Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

така твърди Русия, но не и Франция - докато няма потвърждение нещо си е пропаганда

Ахаааа няма позиция на Франция означава, че са отрекли....

• Отговори 867
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Ахаааа няма позиция на Франция означава, че са отрекли....

няма означава, че не са потвърили или отрекли

а също не значи че не е платено

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

няма означава, че не са потвърили или отрекли

а също не значи че не е платено

Ако ти лично не напишеш публично че си изнасилен, значи не си :)

Овча му работа.

преди 40 минути, maxthon написа:

Ахаааа няма позиция на Франция означава, че ....

... не са открекли ...

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Овча му работа.

ако ти лично не напишеш публично, че не си изнасилен, значи си .....

п.п. една оФца да се окаже по- мъдра от руZлямистите цъ цъ 😂

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Овча му работа.

да, в случая е мед. преглед

преди 10 минути, insec написа:

не са открекли ...

Е нали не очакваш да ти покажат специално, че са платили или не. Пък и това са отношения между тях и нас не ни засяга. А нещото, което ни засяга е, че ние не сме платили и са ни спряли газа.

преди 16 минути, maxthon написа:

Е нали не очакваш да ти покажат специално, че са платили или не. Пък и това са отношения между тях и нас не ни засяга. А нещото, което ни засяга е, че ние не сме платили и са ни спряли газа.

Платили сме, ама нещо блядките не харесали доларите и ги върнали:D

преди 1 минута, lupis написа:

Платили сме, ама нещо блядките не харесали доларите и ги върнали

Банката не е изпълнила превода. Не слушай какво ти пее Кокорчо от телевизора.

току-що, maxthon написа:

Банката не е изпълнила превода. Не слушай какво ти пее Кокорчо от телевизора.

Банката няма и да изпълни превода! Санкции има. Но парите са дадени и преведени по ссъответната сметйа. Това, че расуутлер не ги идка не е проблем на патъньор по договора

преди 2 часа, maxthon написа:

В Европа само Сърбия и Унгария останаха на ценообразуване по петролна формула. Съответно цените са между 300 и 400 долара за 1000 куб.м.  Варира заради петролната компонента.

Интересно, защо пък ще им предлагат такава цена, като могат да им искат 10 пъти по-висока. Заради хубавите очи на Орбан сигурно. Безплатно е сиренцето само в капана :) 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Банката няма и да изпълни превода! Санкции има. Но парите са дадени и преведени по ссъответната сметйа.

Е как не е изпълнен превода (санкции на Газпромбанк няма) и в същото време парите са преведени. Изпълнен превод означава банката получател да получи парите. Газпромбанк по силата на указа на Путин не изпълнява превода и това е форсмажор по плащането и съответно парите се връщат по нашата сметка.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Интересно, защо пък ще им предлагат такава цена, като могат да им искат 10 пъти по-висока.

По-интересното е, че не можеш да се досетиш и питаш за това мен. Продължавай в същия дух скоро ще се сетиш....

преди 5 минути, maxthon написа:

Е как не е изпълнен превода (санкции на Газпромбанк няма) и в същото време парите са преведени. Изпълнен превод означава банката получател да получи парите. Газпромбанк по силата на указа на Путин не изпълнява превода и това е форсмажор по плащането и съответно парите се връщат по нашата сметка.

По-интересното е, че не можеш да се досетиш и питаш за това мен. Продължавай в същия дух скоро ще се сетиш....

Рестрикциите са за всички. Ако иска газпром да дава, ако иска да не дава - пари няма да получава. Схемата е измислена и вече работи

преди 6 минути, maxthon написа:

Къде видя въпрос ? Де да можеше да си пазиш отговорите и "обясненията" и всички други пъти като никой не те е питал. 

току-що, NewRedDragon написа:

Рестрикциите са за всички.

Газпромбанк няма санкции ти продължаваш да плющиш глупости от шофьорското място в копърката.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Къде видя въпрос ? Де да можеше да си пазиш отговорите и "обясненията" и всички други пъти като никой не те е питал. 

Цитираш мен и се чудиш защо е такава цената и очакваш аз да ти отговоря. Ако все пак не очакваш да ти кажа не виждам смисъл да ме цитираш. Казах ти продължавай и ще се сетиш защо. Като го измислиш можеш да ме цитираш пак да видим дали ще познаеш.

преди 10 минути, maxthon написа:

Цитираш мен и се чудиш защо е такава цената и очакваш аз да ти отговоря. Ако все пак не очакваш да ти кажа не виждам смисъл да ме цитираш. Казах ти продължавай и ще се сетиш защо. Като го измислиш можеш да ме цитираш пак да видим дали ще познаеш.

За пореден път - не ме интересува вий какво плащате - аз плащам/или не плащам/ мрете там и тол;пва

току-що, NewRedDragon написа:

аз плащам

LPG на руснаците? Всъщност може да не е техен, но да речем е 50/50 шанса.

преди 7 минути, maxthon написа:

LPG на руснаците? Всъщност може да не е техен, но да речем е 50/50 шанса.

Май и ти си маймун 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Май и ти си маймун 

Точно LPG пък....почти не плащам - имам си там една врътка. А след кметските избори - ще плащам само ....пържопата си

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Май и ти си маймун

Май не знаеш, че само една малка част от LPG си го произвеждаме и останалия е внос от Русия. Колкото до "маймун" това ли е думата, която най-често използваш когато нямаш доводи или само когато искаш да ти трият мненията за нарушение на правилата на форума?

преди 45 минути, maxthon написа:

Газпромбанк няма санкции ти продължаваш да плющиш глупости от шофьорското място в копърката.

ТолкоС умен, пък не може да разпознае очевидна ирония. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Интересно, защо пък ще им предлагат такава цена, като могат да им искат 10 пъти по-висока. Заради хубавите очи на Орбан сигурно. Безплатно е сиренцето само в капана :) 

не слушай таз пропаганда, Сърбите плануват режим на тока , а Унгария го прави това изкуствено - като субсидира газта, ще дойде сметката, държавните пари не са безкрайни

преди 1 час, maxthon написа:

как не е изпълнен превода (санкции на Газпромбанк няма) и в същото време парите са преведени.

Опитваш се да извадиш разумно обяснение от...Ох! Невъзможна мисия.

преди 18 часа, miro20 написа:

И на каква цена  ?

На доста по-ниска от тази на борсата в Холандия.

Никой не се натиска да купува нещо допълнително, ако е на по-висока цена.

:hush:

Русия и Европа сакарат - и накрая Китай печели

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.