Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, novaki написа:

Казва го НСИ  https://fakti.bg/bulgaria/761078-prouchvane-75-ot-balgarite-trudno-pokrivat-ejednevnite-si-razhodi

цената на техниката пада заради развитието на технологиите 

Ма цитирай ми сайта на НСИ ... ти гладуваш ли ?

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 2 минути, novaki написа:

Е ти пенсионери познати нямаш ли ?

Отговаряш на въпроса ми с въпрос. Имаш ли гладуващи близки? Да или не? Независимо работещи или пенсионери.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Правец 8 и 16 ползвал ли си? Върха на соц хардуера.

Играл съм на каратеката.Тогава кво ползваха във Фащ, м?

преди 2 минути, novaki написа:

Е ти пенсионери познати нямаш ли ?

Епа сега са чух с майка ми .. яла някаква риба - сьомга на тиган с розмарин, искала така нещо свежо и леко за вечеря!

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Отговаряш на въпроса ми с въпрос. Имаш ли гладуващи близки? Да или не? Независимо работещи или пенсионери.

Да имам родители

преди 3 минути, novaki написа:

Аз не но 1 човек не представителна извадка  ето ти го  проучването на НСИ   https://fakti.bg/bulgaria/761078-prouchvane-75-ot-balgarite-trudno-pokrivat-ejednevnite-si-razhodi

Ако ми извадиш статистика от сайта на НСИ ще ти повярвам. Този сайт факти.бг да нямаш роднини там та постоянно го цитираш ?

Да допълна, че гладувам по мой свободен избор, просто сме в пости!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Епа сега са чух с майка ми .. яла някаква риба - сьомга на тиган с розмарин, искала така нещо свежо и леко за вечеря!

Това може да е вярно ако майка ти е била от вишата номенклатура

И кога окрадаха на пенсионерите пенсиите?

Преди 89 или след?

Това може да е вярно ако майка ти е била от вишата номенклатура

Това щеше да е вярно, ако се случваше преди 89г. - прави разлика, сега сме свободни! Сам човек избира как да живее!

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Ако ми извадиш статистика от сайта на НСИ ще ти повярвам. Този сайт факти.бг да нямаш роднини там та постоянно го цитираш ?

Я кажи на кои сайтове имаш доверие

преди 1 минута, RoG написа:

Преди 89 или след?

След, същите които бяха и предходните години - соц. номенклатурата окради и пенсионния фонд и валутния резерв и фалира държавата до 97ма!

Това щеше да е вярно, ако се случваше преди 89г. - прави разлика, сега сме свободни! Сам човек избира как да живее!

Майка ти преди 89 ли е работила или след

Я кажи на кои сайтове имаш доверие

Баси, за пети път ти казвам , че НСИ има официален сайт .... да бе първолак от втори път щеше да схванеш , а не да питаш!

След, същите които бяха и предходните години - соц. номенклатурата окради и пенсионния фонд и валутния резерв и фалира държавата до 97ма!

За плана Ран Ът чувал ли си?

преди 10 минути, RoG написа:

Играл съм на каратеката.Тогава кво ползваха във Фащ, м?

Щото чиповете на правеците , ги ползваха в пералните на Запад. Оригинала им на чиповете де.

току-що, novaki написа:

Майка ти преди 89 ли е работила или след

И преди и след! Ама само след, може да си го позволи, не само до финансова възможност, то просто преди 89та нямаше!

току-що, RoG написа:

Естествено! План , който комунистите отказаха да изпълнат и предпочетоха да фалират държавата, щото мислеха , че са по умни, а се оказа обратната!

преди 9 минути, novaki написа:

Да имам родители

Твоите родители гладуват? Сериозно? Закълни се в тях, ако не лъжеш .

преди 7 минути, RoG написа:

Преди 89 или след?

Преди повечето, след, комунистите и техните наследници.

Баси, за пети път ти казвам , че НСИ има официален сайт .... да бе първолак от втори път щеше да схванеш , а не да питаш!

Еми виж дали не е публикувано и там ако искаш първолако  и да отричаш новината беше съобщена по телевизите

И вие какво предлагате сега, да изберем техните деца и да очакваме по-различен резултат?

преди 4 минути, RoG написа:

Да. Перфектен план. Които бивши соц приложиха аналогичните планове, цъфтят и връзват. Говорим за реалния план, не разпространявания от ДС митологията "план за унищожението на България ", на който може да повярват само тотално промити мозъци, на комуноидни дебили.

И кое му е перфектното, обявиха всички заводи в несъстоятелност и уж амортизация на машините и всичката техника.

А пък западняците ги изкупиха през посредници тогава за без пари и до ден днешен някои си функционират

Хората са били буквално независими имали са и земя и животни

преди 3 часа, БаалБек написа:

Значи този, който е написал това в коментарите под клипа ти, казва истината?

А баща ми помни "доброволното " коопериране. ...

LoL , Костовото коопериране /разграбване/, а? 120млрд. лева са изчезнали, къде в офшорки , къде по яхти и острови!!!

Я прочети подписа ми - Тодор Живков: Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате.

Ндааа ... и се засрами !!!!!!!!!!!!!!

преди 25 минути, novaki написа:

Еми виж дали не е публикувано и там ако искаш първолако  и да отричаш новината беше съобщена по телевизите

Аз не съм чул новина, че някой гладува, а че има хората, които трудно покриват ежедневните си разходи. Аз съм в тези проценти също. Трудно покривам ежедневните си разходи, понеже трябва 5хил. на месец да отделя за бъдещата ми хасиенда!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.