Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 11 часа, attj написа:

От 7-8 години е различно.  Сложиха GPS- контрол на служебните коли за да не се краде гориво.     Вече не мога да източа икономисаното и да си го прибера като преди.  То и не си струва човек да се занимава -  за 10-15 литра дизел на месец.  Сега горивата са на достъпни цени.

Човече, на седмица поне един шафьор ми предлага да ме снабдява с нафта, като видят че карам дизел....

И не разбират защо им отказвам....

Кви 10-15 литра на месец бре....

Горивата мое да са с достъпни цени, но разходите не са само за гориво....

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Все знаех, че си душевно болен, ама чак пък толкоз...

Пак да попитам, защо смяташ, че съм душевно болен?

Аз знам защо, въпросът е дали ти си наясно със себе си....

преди 8 часа, Гражданин написа:

А, ся гузен ми негонен бягаш. Аз милионери да се редят за ТЕЛК-ове само за да могат да паркират на места за инвалиди не съм видял, но ти щом така викаш, че човек милионер ще си губи времето да премине през този ад, в който правят всеки на маймуна докато му дадат някаква степен на инвалидност само за паркомясто и винетка... Това явно е твоя манталитет, драги. Даже доста старателно си описал според мен ситуацията, показва ти твоето мислене, а не масовото такова на другите.

За кое да съм гузен и за какво ми е да бягам от един чатбот?

Това, че ти не знаещ нещо или че не си виждал нещо, не означава, че то не съществува....

Апропо, колко милионери познаваш?

Ад е за тези, които не могат да се вредят, те си губят времето и често дори не доживяват решението....

Освен винетката, паркирането, има и значително облекчаване на данъците за хора с инвалидна група, има и други "бонуси"...

Моят начин на мислене, не се опитвай да го проумееш, аз съм от бунаците....

Не ползвам дори и здравноосигурителните си права, винаги си плащам, когато ми се наложи консултация със специалист, за жена ми също, а преди тъщата да почине - и за нея....

Първо - за да пестя време, второ - защото смятам, че не е редно да плащат прегледа, изследванията и / или някаква интервенция (засега все още не ми се е налагало) от общи пари, при условие, че мога без проблем да си ги платя сам....

Живей си "на черешата" и си вярвай, че желаното от теб е реалност.....

преди 8 часа, Гражданин написа:

Все за кражби мисли копейката болна. Все за ощетен се чувства от някого в живота, все с ниско самочувствие, все мисли как той да преварди да прецака някого просто ей така щото него да не прецакат първи. Душевна болест си е това наистина. 

Хич даже не се чувствам ощетен, чатботе....

Доволен съм от живота си и най-вече от това, че е такъв, какъвто аз съм решил и постигнал....

Не прехвърляй върху мен собствените ти лузърски душевни терзания....

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Вече навсякъде в София, има паркоместа по 19 000 евро, за милионер не би трябвало да е проблем. Изровиха и застроиха всяка градинка и площадка, ами поне копаят 3-4 етажа под земята, стотици нови паркоместа под всяка нова сграда.

Това, което ти мислиш и това, което е действителност, са доста различни неща....

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Адинай душевно болния не го чета, ама туй дето си цитирал ми направи впечатление. 

Казармата е герб, символ на соца. Апотеоз на поробването и унищожаването на всичко човешко, на всякаква чест и достойнство. 

Иванча, след "велико" ИТ сега и като психиатър ли са възприемаш?

Първо - не си бил в казарма по соца, но.... това не е най-важното, и тогава си бе глупост....

Второ - казармата не е рожба на соца, имало я е и преди него, имаше я и след него....

Трето - сам си позволил да унищожат всичко човешко в теб, честта и достойнството ти....

Чувствал си се поробен, защото вече си бил роб в главата си....

Няма нормален мъж, който да възприема казармата като нещо друго, освен като етап от съзряването си, защото единствената полза от нея бе това - показваше, че в живота не всичко върви винаги по "мед и масло", налага се да се адаптираш и към несгодите и да се научиш да се справяш с тях....

Нещо, което на теб очевидно не ти е по силичките....

преди 44 минути, parmobil написа:

Също е факт, че този строй погина икономически, а не политически. Безплатен обяд няма! Всички "екстри", които ми цитирате като безплатни и евтини сме ги платили под формата на данъци и членски внос в профсъюз. И този строй фалира! Навсякъде! Не само у нас.

Тцъ, не погина чисто икономически, политиката имаше водеща роля за краха му....

Лоши политически решения от едните и брилянтни политически решения от другите....

Икономиката бе само използваното "оръжие"....

Но... не е въпрос, който може да се дискутира в тема като тази и с участници като тези....

Иначе да, на този свят нищо безплатно няма....

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Много хубаво беше, шепа джанки, филия с мас и червен пипер. :ski4:

Псевдо екологични храни само с българска химия, като амониева селитра, подобрители, овкусители и пр. генно модифицирани от българските институти по консервиране, качество, изследване, развитие, криобиология на храните!

преди 54 минути, andiay написа:

Пак да попитам, защо смяташ, че съм душевно болен?

Аз знам защо, въпросът е дали ти си наясно със себе си....

Човекът е много ясно разбираем и категоричен в мненията си, както и аз, че си душевно болен. Пишеш постоянно в стихотворен формат словоизлиянията си, толкова насечено та всяко изречение на нов ред е най-малкото признак за това.

За кое да съм гузен и за какво ми е да бягам от един чатбот?

Това, че ти не знаещ нещо или че не си виждал нещо, не означава, че то не съществува....

Апропо, колко милионери познаваш?

Милионери под път и над път да ги познаваш, за всички съм сигурен, че не разчитат на ТЕЛКови решения, за да си карат и паркират колите както ти го изкара.

Ад е за тези, които не могат да се вредят, те си губят времето и често дори не доживяват решението....

Освен винетката, паркирането, има и значително облекчаване на данъците за хора с инвалидна група, има и други "бонуси"...

Моят начин на мислене, не се опитвай да го проумееш, аз съм от бунаците....

Не ползвам дори и здравноосигурителните си права, винаги си плащам, когато ми се наложи консултация със специалист, за жена ми също, а преди тъщата да почине - и за нея....

Първо - за да пестя време, второ - защото смятам, че не е редно да плащат прегледа, изследванията и / или някаква интервенция (засега все още не ми се е налагало) от общи пари, при условие, че мога без проблем да си ги платя сам....

Живей си "на черешата" и си вярвай, че желаното от теб е реалност.....

Хич даже не се чувствам ощетен, чатботе....

Доволен съм от живота си и най-вече от това, че е такъв, какъвто аз съм решил и постигнал....

Не прехвърляй върху мен собствените ти лузърски душевни терзания....

Това, което ти мислиш и това, което е действителност, са доста различни неща....

Както казах, не познавам богати хора, които мислят за ТЕЛКови решения, за да си решат проблемите с паркирането и винетката. Думите ти са грозни за много хора, на които ТЕЛКовите решения са в резулат на истински и много тежки проблеми. Ти ми обясняваш, че съм бил на черешата и лузър докато ти обиждаш инвалиди, че част от тях са бай ганьовци с пари. На теб ти е такова мисленето, че щом го казваш, значи си го мислиш, че ще е валидно и за теб, ако нямаше пари, да минеш на тънко с паркомястото и винетката и за да ни убедиш, тези които четем стиховете ти, даже казваш как ти не си като плебеите ами сам си плащаш чак прегледите на теб и семейството си даже и като си осигурен понеже си бил много благодореден. Осъзнаваш ли само какви големи глупости плещиш? Ей затова ти викат, че си душевно болен, не само заради стиховете.

преди 36 минути, Гражданин написа:

Човекът е много ясно разбираем и категоричен в мненията си, както и аз, че си душевно болен. Пишеш постоянно в стихотворен формат словоизлиянията си, толкова насечено та всяко изречение на нов ред е най-малкото признак за това.

Анадей иска компетентно мнение на специалист. Не признава твърдения на неспециалисти и с право. Аз бих го насочил към д-р  Хубчев от Плевен. Голям симпатяга, ще остане доволен. Добре е да отиде заедно с жена си, но не иска да ме послуша. Жените често са по-отговорни от нас мъжете, а кой знае може и тя да има нужда от помощ. 

преди 2 часа, В. Велев написа:

Каквото и да си говорим при социализма се живееше по-добре и по-спокойно. Имаше здрави и умни деца тогава.

За всеки имаше работа. Евтина и качествена храна без ГМО-та.

Само банани нямаше...

Мислиш ли? От целият взвод само аз знаех какво е гравитация. Явно всички те са бягали от час, умниците му с умници...Аз се скатавах да получавам отпуска, заради което влизах няколко пъти във военна болница. Беше пълно с болни войници. Всички ли бяха симуланти като мен? Как мислиш?

Да, нископлатена и скапана работа се намираше за всеки. 

Сега има много по-качествена храна от тогава, има и много по-големи боклуци. 

току-що, Гражданин написа:

И вашето мнение има неква тежест, защото?

За пореден път ще ти кажа - твоите фантазии и желания, не са реалност....

И научи, какво представляват стихотворните форми....

току-що, Гражданин написа:

Милионери под път и над път да ги познаваш, за всички съм сигурен, че не разчитат на ТЕЛКови решения, за да си карат и паркират колите както ти го изкара.

Ами, милионерите хич не са малко....

Всеки ден ми се налага да общувам поне с един такъв по работа...

Всеки ден с различен...

Да повторим, това, че ти нещо не знаеш, не си чувал, или не си виждал, не означава, че не съществува....

И никога не обобщавай "сигурен съм за всички"....

преди 27 минути, Гражданин написа:

Както казах, не познавам богати хора, които мислят за ТЕЛКови решения, за да си решат проблемите с паркирането и винетката.

Но... не каза, колко богати хора познаваш....

Още повече такива, които са освидетелствани с ТЕЛК.....

Не казвам, че го правят само заради това, бре чатботе неограмотен....

А че се възползват от това....

Без да им е нужно....

Проблемът ти е, че въобще не познаваш хората....

Живееш си в своя измислен илюзорен свят, идеализирайки едни и демонизирайки други....

преди 34 минути, Гражданин написа:

Думите ти са грозни за много хора, на които ТЕЛКовите решения са в резулат на истински и много тежки проблеми

Думите ми показват една реалност....

Решеният на ТЕЛК покриват дълъг списък от заболявания и последващи от тях усложнения....

Някои наистина са много тежки, други не са...

Затова и има различни групи инвалидност, най-тежките усложнения следствие от заболявания носят "Първа група с чужда помощ" - от 90% до 100% нетрудоспособност...

От 50% до 72% е трета група, а от 72% до 90% - втора група....

Грозно би било, ако казвах, че всеки инвалид е измамник...

Няма как да кажа това....

А е много грозно да вкарваш подобни думи в устата ми, понеже не разбираш, какво четеш....

преди 51 минути, Гражданин написа:

Ти ми обясняваш, че съм бил на черешата и лузър докато ти обиждаш инвалиди, че част от тях са бай ганьовци с пари

Мхм, на черешата си, при това перманентно....

Това, че не знаеш, че има и "инвалиди", които са фалшиви инвалиди, не означава, че ги няма....

Има такива и с пари, и такива, които са без пари....

Общото между тях е манталитета....

А има и инвалиди, които са реално такива и от средствата за които горните "инвалиди" крадат....

Та... къде виждаш тук обида към инвалидите?

преди 58 минути, Гражданин написа:

На теб ти е такова мисленето, че щом го казваш, значи си го мислиш, че ще е валидно и за теб, ако нямаше пари, да минеш на тънко с паркомястото и винетката и за да ни убедиш, тези които четем стиховете ти, даже казваш как ти не си като плебеите ами сам си плащаш чак прегледите на теб и семейството си даже и като си осигурен понеже си бил много благодореден.

Не пречупвай написаното от някой друг през собствената си неграмотност и породената от нея фантазия...

Ако исках да ползвам безплатна винетка и паркомясто, щях да си ги осигуря....

Не винаги съм бил с пари, както казах колкото съм постигнал, сам съм го постигнал....

Мисленето и тогава ми е било същото - никой не ми е длъжен с нищо....

Не става въпрос за плебеи и патриции, а за това, че по моите разбирания, щом мога да покривам нуждите си, не е редно да чакам друг да ги покрива.....

Ако здравните осигуровки бяха лични, а не отиваха в обща сметка - тогава вече е друго....

А и времето ми е по-ценно....

Но... това си е мой принцип, всеки сам решава за себе си....

Няма нищо общо с благородство, чатботе черешов, а до себеуважение...

Не го правя за другите, а за себе си....

Не че си в състояние да ме разбереш...

преди 1 час, Гражданин написа:

Осъзнаваш ли само какви големи глупости плещиш? Ей затова ти викат, че си душевно болен, не само заради стиховете.

Аз знам, какво пиша....

Проблемът е, че ти не осъзнаваш, какво четеш.....

А за какъв ме смятат подобните на теб... изобщо не ме касае по никакъв начин....

П.С. И стихове няма....

преди 45 минути, Мечо Хубавеца написа:

Анадей иска компетентно мнение на специалист. Не признава твърдения на неспециалисти и с право. Аз бих го насочил към д-р  Хубчев от Плевен. Голям симпатяга, ще остане доволен. Добре е да отиде заедно с жена си, но не иска да ме послуша. Жените често са по-отговорни от нас мъжете, а кой знае може и тя да има нужда от помощ. 

Д-р Хубчев е приличен психиатър, работи в 3-то ДКЦ....

Преди години му платих "домашно", за да прегледа тъщата, защото се появиха в нея признаци на деменция, придружена с халюцинации....

Каза да отида да взема от него епикриза, за да й оформим документи за ТЕЛК....

Естествено, не съм ходил....

Назначеното от него лечение на тъщата, бе с променлива успеваемост, но и не съм очаквал друго, деменцията не се лекува...

Чат пат го срещам в Кайлъка, обича да тича там - от хотел "Кайлъка" до малкия язовир и обратно....

Караше некъв "Пасат", ко се не лъжа....

Има и по-реномирани от него в града....

Най-известен е Духленски, но и Иванов се ползва с добро име, а с Тумбев сме отраснали в една махала...

Не ме мисли, ако ми трябва какъвто и да е лекар специалист, то нямам проблем да си го избера сам....

Израснал съм сред лекари и днес също най-добрите ми приятели са лекари....

Вместо за мен, помисли за себе си....

преди 12 часа, andiay написа:

Д-р Хубчев е приличен психиатър, работи в 3-то ДКЦ....

Преди години му платих "домашно", за да прегледа тъщата, защото се появиха в нея признаци на деменция, придружена с халюцинации....

Каза да отида да взема от него епикриза, за да й оформим документи за ТЕЛК....

Естествено, не съм ходил....

Назначеното от него лечение на тъщата, бе с променлива успеваемост, но и не съм очаквал друго, деменцията не се лекува...

Чат пат го срещам в Кайлъка, обича да тича там - от хотел "Кайлъка" до малкия язовир и обратно....

Караше некъв "Пасат", ко се не лъжа....

Има и по-реномирани от него в града....

Най-известен е Духленски, но и Иванов се ползва с добро име, а с Тумбев сме отраснали в една махала...

Не ме мисли, ако ми трябва какъвто и да е лекар специалист, то нямам проблем да си го избера сам....

Израснал съм сред лекари и днес също най-добрите ми приятели са лекари....

Вместо за мен, помисли за себе си....

Мога да чета между редовете. Не си длъжен да споделяш всичко във форума. Хубчев предполагам е консултирал цялото ви семейство и е предписал лекарства. Препоръчвам ти го защото освен добър лекар е и добър човек. Добре е, че лекуващите ти лекари ги имаш за приятели. Това означава, че им имаш доверие.      Не съм егоист, винаги помагам със съвети на хора в нужда. При мен всичко е наред, имам си всичко.

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Много хубаво беше, шепа джанки, филия с мас и червен пипер. :ski4:

Псевдо екологични храни само с българска химия, като амониева селитра, подобрители, овкусители и пр. генно модифицирани от българските институти по консервиране, качество, изследване, развитие, криобиология на храните!

Ако храните са били такива, защо няма масово болести, както е сега. Няма и масово хора с наднормено тегло? Също така твърдите от твоята партия на дъгата, че нямало и здравеопазване. След като няма и здравеопазване, не бива ли всичките, които тогава да са живяли нездравословно и нямало кой да ги лекува. От това не следва ли, че всички са били болни. И продължителността на живота, трябва да е намалено. Примерно на 50 години или до 60 години?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ако храните са били такива, защо няма масово болести, както е сега. Няма и масово хора с наднормено тегло?

Нямало е масово болести, а хората без ковид са умирали средно близо десет години по-рано. Виж статистиката. Как така, обясни ми? Заради скапаната медицина тогава ли?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Нямало е масово болести, а хората без ковид са умирали средно близо десет години по-рано. Виж статистиката. Как така, обясни ми? Заради скапаната медицина тогава ли?

А, сега защо има масово болести? Преди защо е нямало?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ако храните са били такива, защо няма масово болести, както е сега. ...

Защо няма чума, холера, туберкулоза и пр.?

...Също така твърдите от твоята партия на дъгата, че нямало и здравеопазване....

Аз твърдя, че аспирин и аналгин имаше за всички, малко по-сложна операция и лекарства само в западния Свят!

Няма и масово хора с наднормено тегло? ..

Следствие на недоимък и къртовски физически труд!

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.facebook.com/share/nD2SyJq6KqvHKdwc / как е хубаво извън ЕС, дори за нормални и успешни държави.

Простотии.

преди 17 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Следствие на недоимък и къртовски физически труд!

Сега всеки е богат? 

https://btvnovinite.bg/bulgaria/linijata-na-bednost-23-ot-balgarite-sa-pod-neja.html

https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/373550-nad-15-mln-balgari-sa-zhiveli-pod-praga-na-bednost-prez-2022-g

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Повечето са по-богати!

Кои са тези?

Обичайните заподозрени. Бивши червени, пременени в синьо? Естествено. И преди бяха богати.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/linijata-na-bednost-23-ot-balgarite-sa-pod-neja.html

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Кои са тези?

Обичайните заподозрени. Бивши червени, пременени в синьо? Естествено. И преди бяха богати.

А статистиката, за бедните в бившите соц в които извършиха лустрация и наистина приложиха западния модел, а не се снишиха би ли пуснал? Русофилията е правопропорционална на мизерията.

А, сега защо има масово болести? Преди защо е нямало?

Хората живеят почти десет години повече. Възрастните хора по-често се разболяват. Сега хората много често преяждат с калорична и даже с вредна храна. Има много повече телевизия, както и нет, с които също се прекалява. Почти всички имат автомобили, което създава предпоставка за обездвиженост. Да си по-добре си има и недостатъци...

преди 19 часа, В. Велев написа:

Каквото и да си говорим при социализма се живееше по-добре и по-спокойно. Имаше здрави и умни деца тогава.

За всеки имаше работа. Евтина и качествена храна без ГМО-та.

Само банани нямаше...

large.00220022.jpg.79d50f1e0ac1b2e6eac9c201aa112268.jpg

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.facebook.com/share/p/Go4bFjAAQfcStwdn/ при до 200 лв. средна заплата в последните години, това са 30 кг. месо. И кокали.

И какво трябваше да видим тук? Че съществува подобна група ли?

image.png.e085d4fcb3e791e212502a29f2b7b35c.png

image.png.325fc158aeed2f25223667048350dd9f.png

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Мога да чета между редовете. Не си длъжен да споделяш всичко във форума. Хубчев предполагам е консултирал цялото ви семейство и е предписал лекарства. Препоръчвам ти го защото освен добър лекар е и добър човек. Добре е, че лекуващите ти лекари ги имаш за приятели. Това означава, че им имаш доверие.      Не съм егоист, винаги помагам със съвети на хора в нужда. При мен всичко е наред, имам си всичко.

Освен да споделяш фантазиите си, друго нещо умееш ли?

Последния лекар, който ме е лекувал бе д-р Димитров (син) - ортопед, имах скъсан мускул, 2019-а година....

Отличен специалист - препоръчвам го, но не преглежда по здравна каса....

Майка му ми преподаваше по литература, а баща му също е ортопед....

Помогна ми много, след наложеното от него лечение, същата година за четири месеца успях да навъртя над 650 км. по планините....

За Хубчев не мога да преценя, комуникирахме само веднъж за тъщата...

Ти явно си доволен от него, но с оглед на това, което доказваш тук, не бих казал, че от терапията му е имало успех....

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

А в Куба живеят средно 10 години повече от нас....

Е, и?

А към момента в България СПЖ намалява, от 2019-а до 2022-а с цели три години , ако не знаеш случайно...

И въобще не е вярно, че през соца са умирали с 10 години по-рано....

Ето ти статистиката по периоди....

https://ncpha.government.bg/uploads/statistics/annual/health_A_4.pdf

Вече сме почти на нивото от 70-те и 80-те...

Осен да представяш фантазиите си за реалност, нещо друго умееш ли?

А защо СПЖ растеше до 2019-а?

Социализмът не е стой за живеене на всякакви хора.

Социализмът е строй изискващ преобладващата част от обществото да е съставено от честни, умни, културни, доблестни, родолюбиви, неподкупни и раздаващи се за обществото хора.

Затова тоя строй не устоя в СССР и бившите социалистически страни, защото преобладаваща маса бяха алчни, крадливи, прости, неуважаващи и почитащи рода си и Родината, подкупни и стремящи се всичко да присвоят за себе си хора.

Та тези алчни, крадливи, прости, неуважаващи и почитащи рода си и Родината, подкупни и стремящи се всичко да присвоят за себе си хора, намериха сега в дивото капиталистическо общество, което в момента преживяваме, идеална среда за развитие. Капитализма е за такива хора.

Така че като гледам и тука колко алчни, глупави, лъжливи, кяраджии, келепираджии и подобни същества има, скоро не очаквайте да има социален и справедлив строй като социалистическия.

току-що, В. Велев написа:

Социализмът не е стой за живеене на всякакви хора.

Социализмът е строй изискващ преобладващата част от обществото да е съставено от честни, умни, културни, доблестни, родолюбиви, неподкупни и раздаващи се за обществото хора...

Понеже кАмунисите нямат тези добродетели се гътна този строй .. :ski4:

преди 4 минути, В. Велев написа:

....

Така че като гледам и тука колко алчни, глупави, лъжливи, кяраджии, келепираджии и подобни същества има, скоро не очаквайте да има социален и справедлив строй като социалистическия.

Не е никак справедлив строй ... това му е проблема :camera2:

преди 7 минути, В. Велев написа:

не очаквайте да има социален и справедлив строй като социалистическия.

Кое му е справедливото да ме държите с жителство? На червения боклук всичко да му е позволено, да влизат с предимство за където се сетиш, вкл. за следване. 

На мене не дават да си купя имот, с мойте си пари. 

Къде е справедливо и социално това?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.