Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли вирус да компроматира системата ми, ако е прихванат от операционна система, изпълнявана на виртуална машина?

Препоръчан отговор

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Да, ама нашия поне се опитваме да го поддържаме все още чистичък. За другите колегите да му мислят. :)

Не съм Всемогъщия Евън или Всемогъщия Брус иначе досега да е сторено... :biggrin:

Всемогъщ си ти, просто си пазиш знанията и уменията, както и целият ти екип! ;)

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аз си мислех да му кажа да вземе да отвори лаптопа и със отверка да надигне чипа по този начин да му пусне другите екстри. И със един кабел вързан към контакта, да му пусне малко, адреналин или направо да го окъпе с редбул дава крила:lol6:

Е...ва си изрода си  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Точно с мотиката ще го излекувам за една седмица. 

Недей ще му са секне кръста и после ще има нова тема как си го кандардисал да играе с мотиката:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Недей ще му са секне кръста и после ще има нова тема как си го кандардисал да играе с мотиката:lol6:

И кръста ще му оправи. Всичко се лекува в мотиката :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всемогъщ си ти, просто си пазиш знанията и уменията, както и целият ти екип! ;)

Е...ва си изрода си  :) 

Емо като си спомня един стар лаптоп колко тормоз видя от мен лошо ми става за 1 ден 5 пъти го уморих умишлено и го възкресих. А при него представям си какво ще е оплакване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Fay написа:

Белким схване що е досада и мърморене :)

Нищо няма да схване. Единственото решение е да му се спре интернета. Ако оцелее след абсиненцията ще е човек, което е малко вероятно! 

Емо като си спомня един стар лаптоп колко тормоз видя от мен лошо ми става за 1 ден 5 пъти го уморих умишлено и го възкресих. А при него представям си какво ще е оплакване.

УМОРИХ УМИШЛЕНО! Аз чета какво пишеш. Едно е да си правиш експерименти, като имаш умения и знания и знаеш за какво става на въпрос, а съвсем друго е да ръсиш глупости във форума, понеже не те слуша главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не съм Всемогъщия Евън или Всемогъщия Брус иначе досега да е сторено... :biggrin:

Хмм, на толкова стана тъчеш и все качествено ... определено си Могъщ. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Fay написа:

Хмм, на толкова стана тъчеш и все качествено ... определено си Могъщ. 

Направо засрамихме момчето както се казва :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нищо няма да схване. Единственото решение е да му се спре интернета. Ако оцелее след абсиненцията ще е човек, което е малко вероятно! 

УМОРИХ УМИШЛЕНО! Аз чета какво пишеш. Едно е да си правиш експерименти, като имаш умения и знания и знаеш за какво става на въпрос, а съвсем друго е да ръсиш глупости във форума, понеже не те слуша главата.

Аз си казвам и признавам какви дивотий съм правил на собствени машини. А за нечий умения всеки си има свои умения но до колко се справя добре немога да кажа или твърдя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Направо засрамихме момчето както се казва :)

Мии ... щот не е опериран, я засрами автора на темата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Fay написа:

Мии ... щот не е опериран, я засрами автора на темата!

:lol6:еее браво на теб! Това беше добър коментар! 

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аз си казвам и признавам какви дивотий съм правил на собствени машини. А за нечий умения всеки си има свои умения но до колко се справя добре немога да кажа или твърдя.

Не, не правиш дивотии. Знаеш резултата! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Скука, скука мори автора. Намерил си е трибуна и докато има публика, все така ще е. И това ще мине. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, не правиш дивотии. Знаеш резултата! 

Значи винаги действам съзнателно за нещо което правя. А ако не съм сигурен че ще се справя въобще не се захващам но в повечето случаи рискувам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи винаги действам съзнателно за нещо което правя. А ако не съм сигурен че ще се справя въобще не се захващам но в повечето случаи рискувам.

Никога не рискуваш. Не ме убеждавай в противното, защото не е вярно. А когато си решил, че ще рискуваш просто си прежалил техниката! При постващият темата не е така.

преди 3 минути, Fay написа:

Скука, скука мори автора. Намерил си е трибуна и докато има публика, все така ще е. И това ще мине. 

Не, не е трибуна. То е болестно състояние.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Не, не е трибуна. То е болестно състояние.

Според мен е трибуна. Като в планетата на маймуните сме. Я го оставете да си говори сам, да видиш как ще стихне. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Fay написа:

Според мен е трибуна. Като в планетата на маймуните сме. Я го оставете да си говори сам, да видиш как ще стихне. 

Ще си говори и сам! Имаме си няколко такива образа в квартала! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никога не рискуваш. Не ме убеждавай в противното, защото не е вярно. А когато си решил, че ще рискуваш просто си прежалил техниката! При постващият темата не е така.

Емо под леглото съм ги натрупал 10 лаптопа 2 от които са с дефектирали видеа на 100%. Останалите си бачкат но са стари магарета и не всички са добри, най вече за критерийте, ми също в стаята пред мен съм ги натрупал 3 настолни + този от който пиша в момента стават 4. Всичките работят и нямат никакви проблеми отделно в килера който е до стаята ми съм го наблъскал с поне още 20 щайги. Някои си работят други са умрели отдавна някои си чакат реда да им обърна внимание. А долу в избата ме чакат 5-6 кашона само дъна някои са много добре работещи други са направо донори или за коша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Местя тоя бълвоч в празни приказки и забава.

преди 28 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да, ама нашия поне се опитваме да го поддържаме все още чистичък. За другите колегите да му мислят. :)

...

Брао ве, мноо ти отива...

едит: а "нашия" вълци го яли...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Емо под леглото съм ги натрупал 10 лаптопа 2 от които са с дефектирали видеа на 100%. Останалите си бачкат но са стари магарета и не всички са добри, най вече за критерийте, ми също в стаята пред мен съм ги натрупал 3 настолни + този от който пиша в момента стават 4. Всичките работят и нямат никакви проблеми отделно в килера който е до стаята ми съм го наблъскал с поне още 20 щайги. Някои си работят други са умрели отдавна някои си чакат реда да им обърна внимание. А долу в избата ме чакат 5-6 кашона само дъна някои са много добре работещи други са направо донори или за коша.

Току що ми потвърди коментарите! 

преди 1 минута, lebel написа:

Те минаха над 10 глутници. Ние сме оглозгани вече :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Емил Костов написа:

...

Те минаха над 10 глутници. Ние сме оглозгани вече :)

на 10.09.2022 г. в 11:38, AAUUXX написа:

А какви вълци имаше едно време...

...

на 10.09.2022 г. в 15:14, цър-вул написа:

Дунава боси минаваха

Помня, че цър-вул ме свали от стола с тоя лаф... да го сложа и тука, да се знае.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, vlado1985 написа:

Отваряй магазин за техника втора употреба... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, S197 написа:

Ами нямам намерение да отварям магазин просто си ги стягам когато намеря време да им отделя. И си ги оставям на страни да си стоят ни хляб, искат ни вода а след, време като ми омръзнат може да ги подаря на някой музей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, S197 написа:

Не се шега тази работа! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, lebel написа:

Нещо не разбрах защо да ми отива?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...