Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

Featured Replies

преди 23 часа, PigMan9 написа:

Ако твърдиш, че машинното гласуване намаля вероятността от измама, грешиш.

Точно така е. Намалява измамите, а ако има опити веднага се хваща, кой, кога и къде е пипал по софтуера и хардуера.

преди 23 часа, PigMan9 написа:

При машинното гласуване зависи чии интереси притежават контрола върху софтуера - оттам нататък, натискането на един бутон променя цифрите на гласовете за тази или онази политическа партия.

Личи, че си хигиенист някъде и грам не те интересува как функционира отворения софтуер и как се контролира.

• Отговори 390
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

А дано!

• моята прогноза е че  слафчо се опитва да кляка и да прави  правителство в сегашния парламент НО в следващия парламент няма да влазят ПП  ИТН БСП и ДБ

• инж. lebel
    инж. lebel

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-до

Публикувани изображения

преди 4 минути, ncl написа:

Ти знаеш ли как функционира отворения софтуер и как се контролира?!

Не, но един батко е разказвал на приятеля ми и той ми каза, че е трудно да се манипулира отворен софтуер, когато е с малко реда код.

А ти знаеш ли от първо лице?

преди 2 минути, ncl написа:

Грозно е да обиждаш така.

Извинявам се.

9 ч.  ·

Диалогът между Христо Иванов и Румен Радев е сред най-интересните общувания в страната.
И двамата са безпардонни лъжци. Единият обслужва малко финансово лоби, което му снася пари и го храни още от времената, когато беше позициониран пред кабинета на Борисов в търсене на евтина политическа слава. Другият обслужва на пресекулки партия, жена, чужди и местни лобита, чак докато не разбра, че може сам да води бащина дружина.
Двамата, Христо и Румен, са много наясно, че техните кариери в обществените дела почват и свършват с ГЕРБ. "Мислех, че сме на консултации за съставяне на правителство.", рече Христо. "Какви мерки предлагате, за да не се въвлечем в пожара на войната?", му отвърна Румен. "Намесата на парламента не беше добър знак.", законтри Иванов. "Анексията на Крим е нарушение на международното право. Но руските самолети сега излитат от Крим. Това е обективна реалност.", отговори му Радев.
Въобще така тече диалога - и двамата си имат спонсори, лични, партийни, наднационални. И двамата си имат управляващо посолство. И двамата имат да се грижат за богат антураж от бъдещи национални предатели. И двамата са наясно, че държат много здраво кокала и няма да го пуснат, докато съдбата или Борисов отново не ги погали.
Затова не им вярвайте, точно на тия двамата. Много лъжат защото.
Да си знаете.
на 20.11.2022 г. в 21:28, БаалБек написа:

Точно така е. Намалява измамите, а ако има опити веднага се хваща, кой, кога и къде е пипал по софтуера и хардуера.

Личи, че си хигиенист някъде и грам не те интересува как функционира отворения софтуер и как се контролира.

Контролира се от този, който има контрол върху машините.

Какво общо има open source? Всеки може да свали такъв код и да прави каквото си поиска с него.

преди 3 часа, miro20 написа:

9 ч.  ·

Диалогът между Христо Иванов и Румен Радев е сред най-интересните общувания в страната.
И двамата са безпардонни лъжци. Единият обслужва малко финансово лоби, което му снася пари и го храни още от времената, когато беше позициониран пред кабинета на Борисов в търсене на евтина политическа слава. Другият обслужва на пресекулки партия, жена, чужди и местни лобита, чак докато не разбра, че може сам да води бащина дружина.
Двамата, Христо и Румен, са много наясно, че техните кариери в обществените дела почват и свършват с ГЕРБ. "Мислех, че сме на консултации за съставяне на правителство.", рече Христо. "Какви мерки предлагате, за да не се въвлечем в пожара на войната?", му отвърна Румен. "Намесата на парламента не беше добър знак.", законтри Иванов. "Анексията на Крим е нарушение на международното право. Но руските самолети сега излитат от Крим. Това е обективна реалност.", отговори му Радев.
Въобще така тече диалога - и двамата си имат спонсори, лични, партийни, наднационални. И двамата си имат управляващо посолство. И двамата имат да се грижат за богат антураж от бъдещи национални предатели. И двамата са наясно, че държат много здраво кокала и няма да го пуснат, докато съдбата или Борисов отново не ги погали.
Затова не им вярвайте, точно на тия двамата. Много лъжат защото.
Да си знаете.

Кой про-ГЕРБаджийски пропагандист го е писал това? Не виждам никакъв смисъл в този текст. Текста е просто политически rambling.

преди 4 часа, PigMan9 написа:

Кой про-ГЕРБаджийски пропагандист го е писал това? Не виждам никакъв смисъл в този текст. Текста е просто политически rambling.

Един, който получи пари от Герб за да прави филм за строеж на магистрала.

:giggle1:

на 19.11.2022 г. в 15:42, N1K17Y написа:

Той е от всяка партия с вожд. Едно време и от герб е бил :D

Никога не съм бил за ГЕРБ и няма да бъда. Мен комунисти, мафиоти не ми трябват. От ИТН съм. 

на 19.11.2022 г. в 21:27, adersa написа:

Да ви кажа тези дни като слушах дебатите за машинното гласуваме се замислих , че с хартиените беше по висока активността .

Защото българите повечето са неграмотни. Видя се грамотните колко са на последното гласуване. Едва 20 процента.

преди 5 часа, PigMan9 написа:

Контролира се от този, който има контрол върху машините.

Какво общо има open source? Всеки може да свали такъв код и да прави каквото си поиска с него.

a258a211ebb0bb226b56a50e6170b550.jpg

Ей тоя герберджия.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Защото българите повечето са неграмотни. Видя се грамотните колко са на последното гласуване. Едва 20 процента.

Лош, съспект, виждаш ми се манипулиран с разни глупости. Оня дупедат профусор, който го е казал навремето за народ с 80% дебили, откъде да му дойде наум, как през счупения телефон, това ще влезе в твоята глава 

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Лош, съспект, виждаш ми се манипулиран с разни глупости. Оня дупедат профусор, който го е казал навремето за народ с 80% дебили, откъде да му дойде наум, как през счупения телефон, това ще влезе в твоята глава 

Прав е професорът, нали ги виждам.

https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Prof-Ivo-Hristov-bez-zadrazhki-80-protcenta-ot-balgarite-sa-debili_668897.html

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2009/02/05/669511_boiko_borisov_nedovolen_ot_loshiia_choveshki_material/

hqdefault.jpg

Човешкият материал, е какъвто си го направиш. Като ти трябват тъпанари - скапваш масовото образование, даваш излишни права и свободи на децата, да пушат, пият, да се дрогират и да си сменят пола, а родителите да не смеят да ги напляскат и voila. 

на 22.11.2022 г. в 3:00, PigMan9 написа:

Не виждам никакъв смисъл в този текст.

Както се казва в една реклама - Малък си . Яж сладолед :) 

23 ч.  ·

“Крим е руски! - тази фраза тежи…” вчера Христо Иванов захапа Румен Радев за репликата му в предизборната кампания. Прав е. Само, че тази фраза беше казана преди година и той удобно забрави, че точно след тази фраза отиде и гласува за него. А ние помним ли как беше включена цялата пропагандна машина и цялата мразеща ДБ секта с очерняща кампания да оплюва с всевъзможни жълто-кафяви измислици професор Герджиков? Да, да, точно така! Иво Мирчев пък хукна към Турция да брани вота на Радев. Хайде да си припомним? Имаше ли протести, истерии, късане на ризи тогава за Руския Крим?
Две години клечаха на Радев, по командата на “юмрука” тръгнаха с ПР лодката към Росенец, за да въстават заедно. Две години нямаха забележки към Радев, нямаха проблем с кохортата му от ДС ченгета в предизборния му щаб, хвалеха Бойко Рашков и всеки комуняга, накрая и коалиция с тях направиха и сега “Чий бил Крим?”
А чий е Христо Иванов?
Защитава и подкрепя всяка очевидна корупционна схема на кабинета Петков. Заедно под команда като ястреби протестират срещу правото на избор хората да гласуват с хартиената бюлетина, но когато трябваше да се даде оръжие за Украйна в предходния парламент Христо Иванов беше лицемерно “диалогичен”. Нямаше драми, протести, излизане от зала, не! Под чия команда ДБ правят протести?
Чий е Христо Иванов?
преди 18 часа, АСПЕКТ написа:

Това е някакъв парадокс. Интересно е че именно тези от 80% ивохристовчета най много го цитират. :) 

а за лошия материал ... :

https://yurukov.net/blog/2009/rechta-na-borisov/

https://offnews.bg/politika/borisov-kam-zhurnalist-shte-te-osadia-za-loshia-choveshki-material-669185.html

https://www.actualno.com/society/premieryt-se-razsyrdi-na-vie-ste-prosti-i-az-sym-prost-news_382563.html

Пък и съвсем наскоро пак някой плямпаше този фейк.

После върви обяснявай че не са ви еднакви тия дето ви спускат опорките :giggle1:

преди 33 минути, miro20 написа:

Годините нямат значение в този случай. Това, че не съм способен да разбера някакъв текст, състоящ се от случайно нахвърлени rambling фрази, не означава, че съм глупав или нещо от този сорт. Защо ти не ми го обясниш, щом го разбираш?

преди 1 час, PigMan9 написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Годините нямат значение в този случай. Това, че не съм способен да разбера някакъв текст, състоящ се от случайно нахвърлени rambling фрази, не означава, че съм глупав или нещо от този сорт. Защо ти не ми го обясниш, щом го разбираш?

Яж сладолед

преди 14 часа, attj написа:

Вероятно ще е с благословия от Румен Радев

Ти не разбра ли, че Корнелия и Радев не се разбират?

Каква благословия!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ти не разбра ли, че Корнелия и Радев не се разбират?

Каква благословия!

На следващ форум на БСП се очаква промяна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.