Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

VRumen

Препоръчан отговор

преди 9 часа, miro20 написа:

хаха :)  николоффффф, то че тия са прстъпници  и имамници съм го казвал мноооого отдавна, ама ти нали толкова им вЕрваше бре ???

Пак лъжеш, никога не съм твърдял, че толкова им вярвам, върни се и ще видиш, че съм писал, че ще им дам шанс да покажат какво могат.

Можеха да направят хубави неща, но уви забиха в грешни посоки.

След първите им 100 дни на управление аз бях един от първите, които ги критикуваха.

Другата алтернатива беше същото от Герб, тоест да бяхме оставили мафията, която ти така безкрайно обичаш и подкрепяш да управлява.

Виждаш ли разликата между нас?

Аз виждам, че нещо не е добро и търся алтернативи, а ти приемаш всичко безропотно щом партията така е казала.

Стар комунистически рефлекс ти е това.Комунист веднъж, комунист за цял живот!

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слави Трифонов е започнал да прибира цялата партийна субсидия

Опаа, ко стана бре @АСПЕКТ :giggle1:

Лоши, лоши медии. Нищо, сега като очернят горкият  онеправдан Станиславчо и ще намери за какво да ги дари. Или пък не, вече си изигра ролята и все тая. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И правилно, да не е най-глупавият в държавата.

Той да я връща, а другите да си я прибират.

И да, вярвам, че ИТН ще дарят за нещо полезно за обществото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

И правилно, да не е най-глупавият в държавата.

Той да я връща, а другите да си я прибират.

И да, вярвам, че ИТН ще дарят за нещо полезно за обществото.

Нали беше много принципен и морален ? Последната година е бил най-глупавият, като я връщаше, а сега е поумнял ли ? :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Нали беше много принципен и морален ? Последната година е бил най-глупавият, като я връщаше, а сега е поумнял ли ? :giggle1:

Слави винаги е помагал на нуждаещи се през годините, но никога не е парадирал с благотворителността си. За разлика от Голямоносата врещяща маймуна, която не пуска никакви фъндъци на никого. Тааа... присмял се хърбел на щърбел...

преди 1 минута, ncl написа:

Слави е бита карта. Все едно сега да споменавам Волен...

И двамата се самоубиха безславно, точно защото отстъпиха от основни принципи. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ncl написа:

Слави е бита карта. Все едно сега да споменавам Волен...

Що да не, Волен 2 си е в Парламента и си има редовните 10%. Като лъсне и за най-простите, ще има Волен 3 с 10-те си процента и така.

току-що, Joss Bomon написа:

Слави винаги е помагал на нуждаещи се през годините, но никога не е парадирал с благотворителността си. За разлика от Голямоносата врещяща маймуна, която не пуска никакви фъндъци на никого. Тааа... присмял се хърбел на щърбел...

Мерси за информацията, не виждам какво общо има с политиката, но ти си знаеш. Айде ходи поработи малко, ами стига чака да ти пускат фандък. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Правеше го с определена цел, а именно да накара и другите партии да се откажат от раздутата си субсидия.

Но след като вижда, че другите не го правят, той защо да продължава да го прави?

Може би е решил, че ще е по-добре да я взема и след това по тяхна преценка да подпомогнат определена кауза или нуждаещи се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Айде ходи поработи малко, ами стига чака да ти пускат фандък. 

Работя и съм работил достатъчно. Не си ти човека, който да ми дава наклон! Къде съм казал, че "чакам фандък"?! Казах, че твоят ХИ е пинтия и никога не е дал и лев в помощ на нуждаещи се. Мен не ме слагай в кюпа. Цял живот сам съм се оправял и никой с нищо не ми е помагал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, M.Николов написа:

Правеше го с определена цел, а именно да накара и другите партии да се откажат от раздутата си субсидия.

Но след като вижда, че другите не го правят, той защо да продължава да го прави?

Може би е решил, че ще е по-добре да я взема и след това по тяхна преценка да подпомогнат определена кауза или нуждаещи се.

Или пък стана, точно каквото написах след изборите, че ще стане, като няма нужда да играе цирковете и да залъгва идиотите, ще си вземе паричките. :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

image.png.94c0d3ad0cff9547fc2e38ed36df0126.png

Е, и за това има война , нали? Щото никой не го "интересуваше"!

Е , сега всички ги инересува... без теб, май. Но и на теб ще уври главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде Весела Коледа 

Цитат

Американският конгресмен Уорън Дейвидсън призовава финансовото министерство на Съединените щати да наложи санкции срещу българския главен прокурор Иван Гешев.

Причина са съмненията за корупция и пренебрегването на санкциите, наложени по закона "Магнитски".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Българи идиоти!

“Според турските власти газовите резерви в находища в Черно море са около 540 милиарда кубични метра. Най-голямото находище е Сакаря, чиито запаси надхвърлят 400 милиарда кубични метра. В началния етап се планира от находището Сакаря да се добиват около 10 милиона кубични метра газ на ден или от 3,4 до 4 милиарда годишно.

До 2027-2028 г. дневният обем на добива на газ трябва да достигне 40 милиона кубични метра, а годишните обеми да нараснат до 15 милиарда кубични метра.”

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...