Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предимствата да си с млада жена

Featured Replies

преди 51 минути, PigMan9 написа:

Важното е, че получава без да работи. Аз също искам да получавам неща, да ми е уреден живота, но да не ми се налага да работя.

Ако "безгрижна утопия" означава "мъж под чехъл", тогава съм съгласен да бъда мъж под чехъл.

Какво се опитваш да кажеш/покажеш с това безсмислено и фактически неправилно meme?

Ми, при теб няма как да стане. Всеки с таланта си.

• Отговори 193
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де, наистина ли има хора с такова мислене като на автора?!  @Емил Костов, я им обясни някои неща за жените. 😉

• Знаете ли какво, г-н @Milkydead, единственото по-тъпо същество от мъжа женомразец си ти и аз съм напълно убеден , че мъжествена жена като вас без психика и характер е по добре да си намери нов дом . П

• Първо научи какво е феминизъм. Има различни феминизми. Второ не знаех, че България е твоя лична зона и определяш, кой да влиза, кой да излиза. Трето само, защото имат мъжете нещо в гащите по

Публикувани изображения

преди 7 часа, ncl написа:

А комплексираните жени какви мъже търсят?

Смотани...

на 30.11.2022 г. в 16:35, Бял Вълк написа:

И за около седмица да ги направят и да ги платим:D

B1B3FE29-8F88-4FDF-92F1-020E1B283CB5.jpeg

И жена ти за твой късмет да си ги изпусне новите цайки докат хвърля боклука 

U1_romka247.jpg

на 2.12.2022 г. в 6:04, _Aumi_ написа:

Само едно е сигурно - всички комплексирани мъже търсят много по-млади от тях жени.

А също така е сигурно, че мъжете без комплекси, си намират жени доста по-възрастни от тях. Такива мъже са рядкост, но фактът, че оценяват качествата на по-голяма на години жена, говори, че са истински мъжествени мъже.

Пример - Емануел Макрон! :D

И какви по-точно качества има старата жена….? Тялото и не става, отдавна е станало на гъба. Не може да ражда. Е какви други качества търси един мъж в една жена..? Какво, да ми прави баници ли…..?:D А й трябва да има някой, който да гледа мъжът на старини. Освен, което младите жени са много по-приятни за общуване. Не за толкова обременени с проблеми като старите.

преди 2 часа, Бял Вълк написа:

И какви по-точно качества има старата жена….? Тялото и не става, отдавна е станало на гъба. Не може да ражда. Е какви други качества търси един мъж в една жена..? Какво, да ми прави баници ли…..?:D А й трябва да има някой, който да гледа мъжът на старини. Освен, което младите жени са много по-приятни за общуване. Не за толкова обременени с проблеми като старите.

Ти излиза че търсиш болногледачка. Но не мисли, че младата ще те гледа на старини като се разболееш и не ставаш за нищо, а няма да си намери някой млад, здрав и прав.🤣

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Ти излиза че търсиш болногледачка. Но не мисли, че младата ще те гледа на старини като се разболееш и не ставаш за нищо, а няма да си намери някой млад, здрав и прав.🤣

Недей да ми береш гайлето. Теб просто те е яд, защото си стара и нямаш никаква стойност при качествените мъже. Само най-много някоя пиянка да ти обърне внимание……..

преди 12 часа, Бял Вълк написа:

Недей да ми береш гайлето. Теб просто те е яд, защото си стара и нямаш никаква стойност при качествените мъже. Само най-много някоя пиянка да ти обърне внимание……..

Е, стара, стара, чак пък толкова не съм. Но мъжът до мен е стойностен, а не мухльо. 
Мухльовците с комплекси, си търсят млади, глупави и нещастни момичета, да гледат мъжете в ръцете да им отпуснат по някоя паричка и да им купят някоя дрешка, защото не могат да си го позволят сами.

Стойностните жени, можем да постигаме всичко сами и да си купуваме каквото пожелаем, но никога не си продаваме душите на мъже без стойност. До нас може да имаме само качествени мъже, които също са постигнали много в живота.

Така че, търси си млади, глупави, евтини и наивни овчици, защото само те могат да ти обърнат внимание, а не някоя жена със стойност! 

преди 5 минути, _Aumi_ написа:

Е, стара, стара, чак пък толкова не съм. Но мъжът до мен е стойностен, а не мухльо. 
Мухльовците с комплекси, си търсят млади, глупави и нещастни момичета, да гледат мъжете в ръцете да им отпуснат по някоя паричка и да им купят някоя дрешка, защото не могат да си го позволят сами.

Стойностните жени, можем да постигаме всичко сами и да си купуваме каквото пожелаем, но никога не си продаваме душите на мъже без стойност. До нас може да имаме само качествени мъже, които също са постигнали много в живота.

Така че, търси си млади, глупави, евтини и наивни овчици, защото само те могат да ти обърнат внимание, а не някоя жена със стойност! 

преди 30 минути, _Aumi_ написа:

Но мъжът до мен е

Хм, леко страно отношение, т.е. изразяване на азът.
Не е ли мъжът, до когото си? ;) 
Лека закачка със звученето и контекста.

преди 20 минути, цър-вул написа:

Хм, леко страно отношение, т.е. изразяване на азът.
Не е ли мъжът, до когото си? ;) 
Лека закачка със звученето и контекста.

Не, той е до мен и аз до него. Плътно един до друг. Никой не е по-долу или по-горе! :cheers:

преди 14 часа, Бял Вълк написа:

Защо нападаш хората по възрастта им? Защо толкова настояваш, че един мъж задължително трябва да е с млада жена и друг начин няма? Нали знаеш, че това "млад мъж с млада жена" е просто бизнес модел, който жената използва за печалба - а, мъжът - да си вдига самочувствието и да се хвали пред хората. Нали знаеш, че няма причина за млада жена да се хване с възрастен/стар мъж, освен ако този мъж не си плаща и не купува скъпи неща.

преди 4 часа, _Aumi_ написа:

Стойността на жената е най-вече в нейната младост. А факта, че се опитваш да ме убедиш в обратното на това, което мисля показва, показва само големите ти комплекси. А феминистка като теб за жена може само да омотае някой-мухльо като мъжът ти. Един качествен мъжкар никога не би си взел феминистка, защото той е свикнал да бъде над жената, а не обратното.

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Защо нападаш хората по възрастта им? Защо толкова настояваш, че един мъж задължително трябва да е с млада жена и друг начин няма? Нали знаеш, че това "млад мъж с млада жена" е просто бизнес модел, който жената използва за печалба - а, мъжът - да си вдига самочувствието и да се хвали пред хората. Нали знаеш, че няма причина за млада жена да се хване с възрастен/стар мъж, освен ако този мъж не си плаща и не купува скъпи неща.

Имаш още много да учиш за човешките отношения.Стойноста на мъжът се вдига с годините, а на жената пада с годините. Не случайно е и сравнението, че мъжът е като виното с годините се вдига и стойноста му, а жената е като млякото с времето се разваля.

Ти за още 4 дена не можа ли да намериш снимка с актуална дата за тези фамозни очила?

И какво стана с Париж? Хайде търси снимки, че празниците наближават и да има нещо по интересно. Иначе пак ще показваш оклепаните фуги, претоплени бутчета и червения килим.

преди 31 минути, Бял Вълк написа:

А феминистка като теб за жена може само да омотае някой-мухльо като мъжът ти. Един качествен мъжкар никога не би си взел феминистка, защото той е свикнал да бъде над жената, а не обратното.

Е, ако за теб мухлювците се возят в последни модели джипове и мерцедеси и управляват големи бизнеси и дават работа на стотици хора, си много далече от истината.

Мухльовци са такива като теб, които намират някоя бедна и жадна за парцалки неспособна сама да си ги купува безлична глупачка.

Аз не съм феминистка, но пък с мъжа ми работим рамо до рамо, без да си създаваме комплекси. че някой бил по-горе или по-долу от другия.

Само комплексарът се опитва да бъде винаги отгоре и си въобразява, че като купи някой евтин боклук на някоя глупачка, това го прави стойностен мъж!

преди 15 минути, suzannita написа:

Ти за още 4 дена не можа ли да намериш снимка с актуална дата за тези фамозни очила?

И какво стана с Париж? Хайде търси снимки, че празниците наближават и да има нещо по интересно. Иначе пак ще показваш оклепаните фуги, претоплени бутчета и червения килим.

Богат е.

lsXcEnRzNzdWCo1o.jpg

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Е, ако за теб мухлювците се возят в последни модели джипове и мерцедеси и управляват големи бизнеси и дават работа на стотици хора, си много далече от истината.

В България последните две деситилетия хората управляващи държавата и големите бизнеси са основно мухльовци и льохмани. Росен Плевнелиев, Кирил Петков, Симеон-Кобурга и прочие.Един селски гумаджия мойто момиче може да бъде много по-голям мъжкар от твойто мъжленце-бизнесменче.

преди 3 часа, suzannita написа:

А бе теб май те яд, че преди има няма две години пуска тема за очила, ама не ти стигнаха стотинките от АЕЦА, не можа да вържеш никой балък да ти купи, защото си стара чанта вече. Аз ти казах, че така ще свършиш като катър без история ама ти не вярваше.

преди 3 минути, Бял Вълк написа:

В България последните две деситилетия хората управляващи държавата и големите бизнеси са основно мухльовци и льохмани. Росен Плевнелиев, Кирил Петков, Симеон-Кобурга и прочие.Един селски гумаджия мойто момиче може да бъде много по-голям мъжкар от твойто мъжленце-бизнесменче.

index.jpg.2df791b26deec8c3276570dff0d1239c.jpg

преди 6 минути, Бял Вълк написа:

.Един селски гумаджия мойто момиче може да бъде много по-голям мъжкар от твойто мъжленце-бизнесменче.

това е вярно само при условие че му е повече от 17 санта
женската любов е основно към размери....пари, къща, градина...

пп

ееех що не ми е голям да стана актьор във филми за възрастни
съдба, писано ми е да бачкам кът ненормален...тъй де, с труд се лекува психика
горкият аз, колко съм нещастен

Редактирано от рибок (преглед на промените)

преди 1 час, Бял Вълк написа:

дин селски гумаджия мойто момиче може да бъде много по-голям мъжкар от твойто мъжленце-бизнесменче.

Без пари в джоба, като не можеш да платиш дори елементарни сметки, си оставаш смотаняк, а не мъжкар.

Баба ти Тина Търнър има с 20 години по-млад от нея съпруг.

Той да ти прилича на мухльо?

.............

Неотдавна 83-годишната афроамериканка Тина Търнър подписа договор, с който получи ключовете на уникален имот на Цюрихското езеро. По данни на The New York Post, придобивката ѝ струва близо 76 млн. долара и се намира в град Щефа, кантон Цюрих.
Тя се омъжи за своя продуцент...Ервин Бах, през 2013 годиня,който в последствие и дари един от бъбреците си,заради нейното прогресиращо заболяване.
"Имам нужда от природа и уединение – те са жизненоважни за мен. В този ред на мисли, идеята ми за перфектната ваканция включва четенето на увлекателна книга на някоя тераса, докато приятелят ми ни приготвя нещо вкусничко за вечеря.“
(Тина Търнър със съпруга си Ервин Бах)

15-celeb-couples-who-havent-let-hollywood-ruin-them_12.jpg

току-що, _Aumi_ написа:

Без пари в джоба, като не можеш да платиш дори елементарни сметки, си оставаш смотаняк, а не мъжкар.

Парите не правят мъжът, а неговите постъпки и отношение към хората. А на теб ти личи от километри, че отношението към мъжете ти е предимно финансово. Но гледай твоя да не те смени с някоя по-млада и финансово изгодна. Да но си му дръпнала юздите и смачкала самочуствието, че иначе тежки времена ще настъпят за теб…….

преди 2 минути, Бял Вълк написа:

Парите не правят мъжът, а неговите постъпки и отношение към хората. А на теб ти личи от километри, че отношението към мъжете ти е предимно финансово. Но гледай твоя да не те смени с някоя по-млада и финансово изгодна. Да но си му дръпнала юздите и смачкала самочуствието, че иначе тежки времена ще настъпят за теб…….

Ти мен не ме мисли. Нали ти казах, че ние сме рамо до рамо и никой не разчита другия да му дава подаяния.

Мога да се справям и сама, и никога не бих се продала за жълти стотинки и парцалки на някой мъж.

Всеки трябва да печели парите си най-вече за своята финансова стабилност, за да може ако остане сам, да не разчита на чужди пари.

Но ти няма как да разбереш след като търсиш жени зависими от твоите нищожни финанси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.