Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Щото троли с рашистки опорки.

Явено си неграмотен, дал съм ти линк с информация от една големите френски медии, там си пише, но тряя да четеш.
Ся остава да ме изкараш собственик на Orange.:lol6:

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 минута, Bubbles написа:

Щото някои умници си дадоха задниците на дрътльото отатък океана и хвърлят стотици милиарди евра на вятъра + налагат санкции които се отразяват на нас(Енергетика, селско стопанство, промишленост...) а не на този когото санкционират. Пълна дебилщина.

Ами няма да е лошо повече хора от БГ да го разберат и да прогледнат. Ма май нямаме време и сили, всичко отдавна е решено и няма връщане назад, за жалост. :(

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Поколенията след 1989 спряха да произвеждат домашна продукция защото нямаха вече това време, за да оцелее човек и отгледа ,обрзова децата си трябва да работи на две ,а понякога три работни места.

Глупости, повече от десет години сме с по висока покупателна способност от при соца. Свободните интерпретации на кремълските Опоркаджии не вървят. Има статистика.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

А в Бяла Слатина северозападна България не липсва нито едно от тези, лъжлив трол.

Вие сте стар комунистически град,нормално! Вероятно имаш роднински връзки с Цола Драгойчева,все пак е малък град!

Явено си неграмотен, дал съм ти линк с информация от една големите френски медии, там си пише, но тряя да четеш.
Ся остава да ме изкараш собственик на Orange.:lol6:

Дреме ми на кое си собственик, не ползвам френски. Питах, ти твърдиш че във Франция тези основни продукти не могат да се купят, така ли?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Глупости, повече от десет години сме с по висока покупателна способност от при соца.

данни за това има ли ,защото аз съм с различно впечатление ?

преди 1 минута, glen написа:

Вие сте стар комунистически град,нормално! Вероятно имаш роднински връзки с Цола Драгойчева,все пак е малък град!

Нямам. Нито съм малоумен руски трол, който се прави на интересен с тъпотии.

Дреме ми на кое си собственик, не ползвам френски. Питах, ти твърдиш че във Франция тези основни продукти не могат да се купят, така ли?

Гуглю превежда като емигрант ,но все пак може да разбереш за ко иде реч.

току-що, AAUUXX написа:

данни за това има ли ,защото аз съм с различно впечатление ?

Много пъти във форума са качвани данни, търси старателно.

току-що, Митко Вълчев написа:

Нямам. Нито съм малоумен руски трол, който се прави на интересен с тъпотии.

Лъжеш комсомолецо!

току-що, glen написа:

Лъжеш комсомолецо!

Още е пионерче, тоя :lol6:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Гуглю превежда като емигрант ,но все пак може да разбереш за ко иде реч.

Има един случай, в който не си можал да намериш някой основен хранителен продукт. Ти конкретно?

Много пъти във форума са качвани данни, търси старателно.

Сигурен съм в това ,но не съм усетил по високата си покупателна способност ,странно ?

преди 45 минути, AAUUXX написа:

Четох скоро проучване което казва ,че 40% от българите определят 80-те години като най хубавото време, аз също считам че това е така.

40% от колко? Родените след 83/4 какво си спомнят от '80-те?

току-що, Митко Вълчев написа:

Грамотен съм, на български. Твърдиш, че не може да закупиш продуктите които си написал във Франция?

Не, можеш но трудно, има моменти особено в по-малките населени места когато не можеш да намериш някои продукти в никой магазин, резервите от тези стоки се изчерпват, сам можеп да се сетиш това какво значи. Абсолютно сериозен съм, хората са изнервени, едно на ръка е скапаната пенсионна реформа, но и цялата глупост с тая мания да се хвърлят едни пари за наша сметка тотално излезе от контрол, ся пак някакви санкции щяло да има и пак ние ще го издухаме.
Едно малко сравнение : Преди да зпаочнат тия глупости, в Карфур в ЕвроЛил имаше огромен щанд само с тестени стоки, каквото се сетиш току-що излязло от фурната, сега този щанд е заменен с две етажерки пакетиран нарязан хляб с кори и без кори и една маса с няколко вида кроасани и по малко от най търсените тестенйи продукти.

току-що, parmobil написа:

40% от колко? Родените след 83/4 какво си спомнят от '80-те?

Сериозно ли :no-no:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Сигурен съм в това ,но не съм усетил по високата си покупателна способност ,странно ?

Нормално, замисли се какво реално умееш и вършиш. Не какво си вярваш.

Има един случай, в който не си можал да намериш някой основен хранителен продукт. Ти конкретно?

Това какво общо има с което питах ?

Покупателанта способност е това което може да си позволиш с дохода си да купиш като продукти ,а не това което има или няма в магазина.

преди 1 минута, Fay написа:

Още е пионерче, тоя :lol6:

ТКЗС-ар,продал кравите да си купи голф и сега се прави на краварски трол!

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не, можеш но трудно, има моменти особено в по-малките населени места когато не можеш да намериш някои продукти в никой магазин, резервите от тези стоки се изчерпват, сам можеп да се сетиш това какво значи. Абсолютно сериозен съм, хората са изнервени, едно на ръка е скапаната пенсионна реформа, но и цялата глупост с тая мания да се хвърлят едни пари за наша сметка тотално излезе от контрол, ся пак някакви санкции щяло да има и пак ние ще го издухаме.
Едно малко сравнение : Преди да зпаочнат тия глупости, в Карфур в ЕвроЛил имаше огромен щанд само с тестени стоки, каквото се сетиш току-що излязло от фурната, сега този щанд е заменен с две етажерки пакетиран нарязан хляб с кори и без кори и една маса с няколко вида кроасани и по малко от най търсените тестенйи продукти.

Идвай си. Не, че те чакаме, но си идвай.

Като чета коментарите ми става лошо и става ясно защо сме вечно насрани ( и преди комунизма и преди социализма и след всичко това и по време на войните и т.н.т.н.тн. ). Тотална деградация, омраза и разединение. Кой крив, кой прав. Има ли значение? Историята винаги се заличава или променя така че да е политически изгодна на който трябва.  Всяко едно време си има плюсовете и минусите, няма как да бъде перфектно, но базирайки се на текущите минуси, плюсовете на Бай Тошево време са повече от минусите. Много неща се измениха умишлано и промиването на мозъци от капитализма е абсолютно успешно, не само в Бг, но и в Македония които днес ни наричат татари, а никой не се сеща да погледне най-простите публични данни за историята и боевете на българи срещУ татари..., а как станахме ние татарите ?! Кой им проми мозъците, дали САЩ дали сатанисти, дали Русия, нямам идея, то всеки като се намеси по малко е тва става, гомна. Както и да е. Престанете да се делите, кво било, кво е сега. В момента си тънем в лайна, тия дето са добре и имат време да си цъкат и занимават с глупости няма да се оплачат разбира се, ще се оплачат. Тези дето бачкат като разпрани нямат време да си лафят глупости. Поздрави на всички! Замислете се, огледайте се детайлно иси направете равносметка! Трябва да се промени всичко, но докато не се обединим, не спрем да се делим на русофили, гнусофили, фоми сащофоби и не знам кви оби моби, няма да стане. Всеки иска да е прав, няма как да стане! Променихме се като хора! Всеки иска да е над другия и другия да се влачи под него, такива станахме.

Преди да зпаочнат тия глупости

:shock11:Глупости?!? Що дремахте досега, а не предвидихте тия глупости докъде ще доведат?!? 

Същото е и в БГ сега. Никой не иска в евро зоната, но вече всичко е договорено и подписано, как народа да противодейства? Как?!? 

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

Да, красота!

Забелязахте ли как красиво са облечени всички. 

Слаби, изискани, красиви, симпатични, шикарни, стилно. Модерни. Браво!

Представи си записа да не беше с толкова лошо качество и запазеност и да го нямаше гадният "воден" знак да пречи на гледката. Но все пак, дава някаква представа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.