Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

Featured Replies

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Кои приеха? Пак си измисляме!

Сигурен ли си, че не си спал последните 9 месеца и сега се събуждаш?

• Отговори 390
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

А дано!

• моята прогноза е че  слафчо се опитва да кляка и да прави  правителство в сегашния парламент НО в следващия парламент няма да влазят ПП  ИТН БСП и ДБ

• инж. lebel
    инж. lebel

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-до

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Иначе щях да се чудя какво да ги правя тези много пари.

:)

Така е ! Който няма лев , значи хем не знае как да го изкара, хем какво да го први, как да го спастри - справка тото милионерите!

току-що, M.Николов написа:

Сигурен ли си, че не си спал последните 9 месеца и сега се събуждаш?

Що да не им забрави заглавията?

преди 8 минути, M.Николов написа:

Да, защото ние отказахме да приемем новите им условия по договора.

Други ги приеха и продължиха да си получават газ.

:)

Ако Газпром е променил договора, значи той го е прекъснал, а не ние. Прекратил е оригиналния договор.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Гърция, Германия, Италия, Унгария и още...

Това , го прочети или ти го казаха? Я кажи като никой не търгува в ЕС с рубли и няма курс към рублата как става тази работа пример , като я твърдиш, то не е само да си чул и да повтаряш , като папагал без да мислиш Санчо? Намери ми официален курс евро-рубла!

преди 3 минути, Sleda написа:

Ако Газпром е променил договора, значи той го е прекъснал, а не ние.

Да плащаме в рубли и така да се поддържа интереса към тяхната валута и да не се обезценява.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това , го прочети или ти го казаха? Я кажи като никой не търгува в ЕС с рубли и няма курс към рублата как става тази работа пример , като я твърдиш, то не е само да си чул и да повтаряш , като папагал без да мислиш Санчо? Намери ми официален курс евро-рубла!

Извинявай, но нямам време да повтарям едно и също на всеки невежа, който току що се събужда.

Връщаш се и четеш.

току-що, M.Николов написа:

Извинявай, но нямам време да повтарям едно и също на всеки невежа, който току що се събужда.

Връщаш се и четеш.

Ехх, еххх Санчо ... бъди поне критичен към себе си!

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ние не преговаряме директно с Газпром а с Газпром експорт която е дъщерна и си има банка.Тя определя курса и те задължава през нея да даваш долари или евро и тя ги обръща в рубли.

преди 5 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Друга песен пееше преди половин година! Що така?

щото тогава Киро вдигна цената и добре, че беше руми зеленото чорапче да я свали - пък сега борсата вдига цената и румито няма кво да напрай.

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Охо, ти на гербавите си пристанал ... като и Радев !

само мирко още се ослушва като как аджеба да се извърти за радев, след всичко изписано срещу него - горките ми тролченца калдатски :biggrin:

преди 2 часа, Sleda написа:

Къде са нашите? 

ние пазим природата :lol6:

преди 4 часа, M.Николов написа:

Лудо ли е Лудото Кики, дето обвинява Николай Павлов, че е действал в полза на „Газпром“,  а  същевременно именно марионетната власт на Кирил  Петков   вкарва посредници в газовия сектор, свързани тясно точно с „Газпром“ ?    И с подобни лъжливи похвати се бори корупцията в България!?                                            Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 12 часа, M.Николов написа:

Източникът ти отново е Делян Добрев :hush:

Николов, как се плаща 84 долара за "проформата", като пращаме парите, а Газпром ни ги връщат и не пускат газ ? :lol6:

преди 13 часа, ncl написа:

То и финландците не го бяха прекъсвали...

И ко стана, загубиха арбитража ? Давай, пусни и ти "новината", която само Газпром твърди. 

преди 12 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Разбрах и ти като, Биков, Митов, Яне Войвода и т.н. ... Какъв пореден катарзис :pancake: Чувал съм , че някой ако не го купуват с пари , можело да се купи с много пари.

'''

Най-интересна е тезата че фирмите от които се купува нещо се заменя и му се м вика посредник. Т.е всички сме цакани от посредници цял живот като пазарим нещо, не са продавачи :singer:

Той е от тези, които сами искат да ги лъжат. Като си навие нещо на ум и вярва на всеки, който твърди същото. Само ПИК и Блиц да останат, да му споделят убежденията, само на тях ще "вярва". После се чуди, защо 20 години остава излъган. 

преди 12 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Много ясно, нали сме суверенна държава! Има договор да се изпълнява , а не да ти дектуват, да не сме русороби!

Кои приеха? Пак си измисляме!

Приеха, затова най-голямата фирма работеща с руски газ фалира и сега съди Газпром. Киро е виновен ве. 

Още като беше актуална тема, питах някой, кое ни гарантира, че ако клекнем на Гъзпром, няма пак да си нарушат договора. А познай, той или който и да е, дали да даде отговор :) 

преди 12 часа, Sleda написа:

Ако Газпром е променил договора, значи той го е прекъснал, а не ние. Прекратил е оригиналния договор.

Логиката във ватнишките мозъци работи различно. Направо наобратно. "Другата гледна точка" му викат те. 

преди 10 часа, ncl написа:
Цитат

През декември 2022 г. най-високи дялове на одобрение се регистрират за Бойко Борисов ....

еваларка българино, най си обичаш мутрите, яд те е само коги не можеш да бръкнеш у кацата и ти.

2 дни  ·

Вече нямам нерви и време да пиша дълги аналитични статуси. Всичко от 2020 досега ми е déjà-vu!
Мога само да споделя телеграфично наблюденията си от днешните медийни блокове:
Ивайло Мирчев от ДБ - лъжа и демагогия, която засенчва дори и БСП!
Със същия патос и същите аргументи бих използвал Ив. М. като говорител на ГЕРБ за защита на първия мандат на проф. Габровски. 😉
Кандидат премиерът на ПП акад. Николай Денков - не мога да се конкурирам с определението на д-р Любо Канов - "Изтерзан молец".
Проф. Иво Христов(той и евродепутат от БСП) и доц. Мария Пиргова издадоха четата на (п)Резидента - готвят ни през пролетта извънредно положение.
Андрей Райчев - по интонацията на този боботещ милионер съм сигурен, че дори и у дома си говорят на руски.
В момента завършва Радио Москва с Петър Волгин по БНР.
Това е положението, Минке... 🙁
на 19.12.2022 г. в 4:29, M.Николов написа:

хаха :)  николоффффф, то че тия са прстъпници  и имамници съм го казвал мноооого отдавна, ама ти нали толкова им вЕрваше бре ???

Ко стана шаран ? Пак измамен остана... 

:giggle1:

Това комунетата сте уникална порода....  който вихване все ви мами и маже както си иска :) 

на 19.12.2022 г. в 1:38, insec написа:

само мирко още се ослушва като как аджеба да се извърти за радев, след всичко изписано срещу него - горките ми тролченца калдатски :biggrin:

Моля ??? Какво за Зеления чорап и мнението ми за него те интересува ? Мисля доста съм ясен в темите касаещи него :hush:

Просто гледам сеира на поредните измамени комунета като за абсолютно всичко се оказах прав и то мнооого преди сегашните катарзиси на някои :) 

Вижте ги злобните либерасти:

Цитат

Ще се пазари всичко и в големи количества, защото сивите левчета ще стават само за тоалетна хартия и горене

Еврото трябва да става за тоалетна хартия и горене!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 1 час, miro20 написа:

Моля ??? Какво за Зеления чорап и мнението ми за него те интересува ? Мисля доста съм ясен в темите касаещи него :hush:

Просто гледам сеира на поредните измамени комунета като за абсолютно всичко се оказах прав и то мнооого преди сегашните катарзиси на някои :) 

Я дай прогноза още колко следващи служебни правителства на Радев ще има?    Че има още над 3 години до края на мандата на президента.   А той не е избран само с 25 % от гласовете на гласували избиратели.

преди 3 часа, Anneliese написа:

Вижте ги злобните либерасти:

Еврото трябва да става за тоалетна хартия и горене!

/cdn-cgi/mirage/bb94fc894ecdec1bce43f196b9987401afd7fed434570eac983c53dadbabdafd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_12/6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif.631b56f9032d277608ac867ae5956bf6.gif

Виждам в България при продажба на жилища искат евро. 

https://m.imot.bg/results?rub=1&currency=1&sort=1

Що така?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Виждам в България при продажба на жилища искат евро. 

https://m.imot.bg/results?rub=1&currency=1&sort=1

Що така?

Не само се иска , дори всичко се смята в евро. Инак понеже са несуверенни имоти :) ... и национални предатели да не забравя продавачи и купувачи!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.