Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прогнози за следващото правителство

Featured Replies

току-що, ncl написа:

А дано...

Корнелия не дава!   Спрямо Борисов тя е като в маниакално състояние вече около 10 години...

• Отговори 390
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

А дано!

• моята прогноза е че  слафчо се опитва да кляка и да прави  правителство в сегашния парламент НО в следващия парламент няма да влазят ПП  ИТН БСП и ДБ

• инж. lebel
    инж. lebel

За втори път (първият беше преди години, в един друг форум) се опитваш, със същата трогателна несръчност, да се оттласнеш от мой пост, включвайки ме (цитирал си мен и използваш множествено число по-до

Публикувани изображения

преди 14 минути, attj написа:

Корнелия не дава! 

То е ясно, защо не дава, но на тоя де му духа защо не дава?!

п.п. Тя е поставено лице като оная при сегашния в оставка премиер ... Ба ... забравих и името .... :)  

преди 2 часа, ncl написа:
на 18.07.2022 г. в 17:04, Antisystem28 написа:

Евенетуална коалиция ГЕРБ и ПП.

А дано...

Не мога да те разбера?

Наистина ли искаш такава коалиция?

Няма пък! Ще ядете пестициди!

ВАС връща частната лаборатория на ГКПП "Капитан Андреево" заради незаконни действия на БАБХ

https://bntnews.bg/news/vas-vrashta-chastnata-laboratoriya-na-gkpp-kapitan-andreevo-zaradi-nezakonni-deistviya-na-babh-1202036news.html?fbclid=IwAR0FbQ8rXPNtjGifW0rv98PdT2eyxA4e3iepsoSXc5-aNcFXYnAzNjwC-CA

Вие още се чудете, кой кум, кой сват...

на 16.07.2022 г. в 16:41, miro20 написа:

Че тя си има бре. :) :) не знаеше ли :)

yanev_luna_bgnes.jpg

Не не знаех, след БоБо и ПъПъ-тата не съм особено изненадан, след нея може ново ПъНъ с опуления и лозунга продължаваме напред.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Може, ама преди това кой знае какви гадории ще сътворят докато управляват.

И колко "гадории" сътвориха ГЕРБ за последното си управление/я/  ? Я извади доказани от съд и прокуратура дела , и филтрирай медийните измишльотини и пропаганда.

Слави има добри идеи впреки че залиташе към царски , пръмовски и т.н. кадри , затова съм казвал че могат да са коректив в една обща коалиция.

Дори недолюбвания Ники  Василев дори да не е негов кандидат отново, спокойно може да му се чува думата. /в сравнение с него , сега постоянно лансират и канят "финансиста" докарал пенсиите до 5$  експерт Р.Гечев. Повръща ми се само като го видя /

И така да се движат нещата.

преди 3 часа, ncl написа:

Така ще се унищожат и двете партии.

Аз толкова голямо падение, самоунищожаване и самоизчегъртване от сегашните управляващи не съм виждал . Самоизядоха се като зли песове.

Не крия че се радвам че Слави развали предсрочно и изненадващо тази пародия на 'управление" .

преди 2 часа, M.Николов написа:

Не ща да рискувам

... и ще заложиш отново на БСП ... :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Слави не го брой. Той вече е бита карта. А вие се прегърнете с ПП, та да видим на следващите избори колко хора ще гласуват за вас...

преди 8 минути, ncl написа:

Слави не го брой. Той вече е бита карта. А вие се прегърнете с ПП, та да видим на следващите избори колко хора ще гласуват за вас...

Не виждам дори малък шанс ПП да се прегърнат с ГЕРБ.

преди 2 часа, Радул написа:

Няма пък! Ще ядете пестициди!

ВАС връща частната лаборатория на ГКПП "Капитан Андреево" заради незаконни действия на БАБХ

https://bntnews.bg/news/vas-vrashta-chastnata-laboratoriya-na-gkpp-kapitan-andreevo-zaradi-nezakonni-deistviya-na-babh-1202036news.html?fbclid=IwAR0FbQ8rXPNtjGifW0rv98PdT2eyxA4e3iepsoSXc5-aNcFXYnAzNjwC-CA

Вие още се чудете, кой кум, кой сват...

И ко стана?

Голямо хвалене, голяма реклама, ама много за кратко бре!

Новия шеф на БАБХ не беше ли сложен от Промяната?

Като ти казвам, че на тези само приказките им са големи, не ми вярваш.

Да, знам, сега ще се оправдавате със съда, с Гешеф, с мафията, с международното положение и т.н.

преди 1 час, miro20 написа:

И колко "гадории" сътвориха ГЕРБ за последното си управление/я/  ? Я извади доказани от съд и прокуратура дела , и филтрирай медийните измишльотини и пропаганда.

Слави има добри идеи впреки че залиташе към царски , пръмовски и т.н. кадри , затова съм казвал че могат да са коректив в една обща коалиция.

Дори недолюбвания Ники  Василев дори да не е негов кандидат отново, спокойно може да му се чува думата. /в сравнение с него , сега постоянно лансират и канят "финансиста" докарал пенсиите до 5$  експерт Р.Гечев. Повръща ми се само като го видя /

И така да се движат нещата.

Аз толкова голямо падение, самоунищожаване и самоизчегъртване от сегашните управляващи не съм виждал . Самоизядоха се като зли песове.

Не крия че се радвам че Слави развали предсрочно и изненадващо тази пародия на 'управление" .

... и ще заложиш отново на БСП ... :giggle1:

Дебил, като се месиш в чужд разговор, поне се опитай да разбереш за какво се говори.

Къде намеси Слави, като въпроса беше за коалиция между ПП и Герб?

:angry:

И кога съм залагал на БСП, че отново да залагам на тях?

:angry:

преди 16 минути, M.Николов написа:

Да, знам, сега ще се оправдавате със съда, с Гешеф, с мафията, с международното положение и т.н.

Сега ще замълчим, а ти се порадвай на мафията още малко. Тя така или иначе приключва. Удариха ни, благодарение на твоя чалгар. Празнувай.

Само да напомня, че преди да се разширят еврогейците в Източна Европа, нормите за пестицидите бяха съвсем други. Откакто есср бюрократите се разпищолиха, започвайки с неква директива от 2005г. Вече на няколко(3?) пъти до днес, намаляваха нормата за съдържанието на пестицидите. Съответно в земеделските продукти и в препаратите за агрохимическа защита. Вследствие на това, тъй като цената на самите препарати за единица разфасовка не намаля, напротив увеличи се, но за сметка на същественото разреждане до хомеопатични стойности на активното вещество, фермерите многократно повече пари се налага да разходват, защото вместо литри, вече им се налага да ползват десетки литри препарати.

преди 5 минути, Радул написа:

Сега ще замълчим, а ти се порадвай на мафията още малко. Тя така или иначе приключва. Удариха ни, благодарение на твоя чалгар. Празнувай.

С тия некадърници няма как да приключи.

преди 2 минути, M.Николов написа:

С тия некадърници няма как да приключи.

Има. "Тия некадърници" не се пръкнаха тука от космоса.

Чалгара в лицето на Митова ви показваше и грешките в новия закон на КПКОМПИ, но явно юристите от ПП се имат за голяма работа.

Чалгара и за Македония излезе прав, но ти няма да си признаеш защото не ти изнася.

преди 3 минути, Радул написа:

Има. "Тия некадърници" не се пръкнаха тука от космоса.

Просто яхнаха вълната на недоволството, но се обосраха(както се изразява един съфорумник).

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Радулец, къде проблем са ти пестицидите на теб?

Придават кофти вкус на бостанската ряпа и като пикаеш мирише на белина. Мразя да ми мирише на белина.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Просто яхнаха вълната на недоволството, но се обосраха(както се изразява един съфорумник).

Хахаха... И матросите превзеха крайцера Аврора, народа тръгна с тях и стана ВОСР. :wub:

Допълнителна политическа криза не е нужна на България, посочи Кирил Петков.  Досегашната си е налице  ПП след консултациите с БСП: Не сме обсъждали името на премиера, борбата с корупцията е приоритет - 1

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.