто ентомологичен.

Похвално е да събираш колекция от такива хлебарки. Забождай ги с иглата на паното тук :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, lebel написа:

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-долу) в твоите тези, антитези, конструкции, фикции, фиксации, сламки, летви и греди, които нямат нищо общо с цитата, тоест с мен! 
Тези напъни общо-взето са ми през шмайзера (или шпагина, ако предпочиташ) в последните години и ако проявявам някакъв интерес в такива случаи, то той е чисто ентомологичен. Притеснявам се за теб. Някой ден ще се случи чудо и ще ме улучиш не толкова дезинтересиран (колкото обикновено), а ти, повярвай ми, не искаш да ти обърна внимание. Освен ако не си се взирал прекалено дълго в девиантността (ме прощаа Ницше).

И понеже очевидно си съхранил плашещото си умение да осмисляш написаното от друг, те ти горното в четири думи:

Само аз ти липсвам!

Идея си нямам къв си що си , нито ника ти ми говори нещо,  нито помня кога и къде  съм наранил нечия комплексирана душица :)

И тук са ми толкова много феновете, че направо ви трябва колективен психиатър :)

А иначе както виждаш говоря по темата без да ме интересуват никакви твои личностни данни или някакво специално отношение.

Ако има какво да кажеш за сламките и гредата и защо не съм прав, заповядай . Всичко друго са абсолютни офтопици и простотии.

:hush:

Понял ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

...

Понял ?

Понял. Не става и с 4 думи. Трудно ти е. Или очакваш с трепет някой 2-думен вариант. От сорта на "лaпaй бе"... Или 1-думен... да речем "фагот", че пращи от толерантност...
Сори, Майкъл. Няма да стане. Това са девиантни очаквания, както вече деликатно беше споменато. Даже "върви на мaйнaтa си!" не бих ти казал, дори да знам, че ще се изкефиш. 'ем пак са 4 думи, тоест няма гаранция, 'ем, вместо това, един възпитан човек просто би казал - "виждам, че вие ще стигнете далече...".

Иначе, сламките, гредите, фиксациите, фикциите и фрикциите са си твой проблем, с решаването на който ти желая успех.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, lebel написа:

Понял. Не става и с 4 думи. Трудно ти е. Или очакваш с трепет някой 2-думен вариант. От сорта на "лaпaй бе"... Или 1-думен... да речем "фагот", че пращи от толерантност...
Сори, Майкъл. Няма да стане. Това са девиантни очаквания, както вече деликатно беше споменато. Даже "върви на мaйнaтa си!" не бих ти казал, дори да знам, че ще се изкефиш. 'ем пак са 4 думи, тоест няма гаранция, 'ем, вместо това, един възпитан човек просто би казал - "виждам, че вие ще стигнете далече...".

Иначе, сламките, гредите, фиксациите, фикциите и фрикциите са си твой проблем, с решаването на който ти желая успех.

колко мъка има по този свят... :giggle1:

Идея синямах за твоите терзания... Сори...  :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...