Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Това не е всяка една снимка. За теб щом е всяка една снимка, за повечето не е. После не били предатели.

Дьонме, в средата дето чистиш ако, някой може ли да разбере смисълът от каквото написа? 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Къф е смисъла да ти обяснявам нещо което явно няма да разбереш защото си сбръкан?

Коя истина?
Тоя лъже та се кине, обаче седнал другите да сочи с пръст.
Такива твари нямат право да се обаждат, точка.

Дьонме, в средата дето учиш чернилки, които презират цивилизацията ни, някой може ли да разбере смисълът от каквото написа? 

Покрай вас, дето не знаят де е КМБ, и по-добре да не знаят. Някой зачита ли те за човек?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 10 минути, Гражданин написа:

Ми прибери си я ти тогава вкъщи? Що не си я прибрал?

Държавните символи не принадлежат на човек или отделни хора. Левски не е нечия собственост, че да си я прибирам.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Държавните символи не принадлежат на човек или отделни хора. Левски не е нечия собственост.

Откъде го написа бе дьонме? 

Нещо забравям, затуй питам!

Къде си? Там дето си дали биха разбрали за кво се пениш? Зачитат ли те за човек?

преди 13 часа, IvanKirov написа:

ДДТ

Туй го измислиха твойте господари от фащ. Рекламите с пищни блондинки кат иванка(не че си пищно женско, ама блондинка открай докрай) които се обгазяват с ДДТ край басейна помниш ли ги. Аз не, щото е било преди да се родя. През 60-е години на миналия век.

преди 54 минути, АСПЕКТ написа:

???

Как се казва този? Ти сериозно ли?

Не че ме интересува, но го гледах веднъж по телевизията...не обърнах внимание как се казва...Баща му е чалгар, но има хубав глас...

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Аз не, щото е било преди да се родя. През 60-е години на миналия век.

Абе той помни всичко още от началото на 20 век, ти го питаш за 60 те! :giggle1: Не го ли видиш, че повтаря като папагал, какво чул какво недочул! :lol6:За да се прави на интересен! Чете тук, там по разни жълти сайтове! :lol6:Нали знаеш че има 16 дипломи и знае 15 езика? Интелигентен и информиран от всякъде!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Туй го измислиха твойте господари от фащ. Рекламите с пищни блондинки кат иванка(не че си пищно женско, ама блондинка открай докрай) които се обгазяват с ДДТ край басейна помниш ли ги. Аз не, щото е било преди да се родя. През 60-е години на миналия век.

Пак ви някой акал у гащите!

Радиацията пак от ФАЩ ли я пратиха?

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Абе той помни всичко още от началото на 20 век, ти го питаш за 60 те! :giggle1: Не го ли видиш, че повтаря като папагал, какво чул какво недочул! :lol6:За да се прави на интересен!

Кой бе шапкар бесен?

Тука кенефите дето им се радват, от вас идват. Тия без врати. 

По-зле от обор живеете! Квото сте краднали, туй ви остава. Нищо не става друго от вас, още топлата вода не сте открили! 

По-зле от животни, ме замъкнахте у вашия средновековен ад!

преди 41 минути, Гражданин написа:

Много истини казва за социалистически скотове, нужникарите, дьонметата и т.н..

Откога обидите са истина? По цял ден кисне в тоя форум и ръси простотия след простотия, в казарма бил, АйТи бил, обикалял бил Европата и света, още чакаме снимките от протеста срешу бежанците в...
...в Харманли ли къде беше казал че ходил на протест, обижда наред а и ти напоследък не оставаш по-назад. Хората тука във форума които разбират повече от компютри го питаха елементарни неща и той не успя да отговори, оплете се клато пате в калчища, за казармата всеки път различно дрънка...
...такива ги познавам дузини и тука и в България, до един са изпаднали и никой не ги бръсне за нищо освен за е**вка.
Хора като теб и него идея нямате какво е уважение, знаете само типично по селски да сочите с пръстче и да се кискате просташки, неслучайно си мисля че сте един и същи индивид.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Откога обидите са истина? По цял ден кисне в тоя форум и ръси простотия след простотия, в казарма бил, АйТи бил, обикалял бил Европата и света, още чакаме снимките от протеста срешу бежанците в...
...в Харманли ли къде беше казал че ходил на протест, обижда наред а и ти напоследък не оставаш по-назад. Хората тука във форума които разбират повече от компютри го питаха елементарни неща и той не успя да отговори, оплете се клато пате в калчища, за казармата всеки път различно дрънка...
...такива ги познавам дузини и тука и в България, до един са изпаднали и никой не ги бръсне за нищо освен за е**вка.
Хора като теб и него идея нямате какво е уважение, знаете само типично по селски да сочите с пръстче и да се кискате просташки, неслучайно си мисля че сте един и същи индивид.

Не ми отговори на въпроса от по-рано за дето ми се пенявиш, че аз виждам боклуци. Жена ти ще одобри ли да си вземеш този Левски дето е опрян до кофите и да си го прибереш вкъщи, може и книгите да си ги прибереш, и да ги сложиш на централно място в хола? Някои неща си изпяват песента, в тоя опърпан вид Левски не буди уважение, а Овчарчето Калитко и Митко Палаузов не са вече стойностна литература. Ако си толкова възмутен, отиваш при директора на училището и даваш пари за нов портрет на Левски, Ботев или когото се сетиш да го изпринтят и рамкират. Само дето даже не си в България, а при черните да ги учиш, а на други говориш за дълг и им се възмущаваш къде изхвърлили старата картина и Митко Палаузов.

преди 3 минути, Bubbles написа:

неслучайно си мисля че сте един и същи индивид.

Нали ви го казвах, ама не вярвате... И акъла им един и приказки и всичко! И са станали за кашмер на целия форум! :D И вече много ги отбягват, защото освен простотии друго не чуваш от тях! Бяха отборчето "амеба" , ама другите се дръпнаха защото се усетиха, че покрай тези стават и те на кашмер...мда!

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Отвсякъде не се ли пише слято? 

Друг аргумент нямаш ли?

преди 5 минути, чичо Сашо написа:

Нали ви го казвах, ама не вярвате... И акъла им един и приказки и всичко! И са станали за кашмер на целия форум! :D И вече много ги отбягват, защото освен простотии друго не чуваш от тях! Бяха отборчето "амеба" , ама другите се дръпнаха защото се усетиха, че покрай тези стават и те на кашмер...мда!

Тъпи на стотинки хора няма как да различават стилове на писане и т.н., всичко им е първосигнално. "Той X не харесва цоца и казармата, начи е джендър и ше се обръщаме към него в женски род. Не хвали паразитите за дето имат идеи да връщат казармата, начи в списъците ще го сложим и жендър ше му викаме... " Не знам дали тези хора осъзнават какви са жалкари, как може някои да са на финала на живота си и вместо да си идат с мир, искат на младите мизерия да оставят: казарми и визи за излизане от каквото остане от България. 

преди 6 минути, чичо Сашо написа:

Абсолютно.

преди 14 минути, Bubbles написа:

Абсолютно.

Език просташки! Култура ниска! Възпитание също! Правят се на интересни, и както казваш сипят обиди наляво и дясно, защото са скрити и знаят, че не можеш да ги намериш за да им нашокаш тиквите! Какво друго? Оня "ИТ" то лъже като разпран, не помни какво пише...Абе въздух от всякъде. Под налягане! 

Те ще ми кажат какво е било...Живях си живота. Добра работа, добра пенсия, къща направих, вила кола, даже две. Това при омразния социализъм. Ожених децата, имам внуци, ходя за риба! Да се насерат ако искат от плюване! Те какви са в действителност и какво имат? Головодници според мене. Ха сега понеже много им знае ченето, да си купят апартамент, вила и т.н. Сега нали е супер! :) То може да стане, правят го, но не головодници! И вероятно да са нищо е виновно пак онова време! :lol6:

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Радиацията пак от ФАЩ ли я пратиха?

Може и от там да има. Личи си, че си получил и прихванал облъчване.

току-що, Sliderum2 написа:

Може и от там да има. Личи си, че си получил и прихванал облъчване.

Аха, не е от некадърниците, дето зорлем си гръмнаха АЕЦ. От ФАЩ дошло. 

Като ти кажа соц мерзавец, ще ме докладваш ли?

ФАЩ ни ръсили с радиация. От СССР само теменужки идвали!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Зададох ви няколко елементарни въпроса, помияри! За електрики от времето на бесните шапкари тука. Дори не е електроника, ни компютри. Елементарни жици!

Умълчаха се като бити задници. 

Ако искаш тебе да препитам? Стиска ли ти? 

Нали видя как се покриха, крадливите мерзавци? Само кажи и почваме!

Некадърници!

Капка чест нямате, чуждите деца учите! Не ви стиска и онлайн да излезете. Мишки, като фюрер ви музеен съсел!

Мен няма какво да питаш аз не съм специалист, но хора доказани в този форум щом казват че не разбираш нищо явно е така.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Кажи къде работиш бе гнидо? Ще проверим веднага има ли такъв и какъв е! Ама на теб не ти стиска, че си никакъв! То е лесно да се дуеш в нета, ама само в нета. И мери си думите ако обичаш простак такъв?

И бащата на СССР компютрите, както бащата на СССР космическата програма, както бащата на нашата кмб компютърна индустрия. Инж. Иван Марангозов. Последните 2 за малко да избегнат панделата. 

Корольов, дето прави СССР космическа сила. Прави първите чертежи за ракетите, от Гуллаг. Снимка на затворническото му канче,  я има в албума ми. Мързи ме да я търся пак, особено като знам, че пак ще се хилите като маймуни. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Кенефчийчето, или бесните шапкари? 

Като разбират да ми излязат да се поизпитаме. Като мишоци се изпокриха, съсели скапани. Паразити!

Ако размислят да заповядат. Насреща съм. 

Дее... боклуците некадърни!

Кокич защо не те е прибрал да те лекуват?   В Мосейково - при Сталин и при Хитлер.

току-що, IvanKirov написа:

Сам можеш да се сетиш кво ще ти кажа!

Както казваше Ицо наистина си щастлив, че не те познавам.

преди 8 минути, чичо Сашо написа:

Както казваше Ицо наистина си щастлив, че не те познавам.

Асинхронен от колекторен двигател не можеш да различиш, неслучайно те питах какъв е двигателят на соц Перла - та ти, за разлика от съвременните. 

Дори не съм се надявал, да ми разкажеш как се регулират оборотите на колекторния, за ШИМ през симистор, с обратна връзка, дори специализирани чипове има, по 1-2 лева купувах ония дни. За компютър де го управлява не си и мечтая да ми разкажеш. 

Аман от турбо некадърници, само Макаровия ми дрънка, да съм се радвал, че не те познавам. 

Опознах ви за половин година, когато ме отвлякохте, какви червеи сте, стига ми за 2 живота напред. 

Има ли нещо в тоя живот, дето му разбираш? Ей тъй нещо повече да знаеш от мене, изкл. изконният паразитизъм и алкохолизъм. 

преди 3 минути, attj написа:

8 - ми бан ???

large_9898.png.56a2e9bff1fef46bf064b7c950b36a79.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.