Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

преди 18 минути, maxthon написа:

Като на малоумен ли трябва да обясня, че схемата с плащането си е същата и не се е променила?

с тази разлика, че Путин еднолично иска превода да минава през посредник

• Отговори 867
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 11 минути, M.Николов написа:

не да чакам на Годо да ми освободи слот

Аааа не Годо го чакаме на друго място. Няма как да е на две места едновременно. Може би и това е причината на другото място да не се случи една офанзива. Чакаме го да ни докара газ.

преди 28 минути, M.Николов написа:

Не, деби, обичам да ми евтино и сравнително сигурно, не да чакам на Годо да ми освободи слот.

И така са повечето от нормалните хора, ама ти откъде да знаеш.

Не, като на малоумно малоумен

Единственото сигурно е, че ще ни осъдят, след като министъра спря праща заявки по договора. Не ти ли се коментира това, да му кажеш евала ?  Да ти спрат доставките, след като пращаш заявки и пари и да викаш "сигурни са доставките"... :wors:

Толкова са сигурни, че в Германия трябваше да спасяват най-големия им клиент, защото не им пращат всичката газ. Кое друго виждаш, да е сигурно ? 

преди 32 минути, maxthon написа:

Като на малоумен ли трябва да обясня, че схемата с плащането си е същата и не се е променила?

Последно, в рубли ли ще плащаме или "схемата остава същата" ? Щом малоумните виждат противоречието, смятай какъв си. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Единственото сигурно е, че ще ни осъдят, след като министъра спря праща заявки по договора.

Това пак ли някой "експерт" ти го каза?

Да не е от ДБ?

:giggle1:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Това пак ли някой "експерт" ти го каза?

Да не е от ДБ?

:giggle1:

Някво министърче го каза - от тия сег служебните. А и да ви осъдят, кво? държавата ще палаща, раснаците ще връщат парите и ще има малко ресто за определени хора. Един вод комплимент - както е на всякъде

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Толкова са сигурни, че в Германия трябваше да спасяват най-големия им клиент, защото не им пращат всичката газ. Кое друго виждаш, да е сигурно ? 

Германия е друга бира.

Политиката и икономиката са свързани и винаги са били.

Няма такова нещо, като само бизнес.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Последно, в рубли ли ще плащаме или "схемата остава същата" ?

Последно отиваш и четеш пак схемата за плащане каква е. После си я кръщавай както ти е удобно - Плащане в рубли, плащане в евро и конвертиране в рубли. Всъщност понеже сме големи европейци и държим на еврото валутата до преди да ни спрат газа беше долар и ние превеждахме долари.

преди 2 минути, maxthon написа:

Последно отиваш и четеш пак схемата за плащане каква е. После си я кръщавай както ти е удобно - Плащане в рубли, плащане в евро и конвертиране в рубли. Всъщност понеже сме големи европейци и държим на еврото валутата до преди да ни спрат газа беше долар и ние превеждахме долари.

Да, бе в рубли? Какво е това - тапети! Ако трябва газ от путкин, и през 5 посредника ще се намери - ама да се "върти" рубла....няма да се случи. Цената няма значение за бг - малки потрбители сте! Какво значение ма дали плащаш 100-150 лв пвече за ток? Нали дохода ти се е вдигнал поне двойно?

преди 8 минути, M.Николов написа:

Германия е друга бира.

Политиката и икономиката са свързани и винаги са били.

Няма такова нещо, като само бизнес.

Ех, добре, че при нас няма политика и икономика, а само братска газ. Ти вярваш ли си на дивотиите, които пишеш ? 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Ех, добре, че при нас няма политика и икономика, а само братска газ. Ти вярваш ли си на дивотиите, които пишеш ? 

А аз къде написах нещо подобно?

Твоите тълкувания, са си само твои!

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Цената няма значение за бг - малки потрбители сте!

Като няма значение докарай ни по-евтина газ от където щеш(нямам претенции за страната).

преди 2 минути, M.Николов написа:

А аз къде написах нещо подобно?

Твоите тълкувания, са си само твои!

Колко глупаво от моя страна, да предположа, че след като си написал "Германия е друга бира", следващото изречение ще ти е аргумента с какво е "друга". Извинявай, все забравям, че си пиша с лаладжии и хора способни да дрънкат единствено общи приказки. 

Нещо много често взе да ти се случва да изопачаваш думите на събеседниците си и след това да минаваш с подобно "извинение".

:hush:

Направо ни уби с аргументи.

:D

Предположенията си ги запази за себе си, чети какво ти се пише, а не какво ти си мислиш, че пише!

преди 12 минути, M.Николов написа:

Като няма значение докарай ни по-евтина газ от където щеш(нямам претенции за страната).

Далеч съм от този бизнес - не мога. Не ме и интересува. Аз ползвам основно LPG,. Гледам да си вземам моите комлименти

преди 38 минути, M.Николов написа:

то имаше договорени танкери - но служебните ги отказаха с мотив че гърците са виноовни, но гъците отговориха не е вярно има си колкото искаш - и така лъсна кремъл за цялата работа

преди 25 минути, M.Николов написа:

Че и те идват от Расия, бре?

Ясно, ти си двоен агент.

а аз съм ти

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

то имаше договорени танкери - но служебните ги отказаха с мотив че гърците са виноовни, но гъците отговориха не е вярно има си колкото искаш - и така лъсна кремъл за цялата работа

Цитат

Служебното правителство се е отказало от възможността да вземе седем танкера с втечнен газ от Америка, защото не е успяло да осигури слотове на “нормална” цена. Така, страната ни ще получи само един танкер. “Този слот, който осигурихме, позволява да доставим газа на нормална цена в България. Всички други слотове, които можеше да купим бяха от посредници на високи цени”, обясни енергийният министър.

Гъците отговориха ... какви гъци бре?

Цитат

преди 1 час, M.Николов написа:

Ясно, ти си двоен агент.

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз съм ти

Николов нещо разбра ли от отговора на капацитета?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 6 минути, nikssi написа:

Николов нещо разбра ли от отговора на капацитета?

Не се и напъвам.

Понякога си мисля, че си пиша с дете от детската градина.

• Автор
преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Да, бе в рубли? Какво е това - тапети! Ако трябва газ от путкин, и през 5 посредника ще се намери - ама да се "върти" рубла....няма да се случи.

Що, какъв ти е проблема? Евро, лев, рубла, донга, все е хартия, к'о те притеснява?

преди 10 часа, NewRedDragon написа:

Аз ползвам основно LPG,. Гледам да си вземам моите комлименти

Дишаш ли го? Едно време дишаха някои лепило, май модернизация е настанала.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Дишаш ли го?

Колата върви с него, парите пак отиват в касичката на Русия за негов ужас.

преди 4 минути, maxthon написа:

Колата върви с него, парите пак отиват в касичката на Русия за негов ужас.

Абе някак си не мирише на много пари. Катраник на газ за по-евтино и то течна краварска за политкоректност. Бедно детенце, пък с голяма уста.

преди 14 часа, nikssi написа:

Гъците отговориха ... какви гъци бре?

бегай да си купиш от китайците, че руснацире на правят, малко РАМ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.