Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

Featured Replies

Не е невъзможно, но е малко вероятно.

• Отговори 390
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

А дано!

• моята прогноза е че  слафчо се опитва да кляка и да прави  правителство в сегашния парламент НО в следващия парламент няма да влазят ПП  ИТН БСП и ДБ

• инж. lebel
    инж. lebel

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-до

Публикувани изображения

преди 49 минути, ncl написа:

Не е невъзможно, но е малко вероятно.

Много са малко наивните     Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора и текстово съобщение

10290096_10204974684870649_5424768245213297923_n.jpg.47c08a82230f9299702e08ad8f3630df.jpg.1965513e42d0cde3f08348c87f458b0b.jpg

преди 3 минути, miro20 написа:

Тея по-скоро са асфалтрисърч !

цена до края на тази година
146лв /MWh
https://www.bulgargaz.bg/bg/uslugi/tseni-41

благодарение  на тези идиоти догодина ще е:

480968112_1.PNG.de3b2b8858eb98e4766a3cdd2f3852f4.PNG

радостна новина, ама не знам за кой е радостна

https://blitz.bg/ikonomika/bulgargaz-s-predlozhenie-za-nova-tsena-na-gaza-prez-yanuari_news925641.html

преди 7 минути, дръндю написа:

цена до края на тази година
146лв /MWh
https://www.bulgargaz.bg/bg/uslugi/tseni-41

благодарение  на тези идиоти догодина ще е:

480968112_1.PNG.de3b2b8858eb98e4766a3cdd2f3852f4.PNG

радостна новина, ама не знам за кой е радостна

Що тъй вдигат цената .. нали ПП не са на власт?

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Политическите Партии са винаги на власт

току-що, дръндю написа:

Политическите Партии са винаги на власт

Промяната визирах, нал тъй викаха , че те са виновни за цената и нищо и никой друг?!

Промяната визирах, нал тъй викаха , че те са виновни за цената и нищо и никой друг?!

властта е в народното събрание - министър председателя с неговия кабинет, а трябва да е в президента

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ако трябва да съм честен пред себе си ПП ни докараха до това дередже, сега берем плодовете от тяхното управление

преди 1 минута, дръндю написа:

властта е в народното събрание - министър председателя с неговия кабинет, а трябва да е в президента

В момента президента управлява, чрез негов министър председател респективно кабинет, защо ми вдигат газа? Нямаме нужда от президентска република понеже сме недорасло общество за такава.

В момента президента управлява, чрез негов министър председател респективно кабинет, защо ми вдигат газа? Нямаме нужда от президентска република понеже сме недорасло общество за такава.

трябва законотворците да не влияят директно на властта, както  е в момента
разделение трябва да има
избрания президент си назначава правителство без да иска одобрение от НС и е подвластен само на съществуващите закони и приети от НС

преди 7 минути, дръндю написа:

ако трябва да съм честен пред себе си ПП ни докараха до това дередже, сега берем плодовете от тяхното управление

Ни думай, нали сега не управляват те или си намери кой е да виновен цял живот?

преди 1 минута, дръндю написа:

трябва законотворците да не влияят директно на властта, както  е в момента
разделение трябва да има
избрания президент си назначава правителство без да иска одобрение от НС и е подвластен само на съществуващите закони и приети от НС

Нали ти казах , че сме недоразвито общество или не вдяваш от един път?

Ни думай, нали сега не управляват те или си намери кой е да виновен цял живот?

ами и Виденов не беше виновен заради това че Беров ни докара до национална катастрофа, ама Жан обра овациите

преди 20 минути, дръндю написа:

ами и Виденов не беше виновен заради това че Беров ни докара до национална катастрофа, ама Жан обра овациите

Хайде, хайде ....той финализира започнатото!

преди 37 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Има инерция в резултатите. Абе използвай го тоя мозък. А да, можеше въобще да няма повишения, ако бяхме коректни платци по остатъка от старият договор и бяхме подписали нов на сходна или по-добра цена. Кофти е, че подобна възможност е малко вероятно да се случи. Откакто свирим открито на краварския кавал и се записахме сред враговете на Русия, положителни за нас сделки едва ли са възможни.

току-що, Sliderum2 написа:

Има инерция в резултатите. Абе използвай го тоя мозък. А да, можеше въобще да няма повишения, ако бяхме коректни платци по остатъка от старият договор и бяхме подписали нов на сходна или по-добра цена. Кофти е, че подобна възможност е малко вероятно да се случи. Откакто свирим открито на краварския кавал и се записахме сред враговете на Русия, положителни за нас сделки едва ли са възможни.

Ба ни с РФ не пазарим нищо бря, кви сделки с тях сънуваш? Защо са вдига газа питам аз, като ги няма "посредниците" ... абе да няма нови такива?

преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ги няма "посредниците"

Ъ? Няма ли ги? Отделно от останалите посредници, които може би ги няма вече, Булгаргаз също е посредник и реализира печалби от тази си дейност като натоварва цената, преди да стигне до продажба на потребителите.

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Ъ? Няма ли ги? Отделно от останалите посредници, които може би ги няма вече, Булгаргаз също е посредник и реализира печалби от тази си дейност като натоварва цената, преди да стигне до продажба на потребителите.

Ами нали викаха, че ги махнали и за това паднала цената?! Ба мен не ме интересува как се казва посредника, не искам скъпа газ!!! :devil2:

преди 27 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ами нали викаха, че ги махнали и за това паднала цената?! Ба мен не ме интересува как се казва посредника, не искам скъпа газ!!! /cdn-cgi/mirage/21d6d04b2d12f21a4c69becabfcf364ab38b71d3fd09d94274f2f37398ed52cd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_devil2.gif

Ами вземи пушката и убий инфлацията. Покупателната способност на лева намаля в границите на страната и това също допринася за това, че сумата в лева на цената за потребителите е по-голямо число. Така че, причината за изменението на остойностяването в левове е сложна, многокомпонентна. Дали точният размер е правилно обоснован, може да ни покаже само КЕВР, ако решат да разгласят показаните им изчисления на които се базира заявката за смяна на цената.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Ами вземи пушката и убий инфлацията. Покупателната способност на лева намаля в границите на страната и това също допринася за това, че сумата в лева на цената за потребителите е по-голямо число. Така че, причината за изменението на остойностяването в левове е сложна, многокомпонентна. Дали точният размер е правилно обоснован, може да ни покаже само КЕВР, ако решат да разгласят показаните им изчисления на които се базира заявката за смяна на цената.

Друга песен пееше преди половин година! Що така?

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Друга песен пееше преди половин година! Що така?

Не съм съгласен, че е друга. Ти и тогава и сега не си в състояние да ме разбереш, така че какво сравняваш? Моята истинска позиция, или това което ти си измисляш че е?

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Не съм съгласен, че е друга. Ти и тогава и сега не си в състояние да ме разбереш, така че какво сравняваш? Моята истинска позиция, или това което ти си измисляш че е?

Па кажия тази истинска позиция, значи до сега само фалшиви позиции праскаш тук да разбирам?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.