Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, parmobil написа:

Това с докладването продължавам да не го разбирам. Може би трябва да се направи надпис с големи, червени букви какво означава форум.

Ама съм наивник.

Аз също....

Досега съм докладвал само три пъти....

За първи път един хахо, който цела вечер "ходеше" по мен с "Хайде бе мишка, ела ми на ЛС да та размажа, докладвах го за спам, за да не пълни темата с простотията си....

После Дзверчето, защото си позволи на ЛС да ми пусне своя лична кореспонденция с Инана / Сирена, което според моите схващания е безкрайно отвратително....

Последно докладвах "мечето хубавец", след като ми наложиха наказанието поради неговия доклад, че се е обидил от "идиот" и "лузър", а и се е бил почувствал заплашен....

Направих го не за друго, а за да обясня на модератора, че преди да налага наказание за нещо е добре да провери дали не е отговор на гнусна провокация, в случая "предположенията" за мъртвите ми родители и призива "бегай да цункаш майка си по... задето с това те е изхранила"....

Иначе съм казвал, мен може да ме наричат както си искат, позволил съм го и не реагирам и моля никой да не реагира вместо мен....

Но... всяко нещо си има граници.....

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Нито аз. Диодният продължава да попържа, модерацията знае, бановете седят при едни и същи. 

Иванча, нъл тъй викаше и за мен....                          

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, andiay написа:

Иванча, нъл тъй викаше и за мен....       

Ти си душевно болен, за инвалиди  има някои привилегии.

Може да е било ИТ форум тука, сега е като пенсионерски клуб. Толерират се все такива, де квичат по соца и казармата, ама те да са от висшата каста, и да приказват за равенство. 

току-що, IvanKirov написа:

Може да е било ИТ форум тука, сега е като пенсионерски клуб. Толерират се все такива, де квичат по соца и казармата, ама те да са от висшата каста, и да приказват за равенство. 

И що реши, че съм душевно болен, че чак пък и ме инвалидизира?

И как хем имам привилегии, а па ме наказват?

Форума е ИТ в раздела за ИТ....

В другите раздели нема значение ИТ ли си или не....

И стига с тая казарма бре....

Не ти ли писна се за нея да говориш, без значение ква е темата....

преди 1 час, parmobil написа:

Беше неуместно и невъзпитано. А аз държа на тези неща.

Първото не, беше по темата, второто също не, тъй като му писах да не се сърди и изразих мнение, че в това поведение няма нищо укоротелно. 

Ти не си ли спал с омъжени жени? Те леки жени ли са били? 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Първото не, беше по темата, второто също не, тъй като му писах да не се сърди и изразих мнение, че в това поведение няма нищо укоротелно. 

Какво общо има с какви жени съм бил?

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Не го прочетох това в правилата на форума.

Ако е такъв (не го твърдя), трябва да предостави решение на ТЕЛК. Аз бих могъл да му съдействам, ако няма да си извади. Нали във форума си помагаме? 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Като гледам, щом са изтрити постовете ти, свързани с родителите ми, явно е че нямат никаква връзка с темата....

Дори някоя жена да е правила това, което твърдиш за майка ми, то това си е нейна лична работа и никой няма право да я укорява, тъй че в случая личното ти мнение няма никакво значение...

Винаги си плащал, за да можеш да вкараш жена в леглото?

За съжаление си....

Не го прочетох това в правилата на форума.

Ако е такъв (не го твърдя), трябва да предостави решение на ТЕЛК. Аз бих могъл да му съдействам, ако няма да си извади. Нали във форума си помагаме? 

Вече си се погрижил за себе си?

преди 7 минути, parmobil написа:

Какво общо има с какви жени съм бил?

Тези които са били омъжени, леки и покварени жени ли са били? Имат ли право омъжените жени да имат любовници?

преди 4 минути, andiay написа:

Като гледам, щом са изтрити постовете ти, свързани с родителите ми, явно е че нямат никаква връзка с темата....

Дори някоя жена да е правила това, което твърдиш за майка ми, то това си е нейна лична работа и никой няма право да я укорява, тъй че в случая личното ти мнение няма никакво значение...

Винаги си плащал, за да можеш да вкараш жена в леглото?

За съжаление си....

Вече си се погрижил за себе си?

Като си се оплакал предполагам са се те съжалили и са ги изтрили. 

Ами да, кога съм твърдял друго. 

Ако съм плащал, няма да бъда Хубавеца. Мечо за секс и авторски права не плаща. Не му се налага. Бях го писал в една моя тема.

Остави ме мен, ако имаш нужда от помощ, пиши на лични. Жена ми е психиатър познава много лекари и ще ти помогне в рамките на закона, ако имаш нужда. 

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

Остави ме мен, ако имаш нужда от помощ, пиши на лични. Жена ми е психиатър познава много лекари и ще ти помогне в рамките на закона, ако имаш нужда. 

Тя дали неговата не беше психоложка, за малко да го убие, и себе си, с глупостта си. 

Брейка много ги храни такива, вика за него си акъл няма, децата щяла да учи!

Само да уточня, че бензина не се оцветяваше, а се добавяше химикал, който оцветяваше лакмуса при проверка.

И да, спирали са ни за проверка доста пъти.

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Като си се оплакал предполагам са се те съжалили и са ги изтрили. 

Тцъ, ако си спомняш ти първи се оплака, меченце недорасло....

Кое те обиди и от какво се почувства заплашено?

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами да, кога съм твърдял друго.

Тцъ, ти не твърдиш, ти предполагаш....

Нямаш "топки" да твърдиш, нит па акъл, за да можеш да обосновеш твърдението си....

Затова и предпочиташ да "предполагаш", "обосновавайки" се със собствените си фантазие....

А тези ти "предположения" са резултат на една от ония три точки, от които се почувства обиден....

Което пък само доказва, колко съм бил прав...

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ако съм плащал, няма да бъда Хубавеца. Мечо за секс и авторски права не плаща. Не му се налага. Бях го писал в една моя тема.

Мечо за нищо не плаща, но не поради тези причини....

А иначе, потока на "размислите" ти, ясно показва, че описваш фантазиите си....

преди 12 минути, Мечо Хубавеца написа:

Значи е слаб психиатър....

Благодаря за предложението, но на мен не ми е нужно....

Иначе и аз мога да помогна на някой, в рамките на закона, ако има нужда и е в Плевен....

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тя дали неговата не беше психоложка, за малко да го убие, и себе си, с глупостта си. 

Брейка много ги храни такива, вика за него си акъл няма, децата щяла да учи!

Коги жена ми е щяла да ма убие, бре Иванча?

преди 1 минута, andiay написа:

Коги жена ми е щяла да ма убие, бре Иванча?

Като те е полъгала да тръгнеш по летни гащи, в люта зимна нощ. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Възможно е и тя има нужда от помощ. Ако е така е добре да отидат семейно.

току-що, IvanKirov написа:

И ка реши, че това е била жена ми?

И що реши, че съм бил по летни гащи?

Иначе, накъдето и да тръгнехме тогава, все бе кофти....

Както виждаш - жив съм....

Онова девойче също....

И двамата сме се реализирали успешно....

И двамата умеем да се учим от грешките....

Ти обаче не умееш, а и не ти стиска да рискуваш за нищо....

Затуй и ще си с вечната нереализирана мечта и ще живейш с миналото....

Възможно е и тя има нужда от помощ. Ако е така е добре да отидат семейно.

Тцъ, по-вероятното е онова, което ти написах, коги са обиди....

Има определен тип хора, които черпят с пълни шепи от глупостите на други като тях и приемайки ги като "основателен довод", за да обосновават "предположенията" си....

Ако изобщо имаш жена, и ако тя пък изобщо е психиатър, то ще ти обясни, че съм прав....

Стига да не бъркаш лекуващата ти лекарка с твоя съпруга....

Но... мен това не ме касае....

преди 31 минути, verata2 написа:

Само да уточня, че бензина не се оцветяваше, а се добавяше химикал, който оцветяваше лакмуса при проверка.

И да, спирали са ни за проверка доста пъти.

Изразяваме се разговорно. 

Но ставаше въпрос за "народните" богатства и социалистическото "съзнание", където всичко беше "наше", но се взимаха оцветителни мерки да не се краде.

Реторичен въпрос - къде се краде ако няма нужда и всичко е в изобилие?

преди 10 минути, parmobil написа:

Нищо, че е реторичен, там където има клептомани. Тогава нямаше изобилие, а недоимък. Сега колко храна се изхвърля...

преди 8 минути, parmobil написа:

Но ставаше въпрос за "народните" богатства и социалистическото "съзнание", където всичко беше "наше", но се взимаха оцветителни мерки да не се краде.

По нашите земи има прибиране, не било крадене :ski4:

Нищо, че е реторичен, там където има клептомани. 

Клептомани концентрирани в бензин и затова държавата взима мерки за излавянето им?

преди 2 минути, parmobil написа:

Всичко е до манталитет, приятелю....

Българина (като събирателен образ) не възприема "общото" като "свое", дори и не като "чуждо", а като нещо абстрактно и ничие....

Не е проблема в строя или в материалната задоволеност....

И преди соца се е крадяло, и по време на соца се е крадяло, и днес се краде по един или друг начин от "общото"....

А не осъзнават, че крадат от себе си....

Един много харесван от мен журналист (лека му пръст) го бе описал много точно (цитирам по памет) - "Ние сме 10% крадци на едро, които изпразват със схеми бюджета, 85% крадци на дребно, чийто ден се осмисля ако се возят гратис в трамвая и едни мижави 5%, които не искат, а и не знаят как да крадат и затова останалите 95% им викат бунаци".....

преди 4 минути, andiay написа:

Всичко е до манталитет, приятелю....

Българина (като събирателен образ) не възприема "общото" като "свое", дори и не като "чуждо", а като нещо абстрактно и ничие....

Не е проблема в строя или в материалната задоволеност....

И преди соца се е крадяло, и по време на соца се е крадяло, и днес се краде по един или друг начин от "общото"....

А не осъзнават, че крадат от себе си....

Един много харесван от мен журналист (лека му пръст) го бе описал много точно (цитирам по памет) - "Ние сме 10% крадци на едро, които изпразват със схеми бюджета, 85% крадци на дребно, чийто ден се осмисля ако се возят гратис в трамвая и едни мижави 5%, които не искат, а и не знаят как да крадат и затова останалите 95% им викат бунаци".....

Ама при Тошо беше друго. Ееех.

преди 14 минути, andiay написа:

Страшна тъпотия. Просто виждаш себе си в тая сган та затова толкова ти резонира казаното тип "бъди тарикат щот иначе другите ще те сочат къв си балък". Мразя тъпи сънародници, които нямат желание за честност и доброта. Не ги възприемам за естествени нрави, тези механизми на оцеляването на социалистическия скот. Да прецакаш другия, защото може би няма да има достатъчно за теб, ако не го прецакаш я с връзки, я с кражба. Днес има изобилие от всичко, не е необходимо да прецакваш и надцакваш някого за ред за пералня или кола.

току-що, parmobil написа:

Ама при Тошо беше друго. Ееех.

Винаги е било едно и също....

Просто при бай ти Тоша, беше по-лесно да крадат и онези от 85-те %....

И не са го правили от недоимък, а защото е можело....

току-що, Гражданин написа:

Страшна тъпотия. Просто виждаш себе си в тая сган та затова толкова ти резонира казаното тип "бъди тарикат щот иначе другите ще те сочат къв си балък". Мразя тъпи сънародници, които нямат желание за честност и доброта. Не ги възприемам за естествени нрави, тези механизми на оцеляването на социалистическия скот. Да прецакаш другия, защото може би няма да има достатъчно за теб, ако не го прецакаш я с връзки, я с кражба. Днес има изобилие от всичко, не е необходимо да прецакваш и надцакваш някого за ред за пералня или кола.

Чат боте, преди да се пънеш да отговаряш на нещо, първо се опитай да осмислиш, кво си чел....

А не си изплисквай недоразуменията ангро....

Специално за теб ще повторя - Не е до политически строй, или до материална задоволеност, а до манталитет....

Днес има милионери, които си вадят ТЕЛК група, за да получат винетка на аванта и възможност да паркират "Мерцедеса" на място за инвалиди - това също е кражба....

Има работодатели, които осигуряват работниците си на половин ден, на минимална заплата, остатъка под масата - това също е кражба.....

Всяка отбивка по шосетата прилича на сметище - същия манталитет....

Мога да ти изброявам до безкрайност....

Но.... с теб специално това е безсмислено занимание....

преди 2 минути, andiay написа:

И не са го правили от недоимък, а защото е можело....

И 5 стинки да стане бензиът, па че краднем. И 5 лв да стане, па че карам. - Лаф от онея времена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.