Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Четох скоро проучване което казва ,че 40% от българите определят 80-те години като най хубавото време, аз също считам че това е така.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

от ваксини

Умряха народ край мене, осакатиха се, от бъркочите на Урсула и мъжа ѝ. И мене ме е страх от това, и не е ваксина.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Четох скоро проучване което казва ,че 40% от българите определят 80-те години като най хубавото време, аз също считам че това е така.

Щото сте мизерници, и некадърни за свободен свят. Имаше в казармата дебили, стахуваха се от цивилния живот. Бели хора. Ротния, офицер, неглупав според мен, че имах доста приказка с него. Наистина вярвяше, че сме доволни в затвора му. Вика само коври да имате, друго не ви липсва.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Да, красота!

Забелязахте ли как красиво са облечени всички. 

Слаби, изискани, красиви, симпатични, шикарни, стилно. Модерни. Браво!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да, красота!

Мавзолеят лъснат, клетата Света Петка с дървено скеле. По последни проучвания там е гробът на Апостола. Да не затъмнява червените символи, извергите са потулили тоя факт. Също, шапкар във видеото.

После ми разправяйте, че не сте обратни! Униформи ли ви възбуждат, че сте зяпнали за казарма?

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

Бате , къде си. Много ли ти е студено и гладно? Що около мене такива не виждам, а съм в най бедният регион на ЕС.

Къде да ги видиш ве мой? На село нямате такива неща, ела заповядай тука, в магазините липсват основни стоки, има ограничение за температура на закрито при използване на определени източници на топлина и още доста благинки които ни донесе баба Фонка със специалното съдействие на Макарона, 'ко не ми вярваш питай АСПЕКТ при тех е същата кочина. Bienvenue à ouest!

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

От Русия с любов!

Злото жуЖе, Бойко има черен колан и е голям футболист. Пък твоят яздеше мечки и бореше коне или обратното.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Мавзолеят лъснат, клетата Света Петка с дървено скеле. По последни проучвания там е гробът на Апостола. Да не затъмнява червените символи, извергите са потулили тоя факт. Също, шапкар във видеото.

После ми разправяйте, че не сте обратни! Униформи ли ви възбуждат, че сте зяпнали за казарма?

На кафево ли си?

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Да, красота!

Забелязахте ли как красиво са облечени всички. 

Слаби, изискани, красиви, симпатични, шикарни, стилно. Модерни. Браво!

Наистина беше красиво и някак по цветно, спокойно време беше.

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Наистина беше красиво и някак по цветно, споконо време беше.

Сега пуснах пак София през демокрацията. Ужасно! Счупени сгради, пропукан асфалт, хора без вкус носещи дрехи. Просяци. Улични музиканти.  Тук таме се прокрадва нещо красиво.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Къде да ги видиш ве мой? На село нямате такива неща, ела заповядай тука, в магазините липсват основни стоки, има ограничение за температура на закрито при използване на определени източници на топлина и още доста благинки които ни донесе баба Фонка със специалното съдействие на Макарона, 'ко не ми вярваш питай АСПЕКТ при тех е същата кочина. Bienvenue à ouest!

Къде студуват, коя основна стока липсва, лъжлив трол? В моят град няма такова нещо, в твойто село ако не сте си накраднали дърва и си забравил да поръчаш на магазинера любимата ти ракия, може да липсва. Иначе няма такъв филм. Никъде.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Наистина беше красиво и някак по цветно, спокойно време беше.

Ма нямаше банани ве, бай ти Митко се е записвал 3 месеца предварително за да вземе мандарини за коледа, бай ти Иван не са му давали да е папа, баси!

току-що, Bubbles написа:

Ма нямаше банани ве, бай ти Митко се е записвал 3 месеца предварително за да вземе мандарини за коледа, бай ти Иван не са му давали да е папа, баси!

Това е вярно ,но пък сега за това мандарини и банани имаме на корем ,как се промениха ценностите ни :D

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Къде студуват, коя основна стока липсва, лъжлив трол? В моят град няма такова нещо, в твойто село ако не сте си накраднали дърва и си забравил да поръчаш на магазинера любимата ти ракия, може да липсва. Иначе няма такъв филм. Никъде.

Лиспват яйца, захар, тестени изделия, слънчогледово олио и т.н., град Лил - Франция.
Казах ти от България няма как да го усетиш това.

на чети . https://actu.orange.fr/france/eaux-ufs-huile-les-ruptures-de-stock-se-multiplient-dans-les-rayons-magic-CNT000001Yldm8.html

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 9 минути, Bubbles написа:

На кафево ли си?

На червено съм, една Черга 3 л. кашон си взех, и здраво мезе. Научих се да докарвам по-добре от ресторантските, мезето визирам.

Ми ти кво ми папаше бе, бай анонимник? 80 процента чакаше на продукти от село, и новите граждани също. Измряха хората от царско време дето гледаха земята и к0р , децата на Соца не произвеждаме.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

хора без вкус носещи дрехи. Просяци. Улични музиканти.

Туй са ващо поколение, което отказахте да влезете в новия век!

Лиспват яйца, захар, тестени изделия, слънчогледово олио и т.н., град Лил - Франция.

А в Бяла Слатина северозападна България не липсва нито едно от тези, лъжлив трол. Точно в Лил ще липсват, ела си тук на убавото, като една малка Раша сме. Рай.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Защо липсват? 

току-що, Митко Вълчев написа:

А в Бяла Слатина северозападна България не липсва нито едно от тези, лъжлив трол. Точно в Лил ще липсват, ела си тук на убавото, като една малка Раша сме. Рай.

Чети ако си грамотен : https://actu.orange.fr/france/eaux-ufs-huile-les-ruptures-de-stock-se-multiplient-dans-les-rayons-magic-CNT000001Yldm8.html

преди 5 минути, Bubbles написа:

Че кога е станало социализъм във Франция?! :)

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ми ти кво ми папаше бе, бай анонимник? 80 процента чакаше на продукти от село, и новите граждани също. Измряха хората от царско време дето гледаха земята и к0р , децата на Соца не произвеждаме.

Поколенията след 1989 спряха да произвеждат домашна продукция защото нямаха вече това време, за да оцелее човек и отгледа ,обрзова децата си трябва да работи на две ,а понякога три работни места.

току-що, Fay написа:

Защо липсват? 

Щото някои умници си дадоха задниците на дрътльото отатък океана и хвърлят стотици милиарди евра на вятъра + налагат санкции които се отразяват на нас(Енергетика, селско стопанство, промишленост...) а не на този когото санкционират. Пълна дебилщина.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Поколенията след 1989 спряха да произвеждат домашна продукция защото нямаха вече това време, за да оцелее човек и отгледа ,обрзова децата си трябва да работи на две ,а понякога три работни места.

Стига простяхте ве, наемаме двама junior в момента, ако ви кажа на какви заплати идват, хептен няма да спите от яд!

п.с. Hint - над 5 пъти колкото вас, гащници!

Грамотен съм, на български. Твърдиш, че не може да закупиш продуктите които си написал във Франция?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.