Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

Цитирам незнаен русофил. ;)

Ъхъ и хамериканския без разтоварване, регазификация и транспорт до нашата газапреносна система.

• Отговори 867
  • Прегледи 44,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

Това пак го е казал някои "експерт".

Само се чудя, дали ако имаше закон, при който да отговаряш с цялото си имущество за думите си, изказани публично в ролята си на експерт в дадена област, тези "експерти" нямаше да бъдат по-пестеливи в думите си.

преди 1 час, БаалБек написа:

gazcena.png

- Няма как газ докаран от другия край на света да е по евтин. Няма как !

Цитирам незнаен русофил. ;)

това и аз го казах преди 2-3 дена - мисля че бе 70% от руската газ се определя на база холандски хъб, а в момента там чупят рекорди, на нас ни казват цената на малките проценти - примр е Унгария, тя скоро сключи договор с русия а и при нея газа е скъп - мит е вече евтен руски газ

преди 1 час, maxthon написа:

Ъхъ и хамериканския без разтоварване, регазификация и транспорт до нашата газапреносна система.

играта с числата е ползват политиците - и ти си прав и тя е права

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

играта с числата е ползват политиците - и ти си прав и тя е права

Е добре поръчваме си няколко танкера и в крайна сметка коя цена ще участва в калкулирането на регулирания пазар у нас. Тази, която ми каже политика (да речем министър председателя) или тази с включени всички разходи газа да дойде до тук? И ако имам бизнес зависим от природен газ или дори домашен потребител на газ след като бъда излъган къде ще е по-добре да отида и на въпросния лъжец да му набия канчето? Дали в сградата на Кевр или тази на Министерски съвет? И в предвид тези обстоятелства сега дали аз не съм прав, а някой друг доста по-крив от колкото си мисли?

преди 1 час, maxthon написа:

И ако имам бизнес зависим от природен газ или дори домашен потребител на газ след като бъда излъган къде ще е по-добре да отида и на въпросния лъжец да му набия канчето?

Търси го в някой бункер из Сибир, тъкмо да се поразходиш в този оазис руZия, да се насладиш малко на любимата си страна - пътьом можеш да му вземеш куфарче, че се носят слухове напоследък много му трябвали.

преди 5 часа, insec написа:

Търси го в някой бункер из Сибир

Сега остава и да обясниш какво ще правим там и как това ще реши проблема ни тук? Проблема си е чисто наш и трябва да се реши тук. И разбира се говорене/писането ти на глупости посред нощите не е решение

Борисов посъветва правителството за доставки от "Газпром" и през 2023 г.

Цитат

Въпреки че нееднократно се обявява за диверсификация на руските доставки на природен газ, днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново призова служебното правителство да преговаря с "Газпром" за възобновяването им.

Според него недоставените количества по договора, който е до края на годината, трябва да бъдат разсрочени за получаване в началото на 2023 г. Така според него биха се увеличили шансовете България да не загуби арбитраж срещу руската компания.

Ах, какво съвпадение само. 

България също спря да изпълнява договора си с "Газпром"

Цитат

България вече не подава дневни заявки за доставка на природен газ и не превежда суми, както е предвидено по договора с "Газпром", стана ясно от думите на служебния министър на енергетиката Росен Христов пред "Нова телевизия". За него това няма смисъл, защото всички заявки са били връщани с нулево потвърждение.

Айде честито за загубеното дело. Бързо си свършиха работата :) 

България също спря да изпълнява договора си с "Газпром"

България вече не подава дневни заявки за доставка на природен газ и не превежда суми, както е предвидено по договора с "Газпром", стана ясно от думите на служебния министър на енергетиката Росен Христов пред "Нова телевизия". За него това няма смисъл, защото всички заявки са били връщани с нулево потвърждение.

Айде честито за загубеното дело. Бързо си свършиха работата [emoji4] 
Е то още не е заведено и вече сме го изгубили. Всъщност ако се стигне до там проблема не е в заявките. След като Германия и другите плащат в рубли това не е аргумент в наша полза, че не го правим. Но пък виж най-добре е да не се стига изобщо до завеждане на арбитражни дело.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 1 минута, maxthon написа:

Айде честито за загубеното дело. Бързо си свършиха работата emoji4.png 
Е то още не е заведено и вече сме го изгубили. Всъщност ако се стигне до там проблема не е в заявките. След като Германия и другите плащат в рубли това не е аргумент в наша полза, че не го правим. Но пък виж най-добре е да не се стига изобщо до завеждане на арбитражни дело.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

Че нали ти самият каза, че със сигурност ще го загубим ? 2-3 дни преди да се заговори в публичното пространство за това ;) 

преди 16 часа, maxthon написа:

Е добре поръчваме си няколко танкера и в крайна сметка коя цена ще участва в калкулирането на регулирания пазар у нас. Тази, която ми каже политика (да речем министър председателя) или тази с включени всички разходи газа да дойде до тук? И ако имам бизнес зависим от природен газ или дори домашен потребител на газ след като бъда излъган къде ще е по-добре да отида и на въпросния лъжец да му набия канчето? Дали в сградата на Кевр или тази на Министерски съвет? И в предвид тези обстоятелства сега дали аз не съм прав, а някой друг доста по-крив от колкото си мисли?

ето виж как служебното правителство как вече саботира България, да плаща на газпром

преди 1 час, N1K17Y написа:

Че нали ти самият каза, че със сигурност ще го загубим ? 2-3 дни преди да се заговори в публичното пространство за това ;) 

Е именно де стигне ли се до там проблема не е в това дали сме спрели заявки, а именно кой из Европа е платил с рубли. А това Газпром може да докаже, че се е случило.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ето виж как служебното правителство как вече саботира България, да плаща на газпром

Пази боже да слушаме такива специалисти (сам си призна, че не е тесен специалист).

преди 15 минути, maxthon написа:

Пази боже да слушаме такива специалисти (сам си призна, че не е тесен специалист).

коментирам че служебния премиер сам си призна че ще го изгубим делото, сега трябва да го съдим иначе 100% делото ще е в полза на русия

преди 10 часа, maxthon написа:

Сега остава и да обясниш какво ще правим там и как това ще реши проблема ни тук?

аз няма и да стъпя там - ти пита къде да го намериш, че да му чупиш канчето.

преди 43 минути, maxthon написа:

Е именно де стигне ли се до там проблема не е в това дали сме спрели заявки, а именно кой из Европа е платил с рубли. А това Газпром може да докаже, че се е случило.

Платил с рубли или открил сметка в рубли ? Май сами почнахте да се обърквате :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

Картинка на лгбтиазп+++ кучета. 

Мирко, може да си ного убав и да си плащаш на Калин за вип, ама тая перверзна картинка, на която сигурно лъскаш бастуна вечер, не е за показване във форума, където четат и деца.

преди 48 минути, N1K17Y написа:

Платил с рубли или открил сметка в рубли ? Май сами почнахте да се обърквате :) 

Като си откриеш сметка в рубли там с какво ще плащаш? Шишарки може би? Разбира се по сметка в рубли се плаща с рубли.

преди 1 час, insec написа:

аз няма и да стъпя там - ти пита къде да го намериш, че да му чупиш канчето.

Хубава работа пускаш това като вариант пък после няма да ходя. Късно е записа се вече ще ходиш...

преди 29 минути, maxthon написа:

Хубава работа пускаш това като вариант пък после няма да ходя. Късно е записа се вече ще ходиш...

понеже ти искаш да чупиш канчето на някого, аз да отида да свърша тази работа - колко много ти се иска да си путин, нале 😏

преди 40 минути, maxthon написа:

Като си откриеш сметка в рубли там с какво ще плащаш? Шишарки може би? Разбира се по сметка в рубли се плаща с рубли.

Па аз рабрах от един министър, че пак ще си плащаме в евро, а банката ще си ги обръща в рубли ;) 

преди 26 минути, miro20 написа:

Реално до сега всико що е излязло от анал...итичните мозъци на пРезилдента и екипа му от ДС, е било винаги начукване на всички и държавата .

Виждам някои техни фенове се засегнаха :giggle1:

Мирко, много си нагъл ша знаеш. Пак си си цитирал скритият пост с картинката на педофилските лгбтиазп+++ кучета и съответно тя пак е публично видима. Понеже я забелязах и при хардуербгейци тая картинка, явно има извънредно нареждане от сащ и допълнително заплащане за разпространението ѝ. Прав ли съм, гледаш всякак да си заработиш центовете.

преди 1 час, M.Николов написа:

Не ви чувам.

Квичете по-силно.

:D

Адмирации за министъра.

Спокойно бе, знаем, че обичаш да те оправят. Само руско да е. 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Па аз рабрах от един министър, че пак ще си плащаме в евро, а банката ще си ги обръща в рубли

Като на малоумен ли трябва да обясня, че схемата с плащането си е същата и не се е променила?

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Спокойно бе, знаем, че обичаш да те оправят. Само руско да е. 

Не, деби, обичам да ми евтино и сравнително сигурно, не да чакам на Годо да ми освободи слот.

И така са повечето от нормалните хора, ама ти откъде да знаеш.

преди 6 минути, maxthon написа:

Като на малоумен ли трябва да обясня, че схемата с плащането си е същата и не се е променила?

Не, като на малоумно малоумен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.