Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Bubbles

Препоръчан отговор

току-що, Sliderum2 написа:

Щото изгодата ми е само кефа който си правя.

Ако искаш забавление копирайгорния клип в любимия ти платен партиен чугун форум :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, miro20 написа:

Ако искаш забавление копирайгорния клип в любимия ти платен партиен чугун форум :giggle1:

Само в този форум пиша. На други места съм само читател, нямам профили. А да, във фейса си възстанових профила, ама то не е точно форум. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, miro20 написа:

А ! само такова не съм бил ! :giggle1:

Не мога да знам на каква възраст си, така че нищо не пречи да си бил.
Да ти кажа мен изобщо не ме интересува тази тема, ДС е минало, но виждам че ти явно подскачаш много на тази тема, а обикновено този който най много скача срещу нещо накрая се оказва част от същото това нещо. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Bubbles написа:

Не мога да знам на каква възраст си, така че нищо не пречи да си бил.
Да ти кажа мен изобщо не ме интересува тази тема, ДС е минало, но виждам че ти явно подскачаш много на тази тема, а обикновено този който най много скача срещу нещо накрая се оказва част от същото това нещо. :)

Е не си првия де. И за руски агент ме обявиха :)  Чакам покана от Ми6 и ЦРУ. :)  

Относно ДС  съм повтарял 1001 пъти. - Въобще не е минало . Ама въобще.

Понеже е част от темата - служебното правителство, наложено от пРезилдента, само да припомня че единствено при него , за пръв път от новата ни история, президентската институция 30г след фалита на соца и началото на новата ни история, се опетни от назначени от мухльото агенти на ДС и сътрудници.

Такъв е и началника на стратегическия му съвет "Майстора" и много други , да не говорим за ервените кадри от "екипа' който официално го издигна и подкрепяше от самото начало .

А лиспата на лустрация смятам за едно от основните злини, заради които ние сме много далеч от останалите бивши соц страни.

И че тези които по навреме и бързо се избавиха от старите зависимости на червение репресивни служби, са в пъти по добре от нас !

Пряка зависимост валидна и до днес.

Затова ДС не е никакво минало, а само видоизменено със същите зависимости и кукловоди които винаги са ни дърпали назад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

https://fb.watch/e-9Lrgxchq/

Позор! Заключиха министерство на енергетиката, барикадираха се, за да не отговорят защо бензинът и дизелът са с 1 лев над нормалнта цена! #Барикада #АнтиСПЕКУЛА

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Позор! Заключиха министерство на енергетиката, барикадираха се, за да не отговорят защо бензинът и дизелът са с 1 лев над нормалнта цена! #Барикада #АнтиСПЕКУЛА

В една нормална държава подобни действия на министерство биха вдигнали пушилка до небето в обществото, да видим какъв ще е отзвука в рОдината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

А в източна германия, е отишъл олаф шол с няколко дупедати да им говори на площад в някакъв град. Ограден с барикада ли, ограда ли(?) и кордон милицаи и май джендермерия. Щото много им харесва мизерията заради санкциите срещу Русия и получилите се всякакви пазарни липси, повишаване на цените и празни рафтове. Отишли са няколкостотин души, ама не да го слушат, а да го бият 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

А в източна германия, е отишъл олаф шол с няколко дупедати да им говори на площад в някакъв град. Ограден с барикада и кордон милицаи и май джендермерия. Щото много им харесва мизерията заради санкциите срещу Русия и получилите се всякакви пазарни липси, повишаване на цените и празни рафтове. Отишли са няколкостотин души, ама не да го слушат, а да го бият 

Източна Германия е друга Германия. Възможно е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Източна Германия е друга Германия. Възможно е.

Ти нал' си в Берлин, ако си от към ФРГ-то можеш да хвърлиш едно око през линията дето беше стената какво става в ГДР-то.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ти нал' си в Берлин, ако си от към ФРГ-то можеш да хвърлиш едно око през линията дето беше стената какво става в ГДР-то.

Сигурно за това става въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да се забавлявам вече с пиесата

“Няма газ”.

Първата сцена започна с … няма газ.

След бурно освиркване от публиката, във втората сцена се оказва, че има газ, но с огромен недостатък - американски е. (какъв да е…) ;)

Третата сцена е развитие на фабулата с американския газ. Ноторно известният факт, че няма как огромна световна компания да прави отсрочка на малък потребител за своята оферта при невиждано търсене - се представя като задълбочено проучване, за което е нужно отлагане на срока за потвърждение. В задълбоченото проучване се включва и смяната на шефа на Булгаргаз, за да не би случайно проучването да се побере в срока.

Четвъртата сцена е да информира публиката, че изненадващо американците са сурови и не искат да дават отсрочка.

Ето виждате ли “много искахме, но нямаме желание”.

Но пък ще преговаряме с всички други ( но не и с американци) и едва - само ако се наложи - с Газпром.

В петата сцена се оказва, че всички други са азерите, които вече няма как да си увеличат доставките и …турците, които не произвеждат газ, но пък имат терминали. Упс, със същите турци се сещаме да водим разговор за терминали ден преди да изтече офертата на американците - които искат терминали. А в първа сцена нямаше газ, защото офертата на американците е само при наличие на терминали. Не е известно какво е правило министерството две седмици - освен да чака да изтече офертата.

В шеста сцена очаквайте - “положихме всички усилия - но без Газпром не можем и ще направим всичко, което поискат.”

Епилог - щастлив край, газ все пак има.

Написал: МИСЛЕЩ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора на държавна хранилка.

r-578-383-schetovoditel.jpg

Вместо да й съдейства, чиновникът в офиса отвръща грубо, че не е негова работа, не го интересува и да прави, каквото иска.

Тази реплика се повтаря четири пъти. Накрая дори й размахва среден пръст, а за финал я замеря с офис материали, хвърлени през гишето и предпазната стъклена преграда. Служителят дори изкъртва вратата на офиса в яростта си. „Бях шашната. И унизена на финала.

Не успях да го заснема как изкърти вратата и как хвърляше офис материали и листи по мен, но добре се вижда средният пръст“, коментира Филева.

Тя вече е подала жалба в 3-то РУ на МВР, в чийто район на действие се намира офисът на фирмата. За случая е уведомен и Еленко Божков, който наскоро стана зам.-министър на енергетиката и по случайност е абонат на същия топлинен счетоводител.

https://telegraph.bg/obshtestvo/novini/skandalno-pri-opit-za-obzhalvane-na-smetkata-za-parno-toplinen-schetovoditel-razmaha-sreden-pryst.-goni-grubo-abonat-ne-zhelae-da-sydejstva-snimkivideo-349894

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо ли бизнес и синдикати искат да се преговаря с "Газпром"?

Те по-прости ли са от вас?

Едва ли.

Бизнес и синдикати: Настояваме за доставки на газ на най-ниска цена, нямаме алтернатива на "Газпром"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, M.Николов написа:

А защо ли бизнес и синдикати искат да се преговаря с "Газпром"?

Те по-прости ли са от вас?

Едва ли.

Бизнес и синдикати: Настояваме за доставки на газ на най-ниска цена, нямаме алтернатива на "Газпром"

А Герб защо искат ? :)

Ах, каква гробна тишина тъне седмици наред. Къде сте всичките, които гордо се изредихте, да обявите коалицията ПП и Герб, като гласуваха МАКЕДОНИЯЯЯЯ, да обявите коалицията Газпром ? 

Ти погледна ли цената на газта на борсата най-после ? Сметна ли 70% от тази цена, колко прави и колко евтин газ ще ни пусне Русия ? 

a81PWnO_460swp.webp

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А бе къде изчезна газта от Хенри хъб за 20-30 долара?

Дето ни я обещаваха разни диванни експерти?

:giggle1:

Американски компании продават газ на Европа не от алтруизъм, а в името на "колосални печалби"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 20.08.2022 г. в 19:15, АСПЕКТ написа:

Хора на държавна хранилка.

r-578-383-schetovoditel.jpg

Вместо да й съдейства, чиновникът в офиса отвръща грубо, че не е негова работа, не го интересува и да прави, каквото иска.

Тази реплика се повтаря четири пъти. Накрая дори й размахва среден пръст, а за финал я замеря с офис материали, хвърлени през гишето и предпазната стъклена преграда. Служителят дори изкъртва вратата на офиса в яростта си. „Бях шашната. И унизена на финала.

Не успях да го заснема как изкърти вратата и как хвърляше офис материали и листи по мен, но добре се вижда средният пръст“, коментира Филева.

Тя вече е подала жалба в 3-то РУ на МВР, в чийто район на действие се намира офисът на фирмата. За случая е уведомен и Еленко Божков, който наскоро стана зам.-министър на енергетиката и по случайност е абонат на същия топлинен счетоводител.

https://telegraph.bg/obshtestvo/novini/skandalno-pri-opit-za-obzhalvane-na-smetkata-za-parno-toplinen-schetovoditel-razmaha-sreden-pryst.-goni-grubo-abonat-ne-zhelae-da-sydejstva-snimkivideo-349894

Само за протокола- фирмите за топлинно счетоводство са частни. Не знам да има държавна такава. 

на 21.08.2022 г. в 17:08, БаалБек написа:

image.png

16787075.jpg.bebb6afe845aca73a4336fede01f80bd.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

А Герб защо искат ?

Баце ти Бойко иска закон за 100% различен газ от руския. Та какво иска Герб като станеш техен член тогава разбравяй какво искат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, absurt написа:

Само за протокола- фирмите за топлинно счетоводство са частни. Не знам да има държавна такава. 

Чувал съм, че "Топлофикация–София" (общинско)  също има топлинно-счетоводна услуга.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, M.Николов написа:

А бе къде изчезна газта от Хенри хъб за 20-30 долара?

Дето ни я обещаваха разни диванни експерти?

:giggle1:

Американски компании продават газ на Европа не от алтруизъм, а в името на "колосални печалби"

Като най-накря сметнеш колко ще струва газта от Газпром, ще търсиш не за 20, а за 200 :giggle1:

Диванният бизнес-експерт няма да ти го обясни това обаче. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Баце ти Бойко иска закон за 100% различен газ от руския. Та какво иска Герб като станеш техен член тогава разбравяй какво искат.

Ааа, ама ти си бил член на Герб. Един да си признае поне. А аз няма нужда да обяснявам какво искат, те сами го казват. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, N1K17Y написа:

сметнеш колко ще струва газта от Газпром

Всъщност хората можещи да сметнат цената на газа с точност до стотинката в България се броят на пръстите на едната ръка. Ти да не си един от тях?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ааа, ама ти си бил член на Герб. Един да си признае поне. А аз няма нужда да обяснявам какво искат, те сами го казват.

Четеш бааавно и полеееека пак какво съм написал и тогава правиш второсигнални заключения. Както се подразбира първосигналните не са за предпочитане. Днеска ББ пак се е изказал за 100% различен газ от този на Газпром та кой/коя си ти, че да спориш с мутра?

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Диванният бизнес-експерт няма да ти го обясни това обаче.

Дай ти един не диванен експерт да го видим...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, maxthon написа:

Боко е лисугер във външната политика.

Показва едно на господарите на момента, но по "тънката лайсна" се пробва и по някой път успява "да им мръдне". Той го нарича " ... ги с 200".

Номерът му пред западните господари минава по две причини, субективни за господарите: поради (1)тъпотията им не могат да допуснат, че могат да бъдат изебани "с 200" (2)толкова елементарно.

В момента ползва предизборно тезата "Ще си изям ташаците, само да е зле на руснаците" (а на резултата на предизборната "борба" у нас поне 60% влияе белодебелогъзият тъп скапан Запад) – но ако дойде на власт, пак ще си лисугерства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...