Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

Featured Replies

преди 24 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Друга песен пееше преди половин година! Що така?

Щот е прост трол, защо иначе. Няма го про100 Киро и извъднъж поумняха и почнаха да разбират нещата ли :giggle1:

• Отговори 390
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

А дано!

• моята прогноза е че  слафчо се опитва да кляка и да прави  правителство в сегашния парламент НО в следващия парламент няма да влазят ПП  ИТН БСП и ДБ

• инж. lebel
    инж. lebel

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-до

Публикувани изображения

преди 4 часа, Sleda написа:

И кое е идиотското в новината, която цитираш, че не мога да схвана?

преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

В момента президента управлява, чрез негов министър председател респективно кабинет, защо ми вдигат газа? Нямаме нужда от президентска република понеже сме недорасло общество за такава.

Ми, най-вероятно защото цената и на борсата се е покачила, не мислиш ли?

Цената на газа не е постоянна величина, освен в дългосрочен договор!

След като прекъснахме договора с "Газпром" няма как да пропуснем посредниците, физически не е възможно за момента.

Но това, което направи служебното правителство за разлика от ПП са обявените официално търгове, на които може да се види кой каква цена и условия е предложил!

Кое не ти е ясно?

10290096_10204974684870649_5424768245213297923_n.jpg.47c08a82230f9299702e08ad8f3630df.jpg.1965513e42d0cde3f08348c87f458b0b.jpg.7801db033eb87f215d5f983dadfa4b7e.jpg

преди 11 минути, M.Николов написа:

След като прекъснахме договора с "Газпром" няма как да пропуснем посредниците, физически не е възможно за момента.

Но това, което направи служебното правителство за разлика от ПП са обявените официално търгове, на които може да се види кой каква цена и условия е предложил!

Кое не ти е ясно?

Реторичен бе въпроса ... ясно , че борсата определя цената!

Знаеш много добре , че не сме прекъсвали договор с газпромя, изглежда само ти не разбра, че тази опорка още в начало не мина!

На мен са ми ясни нещата, ама като бъзикате хората как се сваля, после да има бъзик и защо се вдига. В единият случай не заради борсата в другият заради борсата т.е. както ни е сгодно да го представим!

Ааа, реторичен......

Моя не е, ти знаеш ли как беше избиран доставчика на газ от Кирил Петков и компания?

Нали щяхме да борим корупцията?

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Знаеш много добре , че не сме прекъсвали договор с газпромя, изглежда само ти не разбра, че тази опорка още в начало не мина!

То и финландците не го бяха прекъсвали...

преди 10 минути, M.Николов написа:

Ааа, реторичен......

Моя не е, ти знаеш ли как беше избиран доставчика на газ от Кирил Петков и компания?

Нали щяхме да борим корупцията?

Как и кой и засметка на кого? Кажи къде я видя корупцията, т.е. кой се облажи от какво?

Изгледай интервюто с Делян Добрев, той показа и документи на каква цена и от кой сме купували по времето на правителството на К.Петков.

Ако приемем, че не е било корупция, тогава е безкрайна некомпетентност!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Изгледай интервюто с Делян Добрев, той показа и документи на каква цена и от кой сме купували по времето на правителството на К.Петков.

Охо, ти на гербавите си пристанал ... като и Радев !

Документите са си документи, без значение кой ги показва?

Умозаключенията ти за мен и Радев ще ги оставя без коментар.

Не си заслужава.

току-що, M.Николов написа:

Документите са си документи, без значение кой ги показва?

Тези неща ги развенчаха още в ефир на следващ ден, не си гледал всичо!

преди 55 минути, M.Николов написа:

След като прекъснахме договора с “Газпром” няма как да пропуснем посредниците, физически не е възможно за момента.

Кое не ти е ясно?

Не беше ли Газпром който прекъсна договора???
Идиотското е, че навсякъде около нас, на малко разстояние от нас, комшиите си откриха и си разработват газови и нефтени находища. Къде са нашите? 

Зз това ли от ПП заплашваха да съдят Добрев, че бил показал секретни според тях документи?

:)

Не съм чувал за подобно нещо, но тази ухота с която сте се прегърнали със статуквото до никъде няма да ви доведе, кое е корупцията в случая дори не разбрах, когато на пазара имаш само едни картофи от 5лева, а трябва да се храниш ще ги купиш, а ако не ги купиш се обричаш на глад. Да се повторя, че два пъти съм гласувал за Радев, но както и г-н Октай , аз се отказвам от него, Не съжалявам , че дадох глса си за него , но заиграването със статуквото /с което тррябваше да се бори/ и равнодушната позиция за войната в Украйна отблъсна със сигурност поне 2/3 от електората му - справка партията на Янев за която си гласувал!

преди 6 минути, M.Николов написа:

Разбрах и ти като, Биков, Митов, Яне Войвода и т.н. ... Какъв пореден катарзис :pancake: Чувал съм , че някой ако не го купуват с пари , можело да се купи с много пари.

'''

Най-интересна е тезата че фирмите от които се купува нещо се заменя и му се м вика посредник. Т.е всички сме цакани от посредници цял живот като пазарим нещо, не са продавачи :singer:

Така е, изсипаха ми един чувал с пари в хола.......и нямаше как.

То няма нужда при теб понеже не си фактор,  ти го правиш по убеждение Санчо Панса !

преди 25 минути, Sleda написа:

Не беше ли Газпром който прекъсна договора???

Да, защото ние отказахме да приемем новите им условия по договора.

Други ги приеха и продължиха да си получават газ.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

То няма нужда при теб понеже не си фактор,  ти го правиш по убеждение Санчо Панса !

Е, пак е нещо.

Иначе щях да се чудя какво да ги правя тези много пари.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Да, защото ние отказахме да приемем новите им условия по договора.

Други ги приеха и продължиха да си получават газ.

Много ясно, нали сме суверенна държава! Има договор да се изпълнява , а не да ти дектуват, да не сме русороби!

Кои приеха? Пак си измисляме!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.