Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 8 минути, Toto2 написа:

Лъжеш яката. Няма такива работи, дето ги приказваш. Измисляш си и караш разказ по картинка. Бе пич, в техникума на бригадирски лагер спяхме в бунгало голямо на куп момичета и момчета бре. Че и ходехме на плаж на един вир по реката. Вечер да не ти разправям кво правехме....Айде бегай с твоите параноични измислици.

Аз не съм ти. 

И у казармата ви било хубаво, ама нито си пращате децата, нито сте се писали войници, хем платени и си спинкате у вас. 

Двуличници копейки. Може при тебе да е било лабаво, при нас беше кошмар. И ти написах защо, в подробности. Бригадата ако е днес няма да ме ошашка толкоз, ама като дете имах усещане, че няма да се върна жив в къщи. Дори телефон нямаше, да се обадя на нашите. 

Що не отидеш сега бригада бе двуличник, нали хубаво било. Що не пращаш сина си?

Щото сте социални паразити. Патриоти тип II. Някой да гърби, че вие да сте добре. 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Аз не съм ти. 

И у казармата ви било хубаво, ама нито си пращате децата, нито сте се писали войници, хем платени и си спинкате у вас. 

Двуличници копейки. Може при тебе да е било лабаво, при нас беше кошмар. И ти написах защо, в подробности. Бригадата ако е днес няма да ме ошашка толкоз, ама като дете имах усещане, че няма да се върна жив в къщи. Дори телефон нямаше, да се обадя на нашите. 

Що не отидеш сега бригада бе двуличник, нали хубаво било. Що не пращаш сина си?

Щото сте социални паразити. Патриоти тип II. Някой да гърби, че вие да сте добре. 

Точно така, ти не си аз. Аз не лъжа като тебе. Никога не съм твърдял, че по соца е било най-най убаво. Да, казармата беше зор, но всеки трябваше да го преживее...То това го има във всяко общество, от каяк свят светува. Момчето за да го признаят за мъж, минава изпитания и разбира бива ли го или не. По същата логика една мома става жена когато роди. Точка по въпроса. Изпитанията изграждат характера и от н мама момчето ставаш отговорен и успешен мъж. А тея мрънкачите са просто позор...

А сега кой да ми организира подобно нещо като бригада, че да отида или да пращам сина? Па и сина е в христова възраст, че да го пращам аз където и да е? Бе ти луд ли си, па и всичко отгоре нямаш даже когото и да пращаш където и да е, егоист прокажен.

Киров понеже си отприщил и нямаш мярка след всеки твой пост ще ти пускам статистиката дето днеска я качи КироН.

Човека не му издържаха нервите.

В малцинство си приятел запуши тоя фонтан

И аз пускам същото да си го гледаш.

IMG_20231228_073944_340.jpg.d9ee120d11b5b59359349f59c13874ee.jpg

току-що, Toto2 написа:

Точно така, ти не си аз. Аз не лъжа като тебе. Никога не съм твърдял, че по соца е било най-най убаво. Да, казармата беше зор, но всеки трябваше да го преживее...То това го има във всяко общество, от каяк свят светува. Момчето за да го признаят за мъж, минава изпитания и разбира бива ли го или не.

Блага ракия правихте ли на снаха ти? А, традиционалисте? Аз по принцип нямам против истинско военно обучение, па ако ще да ми обърнат гьона от чанч. 

Против съм туй, което видях. По-лошо от затвор, тъй казаха кафевите пандизчии кокошкари. Май 4ма бяха в ротата, може и повече да са били. 

току-що, Toto2 написа:

По същата логика една мома става жена когато роди. Точка по въпроса. Изпитанията изграждат характера и от н мама момчето ставаш отговорен и успешен мъж. А тея мрънкачите са просто позор...

Мрънкачи сте бесните дядки, като квичите що пускали младите по Европа, вместо да ти гният в канала ТИ. 

И за баничките по 20 стотинки. 

току-що, Toto2 написа:

А сега кой да ми организира подобно нещо като бригада, че да отида или да пращам сина?

Има, цели групи има за селско говедовъдство и агро. Ама сте двуличници, знаете!

току-що, Toto2 написа:

Па и сина е в христова възраст, че да го пращам аз където и да е? Бе ти луд ли си, па и всичко отгоре нямаш даже когото и да пращаш където и да е, егоист прокажен.

Ми аз не искам никой никого да праща. Всеки да си живее живота. 

Ристувците и копейките искате да поробвате другите. Вас да не касае. 

току-що, kirko12 написа:

Киров понеже си отприщил и нямаш мярка след всеки твой пост ще ти пускам статистиката дето днеска я качи КироН.

Човека не му издържаха нервите.

В малцинство си приятел запуши тоя фонтан

И аз пускам същото да си го гледаш.

Каква статистика, че 80% одобрявали соца ли? Не е вярно, около мене няма и един . Правено е в някой хоремаг, след третата ракия. Ви пик ам на статистиката. 

Обясни на младите за нещата де ги приказвам, после ги питай искат ли да го преживеят. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Блага ракия правихте ли на снаха ти? А, традиционалисте? Аз по принцип нямам против истинско военно обучение, па ако ще да ми обърнат гьона от чанч. 

Против съм туй, което видях. По-лошо от затвор, тъй казаха кафевите пандизчии кокошкари. Май 4ма бяха в ротата, може и повече да са били. 

Мрънкачи сте бесните дядки, като квичите що пускали младите по Европа, вместо да ти гният в канала ТИ. 

И за баничките по 20 стотинки. 

Има, цели групи има за селско говедовъдство и агро. Ама сте двуличници, знаете!

Ми аз не искам никой никого да праща. Всеки да си живее живота. 

Ристувците и копейките искате да поробвате другите. Вас да не касае. 

Всеки да си живее живота? Че някой друг ли ти живее живота бре? Ако го разбираш да си живееш сам, да си ядеш сам и да си акаш сам, без да се грижиш за никой и никой да не се грижи за тебе, кво дириш в цивилизацията? Ходи на самотен остров и си живей. Действителността е друга и за това са възникнали неща като общество, държава, семейство ....Сам човек върши работа само в кенефа.

току-що, Toto2 написа:

Всеки да си живее живота? Че някой друг ли ти живее живота бре? Ако го разбираш да си живееш сам, да си ядеш сам и да си акаш сам, без да се грижиш за никой и никой да не се грижи за тебе, кво дириш в цивилизацията? Ходи на самотен остров и си живей. Действителността е друга и за това са възникнали неща като общество, държава, семейство ....Сам човек върши работа само в кенефа.

Е колко пъти да го кажа. 

При Ристу си по-зле от добиче. Не може дори да пикаш кога си искаш. Да не се случва да си на зор при по-дълго тичане, или някакво занятие. Или строй. 

Животните поне тоя проблем нямат. 

Не ми се оправдавай, пращай синковеца дето ви иска Ивелин, после ще ядеш депутатското кюфте. 

Искате първо мизериите да направите, като ви дадем кормилото. 

Нали чу Филипов. В Учиндол имало кмет копейка. Отива ви за първа сила. 

преди 1 минута, kirko12 написа:

Киров

IMG_20231228_073944_340.jpg.d9ee120d11b5b59359349f59c13874ee.thumb.jpg.753967047e6b250b144e3c616e9d9185.jpg

Хихи 88%.

И един няма в обкръжението ми.

Само сиренови патриоти над 80-те лазарника.

Що за простотия?

Вдигат възрастта за пенсиониране - отново

И жените, и мъжете трябва да работят два месеца повече. Годините постепенно нарастват, докато стигнат 65 г. и за двата пола. 

"Според последните данни на НСИ средната продължителност на живота е 71,9 години, като при мъжете е 68,3 години, а при жените е със 7,5 години по-висока - 75,8 години.

Оказва се, че сме се върнали на нивото отпреди 20 години, когато продължителността на живота е била приблизително същата.

Но възрастта за пенсиониране продължава да нараства с цел да бъдат спестени пари на държавната хазна. А времето, през което хората могат да се радват на пенсията си, намалява. Въпреки това все по-често икономисти коментират, че може да се стигне до ново вдигане на възрастта за пенсиониране, заради големия недостиг на пари в бюджета на държавното обществено осигуряване".

Къде отиват парите за пенсии?

1. За хартиени ф16 и страйкери.

2. Фашисткия ЕС ни ги взе за да даде "заем" на Украината.

3. За разрушаване на паметници.

4. Фашисткия ЕС ни рекетира да си купим измислени ваксини.

5. Отговор 1,2,3 и 4.

преди 47 минути, kirko12 написа:

Още веднъж да ти се образуват съмнения

IMG_20231228_073944_340.jpg.d9ee120d11b5b59359349f59c13874ee.thumb.jpg.753967047e6b250b144e3c616e9d9185.jpg

На въпроса: "Ползвате ли Интернет?" - положително са отговорили 100 процента от анкетираните българи. Анкетата е била проведена онлайн.

току-що, jhoro написа:

На въпроса: "Ползвате ли Интернет?" - положително са отговорили 100 процента от анкетираните българи. Анкетата е била проведена онлайн.

У някой старчески дом са броили дядки мераклии, да отровят младите.

Или у военен городок.

Или в Курило.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

У някой старчески дом са броили дядки мераклии, да отровят младите.

Или у военен городок.

Или в Курило.

Съвсем се обърках? :speak:

Преди малко пишеше заедно със комунетата и ги подкрепяше, а сега пишеш против тях? :cantbelieve:

Ти последно от кои си? 

току-що, А.Навални написа:

Съвсем се обърках? :speak:

Преди малко пишеше заедно със комунетата и ги подкрепяше, а сега пишеш против тях? :cantbelieve:

Ти последно от кои си? 

Против тебе.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Против тебе.

Всички са против мен, това не отговаря на въпроса ми!

преди 7 минути, А.Навални написа:

Всички са против мен, това не отговаря на въпроса ми!

Няма да ви мине номера, копейките с руския флаг, вие с украинския. Същите талибани. Еднакво неприятни сте. 

Изрязахте ми част от профила, да ме докарате копейка. Щото не ви изнася от фактите. 

Както не харесвам някой да ми отнема свободата да пи кая когато поискам. Тъй не харесвам талибаните като вас, дето искате да рушите, за жалки подаяния от Посолството. 

Щото нямаме грам полза, да вземаме страна с/у Русия. 

У Виена мемориала на Съв. армия съм го виждал лично. Не знаех, че съществува. Колегата разправя, ние викаме будалка се, лендзим му се. После ни изникна пред очите. 

Талибаните имат същите оправдания като вас. Едно към едно. Гърмят статуи, щото не са им от религията. Не издигат нещо след тях, само руини. 

Едно към едно сте. 

п.с. У Брюксел лично съм маал крачоли по бул Сталински. Може да го намериш на картата. Пак тъй се изумих, като си правих маршрута преди да отида. Никой не ми каза, че съществува. Никой не квича като вас. Седи си тихо 75 години. Брюксел бе, централен булевард. Виж го на Гугъла. 

Сърцето на евроатлантизма. 

На Зеленски ли ще правите паметници?

large.9898(3).jpg.662a1eb3f8ec32c9090b2df021e3005a.jpglarge.11112222(21).jpg.7cd2f48fe1fcf0b5b0d04e2d57757ff5.jpg

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Няма да ви мине номера, копейките с руския флаг, вие с украинския. Същите талибани. Еднакво неприятни сте. 

Изрязахте ми част от профила, да ме докарате копейка. Щото не ви изнася от фактите. 

Както не харесвам някой да ми отнема свободата да пи кая когато поискам. Тъй не харесвам талибаните като вас, дето искате да рушите, за жалки подаяния от Посолството. 

Щото нямаме грам полза, да вземаме страна с/у Русия. 

У Виена мемориала на Съв. армия съм го виждал лично. Не знаех, че съществува. Колегата разправя, ние викаме будалка се, лендзим му се. После ни изникна пред очите. 

Талибаните имат същите оправдания като вас. Едно към едно. Гърмят статуи, щото не са им от религията. Не издигат нещо след тях, само руини. 

Едно към едно сте. 

Аз също съм против талибаните!

Не съм рязал никакъв профил, камоли твоя! :D

Аз съм най-подкрепящия свободата на хората, свободата на всеки, свободата на всички!

Нямаме полза да вземаме страна на Русия, нямаме полза да вземаме ничия страна! Ние сами можем да си изградим такава, а не да тичаме след тази на другите!

Изгърмяна статуя ако ми покажеш, ще се застрелям публично пред целия свят!

Изгърмяна статуя от тези за които говорим, МОЧА, АЛЬОША! 

Ако не ми покажеш, би следвало ти да ..............

Аре лека!

преди 4 минути, А.Навални написа:

Аз също съм против талибаните!

Не съм рязал никакъв профил, камоли твоя! :D

Някой от вашите моджехидини, отрязаха само Дренчев от осмиващ го колаж, само да ме изкарат копейка. Мене копейка, хем виждат в кои групи съм писал, хем им казах. 

Мерзавци. 

Аз съм най-подкрепящия свободата на хората, свободата на всеки, свободата на всички!

Напротив. Туй дето го правите е фашимерия и дори е незаконно. Нямате грам документация. 

Нямаме полза да вземаме страна на Русия, нямаме полза да вземаме ничия страна! Ние сами можем да си изградим такава, а не да тичаме след тази на другите!

Ама вземате. Полза имат Кирчо, Кокорчо, ще се пенсионират по островите. Вие ще падате от колесниците на самолетите, като си отиват американците. Гледал ли си клипа, едно от най-изумителните зрелища. Падат от стотици метри, явно не може да се набута в отделението при гумите. 

Изгърмяна статуя ако ми покажеш, ще се застрелям публично пред целия свят!

Изгърмяна статуя от тези за които говорим, МОЧА, АЛЬОША! 

Ако не ми покажеш, би следвало ти да ..............

Аре лека!

Ем на Альоша точно за динамит приказвате, щото тоя камък не може да се вдигне с хеликоптер. 

Иванке, виж в съседната тема последния ми пост - има коментар от Тамир Шейх за данъците, банковите и други вземания в Русия и Украйна. Може да направиш сравнение  и с нашите.

преди 1 минута, Филипов написа:

Иванке, виж в съседната тема последния ми пост - има коментар от Тамир Шейх за данъците, банковите и други вземания в Русия и Украйна. Може да направиш сравнение  и с нашите.

Коя тема?

Кви данъци?

Къв шкембелия от Плевен?

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Коя тема?

Кви данъци?

Къв шкембелия от Плевен?

Що пишеш по нощите, вместо да се наспиш???

image.png.2f815013c8638f1dccea0824a22f4360.png

Виж се, какви глупости се получават - като при хаотична стрелба.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Ем на Альоша точно за динамит приказвате, щото тоя камък не може да се вдигне с хеликоптер. 

Все още нищо конкретно не е казано за демонтаж, но ако се реши - даже и „флекс“ няма да трябва. Виж, че са отделни каменни блокчета.

image.png.ada0051cf9d8c3502cfaec9a995c75ee.png

А може да сменят само главата и да махнат автомата. Български овчар с ямурлук!

преди 9 минути, jhoro написа:

Що пишеш по нощите, вместо да се наспиш???

Мани го плевенската копейка, разрушителя на форуми. Все за компресора в казармата мисли, как да обиди, как да ограби. Най-противните дядки, наследство от соца. Дори не мож му разбра за кво пише. 

Не спя още, щото аз не съм ти. Туй ви е основната грешка тука, мислите, че всички имаме кредити, проклета жена, гаден шеф и будилник сутрин. И евентуално някое друго поколение, което се скъсвате да плюете.

Наспан съм, не ме мисли!

Виж се, какви глупости се получават - като при хаотична стрелба.

Все още нищо конкретно не е казано за демонтаж, но ако се реши - даже и „флекс“ няма да трябва. Виж, че са отделни каменни блокчета.

Забавното е, че сте толкоз смотани, че не може да развалите туй, дето тъпите комундели са вдигнали. 70 години след градежа, вместо да имаме редовни рейсове до Марс - светите с телефон да режете с болгарката. 

Реакторите пак тъй ли ще ги разфасовате? С флекса и с телефончето. 

А може да сменят само главата и да махнат автомата. Български овчар с ямурлук!

Време е да сменим тия, дето са превзели управлението. Ама е дълга тема. 

Те гледай анкетата горе, в темата за альоша. Тия де  искате да рушите сте малцинство. Талибани. 

Цитат

ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ 3
Tzvetana Downes  · 3 дни  · 
Аман от соц носталгии как се празнувало Бъдни вечер ! Абе хора , кога не сме работили по Коледа , освен когато се падаше в почивен ден ? Спомням си сак хората работеха понякога до 8  часа , и свършвайки смяната търчаха да месят питки и вият сърми

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.