Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, БаалБек написа:

Противоположното на режима в РФ. :hush:

Дефинирай ми какво е демокрация, не ми философствай моля.

• Отговори 867
  • Прегледи 44,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 45 минути, Bubbles написа:

Дефинирай ми какво е демокрация, не ми философствай моля.

То дефиниция има, реално приложение не е имало никога в цялост. Само добре направена имитация на елементи, за да се измами стадото бълбуци.

• Автор
преди 30 минути, Sliderum2 написа:

То дефиниция има, реално приложение не е имало никога в цялост. Само добре направена имитация на елементи, за да се измами стадото бълбуци.

Е аз затова искам да ми направи дефиниция, ама явно не е удобно.

И каква дефиниция ви трябва за да видите очевидното ?

В темата за РФ и Путлер съм давал камари с примери как за убийство може да имаш условна присъда, но за пост, лайк в интернет, за плакатче "не на войната " , получаваш примерно реални 7 години затвор .

Или особено ми е смешно как някои тук цитират блогери като "Саня от Флорида" който плюе украинци, плюе злия Запад и злата хАмерика, обаче никога няма да видиш "Джон от Сочи' , който да плюе политиката на Кремъл , който да е против войната в Украйна и т.н. Просто защото в пъвата минута ще е арестуван и затворен.

Ето това е разликата.

Същото е и тук.

Нали се виждате колко ви е голяма рашистката групичка малоумни путинисти , които само копипействате рашистки фашизоидни тезиси и опорки.

И никой не ви пречи. 

преди 2 часа, Bubbles написа:

Интересно защо не се пише нищо като се правят кълба към зависимост от краварника?

може би щото краварника, за разлика от кенефа, не ни е обявявал за вражеска държава.

• Автор
преди 55 минути, miro20 написа:

В темата за РФ и Путлер съм давал камари с примери как за убийство може да имаш условна присъда, но за пост, лайк в интернет, за плакатче "не на войната " , получаваш примерно реални 7 години затвор .

Или особено ми е смешно как някои тук цитират блогери като "Саня от Флорида" който плюе украинци, плюе злия Запад и злата хАмерика, обаче никога няма да видиш "Джон от Сочи' , който да плюе политиката на Кремъл , който да е против войната в Украйна и т.н. Просто защото в пъвата минута ще е арестуван и затворен.

Ето това е разликата.

Същото е и тук.

Нали се виждате колко ви е голяма рашистката групичка малоумни путинисти , които само копипействате рашистки фашизоидни тезиси и опорки.

И никой не ви пречи. 

Ти неграмотен ли си?
Питам за дефиниция на "Демокрация", не за тая или оная страна.

преди 21 минути, insec написа:

може би щото краварника, за разлика от кенефа, не ни е обявявал за вражеска държава.

Робите стават врагове само като въстанат.

току-що, Sliderum2 написа:

Робите стават врагове само като въстанат.

а ти, не та не - няма да възставам. 😏

преди 9 часа, insec написа:

Не и директно.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не и директно.

а как?

преди 10 часа, miro20 написа:

Ето това е разликата.

Същото е и тук.

И никой не ви пречи. 

В Русе стават най-големите зими.

преди 9 часа, insec написа:

а как?

Спонспорират, помагат на 2 враждуващи народа. Примерно помагат и на Русия и на Украйна. Така 3 страна печели. САЩ.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Спонспорират, помагат на 2 враждуващи народа. Примерно помагат и на Русия и на Украйна. Така 3 страна печели. САЩ.

за България говорим 😏

преди 8 минути, insec написа:

за България говорим 😏

Малко ли американски фондации, телевизии и фирми има в България? 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

т.е. инвестирайки в България, ни обявяват за вражеска държава?

преди 1 минута, insec написа:

т.е. инвестирайки в България, ни обявяват за вражеска държава?

Който плаща, той поръчва музиката.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Който плаща, той поръчва музиката.

и ни плащат, за да сме им вражеска държава?

преди 48 минути, АСПЕКТ написа:

Колко американски коли те накараха да си купиш насила? Колко американски софтуера те накараха да ползваш насила? По времето на "развития" социализъм за американски коли ли чакаше ред? В коя американска фирма "слугуваш"? Има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа. Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци. Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише "Тук почива един русофил". Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист. Като Корнелия примерно.

преди 1 час, insec написа:

и ни плащат, за да сме им вражеска държава?

Харесах начина ти на мислене. Знаеш ли защо? Защото очевидно мисленето...липсва.

• Автор
преди 58 минути, БаалБек написа:

Има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа.

Ами не, има такива примати които си мислят че живеят на свобода, свободни са да избират и изобщо имат някакви права.

Помолих те нещо, но и ти и Миро и останалите дрънкалници само се офлянквате, явно не ви е удобно това за което ви моля.

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Харесах начина ти на мислене. Знаеш ли защо? Защото очевидно мисленето...липсва.

туй не е важно - ти кажи къде и как враждуваме със щатите?

преди 9 минути, Bubbles написа:

изобщо имат някакви права

Това е малко тегава тема. Права има, само че някои явно не разбират че не са безкрайни, а ограничени в различна степен.

преди 19 минути, Bubbles написа:

Помолих те нещо, но и ти и Миро и останалите дрънкалници само се офлянквате, явно не ви е удобно това за което ви моля.

Отговорих ти много точно и коректно.

преди 20 минути, Bubbles написа:

има такива примати които си мислят че живеят на свобода, свободни са да избират и изобщо имат някакви права.

Да така е. В Русия точно така живеят. Жалко за хората, но си го заслужават.

• Автор
преди 18 минути, БаалБек написа:

Отговорих ти много точно и коректно.

Обратното на някаква си страна, не е нито точно нито коректно.
Дефинирай ми какво е демокрация а не какво е в Патагония.

преди 45 минути, Bubbles написа:

Обратното на някаква си страна, не е нито точно нито коректно.
Дефинирай ми какво е демокрация а не какво е в Патагония.

Щом не приемаш аргументите, така да бъде. Продължавай напред и нагоре. :popcorn2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.