Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 часа, novaki написа:

Не едни соросоидни тролове реваха за седемте танкера на Петков на два пъти по висока цена

2 пъти по-скъпа от нещо несъществуващо ли ?  :giggle1:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Няма басейн.

Ей тоя типичен демократ има басейн.

https://breaking.bg/novini/bojko-rashkov-s-19-imota-106-hil-leva-v-baka-i-700-hil-leva-vlozheniya-vav-fondove/

%D0%A0%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%20-

Ауу, Недялко пак се вихри в темите. 

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, N1K17Y написа:

2 пъти по-скъпа от нещо несъществуващо ли ?  :giggle1:

Кое е несъществуващо газта която купуваме сега или газта която купува Германия от Русия  ,а Тролчо центов

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Пълен фейк е, повечето пчели измряха. Не понасят капитализма и изродения климат, който беше внесен заедно с него в България.

Откачалките "пчели измряха. Не понасят капитализма и изродения климат"? 

преди 6 минути, novaki написа:

Кое е несъществуващо газта която купуваме сега или газта която купува Германия от Русия  ,а Тролчо центов

Въх, ама ние сме били Германия ? Пропуснал съм го.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Въх, ама ние сме били Германия ? Пропуснал съм го.

Явно Аглайке си пропуснала да разбереш че Германия купува газта от Русия ,та газта си я има ама някой на име Кирил Петков спря да я купува .

ПП       НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА ОРГИНАЛНА НЯМАШ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ ЗА ТОВА

преди 5 минути, novaki написа:

Явно Аглайке си пропуснала да разбереш че Германия купува газта от Русия ,та газта си я има ама някой на име Кирил Петков спря да я купува

Ами не иска - не купува! Има от къде да се купи, нали?

преди 6 минути, novaki написа:

Явно Аглайке си пропуснала да разбереш че Германия купува газта от Русия ,та газта си я има ама някой на име Кирил Петков спря да я купува .

ПП       НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА ОРГИНАЛНА НЯМАШ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ ЗА ТОВА

Я, и този е в лудницата, с лошата санитарка Аглайка. Кажете къде работи де, ще подам сигнал аз, става ми жал вече. 

"пп." някога ще спрете ли да повтаряте едни и същи лъжи, за "евтината" руска газ, която преди войната беше по-скъпа от сега ? 

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5519350&span=3

току-що, N1K17Y написа:

Я, и този е в лудницата, с лошата санитарка Аглайка. Кажете къде работи де, ще подам сигнал аз, става ми жал вече. 

"пп." някога ще спрете ли да повтаряте едни и същи лъжи, за "евтината" руска газ, която преди войната беше по-скъпа от сега ? 

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5519350&span=3

Функционално неграмотно Аглайке кое нещо от изречението НЯМАШ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НЕ РАЗБРА ЧЕ ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ 

И ОТ ДАННИТЕ КОИТО СИ ДАЛА ЦЕНАТА ПРЕЗ МАЙ БЕШЕ КОЛКОТО СЕГА  ТА ПАК ЛЪЖЕШ ЧЕ ЦЕНИТЕ СА БИЛИ ПО СКЪПИ

преди 8 минути, N1K17Y написа:

:)Аглайка Епанчина, това не си ли ти?

Аглайке, успокой се, пак купувате същата руска газ, ама през посредници.

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Бакшиш я прочети какво пише тя че било несъществуващо ,а можеш ли да купиш нещо несъществуващо

току-що, novaki написа:

Бакшиш я прочети какво пише тя че било несъществуващо ,а можеш ли да купиш нещо несъществуващо

Ами несъществуващо е - някой спря кранчето. В САЩ LNG има - ще купувате от там. И какво лошо има в посредниците - нали и те искат да вземат някой %

преди 19 минути, novaki написа:

Функционално неграмотно Аглайке кое нещо от изречението НЯМАШ УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НЕ РАЗБРА ЧЕ ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ 

И ОТ ДАННИТЕ КОИТО СИ ДАЛА ЦЕНАТА ПРЕЗ МАЙ БЕШЕ КОЛКОТО СЕГА  ТА ПАК ЛЪЖЕШ ЧЕ ЦЕНИТЕ СА БИЛИ ПО СКЪПИ

Баси иронията, n-та степен. Какъв май бълнуваш, пак нямам представа, цените преди войната 

image.png.abdedf766d61a77a7383e2050f7ba939.png

Цените година по-късно.

image.png.0e269f54353046f02561a8aa81bc02d7.png

Като те гледам колко си прост, не ставаш за обяснение и как се включва лампата. 

преди 19 минути, gagodrago написа:

:)Аглайка Епанчина, това не си ли ти?

Аглайке, успокой се, пак купувате същата руска газ, ама през посредници.

А не си ли ти ? 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Като те гледам колко си прост, не ставаш за обяснение и как се включва лампата. 

Аглайке не знаеш как да включиш  лампата ли толкова ли си функционално неграмотна

Пак лъжеш  https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5519350&span=3

преди 17 минути, novaki написа:

Аглайке не знаеш как да включиш  лампата ли толкова ли си функционално неграмотна

Пак лъжеш  https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5519350&span=3

Бате, при положение, че си баш неграмотен, да ми говориш за "функционална неграмотност", малко смешно става. А какво показваш и ти не знаеш.

преди 1 час, novaki написа:

Принципно може , ама щом до сега не знаеш ще ти е сложно да разбереш що е туй фючърс !

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Ако имаха, защо си запълваха резервите до горе?

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Принципно може , ама щом до сега не знаеш ще ти е сложно да разбереш що е туй фючърс !

Сега те, а ти плащат през 22 век, или обратното. Само дето през 22 век и камилата и камиларя са в гробищата и така се оказва, че са печатани инфлационни пари без покритие, ей така от въздуха.

преди 3 минути, RoG написа:

Ако имаха, защо си запълваха резервите до горе?

Ако се говори за Чирен, то трябва да се напълни зада предоставя в отоплителния период количествата, които не могат да осигурят терминалите на вход особено при пиково потребление.

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако се говори за Чирен, то трябва да се напълни зада предоставя в отоплителния период количествата, които не могат да осигурят терминалите на вход особено при пиково потребление.

Аха и затова го заредиха от скъпото, желязна логика :laughing5:

Заради ей такива капути, сега стандарта е с 10 години на заде.

А после същите се чудят, защо нямат обществена подкрепа

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Сега те, а ти плащат през 22 век, или обратното. Само дето през 22 век и камилата и камиларя са в гробищата и така се оказва, че са печатани инфлационни пари без покритие, ей така от въздуха.

Не напъвай толкова кифлата, ке излезне и малкото мармалад из нея!

преди 7 минути, RoG написа:

Аха и затова го заредиха от скъпото, желязна логика

Заредиха го на цената, актуална по времето, когато трябваше да го заредят - тебе кво те бърка?

преди 8 минути, RoG написа:

Заради ей такива капути, сега стандарта е с 10 години на заде.

Кой стандарт /за какво/ е 10 г назаде?

преди 9 минути, RoG написа:

А после същите се чудят, защо нямат обществена подкрепа

И за какво ми е твоята подкрепа? Няма как да ми плащаш - не ме интересуваш изобщо

преди 13 минути, RoG написа:

Аха и затова го заредиха от скъпото, желязна логика :laughing5:

Оуу и ти май не схващаш ! Добре ще го разясня, като задача за 3ти клас! Една катерица имала 5 деца - катерички. Всяка от тях яде по един жълъд в зимния период т.е. по 6 на ден за всички. Всеки ден обаче може да намери 2 жълъда. За да не гладуват зимата и да имат по 6 жълъда дневно  и се налага да събира освен зимата още колко време? Още два сезона !

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Заредиха го на цената, актуална по времето, когато трябваше да го заредят - тебе кво те бърка?

Кой стандарт /за какво/ е 10 г назаде?

И за какво ми е твоята подкрепа? Няма как да ми плащаш - не ме интересуваш изобщо

Ами всъщност вашият, щото я минете бариерата я не 🤣

преди 1 минута, RoG написа:

Ами всъщност вашият, щото я минете бариерата я не 🤣

Кой и коя бариера? Моя стандарт на живот не зависи от тебе или прЕзервзента ти - фатмак

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.