Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А, сега след 33 години как изглежда демократичния камион? Къде се произвеждат?

Не си ли виждал: Произвеждат се където и преди са се произвеждали!

truck_a1.jpg79c8a8f286fc3d6d4e183e97aea6dd13-21-1.jp

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Нисковолтовия, нищо от съдържанието на тия картинки не се произвежда в България. Който си ги купи, изнася капитали в чужбините, храни западните господари, а си избива разходите от нас.

Тоя с ладата живее още в 70-80те т.е. е във висящо положение още :) Не е разбрал, че и другите картинки са само картинки - не са се произвеждали в България! Дори и малкото неща водещи се като производство са били основно и само сглобяване :bye1:

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Тоя с ладата живее още в 70-80те т.е. е във висящо положение още :) Не е разбрал, че и другите картинки са само картинки - не са се произвеждали в България! Дори и малкото неща водещи се като производство са били основно и само сглобяване :bye1:

А сега кво произвеждаме, освен нисковолтовия батерии.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

А сега кво произвеждаме, освен нисковолтовия батерии.

Много повече и разнообразни неща! Общо казано произвежда се това което някой желае, има възможност и естествено има пазар за него. Ако не си разбрал икономиката не е държавна собственост и не е планова такава от доста време!

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Много повече и разнообразни неща! Общо казано произвежда се това което някой желае, има възможност и естествено има пазар за него. Ако не си разбрал икономиката не е държавна собственост и не е планова такава от доста време!

Потърсих какво произвеждаме и намерих. Еротично бельо и някои други аксесоари. Лепенки за зърна, май има и такива универсални, без значение от биологичния пол на ползвателя.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Потърсих какво произвеждаме и намерих. Еротично бельо и някои други аксесоари. Лепенки за зърна, май има и такива универсални, без значение от биологичния пол на ползвателя.

Виждаш ли как знаеш, както казах произвежда се това което се търси, та за тебе веч разбрахме, чакам и другите ти сподвижници да допълнат списъка :bday6:

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Които се внасят - дори домати не произвеждаме ,а ги внасяме.

Ми произвеждай бря! Ще внася понеже основно търтеите останаха дет нищо не става. Които бачкат се изнесоха на запад/не на изток/, а търтеите , които останаха реват по соца понеже ги храниха безплатно за сметка на труда на другите, ама свърши!

Аз си гледам домати,краставици, лук, зелен боб, пипер и т.н. за лични нужди само, понеже имам друга основна работа и си ми е екстра!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Същите, които реваха, че без божествената путлерова газ ще фалират всички предприятия, реват, че нищо не произвеждаме :D 

Не едни соросоидни тролове реваха за седемте танкера на Петков на два пъти по висока цена

преди 1 час, N1K17Y написа:

Същите, които реваха, че без божествената путлерова газ ще фалират всички предприятия, реват, че нищо не произвеждаме :D 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Виждаш ли как знаеш, както казах произвежда се това което се търси, та за тебе веч разбрахме, чакам и другите ти сподвижници да допълнат списъка :bday6:

Ми произвеждай бря! Ще внася понеже основно търтеите останаха дет нищо не става. Които бачкат се изнесоха на запад/не на изток/, а търтеите , които останаха реват по соца понеже ги храниха безплатно за сметка на труда на другите, ама свърши!

Аз си гледам домати,краставици, лук, зелен боб, пипер и т.н. за лични нужди само, понеже имам друга основна работа и си ми е екстра!

Защо си произвеждаш, купи си от магазина, като истински европеец?!?

преди 2 минути, RoG написа:

Защо си произвеждаш, купи си от магазина, като истински европеец?!?

Спестявам за хасиенда на варненското езеро!

Мисля нещо подобно да си купя скоро:

09-01_5814638062652524428_big.jpg

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

оле мале, пари за домати няма, ама имот ще взима.

Ти или твой близък, ще го взима, за протокола само

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Няма басейн.

Ей тоя типичен демократ има басейн.

https://breaking.bg/novini/bojko-rashkov-s-19-imota-106-hil-leva-v-baka-i-700-hil-leva-vlozheniya-vav-fondove/

%D0%A0%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%20-

току-що, RoG написа:

оле мале, пари за домати няма, ама имот ще взима.

Ти или твой близък, ще го взима, за протокола само

Аз ще си купувам, трябва ми още малко да събера 20% , че банката да ми отпусне заема. За това пестя от каквото може , че гледам едно 5к да спестявам, че после и заема ще е по толкова на месец!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Които се внасят - дори домати не произвеждаме ,а ги внасяме.

Тука е залят пазара с български мед. Но е доста скъп и го мешат с някакъв друг мед.

https://businessnovinite.bg/svjat/balgarija-na-11-o-mjasto-po-iznos-na-med.html

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Няма басейн.

Ами човек като не обича да се къпи за какво му е ... излишен разход само.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тука е залят пазара с български мед. Но е доста скъп и го мешат с някакъв друг мед.

Аз като ви казвам , че само търтеи са останали, вие не вярвате :bye1:

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Няма да сгрешиш - почвата там е доста песъчлива след 30-40 см и доматките и краставичките растат като луди :) . Има един проблем с канализацията, но се решава лесно

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ами човек като не обича да се къпи за какво му е ... излишен разход само.

Аз като ви казвам , че само търтеи са останали, вие не вярвате :bye1:

Така е, стана модерно последно време сред демократите да не се къпят.

https://www.bgonair.bg/a/163-lyubopitno/213756-zashto-amerikanski-lekar-ne-se-kape-veche-ot-5-godini

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Пълен фейк е, повечето пчели измряха. Не понасят капитализма и изродения климат, който беше внесен заедно с него в България.

преди 23 минути, NewRedDragon написа:

Няма да сгрешиш - почвата там е доста песъчлива след 30-40 см и доматките и краставичките растат като луди :) . Има един проблем с канализацията, но се решава лесно

Ще викам комшията да помага, той разбира от експериментални течности :)

преди 25 минути, Sliderum2 написа:

Пълен фейк е, повечето пчели измряха. Не понасят капитализма и изродения климат, който беше внесен заедно с него в България.

Понасят или не - ще им се наложи на пчелите да се настроят за капитализма. Както и на теб ще ти се наложи да си промениш възгледите - иначе тоягата в червената кратуна!

преди 47 минути, Sliderum2 написа:

Не знам, но на акациевия мед пише, че е от България. Както и на лавандулата.

IMG_1692-scaled.jpg

Село Тича.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Тича_(село)

https://www.delinat.com/akazienblueten-honig-bulgarien

18632-257041.webp

преди 41 минути, NewRedDragon написа:

Понасят или не - ще им се наложи на пчелите да се настроят за капитализма. Както и на теб ще ти се наложи да си промениш възгледите - иначе тоягата в червената кратуна!

Твоята е червена, чак на лилаво бие. Ама си хитрец и не демонстрираш.

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, но на акациевия мед пише, че е от България. Както и на лавандулата.

IMG_1692-scaled.jpg

Село Тича.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Тича_(село)

https://www.delinat.com/akazienblueten-honig-bulgarien

18632-257041.webp

Ае, останаха все пак някакви пчели. Което не валидира, че наистина някак си не "произвеждат" някакви безумни и невъзможни количества "мед". Целогодишно помаклъка изнася по пазарите и в магазините има и за чужбина и все не свършва. Та на етикета може всичко да пише. Това в буркана не мога да разчета всичкият текст, но не е чист акациев мед. Има примеси. Знам понеже бях пчелар, кошерите бяха в акациева горичка и знам какво излиза през годините, когато се случва нисък цъфтеж на майските билки и акацията е главната паша. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.